|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
27.7.2010 19:12:59   
tinkatonka
na FB je sarcy21 sporočila, da je v P, odprta, pa da ne vejo, al jo dajo rodit al ne. Upam vseeno, da njena pupika počaka še malo! Kakorkoli že bo izid....srečno sarcy in user posted image !

el. varuška...je že archie vse napisala katero imam user posted image . Meni je brez veze dajat extra 40€ za to, da bi mi merila vlago in temp. Tak da je ta ca malo manj kot 90€ za mene čist OK.

hanizali in voziček...jaz sem ravno danes dobila Baby Boom voziček. Izredno zadovoljna!!! Lep je, sicer barv ni pretek na izbiro, ampak jaz sem z mojim sivozelenim zadovoljna (sploh zato, ker ni občutljiv glede umazanije). Pa še cena je super: športni del, košara, dežna prevleka, zimska vreča, torba = 312€ (na gotovino).

previjalna torba.
..imam še od Aneja, kupljena v Leclercu (kakšna je cena ne vem), firma Mont d''''Enfants. Je lepa, prostorna, moja je rdeča in je meni zelo pri srcu.

ležalnik oz. gugalnik.....imam navadnega, preprostega, brez vibre, glasbe, al česa podobnega. Samo lok s tremi pliščastimi igračami je zraven, ki pa Aneja nikol niso zanimale, mogoče pa tega drugega bejbija bodo. Mislim, da so razne vibre, glasba ipd čist odveč pri  ležalniku, ampak trgovci pač vse naredijo in skušajo drago prodat.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 27.7.2010 19:20:42 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
27.7.2010 19:22:28   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

na FB je sarcy21 sporočila, da je v P, odprta, pa da ne vejo, al jo dajo rodit al ne. Upam vseeno, da njena pupika počaka še malo! Kakorkoli že bo izid....srečno sarcy in user posted image !

upam da bejbi še malo počaka da se še malo poredi.Držim pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
27.7.2010 19:29:13   
mala2001
Sej, če je samo odprta in voda še ni šla jo lahk še mal povlečejo, ne? user posted image Jo bojo dali v strogo mirovanje še za kak teden al dva...user posted image

Bogi so še bebači tak zgodi... mal še naj počakajo!

pupike user posted image prehitevajo!

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 27.7.2010 19:31:05 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 19:46:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tpmc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
27.7.2010 19:48:33   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Porodi - pa kaj je sedaj to??? Punce - september je še dober mesec stran - noge skupaj držat

o ko bi  bilo od nas odvisnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
27.7.2010 19:53:33   
khurde
uuu, zalcy, čestitke! user posted image

pa še kr sarcy user posted image  šit, jaz še nič nimam zrihtan user posted image  more počakat, pa pika user posted image

glede počivalnikov se strinjam z beniko. men to sploh ni nujno, ampak pri meni itak nujen nabor opreme vključuje samo podlogo za na tla in sling. pa včasih voziček.

baby phone nisem imela, zdej razmišljam o njem, pa se mi sanja ne, katerega bi. se še nisem poglabljala.

baldahin imam na zibki. brez njega mi izgleda nekak čudna user posted image  zarad izgleda ga imam, čeprav sem nekje brala, da naj bi pomirjalo otročka, da ima bolj filing "stisnjenosti"

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
27.7.2010 19:57:16   
hanizali
Tinkatonka tega sem tudi jaz imela v ožjem izboru,ker mi res dopade vozek in cena -Ampak to me moti,ker se športni del ne obrne v obe smeri ali se motim'Mi lahko sporočiš?Hvala!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
27.7.2010 20:02:40   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: hanizali

Tinkatonka tega sem tudi jaz imela v ožjem izboru,ker mi res dopade vozek in cena -Ampak to me moti,ker se športni del ne obrne v obe smeri ali se motim'Mi lahko sporočiš?Hvala!

ne ne obrne se, ampak meni to ni moteče, ker itak ko boš dala otroka ven iz košare pri štirih, petih mesecih ga zanimat začne predvsem okolica in ne toliko ti. Tako da, meni to ni moteče. Se pač sprehodiš okrog vozička, če mu rabiš kaj dat, če ne pa on gleda naprej in opazuje okolico, kot ti.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
27.7.2010 20:13:56   
hanizali
Tinkatonka predvsem me moti to,ker bo takrat pri nas jesensko zimski čas in ker prihajam iz okolice Ajdovščine,kjer je precej znana burja mi je to zelo moteče.Ker če potem piha ne morem niti ven .Če je v tem primeru obrnjen v nasprotno smer je potem bolje.Sem res v dilemi,ker mi je drugače všeč.Bom še premislila .Hvala za odgovor.
Sarcy upam ,da zdržiš še kakšen dan.Je pa ta luna res močna ,tidi mene matrajo krči in občutek imam,da bo našuser posted image  vsak čas ven zlezel,res neprijeten občutek.Še vedno je obrnjen z ritko dol,ker čutim brce z nogicami prav v sramni kost.Upam,da se kaj pomiri...

Neposredna povezava do sporočila: 4134
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 20:14:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4135
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 20:17:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4136
27.7.2010 20:29:04   
tinkatonka

ne ne obrne se, ampak meni to ni moteče, ker itak ko boš dala otroka ven iz košare pri štirih, petih mesecih ga zanimat začne predvsem okolica in ne toliko ti. Tako da, meni to ni moteče. Se pač sprehodiš okrog vozička, če mu rabiš kaj dat, če ne pa on gleda naprej in opazuje okolico, kot ti.

Meni je fino, da se športni del obrne, ker Bora sem že pri 3 mesecih dala v športni del in takrat je bila ravno zima. Tako da je bil tako proti meni obrnjen, da je bil še proti vetru in mrazu zaščiten. Tako da sem ga relativno pozno obrnila - pri cca 7 mesecih.

a veš da sem odtipkala v google in baje se baby boom res obrača v obe smeri user posted image . Probam jutri, pa ti sporočim, danes sem že pospravila vse, pa bom jutri spet iz škatle ven povlekla. Meni prodajalka tega ni pokazala, je pa tudi vprašala nisem. Kot rečeno ti jutri sporočim. Če si pa iz LJ oz. ti LJ ni predalec, pa ga lahko prideš k meni tudi pogledat.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4137
27.7.2010 20:29:58   
tinkatonka

Jao, jaz sem tudi že v 32t - tale nosečnost gre kar mimo mene. Ravno danes sem sestri razlagala, da do 34 tedna res ni fino rodit, potem pa lahko in da jaz sem itak še daaaaaaaaaaaaaale od tegauser posted image user posted image user posted image

Moram spet knjigo Izziv poroda v roke vzet

Čau, moja moška sta domov prišla

jaz tud nimam biti časa noseča, ko imam pa že enega razgrajača doma user posted image . Sem pa že v 35 tednu. user posted image Kr leti, ampak mi pa že trebuh poka po šivih, imam občutek da mi bo koža kr počla.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4138
27.7.2010 20:35:50   
hanizali
 Tinkatonka Kot sem napisala sem iz okolice Ajdovščine in v tem stanju s temi moji krči ti morem rečt,da nimam volje se niti zapeljat par km,tako,da do tebe pred porodom se sigurno ne odpravim ,vseeno hvala za vabilo!LP

Neposredna povezava do sporočila: 4139
27.7.2010 20:38:48   
tinkatonka

Tinkatonka Kot sem napisala sem iz okolice Ajdovščine in v tem stanju s temi moji krči ti morem rečt,da nimam volje se niti zapeljat par km,tako,da do tebe pred porodom se sigurno ne odpravim ,vseeno hvala za vabilo!LP

joj oprosti...pa sem res smotana, preberem tvoj post, potem pa v naslednjem napišem, da če si iz LJ. No to se pa vidi, kok mi kaj v glavi ostane user posted image . No ti sporočim jutri kako je z obračanjem v obe smeri, OK?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
27.7.2010 20:44:44   
tinkatonka
Kje je pa naša Katrinka? Pa jo ja niso kje v P obdržal? Se že cel dan ne javi, pa kolikor vem je imela danes pregled. 

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4141
27.7.2010 20:50:15   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image zalcy čestitke in veliko zdravja!

Sarcy ti pa še le malo počakaj če pa že pa naj hitro mine in veliko zdravjauser posted image

septmeberke moj je že čisto prestrašen tako da nehajte rojevatuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem že v 35 tednu amapk vseeno naj počaka do avgusta po 15 pa lahko prideuser posted image user posted image user posted image ampak mene so to noč res popadki že kr mantrali tak na 30 minut pa na 20... mapk se je po buscopanu umirilo in hvalabogu sem ok. sem že pozabla kako so lahko boleči. me pa skrbi ker tako kot je ena napisala ko me prime še dihat ne morem ker me v prsih ful tišči. jutri prebarvamo še sobico in potem počasi sestavimo previjalno in kinderpet tako da tudi mi bomo počasi skoraj pripravljeni.

jaz imam voziček implas je ena spraševala in je super tako da hanzil le pogumno na bolderja je fajni.user posted image

zdaj pa grem k mojemu je bolan ga kuha in je mala tečka.

nočka

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 4142
27.7.2010 20:53:15   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

septmeberke moj je že čisto prestrašen tako da nehajte rojevatuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj je tudi čist presran, je rekel, da slučajno ne mislim prehitevat, ker on si zdele ne more privoščit oč.dopusta, ker je ravno na enem objektu in ima kratek rok user posted image . Ja itak dragi, kakor hočeš. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
27.7.2010 21:28:04   
tejči28
ojej a sarcy je tudi že v P.Upam,da ji uspejo zadržat za nekaj časa.
Mojega tudi skrbi,da bom prej rodila in kar skozi pravi naj grem počivat.user posted image Pa oblekice bom kar vse oprala in pleničke in vse si bom pripravla,če slučajno preseneti,da moj ne bo imel pol dela še s tem.

magnezij-mi je rekla patronažna,da take male količine,ko me spijemo v šumečih ne vplivajo na krče maternice.Tak  da jih bom jaz pila do konca,ker že zdaj ko sem zmanjšala količino na 1 na dan je bila ponoči katastrofa,krči v obeh nogah,spredaj in zadaj,da sem se še vstala komaj in jih razmigala.Pa še prebavo imam urejeno.  Mene je patronažna vprašala po telefonu,če sem še doma?user posted image Upam,da bom še vsaj 3 tedne.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 4144
27.7.2010 21:36:20   
archie
Sarcy: zdrzi se malo!! Ni se nas cas!!!

Meni se spet kuha breskov frutek (zame za zimo in za najino punco), moz pa sestavlja omaro za v otrosko sobo. user posted image
Posteljico dobiva konec tedna. Obrobo bom pa danes narocila (Recinko).

Midva baldahina ne bova imela. Glede kompletov prevlek: midva sva kupila 2 kompleta (2 jogi rjuhi, 2 prevleki za povstrcek in 2 prevleki za kovrtcek). Nimava pa susilca.

Vozicek: quinny 3xl freestyle. tega sva dobila, drugace bi vzela verjetno Baby Boom.

se kaj? lep vecer vsem skupaj!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
27.7.2010 21:37:47   
tejči28
archie kak pa kuhaš ta breskov frutek? To se dobro sliši.user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
27.7.2010 21:42:04   
katrinka

katrinka...srečno danes na pregledu in seveda nujno poročaj, da nas ne bo skrbelo. Ob kateri uri ga pa imaš? Pa vsaka čas za opravila na vrtu. Jaz se delu z zemljo zelo izogibam, ker še nisem prebolela tokse. Pa so letos dela na njivi prevzeli kar tast in svakinja, pa moj mož občasno kaj postori, kolikor mu čas dopušča. Itak imamo pa skupno njivo (krompir, paradižnik ipd),samo bučke so moje, ker jih obožujem oni pa pač ne.

mam vedno rokavice gor pa pazim,tudi jaz nisem prebolela toxe,ja meni mami pomga a res ni velik vrt tko da kr gre...je pa prej lustn malo dezeval,mi ni treba it zalit...heheuser posted image

hrana in dojenje - definitivno mlecni izdelki malo,jaz sem pretiravala in je bila mala vsa flekasta, pa nisem nekaj casa svinjine,pa svezega sadja in zelenjave...potem pa postopoma vse da vidis kaka je reakcija,alergenov pa itak da ne,ceprav jaz se cokoladi nism mogla upret pa je bilo vse okuser posted image

benika - o joj, ja upam da bo ta noc veliko boljsauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Punce moje od 20.7 imamo prvo uradno našo septembersko punčko.Zalcy je rodila, punčka je bila težka 2020g in velika 43 cm, zaenkrat je ok, pridobiti mora na teži.Danes jo baje pripeljejo nazaj v porodnišnico SG.

Iskrene čestitke zalcy za punčko, vse bo ok

iskrene cestitke za pupouser posted image user posted image user posted image user posted image upam da bodo hitro vsi domauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

ZALCY, ISKRENE ČESTITKE  in želim vama, da čimprej zapustita P.

No Katrinka, pa le nisi prva

hehe,,,ja res je, zalchy mi je dolzna cokoladni jezekuser posted image super za dojencico nezouser posted image

archie - ful lep seznam za nase mamice si naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image
presredek - v prvo ga nisem masirala,zdaj pa ne vem...sem se pa hb izognila rezanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

kaj pa otroški dodatek? tisto pa se vloga tut v papirnici dobi al? bom jo prnesla en dan domov, da pripravim, da mi jo pol sam odnesejo na csd...

lahko jo tudi z neta das dol, pocakati pa tko moras roj.list pol pa loh urejas - mas casa 90 dni pa dobis vse za nazaj nakazanuser posted image

Nova tema - jaz predlagam, da smo kar do konca septembra tukaj, ker drugače se ful porazgubi. Itak nas bo tudi tiste, ki še ne bomo rodile, zanimalo kako se rihtajo doma tiste, ki so rodile

itak, bomo k mamicam sle takrat k bomo vse aktivne rodile...nic prejuser posted image

lezalnik
- ga imam,sem imela mojo malo notri,je bila zadovoljna, pa ce smo kam sli mi je prav prisel, je pa tak navaden brez miljon igrac gor in brez muzike...a ga ne dam za noben denaruser posted image

baldehin - mi je ful lustno a ga nimam k se mi zdi ena stvar vec da se prah nabira, sama sm alergik pol pa raje ne...mi je pa zelo lepo k mate jih eneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4147
27.7.2010 21:46:42   
katrinka

Kje je pa naša Katrinka? Pa jo ja niso kje v P obdržal? Se že cel dan ne javi, pa kolikor vem je imela danes pregled. 

ves ni veliko manjkalo da bi res,
jah slabe novice...zelo slaba rast - le 60g v tednu dni,dete zivahno ful a teza slaba,po ctg-ju se je dohtarca odlocla da bom se doma - kontrola cez 0 dni - pol pa skor ziher ostanem not...ful me je strah,bojim se za dete,sej brca ful ful samo vseeno...

za seznam - uz 6.8.

zdaj pa v teh dnevih za silo vse pripravit, posteljica danes prisla,cez vikend rihtava sobo...vmes pa kupit se malenkosti

se vas vprasam - dohtarca rekla da kontrola pon,tor ceprav je guzva,nje ni - dopust,bo drug me mel,ko klicem za termin vse to povem,narocijo me v petek...zdaj se pa bojim da ni to narobe - da je predolgo, po drugi strani dokler otroka cutm je vse ok,
pa prav mi cas pride da vse uredim - a se sekiram za brez veze za te dodatne 3 dni...se opravicujem ce spet morim,a res me je strah - kot se nikoli v zivljenju pa mi same kozlarije hodijo po glavi

Neposredna povezava do sporočila: 4148
27.7.2010 21:48:23   
Anonimen
archie user posted image
tut mene bi zanimal ta recept za frutek, ker sem nora na take stvari user posted image
se mi že kar sline cedijo hehe user posted image

pa da vam povem punce... ura je 10 do desetih in jaz si kuham fižol za solato in kmalu še bom vrgla kuhat krompir in ga potem prepražla... taki lušti pa lakota naenkrat da grozaaaa user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
27.7.2010 21:48:41   
tejči28
katrinka kako je bilo na pregledu?

ležalnik imam tudi jaz bolj navaden,en lok sicer je,igračke smo že stran potrgali user posted image ,ampak je še vedno aktualen,ko gleda risanke,se kar not vleže,al pa če pije čaj.Tak da še sreča,da zdaj dobim ležalnik od svakinje,če ne bi mogli kupit novega,ker tistega ima D. in mu ga ne bom jemala.

baldehin-imam ker sem ga dobila,kupovala ne vem,če bi ga.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?