|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
28.7.2010 13:52:55   
anju
sočustvujem s tabo BRinMEuser posted image

jaz sem mislila, da me bojo odslovili takoj ko izvejo da sem noseča (po 2m podaljšujejo pogodbe tistim, ki nismo za nedoločen čas) in ko so mi vsakič lepo podaljšali, sem bila zelo hvaležna. zdaj se vprašam, ker so mi podaljšali točno do porodniške, da so v bistvu izkoristiliuser posted image

tako je. čeprav so me vprašali, če pridem čez eno leto nazaj, je to tako... kaj pa bo s firmo, če zdaj ne upajo sklepat pododb daljših od 2m in nihče ne dobi za nedoločen čas, čeprav je že 2 leti zaposlen? in kaj bo na tej enoti? in kaj če se navadijo na nekoga drugega? tisoč vprašanj. res zahvalila bi se jim lahko, če bi me vzeli, tako sem pa samo smešno izpadla!
ampak imam plačo do porodniške in porodniško. glede na prvo user posted image  in prvega user posted image  sem zelo zadovoljna!

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
28.7.2010 14:01:38   
anju
pixieM lepo je naredu tvoj, da je kupu majčko! moj mi ni nič, čeprav mu namigujem, da imam neupravičeno samo jaz povišane garderobne stroške, saj je otrok najin.
v profilu pa nisi tiuser posted image  je trebušček prevelik!

zinchy test oz odvzem brisa za prisotnost streptokoka B je samoplačniški in redko ga omenijo. meni ga še ni(so). prvič ga nisem delala zdaj ga pa bom (nisem menjala partnerja, ampak meni je sumljivo že ko kaj špricne iz nedomače školjkeuser posted image  čeprav naj se v školjki tak tip bakterij ne bi zadrževal). meni se zdi tole kar priporočljivo.

< Sporočilo je popravil anju -- 28.7.2010 14:08:09 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
28.7.2010 14:33:36   
Tiamo
Najki hvala za predlog, samo sem že probala tole s lanenimi semeni, jaz jih imenujem kar ptičja hrana :)

Kefirja res ne maram, bom pa probala še s kefirjem.

Pokora želim ti vse najboljše, čeprav nevem kaj se je dogajalo s teboj. Lepo počivaj, miruj, sej vem da je težko, ampak se splača.

Nika, kar se tiče divjanja v trebuhu, sva na istem. Pri prvi nosečnosti sem čutila brce samo zvečer, ko sem šla spat. Zdaj se ponoči zbujam ob 3 ponavadi, k imam žur v trebuhu. Jaz upam samo to, da je to od tega k ima veliko prostora in ga žura, ne pa od tega k ima premalo in se nima kam dat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
28.7.2010 14:48:19   
caroline1
POkora- verjamem da ni bilo fajn...tudi mene so zadnjič prestrašili, kljub temu, da je vse v najlepšem redu z mojo bebico. Upam, da si pridna in da počivaš!

BrinMe in Anju- tudi mene ne marajo, ker sem zanosila...pa kaj?! Izkoriščajo nas 100/ uro. Jaz sem ful iskala šiht in nisem dobila drugega, ker se je skoz našel nekdo iz zavoda, ki je imal prednost in nobenega odpovednega roka! Glejmo na to iz druge plati- imele bomo zakladke, tam kjer nas ne cenijo nočemo biti in ni vrag, da bo konec te recesije in bomo dobile službe, ki bodo boljše!!! Sej se tudi jaz skrbim, ker ne vem, kako bo! Moj dragi ni ravno miljonar...pa še vsi računi so maksimalno prazni! Ampak tak je life...

Kar se tiče pa žura v trbuhu...jaz kej takega ne morem verjet, da se dogaja...user posted image  se tako vrti in obrača, da prav vidim, kako se namesti. Tišči sklepe, čutim roke, noge, kolena...Midva se mu kar nasmejeva, ker je res aktiven. Včeraj npr...ni spalo dete niti 5 minut!!! Jaz v postlji zaspim, kljub temu, da se user posted image  obrača...Se pa zgodi, da ker dan vmes čist miruje...predvčerajšnjim je bilo čist pasivno in sem prav štela gibe...sem jih naštela 10 do 14ih, tak da mi ni blo panike. Je pa občutek čist drugačen...Ne vem, ampak mali je pravi razgrajač...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
28.7.2010 15:05:47   
pixieM
anju - ja, jaz sem kar presenečena nad potezo mojega! Se mi je zdelo res lepo, čeprav pljuva v svojo skledo user posted image . Ampak vsaj malo volje je pokazal. Ker se mi zdi, da nekako ne sodeluje najbolj.
Na sliki nikakor nisem jaz, bila mi je pa tako simpatična, ker je slika nosečnice, ki se ji čez trebuh vidita rokici (otrok drži ''rock on''). Ampak je tako pomanjšana, da se ne vidi. Bom našla eno svojo, pa magari od trebuha user posted image .

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
28.7.2010 15:08:27   
mamamajča
Hej punce.
Da se vam še jaz malo javim. Že od sinoči me nekaj matra, kot da bi imela menstrualne krče. Zato bolj kot ne ležim, z nogami v zrak, sicer me hudo bolijo.

Bebika je pa ful aktivna, včasih že lahko vidim, kam nogico potisne, še vedno pa najrajši k mojim rebrom.

Danes še preležim dan do konca, bolečina hb ni prehuda, ampak vseeno bom pa zjutraj poklicala, če ne bo boljše. Kaj mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 4081
28.7.2010 15:11:40   
Tiamo
mamamajča, če se ne neha kr pejt na urgenco...sej zato so tam...ti boš pa pomirjena, da je vse ok...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
28.7.2010 15:24:23   
katis
Zdravo punce

še ena oktoberka se javlja user posted image  ... je mal dolgo trajalo, da spet pokukam sem gor. 23.10. pričakujemo user posted image  fantka, da se bo pridružil našemu triletnemu Boru. Imena še nismo izbrali - jih je še kar ene 15 v igri user posted image .

V prvi nosečnosti je šlo vse kot po maslu, delala do konca. Sedaj pa sem doma. V tokratni nosečnosti sem doma praktično od začetka - krvavitve, pritisk, v začetku celo sum na izvenmaternično, sedaj še posteljica do roba materničnega ustja itd. Sem morala tudi precej preležat, računalnika pa skor še pogledat nisem hotla user posted image . Sem imela običajno mami al pa sesto na obisku dopoldan, pol je pa že Bor iz vrtca prišel. Sicer sem imela v štartu tudi precej več kil kot prvič user posted image  (pa že takrat jih ni bilo malo), a tokrat mi kile v nosečnosti kar padajo - sem na minus 14kg, tak da je moja G ful vesela zarad tega. Mali je OK, brce čutim že nekje od 15.tedna - sumim, da bo tudi ves 'podivjan' kot je bratec user posted image .

Tolko, mal za uvod. Da spet na filing za RR pridem user posted image .

Lep pozdrav vsem!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
28.7.2010 15:44:06   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: anju

sočustvujem s tabo BRinMEuser posted image

jaz sem mislila, da me bojo odslovili takoj ko izvejo da sem noseča (po 2m podaljšujejo pogodbe tistim, ki nismo za nedoločen čas) in ko so mi vsakič lepo podaljšali, sem bila zelo hvaležna. zdaj se vprašam, ker so mi podaljšali točno do porodniške, da so v bistvu izkoristiliuser posted image

Hvala Anju...user posted image
podaljševal so ti verjetno zato, k vejo da smo nosečnice zaščitene in nas ne smejo dat preč....samo dosti delodajalcev se na to požvižga in nas kaznujejo pa na drugačen način...user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
28.7.2010 15:49:23   
Najki
katis dobrodosla, tukaj je kar nekaj takih na bolniski, bi se morala ze prej oglasiti user posted image . Je tale srckan obrazek v tvojem avatarju Bor?

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
28.7.2010 16:07:52   
BRinME
Katis dobrodošla med nami user posted image ...bolje pozno kot nikoli...user posted image

Caroline1...sej tut jst se ne sekiram preveč zarad službe...zdej je na prvem mestu user posted image
in če zdaj pomislim mi je po eni strani še fajn, da mi ne bojo podaljšali, ker je šefica prav nečloveška...kot da sama ni nikol imela otrok...user posted image
sodelavkin otrok (2 leti) je zbolel in ni smela na nego...je mogel mož vzet nego al pa njena mama dopust...haloooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

očetovski dopust: moj user posted image bo verjetno koristil kar vseh 90 dni (15+75) skupaj že na začetku...da mi bo pomagal. user posted image

res je priden in mi že zdej zelo pomaga, kjub temu da dela cele dneve, ker sva v gradnji stanovanja...no zdej še vsa instalacija in pol pride lepši del...opremljanje...user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
28.7.2010 16:32:54   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Ojla Punce!

Evo meneuser posted image  Sem bila malo na počitnicah v Porodnišnici. Tiste bolečine ki sem jih imela niso bilo čisto nedolžne, ker je CTG na sprejemu lepo zaznal krče na 6 minut. Tudi MV ni bil najdaljši (16,5mm) in iz notranje strani sem se malo začela odpirati. Me rešuje ta cerklaža ki jo imamuser posted image user posted image  So me hospitalizirali, še isti dan sem dobila inekcijo za razvoj otrokovih pljučk in naslednji dan še eno. Na srečo se je potem vse skupaj umirilo, po striktnem ležanju se je tudi vrat lepo podaljšal na 22mm, tako da so me včeraj po obljubi da bom lepo počivala, spustili domovuser posted image  Ni nič prijetno biti v bolnici!

Se vam u bistvu samo javljam, ko pa jutri dobim notebooka, vas u miru preberem in veselo zopet začnem čvekatiuser posted image  

Pokora,lepo da si nazaj 2v1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
28.7.2010 16:35:42   
katis
Hvala za dobrodošlico user posted image

Ja tale mali v avatarju je naš Bor. Le da je sedaj v živo že veliko večji user posted image . Smo tole slikco naredili za božično novoletne čestitke in sem jo ponucala še tule. Sej bom zdaj, ko sem končno spet malce na RR mal tudi avatar posodobila.

Nekam pozno se javljam ja user posted image . Po začetnih zapletih v tej nosečnostih sem bila tako out, da sem se hotla zamotit s čisto drugimi stvarmi in da bi čim manj razmišljala o sami nosečnosti. Ko se je pa stanje začelo mal popravljat, me je pa zagrablo user posted image . Da se spet z ostalimi user posted image  pogovarjam.

Sej vas nisem še nič kaj dosti brala, tako da ne vem, kaj se kaj dogaja. Sem pa videla, da se pogovarjate o očetovskem dopustu. Mož ga je prvič vzel skupaj 15 dni in jih bo tokrat tudi, ker se je prav lepo obneslo. Preostalih 75 dni pa ni še nič koristil... Moram pa povedat, da mi je bil v izjemno pomoč v začetku. Sem njemu celo bolj zaupala Bora kot pa sebi. Ene dva meseca ga je npr. kopal samo mož.

Jaz imam v ponedljek pregled pri G. Upam, da mi bo sedaj že dala potrdilo o PDP, da si lahko uredim še papirje za porodniško. A si jih katera že urejala?

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
28.7.2010 16:53:10   
nejkec
Katis, kakor vem potrdil o PDP ne dajejo več (vsaj moja G ne). Baje je dovolj materinska, da uštimaš na CSD-ju.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
28.7.2010 17:49:56   
caroline1
Zgleda, da je res različno s temi potrdili. Jaz sem ga dobila in sicer belega za CSD in rumenega za osebnega zdravnika!!! user posted image  Grem urejat v bližnji prihodnosti. Mislim, da drug teden, če bo vse po planu!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
28.7.2010 18:27:20   
anju
katis dobrodošla! moj je tudi sorazmerno dolgo kopal malega preden sem jaz zbrala pogum.

BRinME vse čestitke tvojmu (si pa prava srečka) da vzame ves dopust, samo zanima me kako si to lahko privošči? ne mislim samo finančno, ampak v službi.
mojmu sm omenla danes tisti en dan na teden ali na 14 dni, pa je nekaj negodoval, da se verjetno ne bi dalo v službi zmenit. ma sej to razumem.
veš da je moj tudi mogel večkrat nego vzet kot jaz?! šefov otrok se čuva pri noni in sploh ne razume kaj pomeni, da nimaš otroka komu pustit. pustimo to, da ne razume zakaj je moj toliko bolan, ker njegov ni. moj je v vrtcu, ne, njegov doma...
kdaj si bila na 3D in kako je bilo? (sem opazila že prej novo slikco v profilu, pa mi med pisanjem marsikaj uide)

in zaspanca očitno tudi jaz ne bom imela, ajiii!

Najki vi se boste pa stiskali:))
naš spi sam od nekje pred novim letom in sem zelo vesela. najpej sva ga dala v njegovo posteljo, čez čas sva se še mi2 preselila v drugo sobo. vrata imamo odprta. šele odkar je sam prespi noč. milina!

povejte mi, ker se mi zdi skoraj nemogoče - a se kateri takole vidi odtis rokice ali nogice na trebuščku?

Neposredna povezava do sporočila: 4091
28.7.2010 18:35:24   
majabar
katis, dobrodosla med nami!
M&A, pixieM, lepa mini trebuscka, ampak pozna pa se! Moj je malo zrastel zadnje dni.
Kupila sva vozicek, sicer rabljen, a dobro ohranjen, Peg Perego, 3 v 1 za cca 240EUR. user posted image
Se en teden moram pocakati na zavarovanje, potem se takoj prijavim na pregled. Komaj cakam, da spet vidim nasega korenjaka.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
28.7.2010 19:11:48   
Roberta69
Otrdevanje trebuha: meni je v prvi user posted image včasih, v tej mi zanekrat ni še nikoli, razen zadnjič enkrat na morju, ko sem kar veliko plavala (in zarven ful uživala - brezetežnost in to user posted image ) in me je potem kar orng zagrabilo krčki in to, sicer je trajalo čisto malo, ampak je kar strašljivo, tako da če kakšno tako daje, mora biti kar zoprno.

Nega otročka: jaz se sicer ne spomnim prov dobro (sem že skoraj vse pozabila user posted image ), ampak vem, da sem bila na začetku kar malce "prestrašena", ker je bitjece res tako krhko, pa mislim, da sem imela s previjanjem v porodnišnici na začetku kakšno težavico user posted image , user posted image se je pa negi na celi črti vsaj za kak mesec izognil (zaradi česar sem bila huda, sem že enkrat omenila). Kljub "strahu" sem bila pa drugače zelo u izi (če odštejem razna poizvedovanja o tem, kaj je za malčke dobro in kaj ne user posted image ) V vsakem primeru pa slej ali prej vse zalaufa... Glih danes sem se spomnila, kako mi je bilo nelagodno, ko smo šli na prvi sprehod - čudno, ne user posted image - in sem rabila kar nekaj časa, da sem lahko sproščeno vozičkala (mi j ebilo kar nerodno user posted image ), z dojenjem v javnosti se pa nisem sprijaznila, kot sem najbrž že kdaj omenila, vsaj ene tri mesece (je bilo prov grozno - še dobro, da imam sedaj toliko prakse user posted image )... skratka, vsakemu potegne v svojo stran :)))

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
28.7.2010 19:18:35   
sasadejan
Pokora - samo, da ni kaj hujšega. Sedaj pa počivaj, da bo tvoj zakladek še nekaj časa varno v trebuščku.

Katis - dobrodošla

M&A - tudi meni ni jasno kam si skrila teh +9,5 kg. Sej si prava suhica. Ampak malo se pa že vidi nosečniški trebušček user posted image

Moj je pa kupil pižamico I LOVE MY DADY in komaj čaka, da jo vidi na našem fantu.

Očetovski dopust - moj bo koristil najprej teh 15 dni, potem pa po potrebi, saj ne more toliko manjkati v službi, ker ga rabijo.

anju -  meni se nikoli ne vidi odtis rokice ali nogica ampak se mi samo naredi bula, ki pa včasih zelo neprijetno boli.
majabaruser posted image  za voziček

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
28.7.2010 19:20:39   
sasadejan
Sem pozabila omeniti, da bo pri meni kmalu popek ven pogledal, tako, da si lahko predstavlate kak trebušček že imam user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
28.7.2010 19:44:31   
sasadejan
Evo to je pa moj trebušček: 27T 5D (+ 12 kg):

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4096
28.7.2010 19:51:01   
Najki
Ja no, spalnica ima 30 kvadratov user posted image . Bi komot 3 troske iz nje nardila. Sam pac ostanek stanovanja se ni urihtan razen spalnice in kopalnice, kuhinja bo septembra, dnevna in otroska pa postopoma. Do zdej je bil flet bolj za skladisce, pa ga pocasi praznimo in to. Spalnico sva urihtala sele ksn mesec pred porodom, zdej bo pa kuhna tako prisla user posted image .

uf roberta, prva vozickanja so scary user posted image . a je dost oblecen? mu je prevroce? kaj ce je pokakan, kako ga bom laufala nazaj preoblect (pa itak imam celo previjalnico s sabo, ma sredi zime ga res ne bi zunaj)? kaj ce pade v nerazumljiv jok in bo cela scena in panika in kaj jaz vem kaj. Potem pa nekaj mesecev nosis s sabo cel bataljon pripomockov, sam nikol jih dejansko ne rabis, mali pa itak prespi komplet sprehod user posted image . pol se pa enkrat upas it brez vsega ven, pa se pokaka skozi plenico in vse cote user posted image .

Ste slisale, da so nasli piranje v Dravi? user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
28.7.2010 19:56:47   
Roberta69
Ker boste najbrž nekatere začele ali pa ste že z nakupi, sem skopirala seznam z RR-ja in dopisala moje mnenje, kaj rabite in kaj ne.

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

OBLAČILA

- komplet za iz porodnišnice N
- bombažna jopica N meni se zdijo jopice nasploh super, edino pri dojenčku so me kapuce bolj kot ne motile, ker otroček pač skos leži in je potem kapuca odveč, je pa res, da pride prav, če gre kam ven, da mu jo samo povezneš čez glavo...
- Tetra majčke dolg rokav (5) se ne spomnim, katere so katere (tetra/mako) user posted image , sem pa komplicirala, da je bilo ful dolgo vse samo na preklop, prihajajočemu sem pa kupila marsikatero cunjico, ki ni na preklop, čeprav ne vem, če mi ne bo čist bed, kaj čez tisto nežno, omahljivo glavico vlečt user posted image
- Mako majčke dolg rokav (5)
- Topla vreča / topel pajac za hladne dni (1) jaz sem jo kupila, pa potem skoraj nikoli uporabljala, ker ni maral spati v vspalni vreči, pajaca pa kupiš potem, ko postane res hladno
- bodi z dolgimi rokavi (8) N
- 6 kom bodi s kratkimi rokavi za jesenske ne vem, koliko pridejo v poštev
- 3 kom žabic do pasu meni so bile ful bolj všeč žabice brez naramnic, res samo do pasu
- 2 kom hlač z naramnicami
- 5 kom plišastih pajackov jaz sem kupila ene dva plišasta, pa ju potem nikoli uporabila, mi pliš kar nekako ni potegnil
- 2 kom bombažnih pajackov itak pride prav
- 4 kom bombažnih kapic N
- 2 kom pižama (pajacek) spi lahko tudi v tistih oblačilih, ki jih ima za čez dan (nima veze)
- 1-2 kompleta N
- 3 kom nogavičk, copatk N

HIGIENA, PRIPOMOČKI

- povijalne plenice če je v porodnišnici po slikanju ok, jih sploh ne rabiš - sem pa že slišala, da se je zgodilo, da se je otroku kljub dobri sliki stanje poslabšalo in če bi preventivno povijali, se to sploh ne bi zgodilo user posted image
- plenice za enkratno uporabo N (razen za tiste ki bodo uporabljale bombažne plenice)
- tetra plenice (20-30) N jaz jih imam ene 50, pa bi jih prvo leto imela z veseljem še več - smo jih uporabljali na previjalni, pa za podlaganje, ko smo ga nosili naokrog, pa za na vožiček, itd. in še danes jih veliko uporabljam, po moje jih sploh ne more biti preveč user posted image
- slinčki mi jih imamo cel kup, ampak jih sploh ne uporabljamo user posted image , smo se na začetku nekaj trudili, potem pa kar ne več, pa se sinček vseeno ponavadi ne umaže
- mandljevo ali olivno olje N jaz mu še danes, kadar je pokakan, ritko "umijem" z oljem
- hladilno mazilo N
- zaščitna krema za obraz (za otroke)
- otroško milo, trdo (1) ko je bila pri nas patronažna smo ga umili z milom, potem pa skoraj nikoli več in še danes ne uporabljamo nobenega mila
- bombažna vata meni navadna vata ni všeč in kupujem perforirane blazinice (tiste, ki imajo nakazano zarezo)
- 70 % alkohol N
- fiziološka raztopina za nos N
- gaze za umivanje popka N
- robčki za brisanje rite če umivaš z vodo in vato, jih ne rabiš
- aspirator za nos L čeprav jaz se spomnim, da mi je bil zamašen nosek (ki v bistvu to sploh zares ni bil) nekaj najbolj groznega, sploh nisva vedela, kaj naj narediva... v bistvu pa ni imel smrkeljčka, ampak kao neke sluzi od popkovnice ali nekaj takega... potem sva kupila aspirator, pa ni bog ve kaj, še najbolj fajn mi je tista pumpica, kjer ti z vdihom potegneš ven, ampak eno imam, ki je čist mimo, ena je pa ful dobra (bom pogledala, katera)
- sterilni zloženec 5x5 cm B
- bepanthen pride prav
- termometer za vodo (1) N
- termometer za zrak (1) L
- termometer za telesno temperaturo (1) N
- škarjice z zaobljenimi konicami (1) N
- gost glavniček (1) L
- mehka krtača za lase (1) L
- steklenička (2) L če dojiš, ne potrebuješ nobene
- duda (2) L če se odločiš, da bo brez, je n epotrebuješ
- čaj za novorojenčke nikoli uporabljali
- 2 cuclja za steklenicki za novorojenčka številka 1 nikoli uporabljali
- ščetko za čiščenje stekleničk nikoli uporabljali
- prsna črpalka nikoli uporabljali (sem imela že ful naštudirano, katero bom kupila in še dobro, da je nisem)
- palčke za ušesa eni pravijo, da mu sploh ni dobro čistit ušesk user posted image
- naravna spužva za umivanje L
- krema za obraz nikoli uporabljali
- krema za sončenje za majhne sploh ne, v nobenem primeru, pa tudi kasneje čim manj in samo naravne s primernimi filtri, faktor ne več kot 20, itd.
- šampon L
- kopel za večerno kopanje L

* jaz bi samo dodala, da naj bo vsa kozmetika 100% naravna, ker je škoda malim škratkom po nepotrebnem v telo vnašati kemijo, ki jim samo škodi!

OPREMA

- voziček (1) N
- lupinica (1)N
- stolcek Trip trap (1) N (ni Nujno trip-trap)
- posteljica, premično dno po višini in premične stranice (1) N kakršna koli
- jogi (1)N
- rjuha (1)N
- odejica za spanje (1)N za v posteljo
- preobleka za odejico (3-4)N
- jogi rjuha (3-4)N
- gumirano platno (1) L
- previjalna podloga (1)N
- banjica (1)N
- rokavica za umivanje (2)L
- brisače kopalne (2) L
- odejica (mehka)N prenosna
- krpice za umivanje (male zarobljene pleničke) L
- koš za plenice B lahko jih odlagate, kamor vam pač paše
- čebriček (Tummy tub) L odvisno ali se odločiš za kad ali za čebriček, lahko pa kupiš oboje
- posodica za vodo (za na previjalno mizo) L
- ležalnik jaz sem proti, zaradi neustreznosti položaja
- 1 kom blazina za na tla L
- kengurujček popolnoma neprimerna lega za nošenje otroka
- dežna prevleka za voziček L
- prenosna posteljica L mi jo imamo, pa nikoli ni spal v njej, ker vedno spi pri nama user posted image

legenda:
*N=nujno
*L=lahko preživimo tudi brez
*B=nepotrebne stvari

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
28.7.2010 20:02:08   
majabar
sasadejan, super trebuscek, ravno pravsnji:)!
Ste govorile o povabljivosti.Ne vem, ali gre za nosecnost, ali me je pa pamet zapustila. V tem mestu se tezko znajdem z avtom. Saj vedno prispem na cilj, a vsakic po drugi poti. Vse mi je enakouser posted image , prometni znaki cudni. Dragi pravi, da je neverjetno, da si ne zapomnim, ampak iz Ljubljane v 3 milijonsko mesto ni prav enostavnouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4099
28.7.2010 20:02:25   
Roberta69
Ja, jaz se že prov veselim kakšnega srečanja v živo, se mi zdi, da ste same manekenkice user posted image , pa da se ne bo kakšna zapostavljeno počutila, trebuščki so lepi orng zaobljeni, malo manj zaobljeni in tudi taki, ki jih skoraj ni user posted image , tako da ste zagotov lepe vse po vrsti! Ampak, ene par vas je pa prov fenomenov!!!

Jaz imam popek že nekaj časa obrnjen navzven in izgleda prov smešno user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?