nenka7
|
jutro punce! jaz sem tudi še kar ok, glede na to, da vsi pravijo, da proti koncu te itak vse bolj začne ščipati tukaj in tam. nisem nobena izjema, bolečine v trebuhu, krči, vse kar spada zraven, ampak se da preživeti, ker se je ohladilo, se mi zdi, da vse lažje prenašam sem pa tudi jaz malo začela seznam delati, česa ne priporočajo, da ješ če dojiš, pač nisem za to, da bi vse jedla, potem pa da imam doma malo derište, če je preizkušeno nekako, da to in to ni dobro... sem mislila iti v kontra, teh reči ne jesti, potem pa dodajati, pa da vidim, če malemu škodijo... greva pa danes še po jogi za pojstlico v BC, potem smo pa nekako že zrihtani v kompletu. oblekce so, lupinca je, še kakšne malenkosti, pa bomo vse imeli pripravljeno. sicer naj mali še malo počaka, vsaj kak mesec in pol naj se še lepo pri meni greje, potem pa da vidimo kako pa kaj... danes pa res upam, da ne pozabim poklicat za MŠ, menda se v ponedeljek začne, pa upam, da nisem prepozna, ker potem do septembra ni nobenega termina... ali imajo v LJ omejitev glede tečajnikov?? jaz samo upam, da ne!! prepozna v bistvu še nisem, ta teden je vpis, ampak vseeno, se pa kar malo bojim, da me ne bodo skenslali, ker v avgustu MŠ v bistvu ni nikjer, razen v LJ... upam, da ne pozabim poklicati!! še 2 tedna dela... joj, zdej pa že priznam, da se mi ne ljubi več v službo hodit! ampak 2 tedna bom že še zdržala, potem pa dopustek in s prvim porodniška jupi juhu!! bodite pridne, pa se beremo...
|