Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Sam mal vas pozdravim, mi ga uživamo doma, na hladnem. Hana je pridna, zelo malo joka, veliko je, spi, vedno bolj je budna, sicer pa je čist nezahtevna punca. Max in Lan ga uživata pred hišo v bazenu ali pa peskovniku, sicer pa z možem kolesarijo, jaz pa komaj čakam, da se jim bom lahko pridružila. V glavnem, ni nam hudo. maxica, super, da se imate tudi vi lepo. tvoj tudi od doma dela, ane? koliko ur povprečno hana spi na dan? meni se zdi, da naš mali samo spi in je. buden je ene 4 ure čez dan. saj vem, da se bo kmalu spremenilo Hana spi vedno manj, se prav vidi, kako "odrašča". Večinoma je ona dopoldne vedno bolj budna, popoldne pa nekako predrema, proti večeru pa je spet kar dosti budna, tudi po dve uri skupaj. Na začetku je pa res ful spala, sem že patronažno spraševala, če bi jo kar mal budila, ker nisem vedela, koliko časa naj jo pustim brez dojenja, pa kr mal mi je bilo dolgčas, če je tolk spala. No, saj se potem hitro spremeni. Mož je pa tudi doma, ja, ta teden ima malo bolj mirno, tako da ga lahko res uživamo.