Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 13:46:36
|
|
|
|
hedviga
|
Maaa, sej sem vedla da se nekje neki dogaja na tem RR-ju in kako slaaadko!! In šele zdajle me pot mimo prinese Mišmiš a na našem starem Darsiju se pa prah nabira al kako???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 13:50:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Mišmiš a na našem starem Darsiju se pa prah nabira al kako??? za dobre, stare cajte....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 14:49:00
|
|
|
|
hedviga
|
Ojej Zarja, pa tuki je videt prav senilen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 14:51:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ojej Zarja, pa tuki je videt prav senilen tu pa je čokoladast...njami njami.....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 23.7.2010 14:53:01 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 14:59:26
|
|
|
|
zarja1
|
nič, banda nečvekava, petek je...bo treba domov.... Lep vikend vsem!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 14:59:48
|
|
|
|
mismis
|
Oooooo Hedi moja, si se pofočkala tukaj...Darsi pa že dolgo ni več moj, ampak sem ga odstopila BarbiG. Moj srček sedaj trepeta za Butlerjem, je naš rekel, da je bil že skrajni čas, da sem si izbrala kakšnega mlajšega. No sicer še vedno spremljam zgode in prigode Darsija, ampak ljubezni je pač konec. Kako je bilo na morčku, sem prebrala, da so deca zbolela moram takoj povedati vsej javnosti na 40+, da Hedi še nima toliko let maussi, a je počakal?? možek namreč?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 15:01:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 celotno osebje preklikaš..... ......Ni lep je simpatičen.....hmmmmm čudna kombinacija to je edina prava kombinacija, saj veš da meni niso lepci všeč, da je dedc men všeč mora biti všečen, ampak mora imeti nekaj v sebi, da pritegne moj pogled, pa čeprav so to samo modro-bele črtaste boksarce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 15:12:28
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Oooooo Hedi moja, si se pofočkala tukaj...Darsi pa že dolgo ni več moj, ampak sem ga odstopila BarbiG. Moj srček sedaj trepeta za Butlerjem, je naš rekel, da je bil že skrajni čas, da sem si izbrala kakšnega mlajšega. No sicer še vedno spremljam zgode in prigode Darsija, ampak ljubezni je pač konec. Kako je bilo na morčku, sem prebrala, da so deca zbolela moram takoj povedati vsej javnosti na 40+, da Hedi še nima toliko let Sem se pofočkala, čeprav teoretiš še doooooolg ne bo pasala sem. sicer si pa tudi ti slepi potnik, če me spomin ne vara si tudi ti tadobra letina Jah otroc pa seveda, samo da smo nos pomolili na morje sta že poskrbela da ni trajalo predolgo Smo po dveh dneh pakiral kufre...Kaj češ, to paše zraven.. Sem prebrala da so te dobro porihtali, super bo tole. Predvsem me veseli da je končno ena stvar na katero lahko s prstom pokažeš. Itak da ne razumem kako da tega vrli naši dr-ji niso porajtal?! Sej to se z avijona vidi!! Skratka sivolaske a lah kdaj sem nos pomolim? A me vzamete?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 15:19:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Skratka sivolaske a lah kdaj sem nos pomolim? A me vzamete? absolutno...čaki da Žižet pride domov, to bo vesela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 15:21:51
|
|
|
|
hedviga
|
IIIII Čaki bom samo za njo in zate najdla čarovnico na kotalkah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 15:27:45
|
|
|
|
hedviga
|
No še boljše:kung fu!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 16:32:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga No še boljše:kung fu!!!! to mi delaj Hedi good old times
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 16:38:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 celotno osebje preklikaš..... ......Ni lep je simpatičen.....hmmmmm čudna kombinacija to je edina prava kombinacija, saj veš da meni niso lepci všeč, da je dedc men všeč mora biti všečen, ampak mora imeti nekaj v sebi, da pritegne moj pogled, pa čeprav so to samo modro-bele črtaste boksarce prej je bilo govora samo o majici....a še gate ti je pokazal?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 16:47:21
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Če bi na kakšnega takega v P naletela, bi tko hitr rodila !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 16:48:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Moj srček sedaj trepeta za Butlerjem,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 16:49:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Če bi na kakšnega takega v P naletela, bi tko hitr rodila !!! bo treba še kak teden ali tri počakat, al pa prit v Mb.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 16:51:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa jah, zdaj se morata ti pa Hermica zmeniti za ktero bomo prej dihali... Jasno, da zame...starejši majo prednost !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 17:11:19
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Če bi na kakšnega takega v P naletela, bi tko hitr rodila !!! bo treba še kak teden ali tri počakat, al pa prit v Mb..... Ma to je zdej vse tle, tle...eno urco!! Tolk bi pa že zdržala,...bi šlo pa pol hitrej !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 17:15:25
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis maussi, a je počakal?? možek namreč? ma ja, pridem jest domov, in kaj naredi tip? jo spiči najprej na comp potem pa na vrt noge namakat... bemo, bom si mogla mlajšga omisliti?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 17:18:09
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Skratka sivolaske a lah kdaj sem nos pomolim? A me vzamete? itak da, smo vesele vsake, ki nas spravi v smeh, samo pazi - se znaš naših neumnosti nalesti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 18:29:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 celotno osebje preklikaš..... ......Ni lep je simpatičen.....hmmmmm čudna kombinacija to je edina prava kombinacija, saj veš da meni niso lepci všeč, da je dedc men všeč mora biti všečen, ampak mora imeti nekaj v sebi, da pritegne moj pogled, pa čeprav so to samo modro-bele črtaste boksarce prej je bilo govora samo o majici....a še gate ti je pokazal? teoretično ja, namreč tip se je sklanjal in pač se je pod robom zelene obleke, videlo ja no ta kar se je pač videlo. Tako, da ja teoretično mi je pokazal gate Ma ti povem, sem mela kar fajn razgled s tiste postelje
< Sporočilo je popravil mismis -- 23.7.2010 18:33:22 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 18:29:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Moj srček sedaj trepeta za Butlerjem, moj, moj cel moj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.7.2010 18:31:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Skratka sivolaske a lah kdaj sem nos pomolim? A me vzamete? itak da, smo vesele vsake, ki nas spravi v smeh, samo pazi - se znaš naših neumnosti nalesti Hedi, hm hm mausii ni nevarnosti, da bi se Hedi nalezla neumnosti, Hedi je tako kot jaz, že itak polna neumnosti a ja, pa kot kaže bo res treba dedca zamenjati za mlajšega, malo mu zagrozi in pokaži uno sliko doktročka iz MB, ki ti jo je Zarja nalepila in mu reci, da bosta šla v MB po otroke, se bo po moje malo zamislil, kdo ti bo gledal v podvozje
< Sporočilo je popravil mismis -- 23.7.2010 18:32:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 7:26:29
|
|
|
|
alpog
|
Sivolaske? A ma kira ka siv las?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 9:06:55
|
|
|
|
Naska
|
živijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
kajenjetailorali kadite v nosečnosti?da (
28%)
ne (
72%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!