|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.7.2010 21:14:22   
piskot
ajme, ob 5h popoldan je tukaj na balkonu kazalo 41. zdaj jih kaže "samo" še 30. noter je prijetnih 26.

jutri upam da se gremo skrivat v gore v gozd. bomo videli ce nam uspe.

lu kaj gre hitro tole vse. vse nosecke in dojilje ... uboge revce v tej vrocini.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 9:52:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
17.7.2010 11:39:57   
Lu
Dan,

kar teče od mene user posted image Čez par minut kreneva z Kinom šive ven pobrat. Zvečer greva pa na Bled poslušat bratca, ki ma koncert z Big Bandom user posted image Upam na da bo hladno. Res.

Sivkamivka tudi jaz sem res počutila zelo hitro fit po Tianu. Kdaj smo šli kam se pa ne spomnim.

Lep dan.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.7.2010 14:03:45   
Lu
Včeraj se je shladilo šele proti večeru, ampak smo se imeli res krasno. Domov sva prišla ob 3.30 in sva spala do 12. user posted image Je pasalo. user posted image

Danes pa tako uživam v hladnoči, da je kaj.

Danes bo za kosilo brodet iz hobotnice. Mmmm...

Hladite se... user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   [Brisano sporočilo]
18.7.2010 14:15:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
18.7.2010 22:11:58   
pikapolona2
res je bila danes taka prijetna temperatura...jaz sem celo pecivo spekla....za obisk....čeprav sva na koncu midva z možem požrla preostanek........je blo res dooobro pecivo :-) en recept iz Odprte kuhinje....če ktera bere Nedelo...jaz večkrat kej spečem ali skuham po njihovih receptih.

Sivkamivka.....jaz sem po 3 tednih šla na štajersko.......pa se spomnem da sem šla na sprehod in sem prišla po pol ure tako razsuta nazaj....kot bi me en tam spodaj odpiral še enkrat....haha...ampak moreš sama ocenit če si že sposobna okoli skakat.

Mi gremo že v sredo na morje.........komaj čakam, da si malo riti namočimo in da nekam gremo in bomo kot familija malo več skupaj.

Lep teden!

Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.7.2010 9:43:40   
Lu
Hej hoj!

Kako ste? Vreme je zdaj res prav super user posted image

Midva greva tudi iz torka na sredo že na morje po otroka in potem pičimo proti Dalmaciji. Končna destinacija, ki upam, da jo dosežemo, bo LAstovo user posted image Komaj čakam na odklop.

Danes moram delat še s polno paro, potem zvečer greva pa na masažo. Sva jo dobila za poroko ( 4 leta nazaj ) pa še nisva šla in greva danes.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 19:13:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.7.2010 19:48:45   
moci
vse najlepše, sivkamivka.

pa en hiter pozdravček.
do danes smo bili brez interneta, pa sem dala še računalnik popravit in ga še ni s popravila. se švervcam pri babi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.7.2010 21:42:26   
@lina
Dober večer z morja! Uživam v prijetnem večernem pihljanju, otroka spita, midva pa zunaj z radlerjem grapefruit v roki user posted image

V petek, ko smo prišli in v soboto ni bilo za dihat. Stal si na mestu, v senci,  pa je teklo s tebe, po tebi... še dobro, da je bilo morje za namočit blizu. Včeraj nas je pa skoraj burja odnesla...malo nam je nalomila arafat...pa morje je ohladila... ampak je bilo danes popoldne spet prijetno...otroka ful plavata... glede na boječki od lanskega leta, ki sta si komaj riti zmočila, zdaj plavamo vsi skupaj v globoko vodo...tavečji s tubo, tamali z rokavčki...

skratka, uživamo!user posted image

lepo se imejte, kjerkoli že ste!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
20.7.2010 8:06:19   
Renesme**
jutro še od mene

sivkamivka- malo z zamudo- vse naj naj in veliko užitkov s tvojimi 3 mušketirjiuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 8:27:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
20.7.2010 9:01:08   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

jutro še od mene

sivkamivka- malo z zamudo- vse naj naj in veliko užitkov s tvojimi 3 mušketirjiuser posted image

hvala hvala

prijateljica mi je rekla, da mi kar zavida, kako me bodo trije moji fantji še nosili po rokah user posted image

blaž me je vprašal, kdaj bom šla spet v porodnišnico. pravi, da bomo imeli še eno punčko, in da ji bo on prinesel barbiko user posted image

Ja, Tinkarin komentar na to, da bo bratec je bil, najprej, da se hecam in da lažemuser posted image , potem, da se zgodi, da bo pa naslednjič sestricauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 9:03:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3664
20.7.2010 11:30:52   
Renesme**

jutro še od mene

hvala hvala

prijateljica mi je rekla, da mi kar zavida, kako me bodo trije moji fantji še nosili po rokah user posted image

blaž me je vprašal, kdaj bom šla spet v porodnišnico. pravi, da bomo imeli še eno punčko, in da ji bo on prinesel barbiko user posted image

Ja, Tinkarin komentar na to, da bo bratec je bil, najprej, da se hecam in da lažemuser posted image , potem, da se zgodi, da bo pa naslednjič sestricauser posted image

ti ji kar povej, naj se z očijem zmeni user posted image

ja, ji je že on povedal, da ona nima nič pri temu, da bo on "povedal" kaj bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3665
20.7.2010 11:36:00   
psaša
sivkamivka malo z zamudo. Čestitke in vse naj naj user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3666
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 12:07:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 9:18:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3668
21.7.2010 20:26:10   
piskot
cer.

kako je bilo fino te 3 dni ko ni bilo tako vroce. pri nas nic novega. po mojem. vsaj nic pretresljivega.

sivkamivka malo z zamudo ... USETANAJTABOLJS!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3669
22.7.2010 8:10:39   
mis
No, se javljam... Zdej so se zadeve mal umirile, pa mam mal vec casa. Pohajkujemo okrog, no mož je zadnjih 14 dni bolj kot ne nameščen v LJ, saj snemajo. Oktobra boste ga sle pa poslušat v LJuser posted image  Punci sta super, zaenkrat zdravi. Ce smo doma sta dopoldan v vrtcu, jaz rihtam in delam čistke doma, popoldan se pa crkljamo. Pocasi se bom spravla kej za dojencka pripravit. V avgustu verjetno...user posted image  Mende še ne bom šla rodit... Drug teden se malo na morje, pol bo pa avgusta že mož frej in bomo šli še kam. Bili smo že na Krku, zdej sem, bila pri mojih v Kranjski... Skratka skoz se dogaja, punci rasteta kot konoplja, mali pa tudi. Da ne bo pomote, ne vem spola...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
22.7.2010 8:22:08   
mis
Lu, sem videla da sprasujes za babyfon. Sem ti odgovorila na tisto temo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
22.7.2010 9:43:50   
Maxica
Sam mal vas pozdravim, mi ga uživamo doma, na hladnem. user posted image  Hana je pridna, zelo malo joka, veliko je, spi, vedno bolj je budna, sicer pa je čist nezahtevna punca. Max in Lan ga uživata pred hišo v bazenu ali pa peskovniku, sicer pa z možem kolesarijo, jaz pa komaj čakam, da se jim bom lahko pridružila. user posted image  V glavnem, ni nam hudo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
22.7.2010 10:02:59   
moci
midve s prijateljico sva šli včeraj končno na seks v mestouser posted image
kaj je prazen kolosej. hihi. in vse zaprto, ko sva hoteli še na koktejl.
doma je bil pa medtem že alarm. fanta sta bila že skup.

jakob zadnje čase ne spi, včeraj se je pokazalo zakaj. mu je otekla kožica lulčka. aaaaj. sem vedela, da bo sranje z lulčkiuser posted image
upam, da bo morje zadevo uredilo. danes zvečer gremo dol in potem bo z nedeljo konec veseljauser posted image bomo prikolico pripeljali domov.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
22.7.2010 10:47:01   
Renesme**
lep pozdrav

imam Tinki doma in je pestro....sploh nič ne ubogauser posted image , vse bi sama delala, pa ko bi vsaj komu povedala kaj namerava....ne!!!
Tako da je šla ta teden že sama ven pred blokuser posted image , se sama stuširat in potem še vsa od mila priletela v dnevno, ponosno se pokazat, da se je sama stuširalauser posted image , da se 3x na dan preobleče in samo perem sploh ne bi....potem razmeče vse igrače 10x/dan, igra se pa z vsako 2 minuti....mir je edino, ko gleda Harrya Potterja, zdaj ga gledamo vsak dan že za zajtrk, še malo pa bo 1.del na pamet znalauser posted image . Meni se pa zdi, da samo še vpijem in jo v sobo pošiljamuser posted image
HB da gremo drug teden na dopust in da bo še moj domauser posted image

Čakamo, no verjetno bomo zdaj pa res na avgust počakali, da pridejo okno zamenjat v sobi, potem pa beljenje, nove omare in postelja za tinkaro...pa gre končno v svojo sobo....pol pa še spalnico zrihtamo...joj, jaz bi skoz nekaj pospravljala, kaj šele bouser posted image

user posted image lulčki- kako je zdaj s tem, a to že takoj kožico dol daješ in pucaš, al pustišuser posted image ...jaz sem že mojmu rekla, da bo med kopanje to kar on počel, moški imajo, vsaj upam, bolj občutek za to.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 11:01:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.