|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
26.7.2010 20:02:56   
Maxica
Jaz sem že mislila vprašati, če bi se kaj dobile morda v Arboretumu, če so tam fajn igrala za večje otroke, pa bi lahko tudi mi prikolovratili do tja. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 20:31:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
26.7.2010 20:41:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem že mislila vprašati, če bi se kaj dobile morda v Arboretumu, če so tam fajn igrala za večje otroke, pa bi lahko tudi mi prikolovratili do tja. user posted image

maxica, jaz sem zelo za. sploh zdaj, ko imam še moža doma, ki bi tekal za blažem. zelo zelo za

lahko bi še za zojo, da bo zvečer fejst zmatran user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
26.7.2010 21:49:09   
frrrr
kdaj se torej dobimo v Arboretumu?
če bodo starejši otročki, bi js tut našega vzela s seboj in seveda moža, da bi ga čuval user posted image več jih bo, lažje bodo Zojo čuvali user posted image

sivkamivka - doma in v službi ne poslušam muske, samo v avtu. J je prvi otrok in prvega po rokah nosiš. tk, da v nosečnosti z B nisem poslušala štanca, temveč otroške pesmice in pravljice user posted image verjetno jih ima B še iz časa, ko je bila v trebuhu, poln kufr user posted image
če sm že pr muski. J zelo rad posluša jezne strice user posted image pa čupa zraven. enkrat je neki brskal po cdjih pred hišo in si naštimal nek star metal. pol pa kr ni hotel iz avta, on bi kr sedel in poslušal jezne strice user posted image tut tega nisem poslušala v nosečnosti z njim. no, sedlo mi je poslušat doorse, pa janice... sem imela filing kot, da se poslavljam od tovrstne muske in grem korak naprej... isidisijev in takih modelov pa nisem poslušala dooolgo tega

naša punca bila danes tretjič cepljena. jim je ratalo user posted image drugo cepljenje je imela 1.marca, nato je pa vedno nekaj pokašljevala. sem pri zdravniku ugotovila, da zdaj teče prvi mesec, ko ne pokašljuje. prej jo je vsak mesec vsaj pol meseca mučilo in je ponoči full kašljala, čez dan bila pa ok. očitno morje in morski zrak pomagata. bo treba še avgusta naredit zalogo za zimske dni user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.7.2010 12:22:05   
piskot
jaz sem ta teden doma. DEJMO SE DOBIT! Moze arboretum. Povejte kateri dan. Dopoldan ja?

pri nas ... pestro. oba zanimajo iste igrace, martin je zaljubljen. nima vec mene najrajsi ampak ano iz vrtca. in potem se pove, da je ana iz vrtca vcasih zalostna, zato ker on pozabi nanjo in se gre s fanti igrat z bakugani. zgodaj zacnejo ane.

a tale LU nam mora pa skoz skomine delat!?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
27.7.2010 12:27:00   
piskot
FRRR poslji mi sms, tvojo stevilko sem izgubila. pismo, menjat hocem telefon, pa sem prenesla stevilke iz telefona na sim. in ce sem prav izracunala, sem zgubila 60 stevilk. grrrrh.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
27.7.2010 12:34:48   
piskot
jutri bo se vreme, v cetrtek so napovedane nevihte (ampak nic ne pise ali ze dopoldan ali se popoldan).

jaz imam cas vse dni.

torej jutri ali mogoce cetrtek ob 9:00 bomo mi lahko ze tam.

kaj pravite?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
27.7.2010 13:17:57   
Maxica
Jaz bi skoraj lažje drug teden, no, ker ta teden ima mož ful dela in ni šans, da pride zraven, sestra je pa na morju, sicer bi njo prosila za spremstvo. Sama pa nekak ne upam, kaj pa vem. Saj če bi bilo tako, bi prišli sami s Hano, sicer bi moral mož od Sivkemivke še naša dva starejša pazit user posted image , ampak v avtu pa ne vem, kako bi sama vozila pa še njo nadzorovala. Kompliciram, saj vem. user posted image  Bom mal premislila, ve se kar zmenite, pa sporočim. user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 14:56:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 15:41:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.7.2010 19:09:48   
Renesme**
uživajte na čveku...mi gremo jutri končno mal na morje, sam še deževati naj neha

sivkamivka- danes sem se prav nate spomnila, ko sem ticker pogledala, še 2 dni in bom na dvomestni številki....kako gre hitrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.7.2010 20:23:25   
frrrr
torej se jutri vidimo?
moci, piskot, sivkamivka, frrrr,... še kdo?
pikapolona še na morju, a ne?
Maxica, če jutr ne znese, pa drug teden ponovimo vajo user posted image
je kdo obvestil borovničko, Pikabu, gayo, luciko?
psaša
, imaš ti dopust? se vidimo?

< Sporočilo je popravil frrrr -- 27.7.2010 20:24:31 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.7.2010 20:30:27   
frrrr
js bla dans v službi. šefe se strinja s polovičnim delovnim časom. zdaj se morem pa še z direktorjem zmenit za keš. to bova pa septembra debatirala user posted image in je problem z varstvom naše punce rešen. juhu.
popoldne smo skočili do živalskega vrta. glih eno urco smo bili, potem pa so prigrmeli grozni oblaki in ko smo pred hišo stopili iz avta, se je vlilo user posted image
zdaj smo občudovali mavrico. punca spi. fant pa "bere".
smo imeli danes tut mau nesreče. na srečo se vse dobro končalo. fant, star skoraj 4 leta, je padel iz previjalne mize. imamo takšno veliko, skoraj meter dolgo in po kopanju še vedno razgrnemo brisačo na previjalni in mu pomagamo pri brisanju. no, pa se je nekaj afnal, js sm se tuširala, tamala in mož sta pa lazla po kopalnici. na srečo se je mau v moža vmes zaletel in je padel na bok. sem bila v trenutku iz banje, ker je zgledalo kot da si je vsaj kolk zlomil. migal je lahk, jokat hitr nehal... očitno je vse ok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 20:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 20:52:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.7.2010 21:03:13   
moci
mi jutri pridemo. najbrž vsi 4. to bo še zanimivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 10:38:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
28.7.2010 14:30:16   
moci
lahko vam je žal. ahaaam.
ponovitev naslednji teden.
pride še katera?

Neposredna povezava do sporočila: 3718
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 16:01:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
28.7.2010 21:09:50   
frrrr
torej drug teden ponovitev. a kr Maxica določi termin? men je načeloma vseeno. no, ponedeljek mi ne ustreza, ker nas mogoče neu v lj.

Neposredna povezava do sporočila: 3720
29.7.2010 9:54:20   
Maxica
Jaz bi drug teden z veseljem prišla. V ponedeljek imam ginekologa, potem pa mislim, da kadarkoli lahko. No, saj bomo še sproti videle, kakšna bo vremenska napoved, a ne.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
29.7.2010 10:55:57   
moci
zoja ima v sredo zobozdravnika dopoldne. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
29.7.2010 17:07:10   
frrrr
ok, torek in sreda aktualna. ko vidimo vremensko, dorečemo. juhu.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
29.7.2010 17:10:42   
frrrr
z Brino bile dans na pikniku oktobrčkov09 user posted image no, nismo bili na prostem. je bilo pa veselo. 5 punčk in 1 fant user posted image jutr bo zihr še scalo user posted image

fanta sta pa danes boljše volje. včeraj sta bila tečna za znoret. sta popoldne odspala 3.5 ur in se zbudila boljše volje. prav smešno mi je bilo, da tolk časa spita. sva z Brino prišle iz Volčjega potoka, pa sta še 2 uri spala, mala pa cvilila okrog. s tem, da mali ponoči spi nekje po 11 ur. ni bil neki v hudem minusu, saj v vrtcu pa tut vsak dan spijo. mogoče tale sprememba vremena vplivala na njiju user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 19:55:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.