|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
27.7.2010 10:43:04   
mala
user posted image Čestitke Zalcy za punčko Nežouser posted image , veliko crkljanja in pridobivanja na teži vama želimuser posted image

Ne morem verjeti, da se je že začelouser posted image  

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
27.7.2010 10:47:14   
Anonimen
jaz mam še eno na sumu, da je šla rodit... janjja se nam nič ne javi user posted image
pa še za pijačko sma se dogovarjali pa ni ne duha ne sluha od nje že cel teden user posted image

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
27.7.2010 11:34:09   
Lenca78
Tako voziček sestavljen je toooooooooook lep sam so me pa spet razjezil za brezveze madona, vse sestavm naštimam gledam po škatlah nikjer torbe user posted image kličem tja kaj se dogaja pa mi prjavi da po novem torba ne paše več zravn v ceno da se zdej dokupi grrrrr sam pač men tega noben ni povedu lepo razložim, da ko sem naročvala so rekli da je torba in zdej nej bi jo dobila brez stroškov pošiljanja še zastonj torbo, sam me zanima če bi bla jest tih če bi kdaj vidla to torbo?

Aja a sm vm povedala da je res lep voziček hehehe Morm it sprobat če mi gre v prtljažnik brez zlaganja upam da ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 11:34:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
27.7.2010 11:41:46   
Klemcy
jeeeee zalcy iskrene čestitke za malo Nežo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Poročaj nam kaj kako napreduje pupa. Držim pesti zanjo in da se greste čimprej cartat domov user posted image

Jaz  že doma iz razgovora o EA. Dogovorila sem se tut za 21.8., da imam že prvo seanso akupunkture user posted image  Zrihtala mi bo tudi, da me bo imela pri porodu skozi ena najboljših in najprijaznejših babic v Mb P, da bo vse potekalo hitro in gladko user posted image  . Kako bo pa res, bomo pa vidli takrat.

Aja, če še ne veste: od 36. tedna dalje prenehajte jemati magnezij, saj le ta zavira popadke, ko bi jih morale imeti. Me je danes opozorila.

Tako, zdaj pa pucat, likat, kuhat,.... ob 18. uri pa še zadnjič MŠ (hb)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.7.2010 11:44:27   
tejči28

user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
        benika-APN
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
20.8. eva2010
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

27.7. katrinka
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

27.7. katrinka
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.7.2010 11:45:04   
tejči28

user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 31, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010

user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image
user posted image rojena77,2user posted image ,

04.09.2010

user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja, user posted image , MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010

user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka, user posted image ,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,2user posted image ,doma 1user posted image F

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image katrinkauser posted image ,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image žanaja, 1user posted image ,
user posted image mihaela81,user posted image ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy, user posted image MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, user posted image ,CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image  

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,user posted image CE, 21, 1user posted image ,rodila 20.7., 2020g,43cm, Neža
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image benika, user posted image , KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image F
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001,user posted image , 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image eva2010 user posted image , LJ, 34, 2user posted image ,doma 1user posted image P ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca user posted image ,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina user posted image ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010 
user posted image *Katja ,1user posted image

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,user posted image , Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image mery15031981user posted image ,Kamnik,29,2user posted image ,doma 1 user posted image
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie,user posted image ,KR, 29,1user posted image
user posted image pikicaT, user posted image ,KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F
user posted image texx,user posted image , Izola, 1 user posted image

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 32, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,user posted image ,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 92user posted image          

17 user posted image  fantkov 
26 user posted image  punčk
49  user posted image  presenečenj 
skupaj 92 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.7.2010 11:48:39   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Aja, če še ne veste: od 36. tedna dalje prenehajte jemati magnezij, saj le ta zavira popadke, ko bi jih morale imeti. Me je danes opozorila.

Aha, klemcy dobro,da si spomnila.Jaz ga tak imam še samo 2 tabletki in si potem ne bom več kupila novih. me pa bodo krči mantrali pol po nogah.
jaz še kar čakam patronažno,je rekla,da pride okoli 11h,pa je še zdaj ni. user posted image

nova tema- najboljše,da ostanemo na tej do konca,ker se res pol porazgubi.

hrana med dojenjem- jaz sem jedla bolj kuhano,nič kaj dosti papricirano in tista hrana,ki napenja,sem je izogibala.Pa kljub temu je imel D. grozne krče,ki pa so po 3m sami izginili.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.7.2010 11:50:43   
archie

brala sem na Pusenjakovemu forumu, da to nima veze... da lahko Mg pijemo do konca. Jaz moram mojega G naslednjic o tem vprasat. Sestra zadnjic ni nic vedela.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.7.2010 12:43:25   
tinkatonka
Zalcy....čestitke za malo pupiko s čudovitim imenom. user posted image user posted image user posted image user posted image Naj pridno pridobiva na teži! 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.7.2010 12:44:11   
Anonimen
archie, brez zamere, ampak sploh ne bom komentirala več pušenjaka user posted image
se mi je z eno izjavo popolnoma zasral user posted image

jaz sem že prenehala jemat mg pred dvema mesecema in mam vedno manj krčev... rečmo cca 1 na teden, če ga sploh imam... trkam user posted image
nehala pa sem ga pit iz strahu, ker ko sem ga pričela pit, je mali lih takrat dobil motnjo na srčku... pol pa sem kar nehala in tut motnja je izginla... sicer ne vem če je to povezano... tut nima veze, ampak krči so se mi takrat tudi pomirli user posted image

lenca: tepi hudiče frdamane... ti so pa res eni vlki ŠALABAJZI user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.7.2010 12:44:17   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

brala sem na Pusenjakovemu forumu, da to nima veze... da lahko Mg pijemo do konca. Jaz moram mojega G naslednjic o tem vprasat. Sestra zadnjic ni nic vedela.

Če jaz nekahm Mg pit bom jokala zaradi krčev. Če en dan pozabim, pa že sredi noči tacam po eni nogi, ko me tak krč prime v goleno. user posted image Tak da jz ga bom kr pila.

nova tema...predlagam enako kot Almera, da ostanemo na tej temi do konca septembra, potem pa tm proti koncu meseca ustvarimo novo na Starši čvekamo.

lenca....mislim HALO??? Ja dobr da si stegnila jezik, ker če ne torbe ne bi bilo. Jaz bi jim tud dala vetra. Pa jz osebno tud nisem imela najlepše izkušnje, ko sem šla tja voziček drugič gledat. So se mi kr mal zasrali, itak pa voziček tud v avto ni šel, še HB.

moj voziček...je danes prišel user posted image . Paket že od 10h stoji zunaj na vrtu, pa ker sem imela obiske nisem odpirala, zdaj imava kosilo in počitek, potem pa se bova skupaj z A. lotila.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 27.7.2010 12:48:10 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.7.2010 12:49:53   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

archie, brez zamere, ampak sploh ne bom komentirala več pušenjaka user posted image
se mi je z eno izjavo popolnoma zasral user posted image

a smem vprasat s kaksno izjavo?

Saj ne recem, da ima popolnoma povsod prav. nobene zamere ni user posted image
je pa meni isto rekla sestricna (da 4 tedne pred PDPjem ne smem piti MG, ker se potem mat. vrat ne odpira). Zato pa cakam mnenje mojega G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.7.2010 12:58:02   
Lenca78
Tinkatonka jest bi te prosila če lohka še enkrat napišeš za torbo k si jo par strani nazaj pohvalila. A v lj si jo nabavla?
Drgač pa ja sm kr vesela, da me je mami navadla da kdor jezika špara kruha strada. Neki kar sm plačala in čakala k zmešana zahtevam, pa mi je čist vseen če so tacajt drgač začel prodajat. Bomo vidl ker itak jim jih je kao trenutno zmanjkalo user posted image we shall see user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.7.2010 12:59:22   
eva2010
Tejči28 - hvala, ker si tako hitro ažurirala oba seznamčka.

Moram priznat, da me je novička o prvi septemberki, ki je rodila tako šokirala, da sem takoj odnesla košaro s cunjicami za user posted image  v kopalnici in dala prat. Prej sem jih pa samo gledala v dnevni in se spraševala ali naj operem ali še počakam. user posted image  Prva runda se že pere, nato še druga runda, pa posteljnina, pa tetra pleničk, pa še kaj se bo našlo. Zdaj vidim, da rabim samo malo prave spodbude. user posted image

Grem počivat, ker sem tudi jaz eno virozo staknila, imam poln nos, glavo, boleče grlo... upam da čimprej mine.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.7.2010 13:03:56   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010

Tejči28 - hvala, ker si tako hitro ažurirala oba seznamčka.

Moram priznat, da me je novička o prvi septemberki, ki je rodila tako šokirala, da sem takoj odnesla košaro s cunjicami za user posted image  v kopalnici in dala prat. Prej sem jih pa samo gledala v dnevni in se spraševala ali naj operem ali še počakam. user posted image  Prva runda se že pere, nato še druga runda, pa posteljnina, pa tetra pleničk, pa še kaj se bo našlo. Zdaj vidim, da rabim samo malo prave spodbude. user posted image

Grem počivat, ker sem tudi jaz eno virozo staknila, imam poln nos, glavo, boleče grlo... upam da čimprej mine.

dobrodošla nazaj in pridno klepetaj z nami, verjamam da te je novica da je prva z našega seznama že rodila šokirala, mene je še bolj, ker sma se tisti dan še pogovarjali po maeli, potem pa naenkrat od nje ni bilo nobenega glasu in naslednja novica, ki mi jo pošlje je da je rodila in da ima punčko.
Tako da ja počasi se  bo začelo, avgust se tudi bliža in verjetno jih bo par odšlo že avgusta po svojeuser posted image .

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.7.2010 13:25:23   
mala2001
Oj!

Najprej čestitke Zalcy in naj Neži lepo pridobiva na teži....user posted image

Jst še kar ležim, je pa danes malj bolje in vsaj bolečina več ni konstantna, vmes tudi kaj poneha.... Je pa moj nasumil kaj bi mi lahko bilo.... prejšnji teden, ko je bila tista peklenska vročina smo ponoči imeli prižagn ventilator v spalnici in me je verjetno napihalo.... Sicer me nič ne boli ali peče, ko lulam... No bomo videli jutri, ko pridejo izvidi urikulta.

Hrana med dojenjem: V porodnišnici sem zavračala vso hrano, ki je napenjala - rezultat: Samo naš je spal, ostali so se vso noč drli... Doma mi je tašča kuhala posebej in neslano - je sicer imel rahle krče ampak samo popoldan in smo lepo spali že od začetka. Alergija: Nima alergije na nobeno hrano. Je bil pa pikast, ko sem jedla štručko s sezamom. Zdaj sezam obožuje in mu nič ne škodi. Nekje po 2. mesecu sem začela postopoma jest svežo hrano. Pri nas se je splačalo potrpet in pazit na prehrano in smo ponoči spali tudi po 5 ur v komadu. Zdaj bom prakticirala enako. Tisto, kar pa v MŠ rečejo.... če hrana ne vpliva na mleko, pol tud alkohol in cigareti in droga ne vplivajo na mleko, po tej logiki.... me prov zanima kako bi une pametne babce na to reagirale...user posted image

Mg: Js ga v prvi user posted image sploh nisem pila, pa se MV tudi ni odpiral...

Kar se tiče Pušenjaka in ostalih G: Vsak ti reče: "Js bi to in to naredil tako in tako, načeloma pa ravno ne svetujem.... Kaj zdejuser posted image JA al NE? Vsak si bo svojo rito zavaroval, če bi slučajno do piz*** rij prišlo...user posted image

Uf, kako me jezi, k moram ležat... bi rada popucala in pospravla po bajti, pa me začne že po pol ure miganja spet bolet... Upam, da me mine do naslednjega tedna, ko gre mali na morje in bom dopoldneve sama, bi še tolko rada poštimala preden grem v rim... moj reče: pust bom js, pa me jezi, ker ne naredi tako kot bi jaz in ne tisti čas ko bi jaz....user posted image in pol sam neki sikam in sem tečna... Dobro, da sem na začetku user posted image rabla samo en mesec ležat, ker če bi morala skoz, bi verjetno bili že vsak v svoji psihiatrični ustanovi.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.7.2010 13:42:48   
Inčy
KAJ JAZ TO BEREM? Naša septembrka je že rodila???

Čestitke Zalcy!!!! Upam, da bo pupika pridno jedla in hitro pridobila kilogramčke!!!

Uf, jaz tudi mislim, da bom šla nekje po 15. user posted image user posted image user posted image , ker sem že preveč obilna user posted image

Aja, spet se opravičujem, da se nič prav ne javim ... berem vas redno, zato hvala za vsako informacijo, ki jo dobim user posted image   Drugač pa mi tudi ravno kupujemo torbo, zato bi vsako priporočilo bilo več kot dobrodošlo. Kaj pa elektronske varuške, punce? Ste si jih že nabavile, in katere boste kupile, če jih boste sploh imele - jaz sem danes pol ure stala pred njimi v trgovini in se nisem mogla odločit user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.7.2010 13:44:51   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Kaj pa elektronske varuške, punce? Ste si jih že nabavile, in katere boste kupile, če jih boste sploh imele - jaz sem danes pol ure stala pred njimi v trgovini in se nisem mogla odločit user posted image

o tem sem jaz sprasevala nekaj dni nazaj in dobila odgovor od Tinke user posted image .
Midva bova vzela eno od Phillipsa. Moj se je navdusil nad uno za 130 eur user posted image .... buh....

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.7.2010 13:47:30   
nadka30
ja kje se pa ti skrivaš Inčy sem te že mal pogrešala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal pogrešam pa tudi lovelove, sončeka25,žantaja, lumpa6,.......na začetku so se še oglašale sedaj pa že dovgo ni nobenega glasu od njihuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.7.2010 13:59:02   
Inčy
Pa ja, nadka ... saj vem, da nisem čist nič pridna user posted image Ampak včasih nimam, kaj za dodat, ko padete v kako temo, pol pa par dni nimam časa in se že čist zgubim. Saj zdaj, ko se naši dnevi poroda vstrajno bližajo, se bomo verjetno vse začele pogosteje javljat user posted image

Archie??? 130 EUR??? Bom jaz dodala še en "buh" - BUh, BUh user posted image user posted image user posted image   Bom pa vrgla oko nanj ... mogoče pa je res vreden svojega denarja, ker nekega klumpa jaz tudi ne bi kupovala ...

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.7.2010 13:59:43   
Izabelina
lep dobrdan user posted image !!

moja migrena se je HB mal pomirila, zdej sm sicer še vedno na počivanju ampak usaj ustanem lahko normalno brez občutka, da mi bo glavo razneslo...

Čestitke za prvega user posted image ... pismo, kr hitr je tole... js še ne bi... se morm še preselit prej, pa vrata za kopalnco dobit, pa kopalnco do konca zmontirat... tko, da naj naše dete kr lepo počaka...

drugače sm pa se šla učeri prjavt na glavno vožnjo... sm dobila izredni termin in mam v četrtek ob 9ih zjutraj... upam, da bodo mal milostlivi ko me bodo  zagledal vso okroglo in živčno za volanom... (vam pa usem priporočam, da se v četrtek izogibate cest v ljubljani) user posted image user posted image

po tem stresnem četrtku pa nič več šokov... samo še umirjeno čakanje na user posted image ...
aja Božička knjigo sem dobila, so mi jo v knjižnici naročil iz druge enote in še nič mi ni blo treba plačat zanjo... tko, da kr v miru prebirita... js sm že prebrala in zdej fehtam fanta nej jo tut on prebere... bom vidla če bom kej uspešna pr tem...

pridem pol še mal nazaj, grem zdej na ričet user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.7.2010 14:02:21   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Archie??? 130 EUR??? Bom jaz dodala še en "buh" - BUh, BUh user posted image user posted image user posted image   Bom pa vrgla oko nanj ... mogoče pa je res vreden svojega denarja, ker nekega klumpa jaz tudi ne bi kupovala ...

ja, sej.... ima pa gor se za temperaturo in vlago, pa nocno lucko pa ene 5 uspavank. Aja, pa domet je precej velik (se mi zdi, da 300 m).
Tinka je kupila od Philipsa Avent brez teh dodatkov, domet 300 m za 90 eur. Meni se zdi to cisto ok.
obstajajo pa potem se cenejsi philipsovi, kjer je pa domet manjsi. ali pa rabljeni baby phoni.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.7.2010 14:03:48   
tpmc
Pozdrav vsem.

Pridne ste pridne, en teden me ni pa imam tooolikoo za prebrati. Kako ste? Vse vredu? Otročkom ki bolehajo zdaj za virozami pa čimprejšnje okrevanje user posted image

ZALCY IN NEŽA - zalcy iskrene čestitke ob rojstvu male pupe,neža tebi pa želim veliko pridobljenih kilogramčkov, da se bosta z mamico čim prej cartali user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa je šla prva naša septemberka v rim :) ampak naj nas ne skrbi preveč na rr je šele 6 avgustovk rodilo tako da naša ura še ne tiktaka:) mislim vsaj.

slabosti - joj mene tudi dajejo, me prav malo skrbi na čase, pa to otrdevanje. Da ne govorim kako je trebušček trd po orgazmu, takrat bi lahko cigle lamali na bušiju user posted image

jaz pa sem danes kupila posteljnino 7 delni komplet, pa pleničke 1 in 2. 2 sem vzela zato ker je bila res akcija, vsaj meni se je zdelo tako (Leclerc) 108kom 13eur, ampak dobiš 1eur na kartico. Pa vato, krpice za umivanje, trdo milo.. skratka samo ščipalka za nohteke in oni nežni glavnikec mi še manjka. Ko pa ste govorile o bombažnih pleničkah, jaz mislim da so najbolj poceni v Dipotu. 10kom = 11,99eur. Sicer so pa samo bele. Barvne so dražje. Ampak sem povsod gledala navadne bele in jih je 10 za okoli 15eur. No.. Leclerc pa Dipo sta pri nas soseda tako da se mi je splačalo, če je kje bolj oddaljen se pa vrjetno ne.

Dajte mi pomagat malo user posted image ena bi mi podarila ležalnik-gugalnik Hauck-ov. Z mojim sva že dobila ležanik gugalnik vendar je navaden. Ta je glasbeni in dve stopnji gibanja ima, brez vibriranja. Ker pa bi ga tudi ona pripeljala k nam je pač prosila za povrnitev stroškov (ker ga ne želi pošiljati) dva paketka pampersk. Torej je to cca 25eur. Se splača? kako je to dejansko uporabno glede na to da že imava navaden ležanik gugalnik doma. Hmmm.. po eni strani se mi zdi super ker bo našo pupiko samo zibalo in predvajalo glasbo, po drugi strani pa ne želim pičit luksuza ker je treba še dokončati šank v dnevni sobi.

hrana v času dojenja - včasih slišim da ne smem tega in tega, potem slišim da lahko vse. Ravnala se bom po tem kaj bo priporočal zdravnik sam in kaj bom sama opazla da ni vredu. Seveda če bo mlekec :)

voziček - našega sva uspela samo prvič sestavit v stišnjen položaj da gre v avto, pol pa nikoli več. Šel je skupaj in bil majhen samo ni več zaskočlo, nisva pa upala ful stiskat da ne bi prisilila. Skratka v avto gre če za dva centimetra pomaknema zadnje sedeže naprej.

brce - dajte me malo pomirit user posted image naša babika je sicer bla zmeraj pridna in minimalna z brcikami in premiki. Ampak je na vsakem pregledu rekla da je vse ok, da naj se ne sekiram. Zdaj pa tudi- zvečer pred spanjem pobrca ene par krat in to zelo nežno, kot da bi bila v kakšnem 15 tednu nosečnosti, pa zjutraj ko se zbudim. Nič več nič manj. V šoli za starše je sicer rekla da moremo našteti 10 premikov na dan, ampak če je otroček bil od prej miren in če jih ne naštejemo 10 da ni panike.

presredek - te gi ste ga redno masirale lahko trdite da je res pomagalo?

Nič punce lepo se mejte, pa pazite nase!

Lp,
Taja

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.7.2010 14:04:54   
mala
Varuška - mi imamo Tomy-evo in je ne morem prehvalit, res je ne dam za noben denaruser posted image . Imamo jo že več kot tri leta, vsak dan prižgano, vlačl smo jo pa tudi že vsepovsod in z njo nobenih težav...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?