slovenka
|
ojla mamice, zdaj sem pa tako pozna, da sem samo vas prebrala, nimam časa iti brat te teme, o kateri je govora, imam še dve dojenji ponoči, pa... nina7, i, zanimivo glede datuma... no, me tolaži, da postaja vse lažje. Saj pri nas tudi. Sicer ne spi celo noč, ga dojim, ampak gre pa zvečer hitro spat in to je fajn. Pa čez dan je postal dobrovoljček in se samo doji, pa smeji, potem pa na kratko tečen postane in gre spat njamka, veš, da se meni ne mudi s plenicami, sploh ne čutim kake nuje, da je brez plenic... se zdaj več pogovarjamo z njo glede tega, ampak urimo pa ne. Poznam precej otrok, ki so sami rekli, mami, ne bom imel več plenice in je ni. A ni tako najbolj enostavno? Da se skorajda samo zgodi... se ji prilagajamo, sploh v vročih dneh, da ko reče, da ne bo imela plenice, da je potem nima, samo jo držimo bolj zunaj Se mi zdi, da je vprašanje mesecev, tako da kak mesec gor ali dol, paket plenic gor ali dol Mudi se samo tebi njamka, ki boš glih zdaj noseča, pa je fajn, da gre S. sama lulat, ko bo dobila bratca Malo se hecam, v resnici so kaki nasveti dobrodošli, kako bi šlo najlažje, samo se mi zdi, da kar deluje recimo pri Sari, ne bo nujno pri Sofiji, a ne? Jaz zdaj računam na moža, da bo to prevzel... par tednov nazaj si tudi nisem predstavljala, da bi se Sofija s takim veseljem tuširala... zadnja dva mesece je pravi preskok v zrelosti pri njej, pa bo morda še glede plenic, bomo videli... TMS, jaz bom tudi počasi morala na dieto. Sem imela teden po porodu 13 kg manj kot pred porodom, zdaj pa samo še 11kg. Pa še zdaj mi dragi dela nekaj za jest RMRM, ojla... večkrat mislim na tebe No, grem jest. Uživajte!