|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
27.7.2010 21:09:20   
Anonimen
Nina, sej lahko javno. Otrok ji je bil odvzet. Zakaj, še ne vem. Čakam info.user posted image V bistvu se punca sploh ne zaveda, da so tu na RR tudi ljudje, ki živijo blizu nje in jo poznajo, poznajo njeno zgodovino.

A ti misliš, da sem jo iz plenic dala zarad šopinga? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol bi jo že zdavnaj, sam volje ni blo.

Ti bom pa poslala en drugačen ZS.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
27.7.2010 21:10:04   
Anonimen
Sam ne tu, na FB. Ker tu tako počasi odpiraaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
27.7.2010 21:11:49   
Anonimen
Pa ne morem ti poslat ZS-ja če komentiraš moje slike nooo. Moram takoj prebrat kaj pišeš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
27.7.2010 21:14:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

RMRM, kako kaj Lukas, moj šarmer?user posted image Kako kaj s hojo, je napredek?user posted image

dobr, hvala. Počasi, a konstantno napreduje. Zdej lepo hodi ob opori (ob kavču, postli, tud ob omari že, kr je baje zelo dobro) Tanova terapevtka pravi, da ni več daleč do hoje, bomo vidl, čeprav men se zdi da je, ker je še nestabilen. Ampak saj bo, ko bo čas pravi.
Me je pa ena mamica zadnjič orng užalila, se mi je zelo zamal zdelo. Sva se na koncu terapije srečali, pa pravi, ja kolk je pa vaš star, a pa še ne hodi...., pa sem rekla da ne, da mi se še nosimo, pol pa pravi, ooo, mi bomo pa hodili. Ja halo, sej bomo mi tud, ko bo čas za to. Ful sem bla jezna. Poj je pa še tko pametvala, kje user posted image se kupjo gatke za otročka. V mesnic najbržuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
27.7.2010 21:15:36   
Anonimen
Žalostno, me pa res zanima zakaj ji je bil odvzetuser posted image

Pri nas tud ni več volje, itak ma pa majč tolk, da šopinga ne bi blouser posted image . Je bla v nedeljo mal v gatkah, enih 15 minut pa so ble že pokakane. Sej teorijo obvlada v nulo sam praksa ji ne greuser posted image user posted image user posted image .
Takoj ko se pokaka al pa polula reče, da more v kahlico, da to ni lepouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
27.7.2010 21:15:40   
RMRM
jaz grem pa ju3 prvič po dopustu v službo, jupiiiiiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.7.2010 21:17:15   
RMRM
sem zdej šele vidla, kako negativno nastrojeno sem napisala prvi post. Očitno lunca z zamudo name vplivauser posted image . Evo, me je jeza že minilauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
27.7.2010 21:19:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

RMRM, kako kaj Lukas, moj šarmer?user posted image Kako kaj s hojo, je napredek?user posted image

dobr, hvala. Počasi, a konstantno napreduje. Zdej lepo hodi ob opori (ob kavču, postli, tud ob omari že, kr je baje zelo dobro) Tanova terapevtka pravi, da ni več daleč do hoje, bomo vidl, čeprav men se zdi da je, ker je še nestabilen. Ampak saj bo, ko bo čas pravi.
Me je pa ena mamica zadnjič orng užalila, se mi je zelo zamal zdelo. Sva se na koncu terapije srečali, pa pravi, ja kolk je pa vaš star, a pa še ne hodi...., pa sem rekla da ne, da mi se še nosimo, pol pa pravi, ooo, mi bomo pa hodili. Ja halo, sej bomo mi tud, ko bo čas za to. Ful sem bla jezna. Poj je pa še tko pametvala, kje user posted image se kupjo gatke za otročka. V mesnic najbržuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jojojojoj se moram, brez zamere.

Sem pa vesela za malega, da tako lepo napreduje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej bo, počasi pa vstrajno. Sem prepričana. Za ostale komentarje in pripombe se pa ne sekiraj. Imaš pa tudi prednost, da se dlje crkljate, kar ni kar tako.user posted image Jaz verjamem v Lukasa.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
27.7.2010 21:19:44   
Anonimen

Pa ne morem ti poslat ZS-ja če komentiraš moje slike nooo. Moram takoj prebrat kaj pišeš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ferbecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.7.2010 21:20:32   
Anonimen

jaz grem pa ju3 prvič po dopustu v službo, jupiiiiiuser posted image

Jaz pa v ponedeljek prihodnji.user posted image Nič se ne veselim user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
27.7.2010 21:21:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
27.7.2010 21:21:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Žalostno, me pa res zanima zakaj ji je bil odvzetuser posted image

Pri nas tud ni več volje, itak ma pa majč tolk, da šopinga ne bi blouser posted image . Je bla v nedeljo mal v gatkah, enih 15 minut pa so ble že pokakane. Sej teorijo obvlada v nulo sam praksa ji ne greuser posted image user posted image user posted image .
Takoj ko se pokaka al pa polula reče, da more v kahlico, da to ni lepouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
27.7.2010 21:22:25   
Anonimen
RMRM take butaste opazke raj presliš, se brez veze sekirat. Bo že, ko bo. Važn da fajn napredujeta .
Jest bi šla tud rada že mal delat, sm že čist predolg doma

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
27.7.2010 21:24:24   
TaMaSa
aja, tko je blo. Men se pa zdi una mamai ena prf...ba.., ni nic dobrga hotla fleki. ja pajade.

RMRM, podn no. pa isto iz terapije, pa pol take vn meceuser posted image . Lukas, fino za hojo, se mal pa bo dirjal.user posted image user posted image user posted image
A v sluzbo? verjamem, bi sla tutuser posted image

Nina, dieta ne pali. Nimam discipline. kaj si pa imela zaen razgovor za sluzbo? Ktera stroka?

pridna S. ze brez plenickuser posted image user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.7.2010 21:25:18   
Anonimen
Ma teli tamali so res face. Naša zdej skoz tamalmu govori, ko ma kej mojga v roki Taj to ni za otroke to mamice jeuser posted image .Pol pa zadnjič naši psički isto reče, da to ni za otrokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
27.7.2010 21:26:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

aja, tko je blo. Men se pa zdi una mamai ena prf...ba.., ni nic dobrga hotla fleki. ja pajade.

Pejt naprej brat.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
27.7.2010 21:29:08   
Anonimen

Ma teli tamali so res face. Naša zdej skoz tamalmu govori, ko ma kej mojga v roki Taj to ni za otroke to mamice jeuser posted image .Pol pa zadnjič naši psički isto reče, da to ni za otrokeuser posted image user posted image

Vsakodnevno slišim par takih stavkov, da resnično crkujem od smeha, od kje hudiča vse to poberejo.user posted image

Sam mi imamo mal drugačen problemčič. Naša ne bo jedla z vilico ampak kot sama pravi z vilicom.user posted image user posted image Gre z babicom, dedijom... Jah, tamo dole in touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.7.2010 21:29:19   
Anonimen
TaMaSa morš pridt mal k men na obisk k je skoz prazn hladilnik pa bo disciplinauser posted image

Ma zdej vse sorte pošiljam, sam da neki dobim pol pa naprej. Sam pol sm pa kr nekam poslala k nism dobr prebrala, pa je una fora k kao neki prodajaš okol . Pa pol si plačan po tem kolk prodaš, ja itak, da bom to delala. Sm takoj rekla, da pač to ni zame, ker mam dva otroka in če mi zboli kakšen ne bom mogla delat in kaj bom pol brez plače al kajuser posted image . In pol me prej kliče, da če se premislim, da majo jutr ene seminarje. Ah ja, nimaš kej, sej bo bolš, me je izučiluser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.7.2010 21:33:07   
Anonimen

Vsakodnevno slišim par takih stavkov, da resnično crkujem od smeha, od kje hudiča vse to poberejo.user posted image

Sam mi imamo mal drugačen problemčič. Naša ne bo jedla z vilico ampak kot sama pravi z vilicom.user posted image user posted image Gre z babicom, dedijom... Jah, tamo dole in touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
27.7.2010 21:35:50   
RMRM
njamka, ti si kr daj duška, sej je res hecnouser posted image . Po drugi strani pa žalostno to, da to izjavi mamica, ki svojga otročka tud vozi na NFT. Sej če bi mi to rekla mamica otročka brez težav, mi sploh ne bi blo čudno, ampak tko pa. Ma pa sej bo, sej načeloma se ne obremenjujem s takimi izjavami. Sam res je bla ženska glupa.

Drgač ste pa face z gatami, kahlami, kakci,.....user posted image . Njamka in nina7, vaju je luštno brat. Mi mamo kahlo za okras v sobici. Ko sedi na njej, skoz roke tišči na dno kahle, al se pa za lulija vleče, pol se pa pejt. Ampak mal probavava, da bo vsaj približno vedu za kaj je kahla.
TaMaSa, kako pa gre pri vas odvajanje od plenic?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.7.2010 21:36:25   
Anonimen
Zdej moram pa nekej pojest. Ena tema je hudo napeta, se bojim da se bom zlajala danes na nekoga ki mu to ni treba. Mu bo še žal.user posted image

Pridem nazaj, pa še na čik moram hitro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.7.2010 21:39:18   
Anonimen

njamka, ti si kr daj duška, sej je res hecnouser posted image . Po drugi strani pa žalostno to, da to izjavi mamica, ki svojga otročka tud vozi na NFT. Sej če bi mi to rekla mamica otročka brez težav, mi sploh ne bi blo čudno, ampak tko pa. Ma pa sej bo, sej načeloma se ne obremenjujem s takimi izjavami. Sam res je bla ženska glupa.

Drgač ste pa face z gatami, kahlami, kakci,.....user posted image . Njamka in nina7, vaju je luštno brat. Mi mamo kahlo za okras v sobici. Ko sedi na njej, skoz roke tišči na dno kahle, al se pa za lulija vleče, pol se pa pejt. Ampak mal probavava, da bo vsaj približno vedu za kaj je kahla.
TaMaSa, kako pa gre pri vas odvajanje od plenic?

A je fantkom kej nerodno, ko majo prjatla v rokah?user posted image user posted image Ker naša si to lulico tolk skriva, preden gre gor na kahlo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.7.2010 21:39:52   
TaMaSa

TaMaSa morš pridt mal k men na obisk k je skoz prazn hladilnik pa bo disciplinauser posted image

Ma zdej vse sorte pošiljam, sam da neki dobim pol pa naprej. Sam pol sm pa kr nekam poslala k nism dobr prebrala, pa je una fora k kao neki prodajaš okol . Pa pol si plačan po tem kolk prodaš, ja itak, da bom to delala. Sm takoj rekla, da pač to ni zame, ker mam dva otroka in če mi zboli kakšen ne bom mogla delat in kaj bom pol brez plače al kajuser posted image . In pol me prej kliče, da če se premislim, da majo jutr ene seminarje. Ah ja, nimaš kej, sej bo bolš, me je izučiluser posted image

Pri nas je hladilnik non stop nabasan, saj pri 3 otrocih ze mora bit. Smo bli v soboto v nabavi, nakupli cel voz, pa mormo jutri spet.

Tole prodajanje...ko sem bla se najstnica, sem imela namen po domovih prodajat knjige. En dan sem sla z njimi, da vidim, kako to gre. me je minil. So tm eni starki tisal knjigo, drago, ki jo ne bi nikol rabila...pranje mozganov in vlecenje denarja. To ni zame.

njamka, a mislis na uni temi od mis. Sem prebrala ja.
Drugic jo pa pozdravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.7.2010 21:41:38   
Anonimen
RMRM luštn je tvoj mali, kake učke mauser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
27.7.2010 21:44:51   
TaMaSa
RMRM ,moja je bila par dni mal vec brez plenicke, samo v stranisce lulat ji ne rata.
Pa ne da noce it. Gre z veseljem, pol pa gor sedi, pukne obvezno in hoce dol. Pa tut ce jo lulatuser posted image
Zdaj sem mal prenehala. Ji pa vsak dan govorim, da bo treba na stranisce lulat, da bo brez plenicke, tko k mami, pa T....
S. jo bo pa se imela, ker je se dojencek...tko no.

Kahlice pa sploh ne mara. Brezvezni nakup. Pa napoto mi dela.

Dons sem tamali kupila dve knjigi, trda vezava, o gozdnih zivalih in kmetiji. Ful zanimivi in zelo slikoviti.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?