Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: njamka RMRM, kako kaj Lukas, moj šarmer? Kako kaj s hojo, je napredek? dobr, hvala. Počasi, a konstantno napreduje. Zdej lepo hodi ob opori (ob kavču, postli, tud ob omari že, kr je baje zelo dobro) Tanova terapevtka pravi, da ni več daleč do hoje, bomo vidl, čeprav men se zdi da je, ker je še nestabilen. Ampak saj bo, ko bo čas pravi. Me je pa ena mamica zadnjič orng užalila, se mi je zelo zamal zdelo. Sva se na koncu terapije srečali, pa pravi, ja kolk je pa vaš star, a pa še ne hodi...., pa sem rekla da ne, da mi se še nosimo, pol pa pravi, ooo, mi bomo pa hodili. Ja halo, sej bomo mi tud, ko bo čas za to. Ful sem bla jezna. Poj je pa še tko pametvala, kje se kupjo gatke za otročka. V mesnic najbrž jojojojoj se moram, brez zamere. Sem pa vesela za malega, da tako lepo napreduje. Sej bo, počasi pa vstrajno. Sem prepričana. Za ostale komentarje in pripombe se pa ne sekiraj. Imaš pa tudi prednost, da se dlje crkljate, kar ni kar tako. Jaz verjamem v Lukasa.
|