Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:06:58
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: Inčy Archie??? 130 EUR??? Bom jaz dodala še en "buh" - BUh, BUh Bom pa vrgla oko nanj ... mogoče pa je res vreden svojega denarja, ker nekega klumpa jaz tudi ne bi kupovala ... ja, sej.... ima pa gor se za temperaturo in vlago, pa nocno lucko pa ene 5 uspavank. Aja, pa domet je precej velik (se mi zdi, da 300 m). Tinka je kupila od Philipsa Avent brez teh dodatkov, domet 300 m za 90 eur. Meni se zdi to cisto ok. obstajajo pa potem se cenejsi philipsovi, kjer je pa domet manjsi. ali pa rabljeni baby phoni. Hvala za informacije. Bomo ga šli pogledat
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:07:03
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tannya IZVIRNO SPOROČILO: benika Benika: upam, da bo Jakobu kmalu bolje in fajn zrihtaj danes pri diabetologu. Jaz ga imam v četrtek. Ob kateri uri? Jaz imam UZ v P, pa se eventuelno lahko zmenimo za kavo. Kontrolo imam ob 9.30 in super, če se lahko uskladiva za kavo. Ne vem pa, kako dolgo bom čakala. Zadnji sem bila tam dve uri in pol . Jaz sem imela danes uro ob 11h, na vrsti sem bila ob 13h. UZ imam ob 10.10 in grem glavo stavit, da bom prej fertik kot ti. Pridem potem na polikliniko ti družbo delat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:07:27
|
|
|
|
tpmc
|
midva sva baby phone kupila v hoferju za 30 eur, so ga imeli v roza in modri barvi. Ima tudi domet mislim da celo čez 300m. Lahko pa pogledam v navodila ampak sem ziher da je več kot 300m. Ko ga nastaviš je super signal. Pa funkcije ima tudi super. Sva z mojim probala vsak v svojem prostoru (sva bla celo bolj oddaljena kot dejansko bomo z otročkom) in je šlo vse super. Tako da hb da nisva pretiravala v ceni ker sva tud za 30eur zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:09:16
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala Varuška - mi imamo Tomy-evo in je ne morem prehvalit, res je ne dam za noben denar . Imamo jo že več kot tri leta, vsak dan prižgano, vlačl smo jo pa tudi že vsepovsod in z njo nobenih težav... Katero od Tomy-ja??? http://nakup.pikapolonica.com/iskanje/?isci=varu%B9ka&x=0&y=0
< Sporočilo je popravil Inčy -- 27.7.2010 14:10:11 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:10:36
|
|
|
|
tpmc
|
srečanje mariborčank - povejte kje in kdaj, vendar ne morem nič obljubit. Od mame pravi oče (ki ga je spoznala 6let nazaj) pride sedaj tretjič v slovenijo in ne vem kako bo s časom, ker bi rada bila kaj z "novim" dedkom. javite pa uro vsekakor se bom probala potruditi :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:11:46
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc brce - dajte me malo pomirit naša babika je sicer bla zmeraj pridna in minimalna z brcikami in premiki. Ampak je na vsakem pregledu rekla da je vse ok, da naj se ne sekiram. Zdaj pa tudi- zvečer pred spanjem pobrca ene par krat in to zelo nežno, kot da bi bila v kakšnem 15 tednu nosečnosti, pa zjutraj ko se zbudim. Nič več nič manj. V šoli za starše je sicer rekla da moremo našteti 10 premikov na dan, ampak če je otroček bil od prej miren in če jih ne naštejemo 10 da ni panike. oooooooooooooo, sele sedaj sem opazila, da imas tako ime, kot sva ga midva hotela dati najini punci!! Pa sva potem ugotovila, da je psica vedno odreagirala, ko sva rekla Taja (psica je Daja ). Jaz imam tudi nezno punco. Brcik ne cutim nic bolj kot v 20t. Sestra zadnjic pri G je rekla, da to ni nic narobe, da srcek se slisi cisto ok. Da je pa nezna punca. 10 premikov pa kaksen dan sploh ne nastejem.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:11:48
|
|
|
|
benika
|
Dajte mi pomagat malo user posted image ena bi mi podarila ležalnik-gugalnik Hauck-ov. Z mojim sva že dobila ležanik gugalnik vendar je navaden. Ta je glasbeni in dve stopnji gibanja ima, brez vibriranja. Ker pa bi ga tudi ona pripeljala k nam je pač prosila za povrnitev stroškov (ker ga ne želi pošiljati) dva paketka pampersk. Torej je to cca 25eur. Se splača? kako je to dejansko uporabno glede na to da že imava navaden ležanik gugalnik doma. Hmmm.. po eni strani se mi zdi super ker bo našo pupiko samo zibalo in predvajalo glasbo, po drugi strani pa ne želim pičit luksuza ker je treba še dokončati šank v dnevni sobi. Ne. Razne te pojoče in gugajoče se zadeve so bolj za starševsko dušico kot pa za otroke.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:14:10
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: tpmc brce - dajte me malo pomirit naša babika je sicer bla zmeraj pridna in minimalna z brcikami in premiki. Ampak je na vsakem pregledu rekla da je vse ok, da naj se ne sekiram. Zdaj pa tudi- zvečer pred spanjem pobrca ene par krat in to zelo nežno, kot da bi bila v kakšnem 15 tednu nosečnosti, pa zjutraj ko se zbudim. Nič več nič manj. V šoli za starše je sicer rekla da moremo našteti 10 premikov na dan, ampak če je otroček bil od prej miren in če jih ne naštejemo 10 da ni panike. oooooooooooooo, sele sedaj sem opazila, da imas tako ime, kot sva ga midva hotela dati najini punci!! Pa sva potem ugotovila, da je psica vedno odreagirala, ko sva rekla Taja (psica je Daja ). Jaz imam tudi nezno punco. Brcik ne cutim nic bolj kot v 20t. Sestra zadnjic pri G je rekla, da to ni nic narobe, da srcek se slisi cisto ok. Da je pa nezna punca. 10 premikov pa kaksen dan sploh ne nastejem. joj ne govori. Teh pisčk Taja, Kaja, ... je ogromno:) hvala da si me pomirila, no pa saj se ne sekiram da bi se nekaj živcirala.. je pa prisotna skrb vsekakor. No, bom počakala do naslednjega pregleda pa bo:)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:15:05
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Dajte mi pomagat malo user posted image ena bi mi podarila ležalnik-gugalnik Hauck-ov. Z mojim sva že dobila ležanik gugalnik vendar je navaden. Ta je glasbeni in dve stopnji gibanja ima, brez vibriranja. Ker pa bi ga tudi ona pripeljala k nam je pač prosila za povrnitev stroškov (ker ga ne želi pošiljati) dva paketka pampersk. Torej je to cca 25eur. Se splača? kako je to dejansko uporabno glede na to da že imava navaden ležanik gugalnik doma. Hmmm.. po eni strani se mi zdi super ker bo našo pupiko samo zibalo in predvajalo glasbo, po drugi strani pa ne želim pičit luksuza ker je treba še dokončati šank v dnevni sobi. Ne. Razne te pojoče in gugajoče se zadeve so bolj za starševsko dušico kot pa za otroke. hmm.. no hvala za mnenje. Vsekakor je še kakšno dobrodošlo! :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:19:25
|
|
|
|
archie
|
tpmc: midva sva dobila samo navaden pocivalnik (brez guganja in brez muzike). Dobila sva celo 2 od iste kolegice (je rekla, da njena 2 dva sta bila ful v teh pocivalniki in 2 sta imela zato, da ga ni bilo treba skoz prestavljat iz prostora v prostor).
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:27:06
|
|
|
|
mala2001
|
Ugotavljam da mi pri g računajo da sem 4 dni manj noseča, kot po vseh drugih tickerjih. Gledajo pa po koledarčku, ki je bil v reviji moj malček... Ne vem kako, se pa pol kasneje datumi bolj al manj pošlihtajo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:37:06
|
|
|
|
mala2001
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 14:45:47
|
|
|
|
Klemcy
|
tpmc odvisno kolko ta gugalnik stane nov. Midva sva dala za rabljenega 50€, v trgovini pa prav ta pride okoli 100€. Ima pa 6 stopenj guganja in ful različne glasbe, tak da če ima tisti samo 2 stopnji, potem je vprašanje, če je vreden 25€, razen če misliš, da ga res potrebuješ. Nekateri otroci so ful radi not, drugi pa sploh ne Srečanje mariborčank pa bo 6.8. v Pohorski kavarni, približno ob 10ih ali 11ih, še ne vemo. Tako da je itak v dopoldanskem času in če ti bo ratalo se nam pridruži Hjoj, verjamem da ti ni vseeno, da se pupa tako malo premika. Ampak kot praviš, če je že od začetka umirjena, ni nobene panike, si lahko srečna, bo po mojem fuuuuuul pridna punčka Moja pa prava porednica, kr ne neha ''rogovilit'' in so ti premiki in njeno raztegovanje že prav boleči. Ponoči je pa res pridna, to mam pa srečo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 15:29:07
|
|
|
|
tpmc
|
Ona pravi za ta ležanik gugalnik da sta ga kupila v nemčiji, da ga pri nas sploh ni za dobit. Dala sta 90eur. Obrnila sem celi internet pa ga nisem najdla, je rekla naj grem na hauck.de in da ga naj tam poiščem. Jah, z mojo nemščino bom pa res kaj najdla ja Ja saj pravim, da mi ni povsem vseeno da tako malo brca, da skrbi valda da so, ampak si pa ne ženem preveč k srcu, ker že moj pravi da bolj ko se bliža pregled bolj sem tečna ko se bojim da bo kaj narobe.. :) hehe. Hvala da si mi sporočila uro in čas, saj pravim.. Deda pride to nedeljo. Baje si hoče ogledat avsenikovo hišo nekje na gorenskem koncu, pa plitvička jezera.. Bo pa tukaj samo 10 dni kar je malo glede na to da se komaj poznamo in da se skoraj nič ne videvamo :( Bom vidla, ne morem obljubit, žal! bi pa vse dala da bi bla živahtna babika, ne pa neka umirjena zaspančica:) pa da ne bo kera narobe razumela- tud če bi spala 25 ur na dan- svojega otročka maš rad. Pač jaz sem ful hiperaktivna pa moj tudi in bi blo super imet še babiko tako,.. :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 15:37:26
|
|
|
|
soncek_25
|
Hej hej sonosečke! Zeloooo dolgo se nisem javila, se opravičujem:) Danes sem vas pa res malo prebirala, da vidim kako ste in opazim, da me Nadka pogreša...tut jaz tebe, no pa vse vas:) Pri meni je HB vse ok, glede na težave na začetku. Razen zatekanja nog kar gre:) Jutri imam UZ (kotrola rasti) in komaj čakam, da vidim mojega fantka! Nadka te kej pokličem!!! POzdravček in objem vsem lp
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 15:54:01
|
|
|
|
limonita
|
zalcy, ISKRENE ČETSTITKE, DRŽIM PESTI, DA BOSTA Z MALO PUPIKO ČIMPREJ DOMA. Sicer sta tudi mene zalcy in njena Neža malce prizemljili. Bo treba res pohiteti s pripravami... uradno je zame samo še 39 dni :) Se mi je pa kamen odvalil od srca ko sem pricapljala do 34. tedna. Bebi je OK, lepo raste, mere štimajo... mamico sicer že vse v rebrcah tišči, ampak bo za preživet. Vsaj spim še lahko. Glede magnezija - takšne doze, kot jih uporabljamo me enostavno ne morejo preprečiti poroda, tako da ga kar brez skrbi uživajte tudi po 36. tednu. Lahko pa prepreči ali omili otrdevanje trebuha in lažne popadke. Tudi mene dajejo krči v nogah če ga kakšen dan vzamem premalo, tako da bom z magnezijem vztrajala kar do konca, prav tako imam težave s prebavo če ga kakšen dan ne vzamem dovolj... Za zaustavitev / preprečitev poroda bi bilo treba dobivat magnezij dikretno v žilo, precej večje doze. Pa še to je vprašljivo, če bi pomagalo. Previjalno torbo sem našla v DMu. Imajo jo v črni in bež barvi. Imela sem še kupon za 25% popusta, tako da je bila tam nekje 19 €, sicer je pa cca. 25€. Za najnujnejše stvari bo dovolj velika. Ne vem, meni je všeč. Varuška - midva bova vzela tisto, ki ima še nadzor dihanja - Angelcare 401. Dometa ima dovolj, kanalov ima 8... je pa res da uspavank nima. Pride pa 160 €.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 16:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
archie: bluzil je neki o kislini... kaj pomaga in kaj ne... in me najbolj razpizdi, ko nekdo ko sploh ni na tistem področju pamet soli takemu kot sem jaz naprimer, ki mam že od 14. leta kronični gastritis in iz prakse vem, da proti kislini pravega dijetnega lista ni... še gastrologi ti to rečejo, da morš sam ugotovit, kaj ti dvigne kislino in kaj ne... kaj se je slišalo preveč jezno? nisem mislila se razburit ampak sam razlaga hehe je pa res pri meni nekaj... ko se mi nekdo zaserje, je končano... to smo pa pač ovni taki hehe beby varuška: jaz tega ne bom kupovala, ker ne potrebujem hehe mama tak majhno hiško, da ga bi slišala na vsak konec hehe... pa še prekleto dober sluh mam hehe previjalna torba: biti ali ne biti... sem dobla neko činko zraven vozička... noter menda lih dobim dve plenice, robčke, denarnico, mobitel, flaško... druge nem kupovala bom pa menda kar nahrbtnik mela vedno v avtu s sabo ko bom šla kam dlje na pot nahrbtnik pa sem prav lani kupla preko omw-ja kot da bi vedla mi pa res služijo te njihove torbe brcike: moj je pravi divjak, jaz pa sem že taka ko zombi... ne upam niti pomisliti, kaj me še le čaka tpmc: ni mus da ne bo kasneje hiperaktivna... jaz sem res kot dojenčica spala baje nonstop... mati me je mogla za hrano celo budit... sam par let kasneje ne vprašaj... celo osnovno šolo se spomnim, da nisem rabla velik spanja in da sem bla pravi živec... nogomet, plezenje po drevesih itd... no zdaj sem pa spet v fazi ko mi osem ur hodi premalo hehehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 18:06:45
|
|
|
|
tannya
|
oooo ste se razpisale, celo tiste, ki vas dolgo ni bilo brati . Mi el. varuške ne bomo imeli, ker živimo v bloku in slišim vse še preveč . Torba: meni je pa dragi privoščil eno res super iz Mothercare. Meni se je sicer zdela draga, je pa res, da sem jo samo občudovala brez, da bi ceno pogledala. Je kar velika, s previjalno podlogo, res veliko žepi, temno sive barve, pralna. Stala pa je 50 EUR . Benika: Matr si me potolažila , tok si čakala? Ja potem boš zihr ti prej končala kot jaz. Super, če mi prideš delat družbo , ker zgleda, da je bom potrebna . Lažni popadki: danes že cel dan!!!! Mislim, da sem jih že sita,me vse boli... Moj cukr: vsak drugi dan...porazno! Dobra stran dneva: vsi smo zdravi Lepo bodite, Tanja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 18:20:15
|
|
|
|
benika
|
Benika: Matr si me potolažilauser posted image , tok si čakala? Ja potem boš zihr ti prej končala kot jaz. Super, če mi prideš delat družbouser posted image , ker zgleda, da je bom potrebna Uh, to je bilo še hitr. Zadnjič sem bila tam skoraj 4 ure, pred mano jih je pa bilo 6.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 18:22:24
|
|
|
|
Jinx
|
Živjo! Jaz sem tudi danes imela diabetologa, ob 9:00, in sem bila ob 10:15 že konec, tako da se z beniko žal nisva srečali. Je pa z mano vse OK, sladkor v mejah normale, tako da sem pri zdravnici opravila v dveh minutah Midva sva pa danes dobila eno ogrooomno škatlo od Recinkota, sva naročila banjico s podstavkom, kovtrček in pa petdelni komplet posteljnine Full lušten vzorec, tak rumen z belimi račkami Sem čisto navdušena zalcy, iskrene čestitke !!! Lp, Vesna
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 18:47:16
|
|
|
|
limonita
|
Ko je govora ravno o posteljnini - kakšna je kaj uporabnost baldahina? Ga imeti ali ne? Koliko kompletov posteljnine je pametno imeti če nimaš sušilnega stroja?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 18:50:59
|
|
|
|
hanizali
|
Punce kakšne vozeke ste kaj nabavile?Jaz se še vedno odločam in ne vem kaj bi _Prosim za kakšen nasvet-Pa tudi cene naj ne bodo previsoke .Hvala in LP
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 18:55:14
|
|
|
|
benika
|
Mi imamo baldahinček na košku, ker je pač košek tako narejen. Kake posebne vloge nima, je pa vsaj meni luštno. Sestra ga pa ni imela, ker je bil pikec malce zlateniček in ga je imela pod oknom na sončku.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 18:56:15
|
|
|
|
benika
|
Punce kakšne vozeke ste kaj nabavile?Jaz se še vedno odločam in ne vem kaj bi _Prosim za kakšen nasvet-Pa tudi cene naj ne bodo previsoke .Hvala in LP Mi imamo Quinny freestyle. Ga ne zamenjam.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 27.7.2010 19:02:20
|
|
|
|
mala2001
|
Mi imamo Moon Ping - Prune - Baby Welt, ker je bil v BC klubu zelo ugoden (220€, zdaj je nekaj 100€ več)... Še ga nismo sprobali z , smo ga pa sestavili in smo zaenkrat zadovoljni...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?