Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 uuuuuuuuuuu vidim da se tud tukaj neki dogaja,najprej dobrodošlica nini pol pa še naši bodoči njamki,a rihtate za avgust al september,fajn,to je najlepše delo. Vidim da mate na tapeti neke teme,ki jih ne spremljam tako,da ne vem za kaj se gre,pa pleničke,tui pa vem za kaj se gre,naš mali bi pa ne bi,v glavnem nek napredek je,se pa vidi da je možak,lula stoje,sam hlače pozabi dat dol . DRugače pa naš maj je doma,se je mel v redu,vse učiteljice in sestre so ga prehvalile,kok je bil priden,in se je mel fajn,tak da gre drug teden še eno turo,je sam rekel,ta teden sem še doma,potem pa spet morje,naju je pogrešal,a bo vseeno šel.Mi je pa hecen ker nima nobene barve,14 dni na morju pa bel ko jogurt,ker so bili v skupini tudi baej alergiki na sonce in so bili skoz v senci.Jaz sem pa upala da bo prišel ko en pomorščak. Aja pa da ne pozabim rmrm tvoje fotke iz morja,res so superke,in tasrednji fantič,bo res lomil ženska srca,no tud l.ne bo nič drugače delal,ampak mali je res hud.Mami pazi se,tole bo pestro,ja pa tud oči bo mel svoj delež pri punci,maš ti same take...........preveč luštne otroke. Naša je tud pršla kot jogurt domov iz morja. Ampak veš kaj...belo je bolj zdravo. Sem kar vesela da je tako.
|