|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
28.7.2010 10:21:32   
3x mami
ocetovski dopust. moj bo takoj po rojstvu vzel se nekaj rednega dopusta, potem pa v kosu se tistih 15dni. zelo odvisno od tega, kdaj se bo vse skupaj zacelo. tam sredi septembra, ko nekako racunamo, da bo, si je ze vzel prosto, da bo zraven, ko me bo treba peljat.
je pa pri obeh potem pocasi koristil tudi tisti neplacani dopust. saj, ce vzames recimo en dan na teden, je dni tocno za eno leto. in imas cas do 3. leta, da pokoristis.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
28.7.2010 10:32:16   
anju
Tiamo meni je pri zaprtosti pomagal Lactecon sirup (potem ko drugo ni primlo:)) pa kislo mleko kot je priporočila 3x mami tudi ni mačji kašelj;)user posted image  sirup ni odrešil takoj prvi dan, potem se je počasi prebava uredila.

o to pa moram mojmu predlagat 1 dan na teden do tretjega leta! mogoče bo lahko sobote fraj.
moj je reku za tistega plačanega da bi na začetku... ne vem kaj je najboljše, in če bi imeli tudi starejšega doma v tistem času, ko bi bili vsi. je ljubosumen oz. nas kar rabi zase in rad vzbuja našo pozornost in si mislim da bo ob prihodu novega člana to še bolj izrazito in sem ga mislila kar v vrtcu pustit, čeprav bom doma... malo mi je tako, samo že boljše, da smo skupi vsi, ko si lahko en vzame ves čas zanj. drugače bo samo izzivanje.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
28.7.2010 10:36:52   
tinaaleks
Do zdaj mi ni delal internet v službi!user posted image

Drugače pa, očetovski dopust bi najbrž vzel takoj (nevem, ali bo dneve v porodnišnici vzel dopust ali že očetovski-se morava še dogovort).

M&A-saj jem jajca, nimam nobenih alergij, samo v zadnjem mesecu si jih nisem  naredila niti enkrat, ker mi enostavno ne pašejo. Ugotavljam, da moram zelo malo jest-sem tudi takoj sita, ker drugače vse zbruham. Ni čudno da sem še vedno na +2. Moj user posted image  pravi, da jem manj kot miš. Ko bi tako tudi ostalo.user posted image

Moja bo šla 9.8 tudi prvič sama z babico na morje za 4 dni. Prvi dan bom najbrž uživala v miru, drugi dan mi bo pa že dolgčas... Že zdaj vem, da jo bom poglrešala....user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
28.7.2010 10:39:41   
3x mami
anju, ce vzames po dnevih, je to skupaj 52dni neplacanega. in v enem letu je ravno 52 tednov. ima pa cas porabit te dneve do dopolnjenega 3. leta.
meni se zdi fino, ce lahko tako po malem vzames.

hm, sicer nisem imela take situacije, sam pomislek glede tega, da ga za par tedno vzames iz vrtca. kaj bo potem rekel, ko bo moral nazaj? a mu boste rekli, da je to bil pac dopust? al bo jezen, ker bo mama doma z malo deronjo, on pa bo moral v vrtec (sploh ce ni najbolj navdusen)? mogoce se pogovori z vzgojiteljico, kaj bi bilo boljse.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
28.7.2010 10:59:45   
anju
pixieM ne, ne boš znala dojit, previt, držat... se boš pa tako spontano navadila.

tudi mene je spotilo tisto prvo previjanje v porodnišnici, ena cimra je bla skori histerična, ma ji je uspelouser posted image
sej zdej bi bla js tudi na trnih. enomesečnega otročka raje gledam kot pocartam. pa sem ga imela. ma neverjetno kako hitro se pozabi. me je obiskala prijateljica z enomesečno punčko, ko je bil moj starv 3 mesece. in sem ji rekla, da moj ni bil nikoli tako majhen. v resnici je bil še manjši.

moj pa sploh ni imel problemov pri previjanju. in skopal je pred manouser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
28.7.2010 11:06:15   
anju
3x mami sej sm prepričana da bi bilo najbolje ohranit tempo vrtca. samo tako, verjetno bolj moji občutki neke krivice, da ne bo tudi starejši doma.
že zdaj bo problem po 4 tednih počitnic.

tvoja bosta v vrtcu?

< Sporočilo je popravil anju -- 28.7.2010 11:08:59 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
28.7.2010 11:09:44   
tinaaleks
midva bova najbrž malo dalo tudi kar v vrtec. Bo šla malo kasneje kot sedaj, pa malo prej domov,... Se bom pa z njo zaigrala ko pride iz vrtca. Mislim, da je najbolje, da se ohrani njen ritem, ne da se ga spremnija zaradi tega, ker bo imela bratca....
Sploh pa bom še videla....

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
28.7.2010 11:27:29   
caroline1
Vidim da smo skori vse na železu. Meni je predpisal na bel recept tablete Haematopan. Niso nič ogabne, ker jih spiješ s sokom. Jaz sicer ne smem dodatnega vitamina c, zato jih pijem kar s tem kar pride!

Kilce kilce...važičke vse po vrsti. Jaz sem na +10. Pa še veselo raste! Povsod se vidi špehec user posted image . Jojoojojoj. PA kaj naj? Ma še dva mesca bom pa ja zdržala...Cot pa tudi ne kupujem več. Se mi ne zdi smiselno!

Ja baje je ful teh viroz trebušnih! Mene ki sem skoz v bajti skor da težko kaj najde...se pa nikoli ne ve!!!

BrinMe- če ni preveč, zakaj pa si ti na bolniški??? A zarad nosečnosti ali drugih težav?

Ko sem zadnjič kritizirala dragega...moram napisati še, da mi ob njem nikoli ne manjka pozornosti, nežnosti,...res mi je zveza super...Ampak včasih imam pa res občutek, da sem sama!!! user posted image  Mogoče sem že rahlo zdolgočasena, sej sem skoz doma! 

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
28.7.2010 11:48:44   
anju
jah, caroline1, tudi js sm na +9user posted image  mogoče pa res preveč jem. sem tudi prej preveč jedla in sladkega se nisem branila (zdaj se moramuser posted image user posted image ) samo sm dojila.

tinaaleks a zbruhaš brez da ti je slabo? ker je pač prepolno?
v meni pa vse lepo ostane tudi če sem prepolno prepolna... in še bi kaj doložilauser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
28.7.2010 11:59:10   
Pokora
Ojla Punce!

Evo meneuser posted image  Sem bila malo na počitnicah v Porodnišnici. Tiste bolečine ki sem jih imela niso bilo čisto nedolžne, ker je CTG na sprejemu lepo zaznal krče na 6 minut. Tudi MV ni bil najdaljši (16,5mm) in iz notranje strani sem se malo začela odpirati. Me rešuje ta cerklaža ki jo imamuser posted image user posted image  So me hospitalizirali, še isti dan sem dobila inekcijo za razvoj otrokovih pljučk in naslednji dan še eno. Na srečo se je potem vse skupaj umirilo, po striktnem ležanju se je tudi vrat lepo podaljšal na 22mm, tako da so me včeraj po obljubi da bom lepo počivala, spustili domovuser posted image  Ni nič prijetno biti v bolnici!

Se vam u bistvu samo javljam, ko pa jutri dobim notebooka, vas u miru preberem in veselo zopet začnem čvekatiuser posted image  

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
28.7.2010 12:01:14   
missD
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da si ti ok in da je z user posted image sedaj vse ok. zelo vesela zate.
zdej pa res ležat in zdržita čim dlje!!!!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
28.7.2010 12:06:59   
tinaaleks
Pokora samo da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Verjamem, da ti ni bilo prijetno v porodnišnici, ampak so vsaj zrihtali, da si sedaj lahko že doma! Pa samo lepo počivi!!!

anju-nič mi ni slabo, samo pojem, ker sem ful lačna, se mi želodec takoj obren in že letim na wc. Že moj pravi, da zame sploh ne bo več kupoval hrane in tudi ne bo več čistil odtokov za mano, če jih bom spet zamašilauser posted image   Enostavno, ali se mi je skrčil želodec ali pa je naš fant odločen, da bo njegova mamica suha in vedno brcne v želodec. Glede na moje zaloge, je to misija nemogoče.user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
28.7.2010 12:08:14   
zinchy
hej punce..evo mene iz pregled in nimam nobenih pohvalnih novicuser posted image imam zelo slabo vodo pa hemoglobin imam nizek kljub temu da jem želez.drugace sem se pa te mesec pohvalno zredila samo 3 kguser posted image drugace sem pa ok.. naslednji pregled imam 11.8. ultrazvok pa 23.8.

lep dan še naprej!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
28.7.2010 12:18:55   
M&A
Pokora - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Sam da z user posted image  zdržita čimdlje 2 v 1!

Zinchy - izvidi se bojo zrihtali, boš videla. Čimveč pij pa zraven tablet jej še hrano, bogato z železom. telo dosti bolje vsrka naravno železo kot pa dodatke iz tablet.

Kile - okrog 20. tedna se je tehtnica mal umirila, zdaj pa spet nori! Sem že na +9,5 kg (pribl. 2 kg več kot v prejšnjih dveh nosečnostih ob istem času), čeprav ful pazim na prehrano - brez sladkarij, neslano, veliko sadja in zelenjave... Mi delate kar lušte, ko pišete, kaj vse vam paše. Jaz bi tudi user posted image  
Ni mi pa jasno, kam te kile grejo, verjetno sem cela enakomerno bolj zaobljena. Evo mojo slikico izpred 3 dni:  

user posted image   

< Sporočilo je popravil M&A -- 28.7.2010 12:19:21 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
28.7.2010 12:20:25   
anju
Pokora user posted image  res sem vesela zate.
ko se tako dolgo nisi javila (sem si mislila, če so te samo hospitalizirali, da boš v ponedeljek že med nami) me je bilo resnično strah da si že rodila... čimdlje bodta 2 v 1user posted image
user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
28.7.2010 12:28:15   
anju
M&A meni tudi ni jasno kam grejo tvoje kile! da se ti ni vaga pokvarlauser posted image
user posted image

Zinchy kaj pa je z vodo?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
28.7.2010 12:31:10   
zinchy
en kup bakterij mamuser posted image zdej čaj za nosečnice pijem pa velik vode pa upam,da se bom spucala..čez 14 dni mam kontrolo...

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
28.7.2010 12:31:14   
3x mami
Pokora, dobrodosla doma! user posted image user posted image user posted image smo mislile nate in upale, da bo vse v redu! kar pazi se se naprej! user posted image

M&A, tebi se pa se nic ne pozna, skoraj. kam si ga skrila?

anju, moja2 bosta hodila normalno v vrtec. verjetno cisto cisto na zacetku bosta kak dan vec doma - ko bo se moj zraven, kaj vec pa ne. vem, da bi jima manjkalo tisto divjanje, ki ga imata v vrtcu, pa tudi zelo rada hodita. bom lahko vsaj v miru pospravila, kuhala in te stvari, da bom lahko z njima, ko se vrneta z vrtca.
aja, racunam na to, da bo mali priden in veliko spal. upam, da je on tudi istega mnenja user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
28.7.2010 12:44:01   
anju
Zinchy nalivaj se, pravijo. antibiotikov nisi dobila?
so ti omenili bris za streptokok B?

3x mami ti kar računaš, da bo spalne sorte?! js upam:) in da se ne bo dal starejšemu budit... joj mulček je bil grozen glede tega zato še danes furam skoraj popolno tišino medtem ko spi.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
28.7.2010 12:55:08   
3x mami
eh, upam se vedno lahko user posted image

prvi je imel probleme s spanjem, in stalno je hotel bit po rokah. zelo zelo dolgo se je ponoci zbujal na uro... okoli njega smo hodili po prstih, da se ne bi zbudil. ta druga pa, cista zaspanka. se zbujala samo za josko in previjanje. spala ko top, se je lahko mali drl okoli nje, je ni motilo. zato mi je bilo pri njej vse lazje, ker sem tudi jaz bila bolj spocita. se danes veliko raje spi kot on. eh, tale pa brca se bolj kot prvi, tako da me skrbi, ce se bo drzal mojega plana user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
28.7.2010 13:10:24   
pixieM
Pokora - dobrodošla nazaj. Je lepo slišat, da je vse ok. user posted image še za naprej!

M&A - končno še ena, ki se ji res skoraj ne pozna... user posted image   Praviš, da si na +9,5kg. Pol si bila že v štartu zelo suhcena?! Bodi pa srečna, da se ti lepo enakomerno razporedi teža. Meni gre vse v rit...tako, da so hlače vedno večje user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
28.7.2010 13:10:26   
nika1
Ojla punce.
najprej POKORA user posted image , super, da je bil zaenkrat samo lažni alarm, zdaja pa bodi pridnna, res počivaj, pusti se razvajati kolikor se le da,da bo bebica še malo na varnem pri tebi, v katerem tednu pa si uradno ?

ZINCHY ja res probaj čim več spiti, seveda vode , jaz imam kar te tavelike steklenice vode pri sebi vedno - 1 l ali pa 1,5 l tako ,da imam pod kontrolo koliko dejansko spijem, ja pridem kar tam okoli 4 l na dan .... pa tudi lubenica je fajn ker je polna vode,....

Ja 3x mami, tudi moje dete je zadnje dni nenormalno divji v mojem trebuhu izgleda, da mu paša ker se je vreme shledilo, da ne govorim, kako me v rebra nabija in kako vsak dan težje presedim 8 ur v slubžbi, aha ti torej praviš, da če je že zdaj tako živahen, da ne bomo kaj dosti spali - ja super aneuser posted image
no moja prva pupa je bila v bušiju čisto zaspane, joj kako sem štela gibe, ja in
še danes je res prava zaspanka dobesedno, še pri 6 letih potrebujejo tudi čez vikend opoldanski počitek....

lp

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
28.7.2010 13:24:54   
zinchy
anju nič se nisem dobila niti antibiotikov niti ni omenjov streptokokauser posted image vrjetno je zdej probov po naravni poti,da se sčistim s čajem pa če ne bo šlo bo dal antibiotike.
Ja sej mene čudi,da imam tako slabo vodo ker kar veliko spijem..sam očitno premalouser posted image no bomo že..še več vode vase pa bomo zmagaluser posted image
Danes sem sla v baby center malo nakupovati za malega,joj tok stvari da se nč ne znajdemuser posted image sem potem kupla samo flaško in dudouser posted image
Aja,če katero zanima v Baby centru imajo akcijo vozičke http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197636 200e cnej v večih barvah,midva sva naročila modro belega,dobiš pa zravn se lupinco in košaro.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
28.7.2010 13:28:48   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Najki mirno nočuser posted image
glede železa in kave. bi mogla več počakat ne samo pol ure, saj tudi kava deluje nasprotno. če si kot jaz in ne moreš brez jutranje kave, dej rajši enkrat dopoldne spit železo, pa raje z limonado kot kupljenim sokom, čeprav ima mogoče dodanega nekaj vitamina C. lahko pa preprosto nekaj sadja poješ zraven in imaš malico.

Sem vprasala zdravnico koliko moram pocakat, sam normalno pocakam vec kot uro in itak moram malcka v vrtec peljat in v sluzbo pa potem tam spijem kavico. Zjutri imam lih tolk casa da spijem tableto, se oblecem in grem s tamalim, se zajtrka ne jem doma. Tako da nimam casa delat limonado, si pa vcasih iz citronke namesam.

Danes me nic sumljivo ne zvija, samo nizko v trebuhu imam obcutek, kot bi me nekdo preboksal. Po moje so vezi, zdej se ze dostikrat drzim pod trebuhom in ga potiskam gor, ker je tezek in me med stanjem vse boli do medenice. Lani sem si vezala rute za opore, mogoce bi morala spet probat. Pa kupila sem si presiroke tangice, ker so me vse moje spodnje hlacke zacele tiscat cez mehur in me je se od tega vse bolelo.

Vceraj so klicali iz vrtca, da bojo njegovo enoto preselili in sicer na Jurckovo, kjer itak delam, tako da bo idealno, oci dela pa pri murglah user posted image . Zdej imajo njegovo enoto v vevcah, drugo pa v sentvidu, se pa vevska seli na rudnik v 100 kvadratov z velikim vrtom obema nama pred nos sluzbe. Tako da bo tudi med porodnisko ful bolj ugodna lokacija, sicer bi ociju vzelo prevec casa do vrtca in nazaj. Je pa v privat vrtcu in sva ful zadovoljna, bi bila skoraj zalostna, ce bi dobil javnega. Ce pa bo uspel vrtec dobit koncesijo, potem se v javnega ne bova niti prijavljala, saj bova upravicena do vseh olajsav ze v privatnem. Pa se drugo dete bova vpisala tja.

Joooj mene ze od vikenda trgajo palacinke z domaco marelicno marmelado in sem jih tudi ze dvakrat jedla. Zdejle me pa spet trgajo...

Tinaaleks midva sva vceraj zapravila 150 EUR, od tega je bilo 80 EUR specerije od 0,5 do 3 EUR na stvar. Ne vprasi kako nama je to uspelo. Pa vecinoma je bil samo futr za 10 dni morja user posted image .

M&A a tvoja imata oba AD? Nas je imel v prvem letu alergijo na mleko, jajca in psenico ter na koscicasto sadje. Mleko in psenico je do enega leta prerasel, jajca ostajajo, dodali smo se na spisek jagode in orescke. Je imel pa od prvega meseca hud AD in ni nic pomagalo do ene kremice, ki smo jo nasli in ga je takoj pozdravila. Ni imel vec ADja razen pri obremenitvi z alergeni ob uvajanju recimo jagod. Pa se takrat samo nesrbece pikice po trupu. Ce te zanima, pisi na ZS. Pri alergiji na mleko nas je pa reseval Aptamil ADC, ker sem itak dodajala.
Ok ce odstejem tvojih +9kg, si imela sploh kaj mesa na kosteh pred nosecnostjo user posted image ? Pa ze 2 poroda imas za sabo... In nic strij. Fous! Nimas se kaj sekirat, ze zdaj super zgledas, ce dobis se 9kg se ti ne bo niti poznalo po porodu.

Moje kilce so na +1,2 sam na velik podlage user posted image . Moji mulcki pridno kurijo moje zaloge, pa smo vsi zadovoljni.

pixieM ful priden ocka user posted image

Tiamo meni je pomagalo laneno seme, kupis ga recimo pri najboljsem sosedu tudi fransizi. V deci jogurta sem dala veliko zlico, lahko tudi v kefir, ki ima vec bakterij, pride skoraj kot kosmici, deluje pa tudi mehansko. Zagotovo me tudi odpre, ce se prenajem grozdja, borovnice naj bi tudi uravnavale floro. Sicer pa najbrz poznas refleks, da se creva prebudijo, ko nekaj jes. Poskusi pogosto jesti in pij veliko vode. Ti posljem se ZS, ker ne vem, ce bos videla.

Anju moj bo takoj vzel tistih 14 dni, ostalo pa pustil. Se strinjam da bi bilo za vecjega boljse, ce bi normalno hodil v vrtec, da ne bi dali taksen poudarek na prihod dojencka. Pa tudi varneje se pocutijo v rutini. Mislim, da sem nekje brala o tem. Jaz bi mojega obdrzala doma samo zaradi viroz, najbrz ga bom takoj, ko spet izbruhnejo, bi bilo pa ful tezje pedenat dojencka in starejsega hkrati prvih par mesecev, saj bom sama doma. Mali se v vrtcu ful zdivja in ga prav pogresa, ko je doma na negi, pa se ogromno energije ima, ki je ne sprosti, tako da bi ga bolj kot ne iztirilo, pa v bistvu ne bi mogel divjati doma in bi bili vsi samo zivcni.

pokora wb user posted image . Ti samo pocivaj, da ne bo se kaksnega pripetljaja. Saj zdaj ni vec dalec user posted image .

zinchy so ti povecali dozo zeleza? sej z vodo je razlicno vsak dan. odvisno koliko si spila pred testom. pa mene so enkrat klicali nazaj, ker so bile prisotne bakterije in sem ponavljala test, s tem da sem se morala obrisat z zlozencem in fiziolosko (kar naj bi naredili pred vsakim testom, pa tega ne delajo), potem je bila pa voda super.

Najin je bil spalne sorte in je prespal vsaj 6 ur na noc brez zbujanja, samo se ponoci nismo nikoli dojili. Imamo pa problem, ker vecji spi pri nama, zdaj bo pa se mali in se bosta zagotovo medsebojno zbujala, tako da bo verjetno precej sitnobe ob pomanjkanju spanca z vseh koncev. Par mesecev bo treba stisnit zobe, potem pa se bomo zihr utekli.

Zdej mi pa jajcek gusta, ga nisem jedla ze mesece in si bom eno frtaljo napravila yummy.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
28.7.2010 13:37:53   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

BrinMe- če ni preveč, zakaj pa si ti na bolniški??? A zarad nosečnosti ali drugih težav?

Na bolniški sem že od 1.3....ker sem krvavela in sem morala ležati...pol po treh mesecih ni bilo več rizično in bi lahko šla delat...in je rekla G da moram opravljat lažje delo ali pa po 4 ure...
Ker pa delam v trgovini kjer smo zaposlene 4 prodajalke (po 2 na smeno), ne eno in drugo nebi blo mogoče...kaj pa bi delala? cel dan sedela na blagajni, ostale bi pa vse delale? in to šefici ni najbolj dišalo, ker ponavadi ona cel dan sedi na blagajni in "klepeta" s strankami, in je rekla, da tako ne gre in naj bom kar do konca na bolniški, ker ona rabi nekoga 100%.

In tko morm bit doma, pa tut če bi lahko normalno delala...in kazen, da sem sploh zanosila je pa, da mi novembra ne bojo podaljšali pogodbe...user posted image
zgleda da bi morala preden sem nameravala zanosit, se pogovorit s šefico in prašat za dovoljenje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?