|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 11:03:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 11:05:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
   RE: Oktobrčki 2006-6
22.7.2010 11:10:40   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sam mal vas pozdravim, mi ga uživamo doma, na hladnem. user posted image  Hana je pridna, zelo malo joka, veliko je, spi, vedno bolj je budna, sicer pa je čist nezahtevna punca. Max in Lan ga uživata pred hišo v bazenu ali pa peskovniku, sicer pa z možem kolesarijo, jaz pa komaj čakam, da se jim bom lahko pridružila. user posted image  V glavnem, ni nam hudo. user posted image

maxica, super, da se imate tudi vi lepo. tvoj tudi od doma dela, ane?

koliko ur povprečno hana spi na dan? meni se zdi, da naš mali samo spi in je. buden je ene 4 ure čez dan. saj vem, da se bo kmalu spremenilo user posted image

Hana spi vedno manj, se prav vidi, kako "odrašča". Večinoma je ona dopoldne vedno bolj budna, popoldne pa nekako predrema, proti večeru pa je spet kar dosti budna, tudi po dve uri skupaj. Na začetku je pa res ful spala, sem že patronažno spraševala, če bi jo kar mal budila, ker nisem vedela, koliko časa naj jo pustim brez dojenja, pa kr mal mi je bilo dolgčas, če je tolk spala. user posted image  No, saj se potem hitro spremeni. user posted image  
Mož je pa tudi doma, ja, ta teden ima malo bolj mirno, tako da ga lahko res uživamo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3678
22.7.2010 23:05:23   
frrrr
kakšne lepe fotke... Tinkara je prava lepotička, Hana je pa tut na poti proti fotomodelom user posted image

mi iz morja... uživali. avgusta spet... letos smo kr pridni, imamo že 23 morskih nočitev. no, mož ima 4 manj, ker se nam je šele v soboto zjutraj uspel pridružit.

drgač pa Jaša ni več strahopetec za v vodo. je spet tak kot smo ga navajeni. je užival na polno.
Brine tut nedeljska ohladitev morja ni motila. se je morje iz 31 stopinj shladilo na 22. na srečo je hitr zlezlo nazaj na 25, da smo lahko spet dlje časa namakali riti.
dobila je prvi zobek. pa vsak dan je bolj žleht user posted image dans smo popoldne preživeli doma na klimi in smo se v sobi igrali... karkoli je Jaša prijel v roke, je mala hotela imet user posted image kr stran ga je tiščala... pravi gavnar je user posted image

sivkamivka - js sm se tut full hitr počutila ok in sposobna premikat gore... ampak se je po mau daljšem sprehodu takoj pokazalo, da še ne smem pretiravat. na izi... sej iamš čas

lepo spite... dopustnice pa uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3679
23.7.2010 15:33:43   
frrrr
ravno sem šefu poslala mail, da bi delala za polovični delovni čas. v ponedeljek grem pa na klepet v živo. upam, da bo na moji strani... potem pa še na višji nivo predstavim to idejo. finančno se mi bo kr poznalo. al damo 400+ za privat varstvo in preostanek plače ne pokrije mesečnih položnic. al pa se mi plača mau zniža in imam doma zdravega otroka. je pa res, da bova z možem mau gagala in bova skoz v movingu... ampak kakšno leto bomo pa že zdržali... sej neu rabu vsak popoldan delat, bo lahko z nami.

mi ostanemo v lj in mau poštimamo stvari doma. skoz terenski, še položnic nisem imela časa plačevat user posted image no, to sem danes že uštimala, treba pa še kaj počistit, pa oprat...

lep vikend vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3680
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 15:37:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 17:16:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3682
24.7.2010 0:28:27   
muki1

danes častim jaz:

user posted image

Sprejmem. Na zdravje in še veliko veliko srečnih trenutkov s tvojimi fanti.

Jaz ti bom eno zašpilala, pravzaprav si ne morem pomagati in kar naprej tole poslušam danes http://www.youtube.com/watch?v=OWo3PGKG80I

Čin čin Sivka.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 24.7.2010 0:34:23 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3683
24.7.2010 1:54:06   
frrrr
o, muki, izgubljena duša.. pogrešam te!

sivkamivka - tebi pa želim z veliko zamudo vse najlepše... naj te fantje fejst crkljajo!
Jaša bo normalno v vrtcu. je že sedaj pogrešam prijatelje, ko smo bili na morju. no, sej tam je imel vse okrog polno družbe. najboljša družba sta bili dvojčici sosedi, ki sta 2 leti starejši od njega. Brina gre pa naslednje leto dobi v vrtec, saj bo imela največ možnih točk in bi že težko izpadla user posted image
krajši delovni čas se mi pa res že dolgo podi po glavi. verjetno še iz časa nosečnosti z Brino. res ne bi bila rada 8 ur in več odsotna od doma. tudi, ko bosta oba v vrtcu, bi ju rada peljala v vrteci n šla iskat po 7ih urah, torej sem lahko največ 6 ur v službi user posted image

js sm neki zabluzila... treba spat... nočko in sladke sanje

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 10:12:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 11:06:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3686
24.7.2010 22:23:28   
Maxica
Fino vreme, a ne?! Se bomo vsaj lahko začeli malo dlje sprehajati. Jaz sem danes šest tednov po porodu, juhej, saj veste, kaj to pomeni. user posted image  
Zdaj sem se pa prišla mal pohladit še pred računalnik, če Hano pestujem, skoz švicam kot nora. Pa zdaj je nekaj ful budna. Ponoči je prvič spala do petih, pa cel dan je ful nekaj spala, no, ekola, saj sem vedela, zdaj je pa budna kot sova že več kot tri ure. Me prav zanima, kako bo danes ponoči.
Naš Lanček je pa ratal ful priden fantek. Kolikor je imel kot majhen majhen ene škorpijonove popadke, je pa zdaj res tolk priden. Zaspi hitro zvečer, s hrano ni več problemov, ful je volk na sadje, pa tudi sicer je res fant od fare. user posted image  Mal sem ga morala pohvalit, ker smo lih na Oktobrčkovi temi, a ne. user posted image
Me pa zanima, če ima katera kaj stikov z našo Arabelo, pa Vavo, pa Evik, kje so kaj, kako so kaj? user posted image
Nič, bo treba še enkrat modrc odpeti, Hana se ne da kar tako. user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3687
24.7.2010 23:16:48   
frrrr
pr nas so se pa borbe začele user posted image Jaša se igra, pride Brina in hoče imet točno tisto igračo, ki jo on uporablja. potem je pa tak užaljen jok, da je prav smešno. smo ga naučili, da hitro kakšno drugo igračo ponudi, a to ni več dovolj. zdaj se mora še delat, da se s tisto drugo igra, potem je pa punca zadovoljna user posted image
sicer je pa ta punca full bolj ješča kot Jaša. ona ne bi sadnih kašic in takega sranja jedla, ona bi vso našo hrano jedla. jo tut mau naserjemo in jemo hkrati, vendar različno. pa en del naše hrane mora bit tut za njo, sicer ne podleže finti user posted image

Jaša je danes 2x možu rekel, če lahko neha bobnat. tretjič se je pa zadrl a morem res zakričat, da me kaj slišiš al kaj? user posted image
in beseda itaq je bila danes skoz na sporedu. prav smešen je bil, ker jo je tolk fino poudarjal itaq user posted image

Maxi, želim vam lepo noč! z vavo sva občasno mailale, zdaj pa že dolgo nč. z Evik sem pa tut mau izgubila stik. nazadnje sva po telefonu čvekale enkrat pomladi... joj, čas mi čist prehitr beži... ne uspem vzdrževat stikov... danes sem gruntala kako je ime mojemu sodelavcu, ki sedi nasproti mene in s katerim sem se večkrat peljala v službo (živi kakšnih 200m stran od nas), a mi ni ratalo. morm na telefon pogledat. grozna sem! možgani total na off. aja, pa uživaj v user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
24.7.2010 23:17:36   
frrrr

http://www.youtube.com/watch?v=xbYWkegobTU&feature=player_embedded
hvala. paše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3689
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 10:36:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
25.7.2010 11:12:36   
Renesme**
dejte mi neki pomagat, k ste to pred kratkim urejale- prosimuser posted image

Katere obrazce in potrdila moramo nesti v službo?

1.)  Potrdilo o predvidenem PDP od ginekologa damo mi delodajalcu vsaj 30 dni pred PDP??

2.) vloga S-1/1- vloga matere za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka ( to me same izpolnimo? in oddamo na CSD 60 dni pred PDP, skupaj s potrdilom ginekologa o predvidenem PDP oz. fotokopijo materinske knjižice)
http://www.csd-lj-siska.si/pdf/S-1-1_VLOGA_MATERE_ZA_UVELJAVITEV_PRAVIC_OB_ROJSTVU_OTROKA.pdf

3.) http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf (to izpolni delodajalec in to odnesemo na CSD predvidoma 60 dni pred PDP??) A je ta obrazec potem tudi to za izračun porodniškega nadomestila ali je še kaj potrebno izpolnit??) 

A je še kaj potrebno narediti??

sprašujem zato, ker zdaj dolgo ne grem več v pisarno, ki je v MB in moram to po e-mailu in pošti urediti!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 12:29:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
25.7.2010 13:06:59   
Renesme**

renesme, potrdila o PDP-ju nič več ne izdajajo, jaz sem nesla na CSD materinsko in me je samo vprašal o roku poroda, niti ni v knjižico pogledal

obrazec sem sama izpolnila, ga tam oddala, oni pa so poslali v firmo vse potrebne papirje, nič nisem jaz nosila

mož mora pa najkasneje ne vem koliko dni po porodu prinest potrdilo, ki ga dobiš v porodnišnici po porodu, in izpoljnjene obrazce, pa oni zrihtajo za očetovski dopust

na rojstni list čakaš ene tri tedne (če imaš srečo, že v P dobiš EMŠO za dojenčka) in potem rihtaš otroški dodatek, znižano vlogo za plačilo vrtca, ker imate enega člana več, davčno pa pošljejo sami od sebe, mi je še nismo dobili.

a sem še kaj pozabila?

se pravi, da vbistvu vse kar je potrebno s službo rihtajo oni.
Kaj pa plače- zadnjih 12- a to tud sami al moram jaz kaj prinest iz računovodstva??

Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 13:42:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
25.7.2010 23:42:01   
frrrr
muki - čestitke!
tasha - če se še potepaš kdaj po rrju - čestitke tudi tebi!

mi se dopoldne potepali po živalskem vrtu. mali so živali postale zeeelo zanimive. jih je občudovala in spuščala razne oooo-je user posted image vglavnem ni imela časa spat, je po poti domov zaspala in sem jo doma samo prestavila v posteljo.
popoldne možek kosil travo, obrezoval vrtnice in en kup drugega zelenja... mi smo pa dirkali okrog - Brina v vozičku, Jaša na poganjalcu, js pa na rolerjih. končali smo na Sparovem praznem parkirišču, kjer je potem tudi mala zaspala od dolgočasja user posted image smo skoz iste kroge delali user posted image
zvečer je pa možek še fanta postrigel in zdaj je tak mali medvedek. Brina pa mau pomagala men palačinke pečt, mau pa fantoma pomagala pri striženju user posted image
joj, je tale bejba divja... kaj naš še čaka user posted image ma ni ovir za njo. zjutraj je v Jaševi sobi kr na klopco zlezla in hotela naprej na radiator user posted image včeraj sem večerjo pripravljala, se je hotela kr pripravit in na svoj stolček zlezt prejšnjič je Jaša sedel na bibi (takšna zelena stvar za guncanje), se je zbasala za njega, ga prijela okrog pasu in naredila brrmmm user posted image
aja, pa še to vam morm povedat... če zasliši musko itaq začne plesat. če zasliši pa techno, pa full na glas zavriska user posted image smo na poti iz morja tašči pokazali kako to zgleda. je začela vriskat in z roko plesat (v stolčku se itaq drgač ne da) kot tapravi rejver. no, ene 5 minut densa, pol pa zaspi user posted image Jaša pa mau njo gleda in se ji smeje, pol pa on tut mrkne. pr uspavankah ali pravljicah sta pa oba čukca. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
25.7.2010 23:43:13   
frrrr
piskot - kje si? kako ste?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 11:38:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 12:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
26.7.2010 14:21:05   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aja, pa še to vam morm povedat... če zasliši musko itaq začne plesat. če zasliši pa techno, pa full na glas zavriska user posted image smo na poti iz morja tašči pokazali kako to zgleda. je začela vriskat in z roko plesat (v stolčku se itaq drgač ne da) kot tapravi rejver. no, ene 5 minut densa, pol pa zaspi user posted image Jaša pa mau njo gleda in se ji smeje, pol pa on tut mrkne. pr uspavankah ali pravljicah sta pa oba čukca. user posted image

zdaj veš, kako ju lažje uspavaš, en tehno komad, čez pet minut bosta pa že v mižavljah. btw, a si v nosečnosti poslušala tako muziko user posted image

pa ko se pikapolona vrne z morja, a bi se spet kaj dobile na vozičkanju. zdaj se trem vozičkom lahko pridruži še četrti

user posted image user posted image
zoja ima še ta teden počitnice, potem bo pa malo v vrtec hodila in bom imela kaj več časa

Neposredna povezava do sporočila: 3699
26.7.2010 19:19:16   
Lu
Živjo, živjo!

Za nami že Lastovo, Korčula. Trenutno smo na Hvaru. Sicer imamo skoz sonce, samo se je pa res malo ohladilo. Vroče nam ni. Mali nekaj pokašljuje že 3 dni, upam, da ne zboli.

Drugače pa uživamo.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.