|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
24.7.2010 11:41:30   
ada2
mamamajča super za očetauser posted image
saj kletvice so tudi besedeuser posted image  ostalo pa bo tudi, boš vidla, samo še nekaj časa je potrebno.

zdaj me pa kuhat naženite...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
24.7.2010 11:47:35   
mamamajča
Nam pa ati pico pečeuser posted image Kaj ni nosečnost ena super stvaruser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.7.2010 13:02:31   
zlicka
o ste se razpisale :))

tako glede kapljic...d3 mi je patronaža svetovala naj začnem devat šele ko bo doplnila en mesec. Naročla pa sem vetrovne kapljice proti krčem iz koroških lekarn, če bo kdaj sila. Za zadaj še nosimo pa cartamo...je v mejhan normale:)se ne joče tisto kar v eno, ampak bolj stoka pa vmes kako minutko jokca.....

jem že počasi inzmerno skoraj vse razen svežega paradižnika:) je tud bolše zame ker grem lažje na....veliko potrebo, sploh stemimojimi šivi in hemeroidi, pa še kar mam čiščo. user posted image user posted image  mi gr eže prav na živce vse skupaj tam doli user posted image user posted image

nič grem mala kliče

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
25.7.2010 9:51:32   
mamamajča
Dobro jutro!

Spet je tako deževno vreme, pa hladno je.....Kaj bomo pa danes delali?

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 10:08:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3405
25.7.2010 10:58:40   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Dobro jutro!

Spet je tako deževno vreme, pa hladno je.....Kaj bomo pa danes delali?

mi smo trenutno še samo z enim otrokom, pa še ta se je šel potepat z dedkom (moj ata). nuša je po včerajšnji poroki od svojega očeta ostala pri babici in dedku (po očetovi strani) in se vrne popoldan, adam je prespal pri babici (moji tašči)....

na kosilo gremo k tašči in vzamemo domov adama, potem nazaj grede poberemo še nušo. kaj bomo pa delali? hmm, vreme je super za pohajkovanje, samo kaj, ko se mojemu ne da, oz. njega tudi še nekaj školjka kličeuser posted image .... ne vem, ali bom šla kam sama z otroci, ali pa se bom psihično pripravljala na jutrišnji delovni danuser posted image

smo pa bili včeraj pri sestri in njeni pasji družini.... ej, kak je pa to lepo... 10 malih kužkov, saj sploh ne veš katerega bi vzel v naročje.... še lepši so pa bli, ko so vsi zaspaliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3406
25.7.2010 12:10:20   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

O, čvekeuser posted image user posted image

Aja, od Bavarie brezalkoholni radler z limono je prav dober za pit ...

pa daj, od bavarie brezalkoholni so vsi super, še posebej jabolko in breskevuser posted image user posted image user posted image  mmmm

no, jaz sem zdaj na morju pridno trošila stello artois - to je meni daleč daleč najboljše pivo na svetu, tak da če mi kdo za RD flaško stelle prinese ga bom imela najrajšiuser posted image

Veš, da od Bavarie ostalih še nisem probala, me niso potegnili najbolj, ampak zgleda, da bom moglauser posted image Je pa menda edino brezalkoholno pivo/radler, ki mi je všečuser posted image

Stelle pa še tudi nisem pila ... Bo tudi treba probatuser posted image Ko sem jaz bla nazadnje na Hrvaškem na morju, se piva še niti dotaknit nisem hotelauser posted image

Zgleda, da si res mogla prit nazaj, da se je začelo čvekatuser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
25.7.2010 13:12:02   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Zgleda, da si res mogla prit nazaj, da se je začelo čvekatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
25.7.2010 13:13:46   
ada2
no, mi smo obisk pri babici že opravili.... oni imajo tako navado, da ob nedeljah jejo že ob pol 12.... tak, da si potem ob 4 že lačenuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
25.7.2010 13:47:56   
donna22

no, mi smo obisk pri babici že opravili.... oni imajo tako navado, da ob nedeljah jejo že ob pol 12.... tak, da si potem ob 4 že lačenuser posted image user posted image user posted image

Mi je znano, pri nas je istouser posted image Kosilo takrat, ko jaz komaj zajtrk pojemuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
25.7.2010 13:50:17   
ada2
user posted image

to pa so mali kužki pri moji sestri... 1o komadov takih medvedkovuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
25.7.2010 14:38:09   
mamamajča
Hoj!

Pri mojih majo tudi kosilo obvezno ob 12.00, nikoli pozneje, pa je to že nekak tradicija.
Tak da mi trije, čez vikend, tudi hitro po dvanajsti jemo, čez teden pa, če hočemo met kosilo skupaj, jemo ob pol štirihuser posted image

Jaz pa grem zdaj pito pečt, mi je tašča dala celo škatlo jabolk pa nektarin in jih je škoda, da stojijo tam, ko vsak na dan glih dve poje...

Sonček jeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
25.7.2010 14:39:02   
mamamajča
Jej, kaki lepi..... jaz bi tak mela, če bi mela kje metuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
25.7.2010 20:21:39   
ada2
jooj, ko bi vedle kaj že cel dan razmišljamuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3414
25.7.2010 20:26:40   
donna22

jooj, ko bi vedle kaj že cel dan razmišljamuser posted image user posted image

Daj povejuser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
25.7.2010 20:30:21   
ada2
če bi dojenčki bili take nebogljene male štručke vsaj eni 2 leti, ne pa samo kake 3 mesece, bi takoj imela še enegauser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 20:32:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 20:33:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
25.7.2010 20:37:48   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ada pogačo jem, pridiuser posted image

ne draži nesramnicauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 21:11:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
25.7.2010 21:14:14   
ada2
sicer pa... a si jo ti delala ali mama?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3421
25.7.2010 21:26:39   
ada2
nič, grem se jaz pred Tv vržt, pa spat, jutri gremo delat...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
25.7.2010 21:52:54   
donna22

če bi dojenčki bili take nebogljene male štručke vsaj eni 2 leti, ne pa samo kake 3 mesece, bi takoj imela še enegauser posted image user posted image

Hehe, se strinjamuser posted image user posted image

A to pomeni, da lahko kljub temu pričakujemo kaj?user posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 25.7.2010 21:53:18 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 21:59:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 22:00:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?