tejkaz
|
Dobro jutro Ena vroča za vse. Kako ste preživele vikend? Mi v redu. V soboto smo bili doma. Cel dan smo bili doma in nismo počeli nič posebnega. Prav pasalo je. Včeraj smo bili pri mojih starših. Zdaj pa dva dni službe, en dan morja in spet dva dni službe, potem pa 14 dni dopusta Pri nas že spet tretji dan zelo slabo spimo. Prej je bilo ene 14 dni že zelo v redu (beri - vstajanje samo po 3-5 krat na noč), zdaj pa spet katastrofa. Do ene 10ih spi v redu, potem se pa v hudem joku zbudi in pravi da so kravice v sobi in kaže po sobi, tam je kravica, kravica ne aja, kravica reče mu mu, in spet kaže po sobi. Komaj ga umiriva, včasih traja po pol ure da se umiri, da se neha tresti. Spet zaspi, parkrat ga moram iti spet samo pokrit vmes, ali pobožat in potem spet to s kravico. V soboto ponoči je celo eno uro pri nama spal in tisto uro sva ga opazovala kaj se dogaja z njim. V spanju se boji kravic in jim pravi naj gredo ajat. Včeraj zvečer smo morali celo sobo pregledat in mu pokazat da ni kravic. Pa se je spet zbujal in jokal. Posledično smo čez dan vsi Midva od nespanja, skrbi, Jaša pa zaradi nespanja in teh krav. Pa smo šli včeraj k sosedom gledat krave. Jih je sicer že dostikrat prej videl in ve, kaj je to, vendar sva mislila, da mu bova s tem pokazala, da niso nič nevarne, da so prijazne živali. Se jih je dotikal, se smejal in ni bilo nič narobe. Ponoči se jih pa boji. Je možno, da ima dvoletnik more? Ali je to samo način za pozornost? Sama mislim, da je prvo in da bo pač minilo. Ne vem sicer kako. Ali bi mogla govorit s pediatrom? Otrok se ponoči trese od strahu, joka na takšen način, ki ga prej še nisem slišala. Krysia, bošček Rok. Upam da se kmalu pozdravi. So se zdaj pojavile kakšen pike? Katja, mi smo bili enkrat v hotelu. Takrat sva imela samo Evo. Smo se želeli malo razvajati, vendar na žalost ni dobro izpadlo. Eva je stalno tekala naokrog, tisti hip ko je bil zajtrk ali večerja, valda ni bila lačna, ko smo šli pa iz jedilnice, bi pa jedla. Tako da od takrat naprej gremo vedno v apartma. Tudi jaz sem mnenja, da bi se bilo treba na dopustu spočit in vedno grem na dopust z mislimi,da se bom spočila, vendar pridem nazaj še bolj utrujena. Pač dokler bodo otroci majhni, dopust ne bo več, to kar je včasih bil. In čisto verjamem tvojemu, da ni želel kuhati. Jaz imam neko čudno poklicno deformacijo - če se temu sploh lahko tako reče, da se ne bo katera na moje besede obesila. Pri vsaki knjigi, reviji, pogledam kdo jo je založil, kakšen je kolofon, kje se je tiskala, kako je narejena, v kakšnih barvah. Mi že gre na živce, da vedno najprej na kolofon obrnem. In si želim, da tega vsaj doma ne bi delala. Sicer slaba primerjava s tvojim , ampak ga razumem. Bella, uživajte na dopustu. Neža, upam da bo strah pri Neži minil. Je mogoče kdaj padla po toboganu, se kaj udarila? Je videla, da bi kdo padel? Jaša to sicer sploh ne gane, je že padel iz tobogana in potem že naslednjo minuto spet lezel nanj, Eva je pa bolj previdna. Če enkrat pade, potem ne bo nikoli večr šla na tisti tobogan. Gajka, pridna Zara Sem že z eno nogo na dopustu Lep dan vsem