|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
26.7.2010 12:51:33   
LucRezia
Ojla čvekice!

Prav lušno vas je brat...

Ful vam hvala k ste prišle na temo barvnih tetra plenic... sem šla res danes v Kik-a in sem dobila po 3,19 € tri pleničke v paketku... mislim, da je tudi tako to najbolj ugodna varianta... mi je kar malo žal, da sem že prej kupila bele... no - nisem se mogla upret tem k so res lušne - ena je bela, ena cela barvna, tretja ima pa potiskane ali rožice/srčke/pajacke... ful cortkane! Bom pa verjetno tiste bele od prej tud sama barvala... samo, da mi ne bo potem - kot mi navadno pri drugih cunjah - barve spuščalo... pa bom cel stroj drugega preila še obarvala ;-)

Na hitro malo podatkov za seznamček... mislim, da sem trenutno na +10 kg (ste nekatere ful bl pridne!?), naslednji pregled imam 5.8., še nič datumov za CTG...

Nosečnost pri meni poteka normalno... nobenih posebnosti (razen pridobljenih kilogramov:-) Moram prav na les potrkati, da se z magnezijem uspešno izogibam krčem, da nimam nobenih bolečin v križu ali kje drugje... nič. Prav lušno! Edino kar opažam je, da sploh nisem več za športanje... še sprehodi mi preveč ne ležijo - ker mi kar trebuh začne otrdevat... pa ni prijetno. Plavanje še gre, pa ena je omenila rolanje - to tudi...
Miškolinček pa tako brca... kot še nikoli - a ne pravijo, da se bo zdej malo umirilo vse skupaj?

Še eno informacijo bi prosila... iščem kakšne lušne nalepke ali bordurce risanih junakov... pa jih še nikjer nisem zasledila...

Lp

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.7.2010 13:29:23   
katrinka
hehe...sem sla in dala na stran vse plenice ki so flekaste ali sive...bom jih tudi pobarvala...samo se odlocam se kaksna barva...bomo videliuser posted image

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
26.7.2010 13:38:22   
benika
Še eno informacijo bi prosila... iščem kakšne lušne nalepke ali bordurce risanih junakov... pa jih še nikjer nisem zasledila...

V Baby centru, Pikapolonici, Šparu jih imaš za izvoz. Drugače pa na netu dobiš svaštauser posted image

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.7.2010 13:40:07   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

V Baby centru, Pikapolonici, Šparu jih imaš za izvoz. Drugače pa na netu dobiš svaštauser posted image

pa bauhaus, baumax, merkur znajo tudi imet. in celo kakšna prodajalna barv.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.7.2010 14:23:32   
LucRezia
Aha - kul - hvala vam za ideje. Bom prvo mal po netu pobrskala...

Drugače sem pa gledala v Bauhausu - pa ni risanih junakov, samo bl "resne" zadeve.

Lp

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.7.2010 15:09:47   
bambinca
a ni danes en težek danuser posted image bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.7.2010 15:17:38   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

a ni danes en težek danuser posted image bruhanje, otrdevanje trebuha, nizek pritisk,...to bruhanje me počasi že spravlja ob živce in nič ne kaže, da bi bilo vsaj zadnji mesec brez tega

ja ti si pa boga,daj pocivi malo nouser posted image
sem jaz danes pridna zate - sm cel vrt oplela pa celo bajto pospravlauser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.7.2010 15:18:28   
LucRezia
Ja ja - POLNA LUNA je user posted image

Ob naslednji pa že me kaj "akcije" lahko pričakujemo..

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
26.7.2010 15:24:59   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

sem jaz danes pridna zate - sm cel vrt oplela pa celo bajto pospravlauser posted image

user posted image user posted image user posted image sem ponosna nateuser posted image ampak mi delaš slabo vest, ker imam tolk za pospravit, pa za likat,...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.7.2010 15:25:47   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: LucRezia

Ja ja - POLNA LUNA je user posted image

Ob naslednji pa že me kaj "akcije" lahko pričakujemo..

ja, mene meče tudi če nisem noseča, kaj šele zdajuser posted image

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.7.2010 15:27:08   
archie

uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa, pridna!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambinca: brez slabe vesti!!!! Delo pocaka user posted image bos ze naredila ko se bos bolje pocutila! Ali pa naj kdo drug naredi  user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.7.2010 15:30:52   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: archie

uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa, pridna!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambinca: brez slabe vesti!!!! Delo pocaka user posted image bos ze naredila ko se bos bolje pocutila! Ali pa naj kdo drug naredi  user posted image

ja, maš prou, ampak sem tolk tečna, če kdo drug dela- stojim zraven in težim, da ni dobro in kako je treba,...skratka HORMONSKA TEČNOBA SEM!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.7.2010 15:32:55   
archie
ja, ja, saj pri meni je podobno (da stalno gledam kako naredi, ker ne naredi dobro). Vcasih sem prevec podobna Monici od Frendov user posted image user posted image potem pa raje sama naredim. In ker mi ne rata vsega sprot narest, delo pocaka user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.7.2010 15:34:56   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: archie

ja, ja, saj pri meni je podobno (da stalno gledam kako naredi, ker ne naredi dobro). Vcasih sem prevec podobna Monici od Frendov user posted image user posted image potem pa raje sama naredim. In ker mi ne rata vsega sprot narest, delo pocaka user posted image user posted image user posted image

ja, ja, točno tko ja, Monicauser posted image user posted image user posted image ...potem bo očitno današnje delo počakalo na kak manj lunarni danuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.7.2010 16:01:22   
Klemcy
katrinka vrt oplela???? OMG, to je pri meni mislija nemogoče, sem si včeraj komaj postrigla nohte na nogah, za vsak prst posebej sem najprej zajela zrak in ga hitro odščipnila, pa po predahu nadaljevala, Kriza!!! Res si ne znam zamislit kako si plela user posted image  Pridna res!!!

Tut moj trebuh dela z vso paro. Cel dan zgleda, kot testo, ki ga nekdo gnete, tako valovi. Otrdeva itak že dolgo, da o raznih krčih, ščipanju in pritiskanju navzdol in ob hrbtenico sploh ne govorim. Vse skupaj zgleda že tako kot da imam sam še par dni do roka user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 16:21:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.7.2010 16:53:51   
mala2001
Oj!

Sam da se vam na hitrco javim, ker že vse popoldne ležim... bolečine so se danes dopoldne spet pojavile, boli me cel trebuh od popka navzdol. Bila sem pri G, moja je še na dopustu, tako da me je ta sam na hitrco pregledal, rezultati enaki kot včeraj (ctg ne kaže nič, mv še lepo odebeljen, user posted image pridno brca), sumijo še na vnetje urinarnega trakta, sam mene nič ne boli ali peče ko grem lulat... poslal me je na urikult in to je blo to. Po njihovo mi nič ni, naj jemljem po 2 buscopana na dan in počivam...

Meni osebno se ne zdni normalno da kar boli in boli, občasno je nevzdržno, sej mi ni problem ležat in sem res srečna da je z user posted image vse ok, sam tud z tabletami se ne bi glih rada filala brez veze... Zdej še počakam do srede na rezultate urikulta in upam, da bolečina zgine. Drug teden pa HB pride moja G.

Uživite in se slišimo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.7.2010 17:38:25   
katrinka

user posted image user posted image user posted image sem ponosna nateuser posted image ampak mi delaš slabo vest, ker imam tolk za pospravit, pa za likat,...

hehe...pr nesi k men...ti bom jazuser posted image
pa ne pozab kej sladkega prnest za zraven...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

katrinka vrt oplela???? OMG, to je pri meni mislija nemogoče, sem si včeraj komaj postrigla nohte na nogah, za vsak prst posebej sem najprej zajela zrak in ga hitro odščipnila, pa po predahu nadaljevala, Kriza!!! Res si ne znam zamislit kako si plela  Pridna res!!!

noge orng orng narazen pa je slo...samo za vidt pa ni blo kej prevec lepo...heheuser posted image
res sm mogla...k sm vidla plevel kako se mi smeji k ga nisem se nic vn spulila...se bo on meni smeju ja ja...zdej pa mauser posted image user posted image user posted image

mala2001 - pocivaj!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.7.2010 19:04:03   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,benika-APN,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
       bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

27.7. katrinka
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

27.7. katrinka
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.7.2010 19:07:41   
tejči28
Mene je pa danes klicala patronažna,če sem še doma,da pride jutri k meni.user posted image user posted image

Danes sem bila na CSD in mi bodo uredili porodniško nadomestilo glede na plače za 3 leta nazaj.Me baš zanima kolko bom dobila,je rekla,da najmanj 380€ do največ cca 600€. Pa za paket sem se odločila za denar.Upam,da ga avgusta dobim in odločbo čimprej,da vidim kolko bom dobivala.

Danes mi trebuh konstantno otrdeva,spodaj me vse boli in tišči,tak da morem več počivat.

Punce zdaj še lahko počivamo,dokler smo še 2v1,pol nekaj časa ne bo možno.

Sem spekla višnjev štrudelj in zadnjih višenj na drevesu,ga gremo zdaj jest.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 26.7.2010 19:08:11 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.7.2010 19:20:12   
mala
Danes na pregledu vse ok, otročekuser posted image  lepo raste, je z glavico dol, tehtamo celih 1860g...jest sem shujšala pa za 300guser posted image , ja kakor je ginekologinja rekla - nimam časa za jestuser posted image ...

Naslednji pregled pa imam 18 Avgustauser posted image

Zatekanje - trenutno se je malo umirilo, sem pa v vročini kot balon...me ful moti..to nabiranje vode je katastrofa...

Katrinka - sporoči kako boš opravila pregled...eno user posted image , da bo dete še nekaj časa v trebuščkuuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.7.2010 19:20:34   
katrinka
tejci - super za csd...sej bos kmalu odlocbo dubla da bos vedla kaj in kakouser posted image

jaz imam pa jutri uz...bomo videli kaj bo tokratuser posted image user posted image user posted image user posted image

mala - jupi za pregled...pobic raste...pridenuser posted image ti sporocimuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 26.7.2010 19:21:40 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.7.2010 19:24:35   
benika
Danes sem bila na CSD in mi bodo uredili porodniško nadomestilo glede na plače za 3 leta nazaj.Me baš zanima kolko bom dobila,je rekla,da najmanj 380€ do največ cca 600€. Pa za paket sem se odločila za denar.Upam,da ga avgusta dobim in odločbo čimprej,da vidim kolko bom dobivala.

Sej si lahko izračunaš. Vsekakor ti upoštevajo dohodke zadnjih 12 mesecev. Če si bila od tega zaposlena npr. 3 mesece, ti bodo upoštevali 3 plače, za ostale mesece pa vzeli v izračun 55% minimalne plače. Bohve kaj ni, je pa boljše kot starševski dodatekuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.7.2010 19:29:59   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sej si lahko izračunaš. Vsekakor ti upoštevajo dohodke zadnjih 12 mesecev. Če si bila od tega zaposlena npr. 3 mesece, ti bodo upoštevali 3 plače, za ostale mesece pa vzeli v izračun 55% minimalne plače. Bohve kaj ni, je pa boljše kot starševski dodatekuser posted image

ja na csd siska - internetni strani si loh sama izracunasuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.7.2010 20:02:27   
tejči28
saj sem nekaj gledala te izračune,pa pri meni ne pridejo v upoštev oz. ne vem kaj naj vtipkam not,ker sem zdaj pol leta bila nezaposlena in je rekla,da bodo pri meni drugače obračunali oni sami,ker nisem rabla nič plačilnih listov in ničesar kar sem še od zavoda dobila nadomestilo.Rekla je,da se dobi za vsaki mesec 2% poleg,do max.50%.Tak da ne vem nič in morem počakat na odločbo.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?