katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka katrinka...srečno danes na pregledu in seveda nujno poročaj, da nas ne bo skrbelo. Ob kateri uri ga pa imaš? Pa vsaka čas za opravila na vrtu. Jaz se delu z zemljo zelo izogibam, ker še nisem prebolela tokse. Pa so letos dela na njivi prevzeli kar tast in svakinja, pa moj mož občasno kaj postori, kolikor mu čas dopušča. Itak imamo pa skupno njivo (krompir, paradižnik ipd),samo bučke so moje, ker jih obožujem oni pa pač ne. mam vedno rokavice gor pa pazim,tudi jaz nisem prebolela toxe,ja meni mami pomga a res ni velik vrt tko da kr gre...je pa prej lustn malo dezeval,mi ni treba it zalit...hehe hrana in dojenje - definitivno mlecni izdelki malo,jaz sem pretiravala in je bila mala vsa flekasta, pa nisem nekaj casa svinjine,pa svezega sadja in zelenjave...potem pa postopoma vse da vidis kaka je reakcija,alergenov pa itak da ne,ceprav jaz se cokoladi nism mogla upret pa je bilo vse ok benika - o joj, ja upam da bo ta noc veliko boljsa IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Punce moje od 20.7 imamo prvo uradno našo septembersko punčko.Zalcy je rodila, punčka je bila težka 2020g in velika 43 cm, zaenkrat je ok, pridobiti mora na teži.Danes jo baje pripeljejo nazaj v porodnišnico SG. Iskrene čestitke zalcy za punčko, vse bo ok iskrene cestitke za pupo upam da bodo hitro vsi doma IZVIRNO SPOROČILO: benika ZALCY, ISKRENE ČESTITKE in želim vama, da čimprej zapustita P. No Katrinka, pa le nisi prva hehe,,,ja res je, zalchy mi je dolzna cokoladni jezek super za dojencico nezo archie - ful lep seznam za nase mamice si naredila presredek - v prvo ga nisem masirala,zdaj pa ne vem...sem se pa hb izognila rezanju IZVIRNO SPOROČILO: laliela kaj pa otroški dodatek? tisto pa se vloga tut v papirnici dobi al? bom jo prnesla en dan domov, da pripravim, da mi jo pol sam odnesejo na csd... lahko jo tudi z neta das dol, pocakati pa tko moras roj.list pol pa loh urejas - mas casa 90 dni pa dobis vse za nazaj nakazan IZVIRNO SPOROČILO: Almera Nova tema - jaz predlagam, da smo kar do konca septembra tukaj, ker drugače se ful porazgubi. Itak nas bo tudi tiste, ki še ne bomo rodile, zanimalo kako se rihtajo doma tiste, ki so rodile itak, bomo k mamicam sle takrat k bomo vse aktivne rodile...nic prej lezalnik - ga imam,sem imela mojo malo notri,je bila zadovoljna, pa ce smo kam sli mi je prav prisel, je pa tak navaden brez miljon igrac gor in brez muzike...a ga ne dam za noben denar baldehin - mi je ful lustno a ga nimam k se mi zdi ena stvar vec da se prah nabira, sama sm alergik pol pa raje ne...mi je pa zelo lepo k mate jih ene
|