|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
27.7.2010 21:45:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

njamka, a mislis na uni temi od mis. Sem prebrala ja.
Drugic jo pa pozdravuser posted image

Ej ,jaz njo kdaj srečala? user posted image Ja, pod kozolcem pri nas doma, ko jo je mačka lovila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
27.7.2010 21:46:51   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

RMRM luštn je tvoj mali, kake učke mauser posted image .

ce si ti Njamkine slike komentirala na fb, zakaj men to ne pokaze, saj sem jih jaz tudi, bi mi moralo zg. v oknu pokazatiuser posted image . a mi spet kaj ne dela. Ze tko mi en kup prjatlc sploh ne pokaze na prvi strani, ce kaj pisejo.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
27.7.2010 21:50:50   
Anonimen
TMS ja sej tko ji tud jest skoz govorim,sploh ker ona sama skoz govori, da je velika punca pol pa jest njej da bo velika, ko bo brez pleničke tko kot punce v vrtcu. In pol full vesela reče jaaaaaaaaaaaaaaaaa velika punca sm, za eno sekundo user posted image user posted image user posted image

Njamka nisi odgovorila zakaj boste strigli tamalo?

TMS kolk je pa S velika pa težka, da mal primerjam, čeprov itak so fantje bl težki, sploh naš k more skoz jest da je srečen

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4078
27.7.2010 21:51:39   
Anonimen

ce si ti Njamkine slike komentirala na fb, zakaj men to ne pokaze, saj sem jih jaz tudi, bi mi moralo zg. v oknu pokazatiuser posted image . a mi spet kaj ne dela. Ze tko mi en kup prjatlc sploh ne pokaze na prvi strani, ce kaj pisejo.

mogoče nism istih komentirala kot ti

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
27.7.2010 21:55:01   
TaMaSa

TMS ja sej tko ji tud jest skoz govorim,sploh ker ona sama skoz govori, da je velika punca pol pa jest njej da bo velika, ko bo brez pleničke tko kot punce v vrtcu. In pol full vesela reče jaaaaaaaaaaaaaaaaa velika punca sm, za eno sekundo user posted image user posted image user posted image

TMS kolk je pa S velika pa težka, da mal primerjam, čeprov itak so fantje bl težki, sploh naš k more skoz jest da je srečen

12kg in 89,5cm. Tvoja?
Tamala pa 8kg, 66cm. Tvoj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.7.2010 21:55:49   
TaMaSa

mogoče nism istih komentirala kot ti

a ni ze zadost, da je isti album?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.7.2010 21:57:46   
Anonimen

12kg in 89,5cm. Tvoja?

mal čez 13 kg, velika pa ne vem kolk je, jo bom jutr zmerla
Tamal pa 9500,72cm, matr je težek a ni čudn da me vse boli k ga nosm

Ne ni dost, more bit ista slika, boš mogla zdej vse pogledat, če te zanima kaj sva pisaleuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.7.2010 22:07:28   
TaMaSa

12kg in 89,5cm. Tvoja?

mal čez 13 kg, velika pa ne vem kolk je, jo bom jutr zmerla
Tamal pa 9500,72cm, matr je težek a ni čudn da me vse boli k ga nosm...ufff, to pa je. kolk je ze star? pri men je bila Meri tista debelajska, ki je imela ze pri 4m 7kg, pri sestih pa skor 9kguser posted image

Ne ni dost, more bit ista slika, boš mogla zdej vse pogledat, če te zanima kaj sva pisaleuser posted image ja to bo, kot da me zanimauser posted image . najbolj me je zanimalo to, ce mi spet nic ne dela. ok, grem zdaj vse pregledat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na cik pa res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.7.2010 22:12:31   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuu vidim da se tud tukaj neki dogaja,najprej dobrodošlica niniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa še naši bodočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njamki,a rihtate za avgust al september,fajn,to je najlepše delo.
Vidim da mate na tapeti neke teme,ki jih ne spremljam tako,da ne vem za kaj se gre,pa pleničke,tui pa vem za kaj se gre,naš mali bi pa ne bi,v glavnem nek napredek je,se pa vidi da je možak,lula stoje,sam hlače pozabi dat doluser posted image .
DRugače pa naš maj je doma,se je mel v redu,vse učiteljice in sestre so ga prehvalile,kok je bil priden,in se je mel fajn,tak da gre drug teden še eno turo,je sam rekel,ta teden sem še doma,potem pa spet morje,naju je pogrešal,a bo vseeno šel.Mi je pa hecen ker nima nobene barve,14 dni na morju pa bel ko jogurt,ker so bili v skupini tudi baej alergiki na sonce in so bili skoz v senci.Jaz sem pa upala da bo prišel ko en pomorščak.
Aja pa da ne pozabim rmrm tvoje fotke iz morja,res so superke,in tasrednji fantič,bo res lomil ženska srca,no tud l.ne bo nič drugače delal,ampak mali je res hud.Mami pazi se,tole bo pestro,ja pa tud oči bo mel svoj delež pri punci,maš ti same take...........preveč luštne otroke.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.7.2010 22:14:26   
Anonimen

Ker so ji spet zelo lepo zrasli in predvsem v zadnjem tednu od slane vode so se ji konice zelo pocufale. Po domač povedano. Pa mal mormo zdej zravnat, oreng frizurco narest. Pa komaj je začela nosit čopke, jih sama hoče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.7.2010 22:16:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuu vidim da se tud tukaj neki dogaja,najprej dobrodošlica niniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa še naši bodočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njamki,a rihtate za avgust al september,fajn,to je najlepše delo.
Vidim da mate na tapeti neke teme,ki jih ne spremljam tako,da ne vem za kaj se gre,pa pleničke,tui pa vem za kaj se gre,naš mali bi pa ne bi,v glavnem nek napredek je,se pa vidi da je možak,lula stoje,sam hlače pozabi dat doluser posted image .
DRugače pa naš maj je doma,se je mel v redu,vse učiteljice in sestre so ga prehvalile,kok je bil priden,in se je mel fajn,tak da gre drug teden še eno turo,je sam rekel,ta teden sem še doma,potem pa spet morje,naju je pogrešal,a bo vseeno šel.Mi je pa hecen ker nima nobene barve,14 dni na morju pa bel ko jogurt,ker so bili v skupini tudi baej alergiki na sonce in so bili skoz v senci.Jaz sem pa upala da bo prišel ko en pomorščak.
Aja pa da ne pozabim rmrm tvoje fotke iz morja,res so superke,in tasrednji fantič,bo res lomil ženska srca,no tud l.ne bo nič drugače delal,ampak mali je res hud.Mami pazi se,tole bo pestro,ja pa tud oči bo mel svoj delež pri punci,maš ti same take...........preveč luštne otroke.

Naša je tud pršla kot jogurt domov iz morja. Ampak veš kaj...belo je bolj zdravo.user posted image Sem kar vesela da je tako.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.7.2010 22:17:01   
Anonimen
FB pa štrajka danes ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.7.2010 22:20:53   
TaMaSa
Njamka, samo ce jo boste postrigli, bodo tezje copki, razen, da ima kup spangic.
Moji pa nobene spange vec ne drzijo. Sploh vec ne more imet spuscenih, ker ji vse v oci leze. Se, ko ima copke ali kitke, je koj vsa skustrana.
pri njej se ful vidi na laseh kaksno je vreme. Ko je vroce, je ful skodrana, mraz, pa nima nobene prave frizurce.

Oj Lunca, si uspela pridt dol z fb-jauser posted image .
Saj po eni strani se bolje, da Maj ni prav zapecen, ker je blondek, pa bi bilo lahko kar hudo. Dobr je, da hoce tkole sam po svetu hodituser posted image
Od RMRM tasrednji maco, je pa res lepotec. Ampak so hecni. S. svetlo polt,pa modre oci, M. temen, temne oci, tamal pa spet cist user posted image severnjakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.7.2010 22:26:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image po vremenu ja.user posted image  

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.7.2010 22:27:09   
RMRM
Da vam povem, da sva se z mojim že o tem pogovarjala, kako bodo punce za njim letale. In na morju je res ena deklica, ful luštna, skoz za njim skakala. Na koncu je bila simpatija obojestranska, smo ju slikali. Luštno, res. Prva ljubezen po mojeuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.7.2010 22:28:04   
RMRM
Lunca, super za Maja. Sej če je svetle polti bolš da je v senci.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.7.2010 22:29:08   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

user posted image user posted image user posted image user posted image po vremenu ja.user posted image  

a ti to o mojih otrocih?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.7.2010 22:31:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

a ti to o mojih otrocih?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da ne boš res mislila, o M. mislim, ko ji špange nagajajo.

Drugač pa ja, tvoji so vsi šarmerji, tamali zame itak največji. te učke, ne pozabiš jih nikdar.user posted image user posted image user posted image in ko gledam slike, joj, kar zaljubila bi se vanjga.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.7.2010 22:32:18   
RMRM
Lunca, ti še tukaj vrnem kompliment. Nočko tudi tebi. In ostalim.
Lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.7.2010 22:35:56   
TaMaSa
Grem tut jaz.
Ne vem kaj bom. Sem mal zacela brat knjigo hudicevka v pradi, me pa mika ena nova nadaljevanka...

Lepo se naspite. Nockouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.7.2010 22:39:29   
lunca14
user posted image ja nočka vsem skupiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.7.2010 22:42:19   
Anonimen
Še od mene. user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
28.7.2010 11:20:34   
Anonimen
Lunca hvala. Mi smo tud beli pršli z morja, sploh tamaledva, pol pa pride kolegica na obisk pa njena bl rjava kot moja pa še na morju niso bliuser posted image

Mi pa kupujemo avtosedež za Gajo pa ne vem katerega bi. Od 15-36 je verjetno še premejhna, kaj pa vem. Pomoje bomo unga od 9-36 sam so čist preveč dragi.  A katera ve kje prodajajo Recaro, da bi šla probat?
Sm gledala prek neta se da naročit za trg. pa ne vem.

No pa še neki me zanima. A ma mogoče katera mireno? Jest mam trenutno tabletke pa mam skoz ene izcedke, mi grejo full na živce pa jih bom zdej verjetn nehala jemat

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
28.7.2010 12:46:38   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

evo mene nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ki pa si bla?user posted image user posted image

veš kaj, a me nisi nič pogrešala?!? user posted image user posted image user posted image  Na počitnicah - pri tašči. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
28.7.2010 12:51:24   
Anonimen

evo mene nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ki pa si bla?user posted image user posted image

veš kaj, a me nisi nič pogrešala?!? user posted image user posted image user posted image  Na počitnicah - pri tašči. user posted image user posted image user posted image

Ne, ker tud mene ni blo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?