|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
26.7.2010 20:02:40   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,benika-APN,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

27.7. katrinka
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

27.7. katrinka
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
26.7.2010 20:06:51   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Danes sem bila na CSD in mi bodo uredili porodniško nadomestilo glede na plače za 3 leta nazaj.Me baš zanima kolko bom dobila,je rekla,da najmanj 380€ do največ cca 600€. Pa za paket sem se odločila za denar.Upam,da ga avgusta dobim in odločbo čimprej,da vidim kolko bom dobivala.

Sej si lahko izračunaš. Vsekakor ti upoštevajo dohodke zadnjih 12 mesecev. Če si bila od tega zaposlena npr. 3 mesece, ti bodo upoštevali 3 plače, za ostale mesece pa vzeli v izračun 55% minimalne plače. Bohve kaj ni, je pa boljše kot starševski dodatekuser posted image

Ja, saj res. Na tale odebeljen izračun ti prištejejo še 2% za vsak mesec delovne dobe v zadnjih 3. letih.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
26.7.2010 20:08:07   
benika
Tejči, a hočeš meni popravit datum pregleda v APN? Imam ga namreč 10.8. in ne 3.8.

Jutri pa imam diabetologa. A ga nima tudi ena izmed vas? Jinx, če se ne motim?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
26.7.2010 20:20:29   
lillchy123
čer user posted image

zdej je pa tud naš škrat zgleda virozo staknil..user posted image bruhanje, vročina, pa ko mesečnik je.... komaj stoji..
je glih zaspal, pa grem mal počivat zraven
bo še pestra noč user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
26.7.2010 20:47:50   
tannya
Hej hej,

pri nas smo že bolje. Lillchy, upam, da bo tudi vam kmalu bolje.

Almera: super za nakupeuser posted image , meni je tudi uspelo danes kar nekaj nabavit.

Katrinka: Plela si? O madonca, svaka čast...jaz se še komaj pripognem. Ko se dvignem se mi pa itak totalno zvrti.

Mala: super za pregleduser posted image user posted image . Pa shujšala si? Jej malo, punca, jejuser posted image user posted image .

Tejči: upam, da boš dobila čim več denarja.

Držte se, midve z malo kraljujeva same doma....in se mi zdi, da imam veliko manj delauser posted image .

Tanja

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
26.7.2010 20:50:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Katrinka: Plela si? O madonca, svaka čast...jaz se še komaj pripognem. Ko se dvignem se mi pa itak totalno zvrti.

sej ti pravm da mam cudne vsake toliko - prele sem se cel vrt zalila...dobr da je bolj majhenuser posted image

lillchy - o joj, upam da bo cez noc minilo...je tako se najboljeuser posted image

tejci - ma najbolje da res odlocbo pocakas pa bos tocn vidla kok bo a ne, jaz jo tud se cakam...user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
26.7.2010 20:57:58   
Anonimen
tejči, jaz sem na istem... me je vprašala, če sem delala že, pa itak da sem, sam pač zadnje leto ne... in je rekla da upoštevajo dve leti... ni pa mi mogla nič povedat, kolko bom kaj dobla, pa čeprav sem mela takrat plačilne s sabo... izgleda da sami kontaktirajo na borzo... bi pa blo malo res ne fer, če bi tiste ki smo že delale, dobile čist minimalno kot tiste ki še službe vidle niso... ne da ne privoščim, ampak tista ki je delala, si je porodniško vplačevala user posted image

joj jaz sem tut včeri plela in to čepe user posted image
sam jaz mam pol njive za rihtat... pa me hvala bogu naši šparajo doma in ne rihtam vsega sama user posted image

zdaj sem pa lačna, da groza... se še pol oglasim hehe user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
26.7.2010 21:06:14   
Jinx

Jutri pa imam diabetologa. A ga nima tudi ena izmed vas? Jinx, če se ne motim?

Ja, res je user posted image Jaz bom tam ob devetih, tako da mogoče se pa vidiva, če se bo kaj zavleklo user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
26.7.2010 21:11:34   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

saj sem nekaj gledala te izračune,pa pri meni ne pridejo v upoštev oz. ne vem kaj naj vtipkam not,ker sem zdaj pol leta bila nezaposlena in je rekla,da bodo pri meni drugače obračunali oni sami,ker nisem rabla nič plačilnih listov in ničesar kar sem še od zavoda dobila nadomestilo.Rekla je,da se dobi za vsaki mesec 2% poleg,do max.50%.Tak da ne vem nič in morem počakat na odločbo.

ej sva na istem. Tut jaz pol leta zdaj nisem bla zaposlena in je meni isto rekla, da bodo oni obračunali. No odločba je pred kratkim prišla in v njej piše, da dobim 573€ bruto. Kolk je to neto pa nimam pojma. Moj pravi, da okoli 370€ verjetno, tak da bomo vidli, ko bo nakazano.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
26.7.2010 21:14:00   
Anonimen
klemci računaj minus 22,10 %, pa boš dobila neto ;)

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
26.7.2010 21:28:47   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
         bambinca
05.8. lenca78,Jinx,LucRezia
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
        benika-APN
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy,mala
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

27.7. katrinka
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

27.7. katrinka
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
26.7.2010 21:33:08   
tejči28
klemcy sem jaz izračunala in pride okoli 464€.Da bi tudi jaz kaj takega dobila,sicer je manj kot porodniška,je pa boljše to kot nič.

katrinka- ti si neverjetna,da še zdaj pleješ po vrtu in si prepognjena.Jaz se sploh ne morem prepognit,ker me tak trebuh boli in tišči,še čepim težko.Neverjetne ste punce,da še delate tolko takih opravil.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
26.7.2010 21:43:17   
benika
ej sva na istem. Tut jaz pol leta zdaj nisem bla zaposlena in je meni isto rekla, da bodo oni obračunali. No odločba je pred kratkim prišla in v njej piše, da dobim 573€ bruto. Kolk je to neto pa nimam pojma. Moj pravi, da okoli 370€ verjetno, tak da bomo vidli, ko bo nakazano.

446,37 €  neto je to.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
26.7.2010 21:55:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka- ti si neverjetna,da še zdaj pleješ po vrtu in si prepognjena.Jaz se sploh ne morem prepognit,ker me tak trebuh boli in tišči,še čepim težko.Neverjetne ste punce,da še delate tolko takih opravil.

ja sej je zoprn biti prepognjen...ampak je kr slo,lih sonca ni bilo pa mrces me je pustil pri miru pa je blo hit narejen...
sej namesto da bi sla spat sem se vse zlikala,zdej se malo jem pol pa v posteljo...upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
27.7.2010 6:59:31   
hanizali
Dobro jutro user posted image !!
Za mano še ena neprespana noč.Celo noč sem imela boleče otrdevanje trebuha in tudi po buscopanu ni bilo dosti boljše.Nobena poza mi ne ustreza več,na tickerju pa mi piše,da moram potrpet še 48 dni.Upam ,da zdržim še nekaj časa ,pa čeprav s temi user posted image krči,samo da bouser posted image ok.Najbolj me skrbi,ker me pri teh krčih začne prav stiskati v plučih in ne morem normalno predihati,kot so mi naročili v bolnici!!!????user posted image
Danes pa mi svak končno pripelje posteljico.  s stricem se še zmenim,da mi pobeli sobo in potem bodo počasi na vrsti oblekice.Včeraj sem tudi že skoraj voziček izbrala,tako,da sem kar vesela,da se nekaj počasi odvija.Jutri pa grem še v knjižnico po Modrost rojevanja in leksikon imen,ki jih čakam že tri tedne.Tako,da bomo počasi tudi ime izbraliuser posted image -Zdej pa grem na zajtrk,ker mi že pošteno kruli-Se tipkamo.
LP

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
27.7.2010 7:18:36   
tinkatonka
Hej punce!

Midva z A. sva že budna pripravljena na nov dan. Dobiva okrog 10h obisk, pa je treba prej mal stanovanje v red spravit, pa kaj oprat. Popoldne grem pa najbrž v Bizovik, kjer se dobim s prijateljico in njeno hčerko. Vglavnem dan bo spet tik tak mimo.

kaj lahko mame jemo med dojenjem in česa ne......bi bila zelo vesela kakšnega nasveta od tistih, ki imate izkušnje z dojenjem (sama namreč nisem dojila, ker sem izgubila mleko takoj 3.dan po porodu) in sicer česa se moramo izogibat ko dojimo. Berem sicer, da ženske jejo vse, dokler nimajo user posted image  kakšnih težav, potem pa začnejo stvari, ki bi te težave lahko povzročale počasi izključevat iz prehrane. Koliko vem pa ni dobro jesti:
- jagod,
- oreščkov,
- čokolade
- pečenih ali trdo kuhanih jajc,
- stročnic
- kaj še??????

slabosti...meni je že par dni slabo. Noge ima tako visoko gor, da me brca direktno v želodec, peče me zgaga. Včeraj zvečer sme bila tako nervozna zaradi slabosti da nisme mogčla ne sedet, ne stat, ne ležat. Grozno res! Komaj čakam, da se mi trebuh spusti.

tannya...kako Ajdino zdravje? In mož?

Lillchy...zdaj res razsaja veliko viroz user posted image  in upam, da bo Luka hitro okreval.

katrinka...srečno danes na pregledu in seveda nujno poročaj, da nas ne bo skrbelo. Ob kateri uri ga pa imaš? Pa vsaka čas za opravila na vrtu. Jaz se delu z zemljo zelo izogibam, ker še nisem prebolela tokse. Pa so letos dela na njivi prevzeli kar tast in svakinja, pa moj mož občasno kaj postori, kolikor mu čas dopušča. Itak imamo pa skupno njivo (krompir, paradižnik ipd),samo bučke so moje, ker jih obožujem oni pa pač ne.

Almera...super za nakupe! Jaz bom stvari, ki jih bom treba kupit v lekarni kupovala naslednji teden, ko bom hodila v MŠ.

odločba CSD...jaz jo imam doma že cca 14 dni, pa si še nisem izračunala kok bo to neto. Nekako kr odlašam ker je tko lepa cifra ta bruto, da mi jo je kr groza vneto spremenit. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 27.7.2010 7:24:40 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.7.2010 7:48:21   
mala
Dobro jutro punceuser posted image

Danes bo še en lušten dan, grem lahko vsaj malo na sprehod ker ni take vročine in se da vsaj normalno dihatuser posted image .

Tannya - super, da je Ajda boljeuser posted image  in verjamem da uživata, sej veš, ko mačke ni doma miši plešejouser posted image

Lillchy - držim pesti, da boste kmalu iz hujšega, jest sovražim te viroze z bruhanjem pri otrocih, smo zaradi tega pristali s tamalim na infekcijski in ni bilo prav nič luštno - pa kako hitro se jim lahko poslabšauser posted image

Ta teden pa tudi mene čakajo papirji in CSD, da končno še zadnje stvari uredim, potem pa malo počitkauser posted image .

Barvne pleničke, upam da jih bodo imeli še kaj v Hoferju, vem da so bile full luštne in poceni barvne in mi je res žal da jih nisem takrat kupila...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.7.2010 7:56:07   
mala
Tinkatonka - dojenje :
-kompot iz jabolk povzroča baje veliko krčev, izvedela od ene lekarnarce, ker je moja prijateljica ogromno tega kompota spila, malega je pa tok zvijal za znoret pa ni vedela zakaj

- potem vsaj na začetku kakšne sveže solate, jest sem jedla v glavnem vse vloženo
- zmerno -  mlečni izdelki
- kakšen čajček si kupi za doječe mamice, jest ga imam od Tekkanne trenutno za nosečnice imajo ga potem pa še za dojenje, ga imajo v Sparu in Mercatorju

- kar se druge hrane tiče pa nekako zmerno ješ vse po vrsti in sproti vidiš, če ga kaj zvija

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.7.2010 8:04:59   
Klemcy

ej sva na istem. Tut jaz pol leta zdaj nisem bla zaposlena in je meni isto rekla, da bodo oni obračunali. No odločba je pred kratkim prišla in v njej piše, da dobim 573€ bruto. Kolk je to neto pa nimam pojma. Moj pravi, da okoli 370€ verjetno, tak da bomo vidli, ko bo nakazano.

446,37 €  neto je to.

Uuuuu to bi blo pa super user posted image , glede na to da zdaj dobim gnilih190€!!!user posted image  

Jaz že pokonci in se odpravljam na razgovor za epiduralno, da mam potem vsaj to poštimanouser posted image , ker  tista naša anesteziologinja gre potem na dopust in je ni do 24.8., tako da mi sorodstvene vezi ne bodo nič kaj pomagale, če rodim prej user posted image

Hrana v času dojenja - nam je v MŠ rekla, da naj jemo čist vse in da itak sproti vidimo potem, če kaj user posted image  ni odgovarjalo. No razen kravje mleko je omenla, da naj se glih ne nacejamo z njim.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
27.7.2010 8:33:42   
benika
Jutro,

tudi noja noč je bila katastrofalnauser posted image Jakob je mal čez polnoč začel bruhati, pobruhal je pol sobice, tako da sem potem še eno uro porabila, da sem božčka preoblekla, ga zopet uspavala, počistila sobico...Vmes sem bruhala še jaz (valjda zaradi smradu), začela me je bolet glava, sem totalno neprespana...

Skratka nič kej luštnega. Ob 11h imam diabetologa in že zdej vem, da bo sranje, ker imam slab urin (posledica bruhanja) in spet bo zdravnica vsa najedna in pametnauser posted image

Sicer pa tudi meni otrdeva trebuh, mala brca ko zmešana spodaj, zgoraj, vmes..., glavobole imam že tri dni in sploh orenk ne popustijouser posted image

Tannya, upam, da je Ajda bolje in da se je mož tudi že sestavil.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.7.2010 8:36:04   
nenka7
jutro punce!

jaz sem tudi še kar ok, glede na to, da vsi pravijo, da proti koncu te itak vse bolj začne ščipati tukaj in tam. nisem nobena izjema, bolečine v trebuhu, krči, vse kar spada zraven, ampak se da preživeti, ker se je ohladilo, se mi zdi, da vse lažje prenašam user posted image  user posted image  user posted image

sem pa tudi jaz malo začela seznam delati, česa ne priporočajo, da ješ če dojiš, pač nisem za to, da bi vse jedla, potem pa da imam doma malo derište, če je preizkušeno nekako, da to in to ni dobro... sem mislila iti v kontra, teh reči ne jesti, potem pa dodajati, pa da vidim, če malemu škodijo...

greva pa danes še po jogi za pojstlico v BC, potem smo pa nekako že zrihtani v kompletu. oblekce so, lupinca je, še kakšne malenkosti, pa bomo vse imeli pripravljeno. sicer naj mali še malo počaka, vsaj kak mesec in pol naj se še lepo pri meni greje, potem pa da vidimo kako pa kaj...

danes pa res upam, da ne pozabim poklicat za MŠ, menda se v ponedeljek začne, pa upam, da nisem prepozna, ker potem do septembra ni nobenega termina... ali imajo v LJ omejitev glede tečajnikov?? jaz samo upam, da ne!! prepozna v bistvu še nisem, ta teden je vpis, ampak vseeno, se pa kar malo bojim, da me ne bodo skenslali, ker v avgustu MŠ v bistvu ni nikjer, razen v LJ... upam, da ne pozabim poklicati!!

še 2 tedna dela... joj, zdej pa že priznam, da se mi ne ljubi več v službo hodit! ampak 2 tedna bom že še zdržala, potem pa dopustek in s prvim porodniška jupi juhu!! user posted image

bodite pridne, pa se beremo...

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
27.7.2010 8:39:05   
tinkatonka
nenka....na kateri termin v MŠ boš pa hodila. Pa mislim, da ne boš imela težav z vpisom, sej ti ne morejo rečt, da enostavno ni prostora, en stol bodo pa že našli.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
27.7.2010 8:45:13   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Hrana v času dojenja - nam je v MŠ rekla, da naj jemo čist vse in da itak sproti vidimo potem, če kaj user posted image  ni odgovarjalo. No razen kravje mleko je omenla, da naj se glih ne nacejamo z njim.user posted image

Nam je to isto rekla: da hrana matere ne vpliva na krce.

Joj, kaksne tezave imate user posted image user posted image saj me je kar groza, kaj vse me se caka cez..... ene 14 dni.... brrrrr....

Vceraj zvecer sva priblizno 13 kg breskev spremenila v frutek zame za zimo in za najino puncouser posted image user posted image iiiiii, to sva nacrtovala ze od lani. Sedaj imava doma se 1x toliko breskev in naju se caka kuhanje frutka. ful sem hepi!!

Aja, danes so me klicali iz Lesnine, da mi omaro pripeljejo. Moj je pa ocitno to ze v naprej vedel, ker ima v cetrtek dopust (da jo bo lahko sestavil user posted image ).  V petek gremo pa na morje!!! user posted image user posted image

Joj, kako sem jaz vesela, da sva malo solo ze obiskala junija. user posted image

Pletju vrta se jaz ne izogibam kljub negativni toksi. Samo ne smem iti tega delat PO kosilu, ker imam prevec zelodec stisnjen. Zadnjic smo krompir pobirali po zajtrku in mi je bilo prov fino fajn.

Aja, vceraj ste se menili glede migren: moja mami je imela v preteklosti GROZNE migrene. Ugotovila je, da je vzrok zelodec. In ko je doloceno hrano ukinila, ni imela nikoli vec migren!! Tako, da ni vse samo zdravljenje posledic (bolecine), ampak je dobro poiskati vzrok.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
27.7.2010 8:56:08   
corfu
Dobro jutro

Včeraj sem imela pregled, zredila sem se vsega skupaj 10 kg. Dobila sem recept za železo, ker mi železo strmo pada, trenutno ga imam 92, v sredo moram poklicat in izvem nov termin za pregled pri ginekologu. Moram pa tole železo poštimat, ker že tako pri porodu izgubiš veliko krvi pa ne bi bila rada čišto omotična in brez energije.

Počutje ok, jaz tudi še delam po vrtu, občasno me ob večerih bolijo noge, predvsem podplati...

Tetra plenice bom jaz kupila nove cel zavoj-bele ne bom nič komplicirala...Stare sem vrgla stran so bile čisto dotrajane...

Pa še vesela novica, moja sestra tudi pričakuje svojega prvega user posted image .
Danes ima prvi pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo izkoristite dan user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
27.7.2010 8:59:07   
corfu
Glede dojenja...Sina sem dojila 8 mesecev, hčerko točno 12 mesecev...postopoma in v zmernih količinah sem jedla vse, mogoče sem se res čisto na začetku izogibala gobam, fižolu, jajcem...pila sem ogromne tekočine vode in pa tudi čajev za doječe matere, sicer pa sem imela mleka za celo naselje otrok, tako da sem se čajev posluževala samo občasno...za preventivo user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?