|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
24.7.2010 14:40:06   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Neža mi hodimo na morje zaradi tega, ker sa nama bolj splača (pride ceneje) pa še moj je kuhar in non stop kuha že v službi, na dopustu pač noče. Jaz pa tut ne bom študirala na dopustu kaj bom kuhala, pa v trgovino hodit...

Potem boste že preboleli ta odobje, če drugače ne gre user posted image  

Glej se tut drugače nima mira, ko je. Ne doma, ne pri omi, nikjer. Jaz grem na dopust, da si vsaj malo spočijem, ne pa da še na dopustu kuham, pospravljam...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
24.7.2010 19:33:25   
Krysia
Evo, jst na hitro. Včeraj je Rok zakuhal - najprej na 38, pol na 38,5, na konc pa 39,2. Smo pol ponoč uporabl svečko, spala pa nisem glih velik ... spal je pri nama v postli, mel je celo postlo zase, mi2 pa vsak na enem robu. Danes sem čist adijo, cel dan ga tipam, merim vročino in razmišljam, kaj če ne bo bolš. Danes je okrog 38,5 pa zgleda mi mal bolš kot ponoč ... bomo vidl. Trenutno je tm na 38 ... spala po moje spet ne bom glih dost, ampak vse nardim, sam da ne bo tko bogi ... ko ga sprašujem, če ga kej boli, zgleda, da ne, sam ne vem, zakaj smo zdej to fasal ... pa seveda - naša pediatrinja v pondelk začne z dopustom ... itak. Se tipkamo še kej ...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
24.7.2010 20:01:35   
Neža7

Neža mi hodimo na morje zaradi tega, ker sa nama bolj splača (pride ceneje) pa še moj je kuhar in non stop kuha že v službi, na dopustu pač noče. Jaz pa tut ne bom študirala na dopustu kaj bom kuhala, pa v trgovino hodit...

Glej se tut drugače nima mira, ko je. Ne doma, ne pri omi, nikjer. Jaz grem na dopust, da si vsaj malo spočijem, ne pa da še na dopustu kuham, pospravljam...

Oh draga Katja nisem nič slabega mislila.

Tudi naša Neža je zelo živa in zato te razumem. Včasih se mi kar meša in si želim, da bi se usedla in 1 risanko pogledala, da dobim malo miru. HB, da ni Aljaž zahteven in je pravi dobrovoljček (zaenkrat)

Ko grem mami pustim, da jih oni urejejo. Mama mi večkrat rače "Neža je kot jaz. Ne mora biti pri miru" Jaz si samo pomislim "no potem jo vzemi za kakšen dan, da lahko oba znorite po hiši" user posted image

V avtu je tudi kar kriza, ker težko pri miru sedi, da sedaj želi dudo in to kar malo pomaga.

Saj po eni strani je bolje, da so živahni in ne leni user posted image

Mož pa ne moram biti brez žara na morju, da hotel niti ne bi prišlo poštev za nas user posted image user posted image  Žar in pivo na terasi ali balkon MORA biti user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4478
24.7.2010 22:12:20   
K_a_t_j_a

Tudi naša Neža je zelo živa in zato te razumem. Včasih se mi kar meša in si želim, da bi se usedla in 1 risanko pogledala, da dobim malo miru. HB, da ni Aljaž zahteven in je pravi dobrovoljček (zaenkrat)

Ko grem mami pustim, da jih oni urejejo. Mama mi večkrat rače "Neža je kot jaz. Ne mora biti pri miru" Jaz si samo pomislim "no potem jo vzemi za kakšen dan, da lahko oba znorite po hiši" user posted image

V avtu je tudi kar kriza, ker težko pri miru sedi, da sedaj želi dudo in to kar malo pomaga.

Mož pa ne moram biti brez žara na morju, da hotel niti ne bi prišlo poštev za nas user posted image user posted image  Žar in pivo na terasi ali balkon MORA biti user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo user posted image

Sej tut jaz nisem nič slabega mislila. user posted image Sam pač povem, da je naš migec in da je vsepovsod tak. V glavnem da so naši otroci zdravi . Glede tvojega moža pa razumem in super, da mu je to všeč. user posted image Sam, če bi pa bil kuhar po poklicu in bil vsak dan to delal, bi pa sigurno hotel vsaj na dopustu uživat in si spočit od kuhanja.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
24.7.2010 22:36:23   
Neža7

Saj bo user posted image

Sej tut jaz nisem nič slabega mislila. user posted image Sam pač povem, da je naš migec in da je vsepovsod tak. V glavnem da so naši otroci zdravi . Glede tvojega moža pa razumem in super, da mu je to všeč. user posted image Sam, če bi pa bil kuhar po poklicu in bil vsak dan to delal, bi pa sigurno hotel vsaj na dopustu uživat in si spočit od kuhanja.

moj se vedno poheca, da bi pri policijski postaji celih 8 ur žar pekel user posted image user posted image user posted image  

sedaj bo poskusila zaspat kar bo težko, ker mož ima nočno user posted image  jutri pa rojstni dan user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4480
24.7.2010 22:58:20   
K_a_t_j_a

Saj bo user posted image

moj se vedno poheca, da bi pri policijski postaji celih 8 ur žar pekel user posted image user posted image user posted image  

sedaj bo poskusila zaspat kar bo težko, ker mož ima nočno user posted image  jutri pa rojstni dan user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja super, da ga tako veseli peka na žaru. Potem imate sigurno dobrote na piknikah user posted image

Ja vem kako je, ko je tut moj ponoč delal. Zdaj ne bo več, ga 2. avgusta čaka nova služba, ki bo samo dopoldan.

Je imel že eno nalogo za naredit v novi službi. Je moral sestavit za 3 tedne jedilnik za otroke v vrtcu in je bil vodja zadovoljen. On daje poudarek vse bolj na zdravo hrano; nič klobas, paštet, svinjskega v minimalnih količinah, ogromno sadja in zelenjave.

Želim ti lahko in kar se da mirno noč. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 24.7.2010 22:59:37 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
24.7.2010 23:00:30   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Evo, jst na hitro. Včeraj je Rok zakuhal - najprej na 38, pol na 38,5, na konc pa 39,2. Smo pol ponoč uporabl svečko, spala pa nisem glih velik ... spal je pri nama v postli, mel je celo postlo zase, mi2 pa vsak na enem robu. Danes sem čist adijo, cel dan ga tipam, merim vročino in razmišljam, kaj če ne bo bolš. Danes je okrog 38,5 pa zgleda mi mal bolš kot ponoč ... bomo vidl. Trenutno je tm na 38 ... spala po moje spet ne bom glih dost, ampak vse nardim, sam da ne bo tko bogi ... ko ga sprašujem, če ga kej boli, zgleda, da ne, sam ne vem, zakaj smo zdej to fasal ... pa seveda - naša pediatrinja v pondelk začne z dopustom ... itak. Se tipkamo še kej ...

Ojej bošček. user posted image Držim pesti, da čimprej mine tole. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
26.7.2010 7:37:03   
tejkaz
Dobro jutro

Ena vroča user posted image za vse.

Kako ste preživele vikend? Mi v redu. V soboto smo bili doma. Cel dan smo bili doma in nismo počeli nič posebnega. Prav pasalo je. Včeraj smo bili pri mojih starših.
Zdaj pa dva dni službe, en dan morja in spet dva dni službe, potem pa 14 dni dopusta user posted image

Pri nas že spet tretji dan zelo slabo spimo. Prej je bilo ene 14 dni že zelo v redu (beri - vstajanje samo po 3-5 krat na noč), zdaj pa spet katastrofa. Do ene 10ih spi v redu, potem se pa v hudem joku zbudi in pravi da so kravice v sobi in kaže po sobi, tam je kravica, kravica ne aja, kravica reče mu mu, in spet kaže po sobi. Komaj ga umiriva, včasih traja po pol ure da se umiri, da se neha tresti. Spet zaspi, parkrat ga moram iti spet samo pokrit vmes, ali pobožat in potem spet to s kravico. V soboto ponoči je celo eno uro pri nama spal in tisto uro sva ga opazovala kaj se dogaja z njim. V spanju se boji kravic in jim pravi naj gredo ajat. Včeraj zvečer smo morali celo sobo pregledat in mu pokazat da ni kravic. Pa se je spet zbujal in jokal. Posledično smo čez dan vsi user posted image Midva od nespanja, skrbi, Jaša pa zaradi nespanja in teh krav. Pa smo šli včeraj k sosedom gledat krave. Jih je sicer že dostikrat prej videl in ve, kaj je to, vendar sva mislila, da mu bova s tem pokazala, da niso nič nevarne, da so prijazne živali. Se jih je dotikal, se smejal in ni bilo nič narobe. Ponoči se jih pa boji. Je možno, da ima dvoletnik more? Ali je to samo način za pozornost? Sama mislim, da je prvo in da bo pač minilo. Ne vem sicer kako. Ali bi mogla govorit s pediatrom? Otrok se ponoči trese od strahu, joka na takšen način, ki ga prej še nisem slišala.

Krysia, bošček Rok. Upam da se kmalu pozdravi. So se zdaj pojavile kakšen pike?

Katja, mi smo bili enkrat v hotelu. Takrat sva imela samo Evo. Smo se želeli malo razvajati, vendar na žalost ni dobro izpadlo. Eva je stalno tekala naokrog, tisti hip ko je bil zajtrk ali večerja, valda ni bila lačna, ko smo šli pa iz jedilnice, bi pa jedla. Tako da od takrat naprej gremo vedno v apartma. Tudi jaz sem mnenja, da bi se bilo treba na dopustu spočit in vedno grem na dopust z mislimi,da se bom spočila, vendar pridem nazaj še bolj utrujena. Pač dokler bodo otroci majhni, dopust ne bo več, to kar je včasih bil. In čisto verjamem tvojemu, da ni želel kuhati. Jaz imam neko čudno poklicno deformacijo - če se temu sploh lahko tako reče, da se ne bo katera na moje besede obesila. Pri vsaki knjigi, reviji, pogledam kdo jo je založil, kakšen je kolofon, kje se je tiskala, kako je narejena, v kakšnih barvah. Mi že gre na živce, da vedno najprej na kolofon obrnem. In si želim, da tega vsaj doma ne bi delala. Sicer slaba primerjava s tvojim user posted image , ampak ga razumem.

Bella, uživajte na dopustu.

Neža, upam da bo strah pri Neži minil. Je mogoče kdaj padla po toboganu, se kaj udarila? Je videla, da bi kdo padel? Jaša to sicer sploh ne gane, je že padel iz tobogana in potem že naslednjo minuto spet lezel nanj, Eva je pa bolj previdna. Če enkrat pade, potem ne bo nikoli večr šla na tisti tobogan.

Gajka, pridna Zara user posted image

Sem že z eno nogo na dopustu user posted image

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4483
26.7.2010 9:11:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dobro jutro

Neža, upam da bo strah pri Neži minil. Je mogoče kdaj padla po toboganu, se kaj udarila? Je videla, da bi kdo padel? Jaša to sicer sploh ne gane, je že padel iz tobogana in potem že naslednjo minuto spet lezel nanj, Eva je pa bolj previdna. Če enkrat pade, potem ne bo nikoli večr šla na tisti tobogan.

Nikoli ne padala v parku iz tobagana ali da bi videla, da ne nekdo drug. V stanovanju je parkrat  padla iz sedežne in še vedno skaka user posted image

Se kar malo čudim kaj se je zgodilo???? vedno sem bila z njo, da ni, da bi sama šla z drugim.

Saj ni samo tobogan. Saj ima sliko o parku na FB, da se vidi kako je pravi raj za otroka kot je tudi zanjo bilo na začetku (oz. 3x potem 2x muka)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
26.7.2010 9:16:15   
Neža7

Dobro jutro

Je možno, da ima dvoletnik more? Ali je to samo način za pozornost?

Jaz mislim, da je čist možno, ker tudi Neža je na morju čez noč zajokala potem je zaspala, ker to doma ne počne.
Čez dan otroku se veliko dogaja, da je možno.

Kot Neža sedaj v parku??? kar čez noč katastrofa.

Upam, da bo pri vam čimprej bolje, ker to je zelo hudo, ko ne dobiš svoj spanec user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
26.7.2010 9:23:57   
Zoja Miša
Tejkaz hvala za kavico.
Naš vikend je bil lep, mi2 sva šla v Lokovico. V soboto popoldne smo šli h Krumpačnikom (Maruša), puže pogledati in imeli lepo popoldne, kljub temu, da je bil dež. Sem držala malo Mijo v rokah, joj, kako pozabiš, kako majhni so bili!user posted image  Včeraj pa tudi nič posebnega, veliko druženja s Kajo Lino in to je bilo to. Lepo!
Glede Jaše in nespanja, pa je tole res mogoče se za pogovoriti. Mislim, res ne vem, zakaj bi ga krave ponoči preganjale in zakaj se jih boji? Res nikoli ni imel kakšne negativne izkušnje? Bogi Jaša in vi vsi!user posted image  Po mojem lahko ima more, ker res otroci ponoči vse podoživljajo. Upam, da čim prej mine in da je mogoč pa to res le faza.user posted image
Dopust se tudi eni bližauser posted image . Mogoče pa tam Jaša preklopi na kakšne kite, ki mu bodo bolj simpatični.

Neža, če se Neža boji toboganov je nikar ne slili, bo že.

Katja, ja vi2 z Nežo sta se pa razpisali...user posted image  Saj ti verjamem, da se mu ne kuha, če je to njegov šiht! Meni se tudi ne, pa to ni moja služba...user posted image  Vsak si pač počitnice naštima, kot mu odgovarja in prav je tako. Mi hodimo na Lošinj, ker imamo tam prikolico in mi je sicer super in fajn...ampak po pravici bi z veseljem šla kam drugam...ampak kaj ko je tam pavšal plačan in si pač nekako vezan na touser posted image . Res pa je, da hotelov nikakor ne maram...prav tako ne Dominikanske in podobnih eksotičnih destinacij..bila enkrat in ga ni boga da me prepriča, da je tam lepouser posted image , čeprav je....

Krysia, kako je Rok? Ima mogoče kakšno 5 ali 6 bolezen? Upam, da ste bolje, vem, da greste tudi vi na dopust konec tedna!

Nič, je treba malo delati...tudi meni se ne dauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
26.7.2010 9:45:41   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Drage moje punce user posted image  jaz ne silim..........

joj! kolikokrat smo mi bili v parku in je Neža uživala na VSE! Kar čez noč je dobila strah, da bi gor plezala (ni važno kje) če ima kakšen visok tobogan STOPNICE gre brez težav ampak kot sem rekla, da ni tobogan kriv samo KAKO DO TOBOGANA PRIDET, ker ljubi tobogane in njena težava se je zgodilo čez noč. Gre na kaj ji paše in še vedno hoče gor na tobogan, ker jo sama pustim kam želi. Ko rabi pomoč sem zelo blizu.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
26.7.2010 9:55:37   
Zoja Miša

joj! kolikokrat smo mi bili v parku in je Neža uživala na VSE! Kar čez noč je dobila strah, da bi gor plezala (ni važno kje) če ima kakšen visok tobogan STOPNICE gre brez težav ampak kot sem rekla, da ni tobogan kriv samo KAKO DO TOBOGANA PRIDET, ker ljubi tobogane in njena težava se je zgodilo čez noč. Gre na kaj ji paše in še vedno hoče gor na tobogan, ker jo sama pustim kam želi. Ko rabi pomoč sem zelo blizu.

Saj vem...samo omenila sem, pokomentirala nič drugega! Saj mislim, da smo si vsaj tu gor, vse mamice dokaj podobne. Vse zelo skulirane in nasploh SUPERuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
26.7.2010 10:07:57   
Neža7

Saj vem...samo omenila sem, pokomentirala nič drugega! Saj mislim, da smo si vsaj tu gor, vse mamice dokaj podobne. Vse zelo skulirane in nasploh SUPERuser posted image

To pa itak user posted image   kot tejkaz je malo user posted image  glede spanca in morebitne noče more sem jaz čist  user posted image  in user posted image  kaj se je moji punčki zgodilo in tudi sem pomislila, da jo strah pred višine (kar prej ni imela)

Saj bo user posted image  

nič slabega ne mislim. Saj vsi me poznate in mojo super slovenščina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4489
26.7.2010 10:13:57   
tejkaz
eh, sem nekaj napisala, ampak sem si potem premislila 

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 26.7.2010 10:22:12 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
26.7.2010 10:23:59   
tejkaz
Neža, midve samo upava, da bo strah minil. Nežo pred plezanjem, Jaša pa pred kravami, a ne? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.7.2010 11:23:28   
Zoja Miša

Srčno upam, da te nisem jaz kaj užalila s tem kitom. user posted image Sem se malo pošalila, čeprav mogoče res ni bila šala na mestu, oprostiuser posted image . Vem da te skrbi in da vse tole niti malo ni smešno! Jaz bi se na tvojm mestu poskušala pogovoriti...ampak ja, nimam pojma s komuser posted image . Res pa želim, da vas krave ne bi več strašile in bilo kaj. Vem, da ko sem bila jaz majhna (no večja kot Jaša, ker se tega dejansko spominjam), sem se bala krtov, ki naj bi bili pod mojo posteljouser posted image . Še pogledati si zvečer nisem upala pod posteljo, čeprav sem podnevi vedela, da jih tam ni.
user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.7.2010 11:29:52   
Neža7

Neža, midve samo upava, da bo strah minil. Nežo pred plezanjem, Jaša pa pred kravami, a ne? 

Tako je user posted image

Saj smo lepo skupinica mamic tu gor, da nebi nobeni zamerjala.user posted image

joj! Neža je že 2 in niti 1x nisem bila na srečanje user posted image  upam, da mi bo kdaj uspelo, ker res ste mi vsi pri srcu user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
26.7.2010 11:35:30   
tejkaz

Srčno upam, da te nisem jaz kaj užalila s tem kitom. user posted image Sem se malo pošalila, čeprav mogoče res ni bila šala na mestu, oprostiuser posted image . Vem da te skrbi in da vse tole niti malo ni smešno! Jaz bi se na tvojm mestu poskušala pogovoriti...ampak ja, nimam pojma s komuser posted image . Res pa želim, da vas krave ne bi več strašile in bilo kaj. Vem, da ko sem bila jaz majhna (no večja kot Jaša, ker se tega dejansko spominjam), sem se bala krtov, ki naj bi bili pod mojo posteljouser posted image . Še pogledati si zvečer nisem upala pod posteljo, čeprav sem podnevi vedela, da jih tam ni.

Joj, ne, Zoja Miša, nisi me užalila. Sploh ne. Nežin post sem narobe razumela in prehitro odreagirala. Ko sem ga pa še enkrat prebrala, sem pa razumela kaj je povedala in zato raje izbrisala tisto kar sem napisala.
Skrbi me zato, ker se mi zdi še premajhen za more. Še posebno, ker se zgodijo po nekajkrat na noč in ker se po njih zelo trese, joče in ga težko umiriva. In ker so se začele iz ene noči na drugo noč. In nimam pojma kaj bi bil vzrok temu.
A Mija pa praviš da je mičkena? Ja hitro pozabimo kakšni so ko se rodijo. Tisti refleksi in počasni gibi. Prehitro zrastejo ti otročiči naši.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4494
26.7.2010 11:45:46   
clara23
Dan,

mi smo pravkar pojedli kosilce (rižotko), zdaj pa malo počivamo. Sem zjutraj končno oddala vlogo za otr. dodatke-sem hitra, vemuser posted image in vlogo za znižano plačilo vrtca. Sem šla kar na občino in so mi kar takoj izdali odločbo. Smo v 1. plačilnem razredu, tako da bomo imeli za plačat cca 50euruser posted image .

Tudi mi smo se imeli super-smo imeli celo taščino hišo zase, tako da juhuhuuser posted image . V soboto smo šli na prijateljičin roj. dan in tukaj smo tudi imeli neko štorijo. Jaz sem bila mnenja, da bi ji podarila eno svojih slik, pa je moj rekel da to kao ni primernouser posted image . No, v glavnem, potem smo ji kupili nek bon za razvajanje in ko smo prišlii do nje me je prosila, če bi ji lahko stanovanje opremila s svojimi slikami (sta stanovanje ravno opremila in zdaj dodajata le še detajlčke), tako da sem svojega skoraj sfaširalauser posted image . Sem pa vesela, da imam spet "biznis" in polne roke dela oz. čopičauser posted image .
Pa včeraj sva z Markom na vrtu lovila eno mini mini žabico (velika 2cm). Oz. sem jo kar jaz lovila..saj če me je kdo videl si je pomoje mislil da sem zmešanauser posted image . Sva jo potem imela v enem kozarčku, si jo ogledala, mark jo je božal in lupčkal čez kozarec, potem sva jo pa spustila nazaj k mamici.

Dedi je že boljše. Preiskali so mu mehur in je rekel, da je bila to ena najtežjih raziskav v njegovem življenju..itak, verjamem da ni prijetno da ti skozi sečevod rinejo tisto kamerco in potem prodirajo skozi mehuruser posted image . Cista, ki je v mehurju je baje vodena, tako da ni nevarna, so mu pa na prostati ugotovili maligni tumor, tako da bomo videli kako bo zdaj s tem. Zdaj itak ni več na intenzivni, tako da grem ta teden k njemu..v glavnem, sem vesela da gre na boljeuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
26.7.2010 11:48:05   
clara23
Aja, pa Mark mi zadnje 3 dni spet galami ponočiuser posted image

Tejkaz, vem kako ti je s tem ustajanjam in nespanjem..upam, da se vam hitro porihta..

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
26.7.2010 12:25:12   
Krysia
Dan.

Sem že zjutraj napisala, kako smo, pa ker je blo na hitro, nisem stisnila copy in je šlo vse k user posted image (We are sorry, ... blablabal). No, pa še enkrat.

tejkaz, po moje pa so neke vrste more ... temle našim otročkom se čez dan toliko dogaja, da čist možno, da njihovi možgančki to ponoči preveč predelujejo .... a je možno, da mu je kdo drug rekel, da bodo prišle kravice (ne vem, tašča al pa strici al pa kaj vem kdo, mogoče v vrtcu user posted image ). ej je lahko to sam enkrat slišal, pa si je preveč vzel k srcu ... ne vem, sam ugibam ... zdej ne vem, če maš kul pediatrinjo, bi jo jst poklicala, če je pa bolj čudna, te bo pa verjetn čudno gledala ...

neža7, upam, da Nežo mine strah pred tobogani ... za slovenščino se pa ne sekirat.

clara23, super, da je dedi boljše, upam, da mu bodo vse porihtal, kar je treba ...

dopust (hoteli / apartmaji): men je v hotelu super to, da ne rabim kuhat, ampak je zoprno, ker se moraš držat njihovega urnika obrokov ... ko smo bli zdej na Ptuju v hotelu, je blo fajn, sam smo bli sam za vikend in je čist pasal malo razvajanja ... apratma je meni fajn zato, ker si sam svoj gospod, mal več prostora je, pa sam si lahko organiziraš kdaj boš jedel, kdaj boš spal in kdaj boš pospravljal (če boš user posted image ) No, letos gremo pa v prikolco - bomo še to sprobal ...

Rok je zdej OK, sam pike ima ... verjetno je 6.bolezen, sam to je imel že lani in kolikor se spomnim, naj bi za tem zbolel samo enkrat user posted image Sem klicala P, pa je rekla, da naj počakam in če čez 2 dni pike izginejo, ni panike ... če se pa slučajno pojavi vročina al pa če pike ne zginejo, morva pa pridet v zdravstveni dom ... drugač pa normalno je, normalno je živahen in spet je tak, kot mora bit ... no, sam pikast je user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
26.7.2010 12:32:20   
clara23
Krysia, upam, da bo z Rokom kmalu bolje..

Sem pozabila napisat, da sem si včeraj še nov parfumček privoščilauser posted image user posted image . Že 8. po vrsti..jah, eni imamo fetiš na parfumčkeuser posted image . Mi jih je brat od mojega celo vrečo prinesel in sem si potem zbrala enega (Armani-Black code). Sem ga 1x že imela, pa me je ob ovohavanju preplavila nostalgija in sem ga enostavno morala kupituser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
26.7.2010 13:36:51   
Zoja Miša

Joj, ne, Zoja Miša, nisi me užalila. Sploh ne. Nežin post sem narobe razumela in prehitro odreagirala. Ko sem ga pa še enkrat prebrala, sem pa razumela kaj je povedala in zato raje izbrisala tisto kar sem napisala.
Skrbi me zato, ker se mi zdi še premajhen za more. Še posebno, ker se zgodijo po nekajkrat na noč in ker se po njih zelo trese, joče in ga težko umiriva. In ker so se začele iz ene noči na drugo noč. In nimam pojma kaj bi bil vzrok temu.
A Mija pa praviš da je mičkena? Ja hitro pozabimo kakšni so ko se rodijo. Tisti refleksi in počasni gibi. Prehitro zrastejo ti otročiči naši.

No, samo da nisem jaz kakšno mimo pihnila, kar se mi rado dogajauser posted image .
Ja verjame, da te skrbi...želim vam res, da bi se poštimalo in mogoče je res, kot je Krysia rekla, da ga je kdo drug prestrašil s temi kravami... Upam, da ne! En velik user posted image  in obveščaj nas kako ste!

Mija je pa res mičkena, no, zdaj je že malo zrasla...ja bila je 47 velika, ko se je rodila, kot Kaja Lina...ampak ja, pozabiš kako mičkeno je to!user posted image  Se ti kar zlušta še imeti tako štruco. Čeprav Kaja Lina ni bila navdušena, da jo držm v rokah, je bilo ''mami mia stan''user posted image   So pa super družinica in občudujem Marušo...kako skulirana mami. user posted image

Krysia, samo da je Rok bolje! Potem je res kakšna ta bolezen, ki očitno se lahko ponavljauser posted image . Ste izjeme, ki potrjujejo pravilouser posted image

Clara, bova mi2 kakšen biznis naredili, ne?user posted image

Danes grem po harmoniko za Kajo Lino!user posted image  Jo dobi za RD! Sem ful vesela, da sem jo našla, upam, da ji bo všeč! Bomo na morju malo praznovali.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.7.2010 13:38:43   
Zoja Miša
Clara, še to sem hotela komentirat, da super za sliko in da drugič raje sebe poslušajuser posted image  In super za parfumuser posted image ...tudi jaz bom počasi potrebovala kaj noveg, zaloge pojenjajouser posted image . Pa mam že navohanega enegauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?