Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.7.2010 11:41:30
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča super za očeta saj kletvice so tudi besede ostalo pa bo tudi, boš vidla, samo še nekaj časa je potrebno. zdaj me pa kuhat naženite...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.7.2010 11:47:35
|
|
|
|
mamamajča
|
Nam pa ati pico peče Kaj ni nosečnost ena super stvar
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.7.2010 13:02:31
|
|
|
|
zlicka
|
o ste se razpisale :)) tako glede kapljic...d3 mi je patronaža svetovala naj začnem devat šele ko bo doplnila en mesec. Naročla pa sem vetrovne kapljice proti krčem iz koroških lekarn, če bo kdaj sila. Za zadaj še nosimo pa cartamo...je v mejhan normale:)se ne joče tisto kar v eno, ampak bolj stoka pa vmes kako minutko jokca..... jem že počasi inzmerno skoraj vse razen svežega paradižnika:) je tud bolše zame ker grem lažje na....veliko potrebo, sploh stemimojimi šivi in hemeroidi, pa še kar mam čiščo. mi gr eže prav na živce vse skupaj tam doli nič grem mala kliče
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 9:51:32
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Spet je tako deževno vreme, pa hladno je.....Kaj bomo pa danes delali?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2010 10:08:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 10:58:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Dobro jutro! Spet je tako deževno vreme, pa hladno je.....Kaj bomo pa danes delali? mi smo trenutno še samo z enim otrokom, pa še ta se je šel potepat z dedkom (moj ata). nuša je po včerajšnji poroki od svojega očeta ostala pri babici in dedku (po očetovi strani) in se vrne popoldan, adam je prespal pri babici (moji tašči).... na kosilo gremo k tašči in vzamemo domov adama, potem nazaj grede poberemo še nušo. kaj bomo pa delali? hmm, vreme je super za pohajkovanje, samo kaj, ko se mojemu ne da, oz. njega tudi še nekaj školjka kliče .... ne vem, ali bom šla kam sama z otroci, ali pa se bom psihično pripravljala na jutrišnji delovni dan smo pa bili včeraj pri sestri in njeni pasji družini.... ej, kak je pa to lepo... 10 malih kužkov, saj sploh ne veš katerega bi vzel v naročje.... še lepši so pa bli, ko so vsi zaspali
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 12:10:20
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: donna22 O, čveke Aja, od Bavarie brezalkoholni radler z limono je prav dober za pit ... pa daj, od bavarie brezalkoholni so vsi super, še posebej jabolko in breskev mmmm no, jaz sem zdaj na morju pridno trošila stello artois - to je meni daleč daleč najboljše pivo na svetu, tak da če mi kdo za RD flaško stelle prinese ga bom imela najrajši Veš, da od Bavarie ostalih še nisem probala, me niso potegnili najbolj, ampak zgleda, da bom mogla Je pa menda edino brezalkoholno pivo/radler, ki mi je všeč Stelle pa še tudi nisem pila ... Bo tudi treba probat Ko sem jaz bla nazadnje na Hrvaškem na morju, se piva še niti dotaknit nisem hotela Zgleda, da si res mogla prit nazaj, da se je začelo čvekat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 13:12:02
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Zgleda, da si res mogla prit nazaj, da se je začelo čvekat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 13:13:46
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo obisk pri babici že opravili.... oni imajo tako navado, da ob nedeljah jejo že ob pol 12.... tak, da si potem ob 4 že lačen
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 13:47:56
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, mi smo obisk pri babici že opravili.... oni imajo tako navado, da ob nedeljah jejo že ob pol 12.... tak, da si potem ob 4 že lačen Mi je znano, pri nas je isto Kosilo takrat, ko jaz komaj zajtrk pojem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 13:50:17
|
|
|
|
ada2
|
to pa so mali kužki pri moji sestri... 1o komadov takih medvedkov
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 14:38:09
|
|
|
|
mamamajča
|
Hoj! Pri mojih majo tudi kosilo obvezno ob 12.00, nikoli pozneje, pa je to že nekak tradicija. Tak da mi trije, čez vikend, tudi hitro po dvanajsti jemo, čez teden pa, če hočemo met kosilo skupaj, jemo ob pol štirih Jaz pa grem zdaj pito pečt, mi je tašča dala celo škatlo jabolk pa nektarin in jih je škoda, da stojijo tam, ko vsak na dan glih dve poje... Sonček je
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 14:39:02
|
|
|
|
mamamajča
|
Jej, kaki lepi..... jaz bi tak mela, če bi mela kje met
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 20:21:39
|
|
|
|
ada2
|
jooj, ko bi vedle kaj že cel dan razmišljam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 20:26:40
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jooj, ko bi vedle kaj že cel dan razmišljam Daj povej
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 20:30:21
|
|
|
|
ada2
|
če bi dojenčki bili take nebogljene male štručke vsaj eni 2 leti, ne pa samo kake 3 mesece, bi takoj imela še enega
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2010 20:32:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2010 20:33:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 20:37:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada pogačo jem, pridi ne draži nesramnica
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2010 21:11:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 21:14:14
|
|
|
|
ada2
|
sicer pa... a si jo ti delala ali mama?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 21:26:39
|
|
|
|
ada2
|
nič, grem se jaz pred Tv vržt, pa spat, jutri gremo delat...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.7.2010 21:52:54
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 če bi dojenčki bili take nebogljene male štručke vsaj eni 2 leti, ne pa samo kake 3 mesece, bi takoj imela še enega Hehe, se strinjam A to pomeni, da lahko kljub temu pričakujemo kaj?
< Sporočilo je popravil donna22 -- 25.7.2010 21:53:18 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2010 21:59:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2010 22:00:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?