|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
28.7.2010 12:52:33   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

RMRM take butaste opazke raj presliš, se brez veze sekirat. Bo že, ko bo. Važn da fajn napredujeta .
Jest bi šla tud rada že mal delat, sm že čist predolg doma

Nina, a ti si že od porodniške za prvo doma? Ja, pol pa res pejt mal delat no. Jaz sem se ravno včeraj z mojim hecala, da mi bo spet IQ padel za ene 10 al pa 20 v tem letu, ko bom doma. user posted image user posted image  Hec, da ne bo pomote. Komi čakam še ta tretjo štruco, sam ta mesec sem se premislila, ker je ta moj trebuh ogroooomeeeeen in ga mam že poln kufr. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
28.7.2010 12:53:36   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

evo mene nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ki pa si bla?user posted image user posted image

veš kaj, a me nisi nič pogrešala?!? user posted image user posted image user posted image  Na počitnicah - pri tašči. user posted image user posted image user posted image

Ne, ker tud mene ni blo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam si pršla pred mano nazaj. user posted image  Jaz sem bila dlje na počitnicah. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
28.7.2010 12:54:08   
Anonimen

Lunca hvala. Mi smo tud beli pršli z morja, sploh tamaledva, pol pa pride kolegica na obisk pa njena bl rjava kot moja pa še na morju niso bliuser posted image

Mi pa kupujemo avtosedež za Gajo pa ne vem katerega bi. Od 15-36 je verjetno še premejhna, kaj pa vem. Pomoje bomo unga od 9-36 sam so čist preveč dragi.  A katera ve kje prodajajo Recaro, da bi šla probat?
Sm gledala prek neta se da naročit za trg. pa ne vem.

No pa še neki me zanima. A ma mogoče katera mireno? Jest mam trenutno tabletke pa mam skoz ene izcedke, mi grejo full na živce pa jih bom zdej verjetn nehala jemat

Veš da ne vem, ker naša ima do 18 kg in ji je prav super, čeprav je glava zelo blizu vrhauser posted image Ko bo že kritična meja, pol pa bo treba v nakup. Spet 3-je. Ajej stroški user posted image
No, bodo vsaj ti ostali za naslednjega user posted image

Za mireno pa ne vem.user posted image Sem brez zaščite, je ne smem imet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
28.7.2010 12:56:22   
Anonimen

evo mene nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ki pa si bla?user posted image user posted image

veš kaj, a me nisi nič pogrešala?!? user posted image user posted image user posted image  Na počitnicah - pri tašči. user posted image user posted image user posted image

Ne, ker tud mene ni blo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam si pršla pred mano nazaj. user posted image  Jaz sem bila dlje na počitnicah. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz bi potegnila, če nebi imel celih kolobocij okol avta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image plan je bil via BIH, pa je vse v vodo padlo.user posted image No, bo pa septembra ali oktobra, ko se boš ti z bradavicami ukvarjala, podiranjem kupčkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sej veš, da je joke, ne?user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
28.7.2010 12:57:29   
Anonimen

RMRM take butaste opazke raj presliš, se brez veze sekirat. Bo že, ko bo. Važn da fajn napredujeta .

Nina, a ti si že od porodniške za prvo doma? Ja, pol pa res pejt mal delat no. Jaz sem se ravno včeraj z mojim hecala, da mi bo spet IQ padel za ene 10 al pa 20 v tem letu, ko bom doma. user posted image user posted image  Hec, da ne bo pomote. Komi čakam še ta tretjo štruco, sam ta mesec sem se premislila, ker je ta moj trebuh ogroooomeeeeen in ga mam že poln kufr. user posted image user posted image

Ajej, ti imaš že 3  v planu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4105
28.7.2010 12:58:08   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

TMS ja sej tko ji tud jest skoz govorim,sploh ker ona sama skoz govori, da je velika punca pol pa jest njej da bo velika, ko bo brez pleničke tko kot punce v vrtcu. In pol full vesela reče jaaaaaaaaaaaaaaaaa velika punca sm, za eno sekundo user posted image user posted image user posted image

Njamka nisi odgovorila zakaj boste strigli tamalo?

TMS kolk je pa S velika pa težka, da mal primerjam, čeprov itak so fantje bl težki, sploh naš k more skoz jest da je srečen

12kg in 89,5cm. Tvoja?
Tamala pa 8kg, 66cm. Tvoj?

user posted image user posted image user posted image  Tole mi je blo pa ful smešno. A ste se zmenle, kdaj bosta imeli user posted image ? user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
28.7.2010 13:00:51   
Anonimen
Mi bomo poletne otroke imel.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4107
28.7.2010 13:04:21   
babysolza

Lunca hvala. Mi smo tud beli pršli z morja, sploh tamaledva, pol pa pride kolegica na obisk pa njena bl rjava kot moja pa še na morju niso bliuser posted image

Mi pa kupujemo avtosedež za Gajo pa ne vem katerega bi. Od 15-36 je verjetno še premejhna, kaj pa vem. Pomoje bomo unga od 9-36 sam so čist preveč dragi.  A katera ve kje prodajajo Recaro, da bi šla probat?
Sm gledala prek neta se da naročit za trg. pa ne vem.

No pa še neki me zanima. A ma mogoče katera mireno? Jest mam trenutno tabletke pa mam skoz ene izcedke, mi grejo full na živce pa jih bom zdej verjetn nehala jemat

Glede mirene - poznam dve punci, ki jo imata - ena brez težav, druga jo je po 1 mesecu morala dati ven, ker jo je skoz neki matralo. Tako da ti ne znam kej pametnega povedati.

Sedež - jaz tudi računam, da bom nabavla tistega 15-36 kg. Moja princeska ima trenutno okrog 13 kg, ma do spomladi bo ja dobila še eno kilco, pa bomo šli kar na tavelikega. Tejle 9-36 so mi kar neki, ne more bit en in isti stol uporaben 10 let. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
28.7.2010 13:09:25   
babysolza

user posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz bi potegnila, če nebi imel celih kolobocij okol avta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image plan je bil via BIH, pa je vse v vodo padlo.user posted image No, bo pa septembra ali oktobra, ko se boš ti z bradavicami ukvarjala, podiranjem kupčkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sej veš, da je joke, ne?user posted image

Kaj pa ste imeli? Vem da si pravla, da vam neki nagaja, sam to je bilo še pred morjem al ne?

Ej veš kaj, septembra bom jaz že vse obvladala, oktobra bo pa moj/a pametnjakovič/ka že sama podirala kupčke in spala celo noč. user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj moji mami že povedala, da bo aprila pazila obe štruci, ker bova šla z mojim v Pariz. Recimo da na neuradne medene tedne oz. dneve. user posted image  Pa sem ji najavila fajn vnaprej, da se ima cajt pripravit in zorganizirat. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
28.7.2010 13:12:29   
babysolza

Ajej, ti imaš že 3  v planu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vedno imela 3 v planu, sam zadnje tedne mi je že 2. skoraj odveč. user posted image user posted image  Komi čakam, da pride ven, res. Me jezi, ker nič ne morem, obračanje cel podvig, najbolj me pa jezi, ker ne morem Sabinči niti pocrkljat prav, ker je trebuh na sredi. Ampak je moja pikica pogruntala sistem in se mi vsede v naročje, objame jenčka (dojenčka), jaz pa njo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
28.7.2010 13:13:39   
babysolza

Mi bomo poletne otroke imel.user posted image

A ti tudi? Jaz bom (če bom user posted image user posted image ) v tretje spet štartala na junij. Tisto je blo zakon, do avgusta je predolgo za čakat. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
28.7.2010 13:17:48   
babysolza
na, pa mi je njamka ušla. A si šla na čik?

Jaz šibam mal pospravit - mam še vse nametano, smo včeraj prišli s približno tolk krame, kot da bi šli za en mesec. Sam oprat mi je ratalo, bo baje od jutri neki bl slabo vreme pa sem mogla izkoristit sonček danes.

Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 4112
28.7.2010 13:30:07   
Anonimen
Ja, avto ni bil porihtan, je bil na servisu pred morjem.user posted image Pa smo šli, pol ga je pa moj sam popravu doma user posted image user posted image user posted image pa kje hudiča je bil 10 dni nazaj???user posted image user posted image Sej ni bla to neka tehnična okvara, ročna je šla, to je taka, ko sam na gumbek pritisneš, ni navadna ročna. Sovražim elektroniko user posted image user posted image user posted image in seveda opozorilni piski, ki te opominjajo na napako.user posted image user posted image user posted image zdej je ok.

Ok, kaj se vidva poročita?user posted image Ker midva tud najbrž. Smo tam na 3/4 poti glede tega.
Pa fajn, da si tako samozavestna, da ti bo šlo z dojenčkom vse ok.user posted image user posted image user posted image Junijski so pa itak zakon, glede meseca in vsega kar prinese za sabo.user posted image user posted image

Jaz sem bla spet v trgovini, sem morala mal pik nabrat, popoldne gremo pa po telefon, da pike skoristim. So danes dvojne pike.user posted image V moji omari pa za 3 familije praškov, mehčalcev, sekret papirja, ščetk, kaladontov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
28.7.2010 13:47:20   
Anonimen

na, pa mi je njamka ušla. A si šla na čik?

Da tebe čakam, skadim eno škatlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4114
28.7.2010 13:47:58   
TaMaSa
stekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
28.7.2010 13:50:52   
Anonimen

stekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
28.7.2010 14:10:23   
TaMaSa

A ti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, M ami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
28.7.2010 15:18:07   
Anonimen
Babysolza ja jest sm že od takrat doma, zdej bi šla pa počas že rada delat mal. A vi že tretjo načrtujeteuser posted image ,vau dobra sta. Pr ns bo kr tkole ostal.

Kdaj pa maš rok?

Kar se tiče teh avtosedež pa res ne vem, a misliš, da je ok že ta od 15kg? Men se tolk še majhna zdi za tega,sploh ker je sam avtomobilski pasuser posted image
Njamka ja stroški so res full, midva morva vsaj dva kupit, pa pol še za babice, bankrot je tole. Rabmo ga pa vsi, ker smo v enih rovtah doma pa grejo naši velikokrat po tamalo v vrtec pol bojo pa še tamlga vzel, če dobi vrtec.

Njamka a mate probleme z avtom? Moj bi reku, da novga kupteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4118
28.7.2010 16:53:05   
TaMaSa
hi

Moja tamala skrbica ima koncno zobarja v pon. Smo nasli enega, menda, da je dober tam, kamor se bomo selili. Da bo se za naprej. ne vem ce ne bom se P menjala, ker mi bo zdajsni kar mal predalec.
In zdaj vprasanje:
Kaj ce M. en bo hotla odüpret ust? Al ap da se bo drla k sraka? Ko smo sli zadnjic skupaj-gremo spet jutri, k T. zobarju za protezo, se je histericno drla, ko je vidla tisto masko.
Avtosedez- mi ga koncno imamo, unga od 9-36, pa se mi zdi super. Sem ga iskala na netu, da pokazem, pa ravn taksnega ne najdem. Ista firma, samo podobn model. Da bi do 15kg cakala, ni sans, mker ze M. ne more bit vec v lupinci.

Dans ima moja T. rojstni dan. Celih 15 je ze. neverjetno, kolk imam velcga otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
ko bo S. 15, bo T. 30-haloo, jest pa...rajs ne pomislimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
28.7.2010 17:42:42   
Anonimen
Gaja je mela do zdej 1x zobarja, se je itak drla sam ji je sam tko mal pogledala. Zdej ga ma pa čez eno leto.
Ma kva pa vem, probi ji vsak dan razlagat, da bo usta odprla pa rekla aaaaa. Pa da bo zob. sam zobke pogledala če je kakšen škratek not.
Sej ne vem , če bo pomagal. Pri nas je govorila, da bo pridna pa da ne bo jokala..no pa je vseen,

Kerga ste vi kupil? Kolk ste pa dal zanjga? Mi mamo zdej enga romerja sposojenega od prijateljice pa se nam ravn ne mudi, mamo čas še ene dva meseca, da ga kupimo, sam dons je bla lih dohodnina pa da se ne bo ta denar pol zapravuuser posted image .

Mi smo zdele dam pršli pa sta tamaledva še pridna zaenkrat, itak se mormo pa čez ene pol ure it skopat pa v pižamo...

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
28.7.2010 17:44:03   
Anonimen
Čestitke Taliti za 15.rojstni danuser posted image user posted image , madona si staruhinja TMSuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
28.7.2010 19:55:41   
RMRM
Dan!

Prvi dan uspel, minil ful hitro. Odnosi v oddelku katastrofalni. Sem celo dopoldne poslušala kako ena ni hotela pomagat drugi, pa kako druga ni hotela nadomeščat, bla, bla.... Pa jaz res ne vem kaj je s temi ženskami. Kr neki.

nina7, a da je že dohodnina nakazana, fino.

Mi smo tud mel do sedaj enkrat zobarja, pa takrat ni bilo problemov. Imajo te naše mlade zobarce tak luštn pristop, da ni nobenga problema. Ne vem pa kako je pri vas TaMaSa. Sam če se spomnim dohtrce v A., ki je L. pregledala, pol ne bo težav. Je bla tud ful prijazna. Čist drugače kot pri nas, ki komisija niti otroka ne vidi, pa kar odloča o nečem, ki pa je dolgoročno za otroka zelo pomembno.

Babysolza, kdaj imaš rok?

Njamka, ja tvoja S. je pa velika, če že 104 kupuješ. Mi smo na 92. Čevlji pa še vedno na 21, čeprav je večinoma kar bos. Je pa spet na veliko protestiral na terapiji. Jokal s solzami, hlipav, kot da bi ga kdo iz hlač dajal, božek moj maliuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
28.7.2010 19:57:18   
RMRM
Pa vse najboljše Taliti za 15. rojstni dan.

Ja, ja, mami, staraš seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
28.7.2010 23:32:29   
Anonimen
Čer.

Naša gre letos novembra že 5-ič k zobarju. Je pridna, odpre usta. Dobi prstančka ki ga potem veselo razkazuje. Sem imela srečo z zobarco, pa moja je že od vsega začetka. Se tud poznamo privat.user posted image Matr, jest pa mam enih vezic, kamor se obrnem.user posted image Sej, HB da je tako, drugač bi tud jest mogla iskat zanjo zobarja. Ga ni, samo na koncesijo.user posted image
Naša frajla ni danes nič spala v vrtcu. Po vrtcu smo šli do frizerja, kjer je bila tako zelo pridna.user posted image je kar precej postrižena, 10 centi..tolk da smo naredil en tak nizki paž. Pa pobarvat jo je mogla z roza maskaro.Itak.user posted image
Pol smo šli pa v trgovino, kjer je začela name kričat, ko sem gledala telefone, da ne smem nič tipat, ker bo stric kričau.user posted image Me je kar prbilo. No, pol smo šli pa via k našim, hop v voziček in ajatutaja za eno uro.  Sem jo mogla dat, ker ni bla niti stabilna več. Jo kar zanaša, ko je zaspana. No, sej si vidla zadnjič Tamasa.

In zdej tuki nekej prčkam in se jezim...imam za razvit slike še od lanskega septembra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ajej to bo enih slik.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
28.7.2010 23:33:12   
TaMaSa
Dej RMRM, jest sm se otrok, tko kt ti, si ze pozabilauser posted image
Staras se, staras...pa ne da to ti men, to je primerno za mojo mami.
Nina, ti pa mir, pa hit mi skoc po vzigalceuser posted image

Za zobarja bomo vidli. Bo moski. Upam, da kak prijazen. K mojmu je nisem hotla peljat, da ne dobi ze koj odpor, ker je en kreten. Pa upam, da bo sel dec z nami, in tamali drzal odprta ustauser posted image .

RMRM, a da je jokal? Kaj pa pocnete tam? A ti z njim delas, al sestre? Pa kaksne vaje? In kolk casa? Saj eje res bogi no, ker mora nekaj pocet kar na povelje in dolocen casuser posted image . Samo, ker je za njegovo dobro, je treba.

Njamka kolk iam tvoja cunje? Moja ima 92, 98, majcke s kr. tut manj. Nogco ima 23, ceprav sandale 22, ampak se mi zdi, da bo vsak cas treba kake supergice kupit ze 24.
Pri S. je hecno. Hlace, puloverji, 80, majcke bombazne kr. rokav pa tut 62 lahko. user posted image

Grem naprej brat uno hudicevko. Fulll dobra knjiga, samo sem kr zivcnauser posted image

Nocko

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

ime na S
katarincatinca77

Kaj vam je lepše?

Sara (47%)

Sabrina (7%)

Stella (22%)

Sofia (23%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!