Krysia
|
Ok, bom probala zdej kaj več napisat ... (če bo Rok slučajno zaspal ...) tejkaz, super za morje, kar pojdite in lepo se imejte! In tud 3 ure vožnje boste preživeli ... Kam pa greste, če ni skrivnost? No, mi smo pa zvečer šli spat z 36,8, ob desetih je blo 37,1, ob pol enih je pa začel nekja stokat in sem ga prijela in je bil čist vroč. 38,5 - smo dal eno svečko, da je lahko zaspal ... zjutraj je bil sicer ful boljše, ampak ima skoz vročino okrog 37,5 ... pa vidi se mu, da ni čist tapravi ... tko mal več se crklja, pa neroden je ful - včeraj mi je n-krat padel, pokasiral eno fajn buško, pol se je pa še drl "ne magaina" - že ve, da mu pol z margarino namažem ... takoj zjutraj sem klicala P, so nas naročili ob 13:20 ... zdej upam, da bo spal do ene pol enih, pol bomo na hitr neki pojedli, pa gremo ... oziroma verjetno greva (razen če bo mojmu uspel iz službe pobegnit, da naju zategne do ZD in pol išče parking, ker je katastrofa za parkirat). No, po moje z morjem ne bo nič - bomo vidl, no, sam mi je čist mim ga peljat na Rab, če ne bo zdrav, ker pol na Rabu je en ZD, bolnica je pa na Reki ... do doma je pa 5 ur vožnje ... bom vidla, kaj nam bodo rekli, pa bom vprašala, kaj z morjem ... ker če bo mel vročino, s eitak ne sme kopat, pol pa brezveze, da mu lušte delamo z vodo ... eh, mal sem slabe volje zarad tega ... pol me pa vse začne morit, s službo vred ... ampak bo že ... enkrat ... Nič, moram še tisto vlogo za znižano plačilo vrtca izpolnit, da jo jutr odnesem ... Vam sporočim popoldan, kaj je diagnoza .. čeprov verjetn še ne bo nič, ker nas bodo ziher poslal v laboratorij, izvidi bodo pa jutr ... se tipkamo ...
|