|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
27.7.2010 15:20:20   
nika1
Mamamajča
oj no ravno ta voziček sem jaz naročila za našo bebo, sem ga že dobila, sem pa vzela
opcijo v rjavno - bež kombinaciji, gratis sem pa zraven dobila še prevleko za dež.
Ja jaz sem ga tudi v živo videla pred nakupom v trgovini z otroško opremo v Ivančni gorici, meni je deloval čisto vredu, stabilen, vodljiv...
Pa še ugoden je, tudi garancijo ima, če je karkoli narobe dostavijo rezerevne dele iz Avstrije v parih dneh....

lp  

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
27.7.2010 15:29:37   
mamamajča
Super, res, ne bi mogla biti bolj zadovoljna.
Aha, ti si verjetno naročila prej in naletela na akcijo, jaz pa dežno prevleko doplačam. Nič hudega, ker je zares ugoden.

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
27.7.2010 16:24:58   
BLOOM 1
Jaz pa pijem FEROGLOBIN (železo+cink+vitamini skupine B) 1 kapsula na dan.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 4028
27.7.2010 17:12:22   
mamamajča
BLOOM1, na recept?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
27.7.2010 17:20:01   
Najki
obiski - vecinoma ze v materinski in porodnisnici in ginoti in pediatri in patronazke priporocajo, da ni obiskov vsaj kaksen mesec. To je cas, ki ga druzinica rabi zase in za privajanje, mama se se celi in otrocek je precej neodporen na viroze in bakterije, ki bi jih obiski prinesli. Tudi starejsi ljudje naj bi pocakali, tuji otroci pa sploh. Ljudje in otroci, ki so skos okoli dojencka so ok, ker bojo itak delili bakterije, sam drugi rajs ne, sploh vrtcevski. Poleg tega bo urnik takonatrpan in utrudljiv, da ne boste imele energije za obiske. Vecina mladih starsev, ki jih poznam, je prepovedala zgodnje obiske in jaz se tudi napovem ksn mesec kasneje, ko kdo rodi, tako da ne imtei slabe vesti prepovedat. Samo babice in dedki se ne bojo dali odgnati user posted image .

V porodnisnici mislim da so tudi samo druzinski clani zazeljeni, cez zimo pa obicajno samo ocetje, ker zaprejo obiske zaradi viroz, predvsem gripe. Pa obiski naj ne bi hodili v sobe, v Postojni imajo sobico za obiske, oce je seveda izjema. Konec koncev cimre rabijo svoj mir in dojencki naj ne bi bili izpostavljen,i sploh tujcem. Jaz ne bi hotla obiskov v P, razen partnerja, ce pa jih boste imele, pa se zmenite, da ne prihajajo vsi naenkrat, naj vsak dan pride druga skupinica.

3x mami mi smo imeli prepoved obiskov, ker je bilo sredi zime in najraje bi se ocetom prepovedali, tako da je bil blazen mir. Pa potem imas se otrocke v sobi, ko pridej obiski in jih mimogrede se zbujajo. Razen mojega in partnerjev od cimer je v sobo prisla samo moja mama, ki me je prisla pobrat in je samo prtljago vzela. Je bilo pa cimram hudo, ker niso mogle videti svojih prvorojencev, pa se dlje sta ostali zaradi zlatenice. Upam, da bo spet prepoved obiskov, ker res pase. Ko je prisel oci, sem dejansko lahko brez skrbi odspala, saj ga je on mirkal. Sem pa imela malcka tudi cez noc pri sebi, razen ko je bil pod lucko. Takrat sem pa pol noci hodila gor in dol po hodniku in ga hodila kukat user posted image .

pixieM nobeno vprasanje ni neumno. Neumno bi bilo ne vprasati. Sploh bos pacez eno leto ti delila nasvete kaksni prestraseni bodoci mamici user posted image . Saj smo bile vse prestrasene v prvi nosecnosti, mene je recimo ful skrbelo, kje bom, ko bo cas za rodit, pa ce bom prespala popadke in podobne neumnosti user posted image . Pa kako bom malcka sploh v roke prijela, ko se nikoli nisem handlala dojencka, pa kako bom vedela kaj rabi ipd. Samo bos videla, kako hitro se opogumis in v enem tednu je kot bi celo zivljenje trenirala. Z materinstvom se tudi materinski cuti prebudijo.

Ko smo ze pri skrbeh novih mamic, tukaj je link, ki je nama zelo pomagal pri razumevanju jokcev. Kar shranite si ga, pa poslusajte se po porodu. Gre pa za Dunstan baby language.

http://www.youtube.com/watch?v=_IRQc2hOiKE&feature=related

tinaaleks pa je bil plodek al samo vrecka?

nika1 jaz sem fuuuul hotla puncko, pa je prisel fantek in moram rect, da ga nikakor ne bi zamenjala. Pa sem zelela sv drugo puncko, da bi bila par, samo bi bila enako navdusena nad se enim fantkom. Samo ne bit razocarana, ker bos rodila nekaj posebnega.

Za zelezo sem dobila Retafer tablete na recept. Imela ze prvic in nimam problemov, razen pac crnoblato. Jemljem na tesce s 100% pomarancnim sokom, potem pa kavico in futr pol ure kasneje. Mleko sicer slabi absorbcijo zeleza, vitamin C pa spodbuja.

3x mami meni so na zacetku pocili mehur pa je se zmeraj trajalo 6 ur do poroda user posted image . Me pa predrtje ni nic bolelo. Sam me niso nic sprasevali, nisem tudi imela preferenc glede teh stvari.

Ok laufam v soping pa glih nevihta bo user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
27.7.2010 17:25:51   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

BLOOM1, na recept?

Ne,mogla sem plačat (8,80e).Tiste na recept meni ne pašejo,ful se slabo počutim in drisko imam.

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 4031
27.7.2010 17:32:08   
BLOOM 1
Glede obiskov,no jaz sem pa zelo vesela obiskov v porodnišnice ,pri meni je ogromno obiskov,pa nič me ne motijo user posted image .

V murski imamo obiske na hodniku.

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 27.7.2010 17:34:10 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
27.7.2010 17:38:02   
BLOOM 1
Meni je pa čist vseeno koga bomo imeli ali punčko,ali fantka,naj bo samo ZDRAVO!!!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
27.7.2010 18:11:10   
majabar
BLOOM, :) nekajkrat na teden zjutraj grem na Orbitrtec. Zacnem tezko, potem kar gre. Ce ne bi tega pocela, bi se pocutila slabo. Zdaj sem na plus 3,5kg in se pocutim tako zelo tezko, nerodno, kaj sele bo!
pixieM, res mineva hitro.Vcerajsem prvic za trenutek zacutila, da bom mamica, ko sva bitla v trgovini z opremo za dojencka. Nihce mi ne verjame, da sme v 7. mesecu. Navzven se ne vidi veliko, ja me tale odvecna teza mocno utruja.
Tecem se se pol oglasi:).

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
27.7.2010 18:58:37   
Roberta69
Mi smo zaradi obveznosti malce prekinili dopust, kjer je mali škrat užival 100/uro user posted image .

Obiski: sicer nisem natančno brala, kaj ste pisale, ampak meni se je zdela prepoved obiskov, razen očeta, v LJ porodnišnici to pomlad absurdna. Če prepovejo ostale obiske, mi je čisto vseeno, važno da te lahko obiščejo otroci, ki jih že imaš (mož/partner ni tako pomemben). Če bo jeseni stanje enako, bom prosila sestre ali ne vem koga že, da popazijo na malega oz. naj nanj popazi očka, jaz pa mislim it recimo dol in tam preživeti čim več časa s sinom. Jaz osebno mislim, da te starejši otrok veliko bolj potrebuje kot dojenček, ki te v grobem potrebuje zgolj zaradi mleka... Obiski doma: če si po porodu čist fit, ti je popolnoma vseeno, kdaj kdo pride na obisk, čeprav smo pri nas doma že po naravi tako naravnani, da manj kot jih imamo, bolj smo veseli user posted image , pa naj bo to ob prihodu novega člana ali kar tako user posted image . Zdaj v drugo pa itak vem, da se obiskom prov veliko ne bom posvečala, čeprav so "dobrodošli" kadar koli, ker je z našim dvoletnikom skos kakšna akcija user posted image . Glede bacilov in tega sem pa jaz čist u izi in nikakor ne bi preprečila, da pridejo na obisk vrtičevski ali drugi otroci, jaz bom samo bolj vesela, če pride družba za mojega škratka - je pa res, da moj škrat ni nikoli bolan in sem morda zato tako u izi glede tega...

Kilce: o majabar, kok si ti suhica, samo 3,5 user posted image , človek sploh ne more verjet - kam se ti je pa otroček skril user posted image . Jaz sem se glih včeraj tehtala in jih imam ene 11 več, čeprav se po moje, vsaj pri meni, to glede na polnost želodca lahko zelo spreminja user posted image . Trebušček se mi zdi po eni strani velik - seveda, če ga pa drugače ni - po drugi me pa še čisto nič ne ovira, pa tudi nič okorna nisem user posted image in se mi zdi, da sem čisto taka kot v prvi nosečnosti. Dete je pa aktivno kot hudič in občasno izgleda, da bo kr predrl trebuh in skočil ven user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4035
27.7.2010 19:10:08   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Jaz osebno mislim, da te starejši otrok veliko bolj potrebuje kot dojenček

podpis!

Dete je pa aktivno kot hudič in občasno izgleda, da bo kr predrl trebuh in skočil ven user posted image .

Mene tudi na hipe prav boli po rebrih, je ful nadarjen za to...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
27.7.2010 20:07:23   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Jaz osebno mislim, da te starejši otrok veliko bolj potrebuje kot dojenček

podpis!

Tud moj podpis user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 4037
27.7.2010 21:33:24   
Najki
Deklce okuzle ste me user posted image .
Vrocinca, driska, sam se bruhanje cakam... Upam da bo hitro mimo, ker imam v cetrtek morje rezervirano user posted image . Bleh.

Grem malcka uspavat pol pa se sebe. Nocka!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
27.7.2010 22:48:18   
anju
Najki mirno nočuser posted image
glede železa in kave. bi mogla več počakat ne samo pol ure, saj tudi kava deluje nasprotno. če si kot jaz in ne moreš brez jutranje kave, dej rajši enkrat dopoldne spit železo, pa raje z limonado kot kupljenim sokom, čeprav ima mogoče dodanega nekaj vitamina C. lahko pa preprosto nekaj sadja poješ zraven in imaš malico.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
27.7.2010 23:46:08   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Deklce okuzle ste me user posted image .
Vrocinca, driska, sam se bruhanje cakam... Upam da bo hitro mimo, ker imam v cetrtek morje rezervirano user posted image . Bleh.

Grem malcka uspavat pol pa se sebe. Nocka!

Najki,mi smo že O.K. Samo en dan je trajalo.Tko da  do četertka boš kot user posted image

Punce,poslušajte to,jaz že 10-tič poslušam, user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=y_SI2EDM6Lo

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
28.7.2010 7:08:46   
tinaaleks
Jutro!

Končno naspana!user posted image  Sem spala kot polh, če odštejem obiske wc...

Dan ni bil nič posebnega, razen tega, da smo tašči pokazali kje je vrtec-za vsak slučaj... Zanimivo, da mala hodi v vrtec že skoraj eno leto, pa nihče od babic in dedkov, stricev,...ne ve kje je vrtec. Nikoli tudi nismo potrebovali, saj jo vedno jaz poberem.

POtem smo skočili v trgovino, kjer smo nenormalno zapravili. Na koncu ugotoviš, da sploh ne za hrano, ampak za vsa čistila, praške,... in take stvari daš ogromno preveč denarja. Še posebaj če ti zmanjka vsega na isti dan!user posted image

Spet sem bruhala-ugotavljam, da je brez veze, da zame delam karkoli za jest, ker moj želodec trenutno prebavlja samo sadje, jogurt in pa kakšno juho... Ne pa da delam božansko pico, ki leti potem takoj ven.... Bom nehala kuhat! Če mi verjamete.user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
28.7.2010 7:45:17   
M&A
Jutro!

Meni pa mal manjka spanje... Se zvečer ne spravim do časa v posteljo, čeprav sva ta teden brez mulčkov user posted image Prav paše malo miru, čeprav ju bom danes ali jutri začela že močno pogrešati. Glavno, da pri babici in dedku uživata 100 na uro, tako da se z mami sploh nimata časa pogovarjat po telefonu user posted image

Sva se včeraj z user posted image namenila na otvoritev Trnfesta, da seveda maksimalno izkoristiva proste večere. Popoldne sem šla hodit (pol ure hitre hoje po ravnem) pa sem zgleda preveč šibala, ker se je pripravljalo k nevihti (saj me je tudi mal zmočilo). Že med hojo mi je trebuh otrdel, potem pa se je začelo - tiščanje v spodnjem delu trebuha in krči na 3-5 min! Na srečo so bili kratkotrajni (manj kot minuta) in neboleči, vseeno sem se kar mal ustrašila in pila donat v velikih količinah. S koncertom seveda ni bilo nič, sva raje ležala na kavču - na žalost pa nisva imela nobenega filma na DVD, pa še user posted image je seveda odpadlo user posted image No, do spanja so se krči na srečo umirili. Mi je pa čudno, ker sem do sedaj lahko "normalno" (za user posted image ) športala - pilates, bicikel, hoja. Verjetno sem res preveč navila tempo.

tinaaleks - kako to, da ne ješ jajc? Ne prenašaš, alergija? Zaradi alergije obeh mulčkov grem čez pribl. 1 mesec na preventivno dieto brez mleka in jajc pa še drugih potencialnih alergenov. Sem dala to skozi že dvakrat - pri prvem 6 mesecev (od pojava alergije do konca dojenja), pri drugem 1,5 leta (od konca nosečnosti do konca dojenja), zdaj bomo pa videli. Oba tamala sta zdaj že boljša in počasi uvajamo tudi mleko in jajca, le starejši ima še vedno zelo občutljivo kožo.  

Najki, pozdravi se! user posted image Tudi mi planiramo morje konec tedna, a je napoved bolj slaba user posted image Pa saj ko zapiha burja, se hitro zjasni. 

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
28.7.2010 8:33:47   
3x mami
jutro!

vceraj mi je spet zacel otrdevat trebuh. recimo nekajkrat na dan, ampak zelo bolece je, dokler ne popusti. trebuh je tako nizko, da imam tezave kaj oblect - ker vse hlace me tiscijo okoli, pa tudi ce cisto spodviham pod trebuh, majice tezko pokrijejo tako strlec trebuh... skratka...

anju, sem pozabila ti povedat, da sem prejsnji teden v h&m nabavila za 15e ene bombazno-lanene zelene hlace, ki so super za nosit in imajo cisto nizek elasticni pas (nekaj cm, ne pa cez cel trebuh). ce se ne motim, si pred casom iskala take nizje hlace.

Najki, zelo lepo si napisala glede obiskov. drugace v porodnisnicah res imajo red, koliko se teg drzijo, je pa drugo. je pa res, da je prvi bil zimski in ravno v casu rotavirusa, mogoce je bilo zato manj obiskov. v drugo pa je bilo avgusta, pa je bila gneca.

ja, predrtje mehurja tudi mene ni bolelo. prvic je bil ze napet, ko so ga s takim kaveljckom odprli. drugic pa je sam 'pocil', pa sem sam cutila, kako je priteklo ven.

kile. majabar, res si suhica! meni pravijo, da me je sam trebuh in nic okoli, imam pa ze +8kg. nekje 1kg na mesec mi gre gor.

starejsi otrok. res je, da te bolj potrebuje kot dojencek, ko se zase ne ve. zato se lahko vecjemu lepo posvetis in tudi dojenje opravis med igro z njim ali pa med branjem pravljice. sam jaz mojega vseeno nisem hotela v porodnisnico na obisk, pa so ti bili prvi dnevi, ko sva bila narazen. vedela sem, da pri nonotih uziva, je bil pa se premali (1,5let), da bi razumel, zakaj mami ne more z njim domov. zato sem raje potrpela tistih par dni. nekaj prijateljic se je odlocilo, da otroka (pod 2leti) hoce v porodnisnici, pa je bilo potem joka ob slovesu, da jim je bilo kar malo zal. je pa zelo odvisno od otroka in njegove starosti.

M&A, pazi se! user posted image
Najki, ti se pa hitro pozdravi! user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
28.7.2010 9:24:52   
pixieM
Dobro jutro punce!

Kako ste? Jaz sem morem kar takoj pohvalit kako pridna sem user posted image . Včeraj me je nekaj piknilo in sem lepo zlikala 4 pralne stroje perila (od kje nama toliko cot, ne vem!), pospravila kuhinjo, šla na kavo s prijateljicami in v trgovino, kjer sem kupila vse za štrudl. Tako, da me danes popoldne čaka peka.

Morem vam pa tudi povedat kako se je izkazal moj user posted image včeraj. Mi je lepo zavil darilce. In sem že samo zaradi tega bila skoraj v solzah. Ker njegov stil zavijanja daril je namreč v alu folijo?! Je menda najmanj dela, ne rabiš selotejpa pa še nima veze kakšne oblike je darilo user posted image . No, to moje darilo je lepo zavil in ko sem ga odvila je bila majička iz Popka: Moj ati je zakon! Ne morem verjet, da mi jo je res kupil. On bolj govori, kot kaj naredi... In zdaj je ves vesel, da jo morem nosit, zdaj ko se vidi trebušček. Seveda sem mu z veseljem ustregla.

majabar - na +3,5kg user posted image Jaz sem na +1,5kg začetne teže, pa se mi zdi, da me odvečna teža res zelo moti. Je problem, če nikoli nisi imel trebuha, zdaj pa kar raste in raste user posted image . Tudi mene čudno pogledajo, če rečem, da sem v 7.mesecu. Verjetno si mislijo, da sem tako zmedena, da ne vem kaj govorimuser posted image . Ravno včeraj smo se s prijateljicami pogovarjale, kako bo, ko rodim. Ampak šele zvečer sem začela razmišljati, da bom res mami in koliko stvari se bo spremenilo...

Najki - krasno, da si tako razumevajoča. Ker sem naletela že na kar nekaj ljudi, ki so me odpravili v smislu, kako lahko sprašujem bedarije. In točno tako je kot si napisala...vse to me skrbi. Kako prijet otroka, ko je še ves majhen in krhek, kaj če ga ne bom znala dojit,... Eh, sploh ne razmišljam še o tem, ker bom samo zafrustrirana. Če bo kaj takega bom raje vas tukaj vprašala, kot da me kje kdo grdo gleda, kako sem lahko tako neumna pa mamica bom.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
28.7.2010 9:40:14   
BRinME
pozdravljene...danes ponoči me je pa tko zeblo, da sem mogla vzet deko iz omare...res se je fajn shladilo...user posted image

Zanima me, če ima katera izkušnje s tem vozičkom? Meni zgleda v redu...user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
28.7.2010 9:51:23   
Tiamo
jutro,

tale RR mi gre pošteno na ****, mah sploh nevim postov, če sem prijavljena.

Drugače ste vse za čez rit, mislim 3,5 in 1,5 kg, smotke upam, da se v zadnjem mesecu zredite za 10kg :))) ... 1 kg na mesec je super pridobivanje teže....

no vidim, da nekaj pišete o driskah....no jaz imam pa drug problem, ne morem na wc, že 3 dni nisem šla, pa se bašem s sadnjem, aktivio, pijem topel donat, jem otrobe, pa "ptičjo" hrano...nevem kaj naj še probam, da me bo pognalo.... občutka polnosti še nimama, malo me je strah, ker vem, da se mi lahko spet pojavi hemeroid. Ima katera kakšno idejo...

Ker ne vidim postov, ne morem napisat s katero se strinjam, da te starejši otrok bolj potrebuje kot dojenček in da je res bolano, da te pustijo otroka k tebi. Tudi jaz bom mojo prešvercala v porodnišnico, ali šla dol k njej.

Se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 4046
28.7.2010 9:56:29   
3x mami
pixieM, v splosnem pravijo, da ni neumnih vprasanj, ampa samo neumni odgovori user posted image

ene stvari potem preprosto grejo, ko si postavljen pred dejstvo. na zacetku si ves zategnjen in zivcen, cez cas pa prides v rutino in stvari delas tako, mimogrede.
ko sem pri prvem prvic sama previla v porodnisnici, mi je slo vse narobe. cisto napeta sem bila in na koncu cisto presvicana, res. ampak je slo vsakic boljse. in tako vsaka stvar. moj prve mesece sploh ne upa previjat in oblacit, ker pravi, da je to predrobno in da ga lahko se kaj polomi, ma ni tako.

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
28.7.2010 9:58:31   
anju
hej!

sploh ste dobre vse ki lahko malo bolj aktivno pomigateuser posted image
js sm tako težka in okorna... sm že povedala, da ne morem več za mulčkom laufat?user posted image

M&A mi2 bova prvič sama 3 dni naslednji teden, pa sploh ne vem če sm veselauser posted image
sem pa prepričana, da naju mulček skori ne bo pogrešal. če kaj potem bo pogrešal dom. vedno rad pride domov. in njegov dom sta seveda tudi nono in nona, ker živimo v eni hiši. pri sestrični, s katero se zelo razumeta pa ni hotel prespat, ne brez naju.
v porodnišnico naju bo prišel obiskat. verjetno se bom jaz težje poslovila od njega kot on od mene. bo sigurno prav zadovoljen z ostalimi, ki bojo takrat z njim doma. bom vesela, če mi bojo rekli da me pogrešauser posted image  mogoče mu bom manjkala zvečer ob pravljici, ma bojo že zrihtali, ne skrbim.

3x mami hvala za info o hlačah. res še vedno nimam kaj obleči, ma bo verjetno do konca tako. in še malo potem. počasi mi je škoda denarja za user posted image  cunje saj se bliža konec in v nobeni si ne morem biti zares všeč. po drugi strani bom tudi po porodu bolj slabo opremljena s cunjami... pa sej bom dosti doma.
tale majčka ki jo imaš v profilu mi je zelo všeč.

še enkrat vprašam: kdaj bojo vaši partnerji vzeli dopust? takoj? ... ?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
28.7.2010 10:02:23   
anju
aja, meni (srečki) nič ne otrdeva (trkam). mende bi se malo prestrašila, če bi mi, saj mi tudi prvič ni. sm verjetno zaprto zalimana, najbolj verjetno še kak dan čez rok:)
ene par krčev je bilo v nogo kak mesec nazaj in to je bilo to. ne jemljem magnezija, samo radensko pijem v službi, nekaj ga ima.

me pa dete tako brca, da boooliuser posted image mulček me ni tako.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
28.7.2010 10:16:14   
pixieM
Tiamo - glede zaprtosti težko rečem. Sama imam srečo, da imam dokaj vredu prebavo. Drugače pa meni pomaga kakšno zelje, sladka kava z mlekom, donat (pa ne 2dcl ampak kar pol litra ali več). Moja mami ima pa s tem res težave in si v vodo namaka suhe slive in potem to pije in je. In mislim, da je otrobe z jogurtom. Koliko ji pomaga pa ne vem. Poizkusi...

anju - kako si lahko srečna. Tudi meni kar pogosto otrdi trebuh. In je res neprijeten občutek, kar boleč. Otrdi pa kar tako... včasih v službi, ko ne delam nič (le sedim za računalnikom), včasih v trgovini, zjutraj ali zvečer v postelji,... Ampak glede na to, da več katera piše o tem, se nočem obremenjevat - če ne bo krčev, se ne bom sekirala.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......