|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
23.7.2010 21:07:50   
Jada82
Joj, mi mamo pa zdej take težave z uspavanjem zvečer!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joka joka joka v nedogled. Ne vem, danes sva bile veliko okoli, ali je mogoče preveč zmatrana? Še nedolgo nazaj mi je zvečer sama zaspala, samo vrtiljak sem prižgala in je zaspala .... zdaj pa ne in ne in ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšni nasveti, predlogi? Ki ne vključujejo nošenje po rokah .... user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.7.2010 22:42:22   
julieb
Jada - midva z Lionelom imava novo foro. Jaz ležim s pokrčenimi nogami on je naslonjen nanje in mi sedi na trebuhu. Počasi ga zibljem ali pa tresem, zaspi v roku 5 minut.
Pa še za ritne mišice narediš nekaj user posted image .

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
24.7.2010 6:41:30   
Lara73
mi zaspimo na joški. Če nam ne uspe, potem sledi nošenje... torej nimam pametnega predloga user posted image

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.7.2010 8:44:49   
Tinca Malinca
Pri nas je kakor kdaj ... včasih zaspi na joški, včasih sama od sebe, ponavadi damo dudo in zraven enega takega velikega mehkega medvedka, ki ga potem k sebi stiska, si ga na glavo posadi user posted image user posted image user posted image in zaspi.
Sem gledala, če se da te ninice dobiti kje v Sloveniji, pa ne vem. Nam ga je ena kolegica prinesla iz tujine. Res je zakon. Pa še link, če katero zanima.

http://www.auroragift.com/new_web/home.php

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
24.7.2010 9:09:13   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

mi zaspimo na joški. Če nam ne uspe, potem sledi nošenje... torej nimam pametnega predloga user posted image

Lara, čestitke za pridno rast user posted image user posted image user posted image . Saj je kar velika punca user posted image , luštna pa itak!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
24.7.2010 9:10:09   
Jada82
Jah nič, v končni fazi sem šla tud jest spat, pa je pol le zaspala .. zgleda, k je čutila mojo bližino. Mam občutek, da je bla le preveč utrujena, pa ni mogla zaspat. Bomo vidli dons, upam, da bo bolje user posted image

Punce, a mate vi tko ful rutino za svoje user posted image ? Tko mislim, vsak dan podobno splaniran?

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
24.7.2010 9:12:12   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Jah nič, v končni fazi sem šla tud jest spat, pa je pol le zaspala .. zgleda, k je čutila mojo bližino. Mam občutek, da je bla le preveč utrujena, pa ni mogla zaspat. Bomo vidli dons, upam, da bo bolje user posted image

Punce, a mate vi tko ful rutino za svoje user posted image ? Tko mislim, vsak dan podobno splaniran?

Jada, pri nas je rutina stroga in ne odstopamo od nje. Tako da si lahko pri Izaku že uro rihtamo po njem, ker sam točno ve, kdja je čas za risanko, za večerjo, kopanje in spanje.
Je res, da se pri rutini moraš sam marsičemu odpovedati (recimo večernemu pikniku pri prijateljih), ampak se pa obrestuje, ker ni joka in pregovarjanja in ne vem česa se. Glede hranjenja in spanja je pri nas rutina zakon.

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
24.7.2010 9:14:21   
smuki
Hej punce...
smo malo pohajali po morju in vas sploh ne dohajam več... tako ste zgovorne user posted image !!

Da mal poročam kako je pri nas - imamo že 2 zobeka!! In sicer obe enkici spodaj. Moram jo kr pohvalit, da jo je odnesla zelo dobro. Ko je pokukal prvi ven, sploh ni bilo nekih težav in nas je kr fino  presenetila, ko smo začutili špičko. Potem je bila ene dva dni mal tečkana, pa še vroče je bilo cca 37 stopinj, in je pokukal še drugi. Tako, zdaj se jst spet mažem z lanolinom, ker mam vse brdavice nagrižene user posted image . Tolk enega veselja, ko je dobila zobike, zdaj bi pa skor raje videla, da jih še ne bi imela. Ona za vsakič, ko konča stisne.... groza.
Drugače smo imele na morju mal premora kar se tiče eksperimentiranja z različnim sadjem zelenjavo.... tako, da je jedla le tisto kar smo že probale, no.. edino naktarino in hruško smo še dodale. Je kr priden jedec, tako da imamo zdaj že ene par dni 3 obroke GH in sicer imamo dopoldan sadno kašico, za kosilo krompirček z zelenjavo, zvečer pa riževo kašico. Včasih še mal rabi, da poštudira, da mora odpret usta in ne sesat, kar je na žlički. Tudi puzamo že - tako, da dvigne rito, glavo na tla in se v bistvu poganja z rito in nogami. Je prav hecna za videt... roke uporablja edino če se lahko kam poprime in potegne naprej.
V glavnem se mi zdi, da je zdaj v 14ih dneh postala prava baba. Taka nagajiva, zvedava... v glavnem velika.

Aja, pa še to.. v morju je plavala, kot da je stara 2 leti. Nič se ni bala. Imamo fredov obroč in ona je tako brcala z nogami in mahala z rokami, da se je dejansko premikala. Slana voda jo sploh ni motila... celo glavo je not namakala in potem lizala sol.
V glavnem je bila glavna faca na celi obali.

Neposredna povezava do sporočila: 4433
24.7.2010 9:49:30   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jada, pri nas je rutina stroga in ne odstopamo od nje. Tako da si lahko pri Izaku že uro rihtamo po njem, ker sam točno ve, kdja je čas za risanko, za večerjo, kopanje in spanje.
Je res, da se pri rutini moraš sam marsičemu odpovedati (recimo večernemu pikniku pri prijateljih), ampak se pa obrestuje, ker ni joka in pregovarjanja in ne vem česa se. Glede hranjenja in spanja je pri nas rutina zakon.

Mi se tudi ene in iste rutine držimo ves čas, po nasvetu patronažne. Enkrat od 7 do pol 8 jo skopamo, porihtamo, se naje, ati prebere pravljico in ponavadi potem zaspi... Se mi zdi, da je rutina res važna. Je pa res, kar pravi zvesta ... se moraš marsičemu odpovedat ...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
24.7.2010 9:51:32   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Hej punce...
smo malo pohajali po morju in vas sploh ne dohajam več... tako ste zgovorne user posted image !!

Da mal poročam kako je pri nas - imamo že 2 zobeka!! In sicer obe enkici spodaj. Moram jo kr pohvalit, da jo je odnesla zelo dobro. Ko je pokukal prvi ven, sploh ni bilo nekih težav in nas je kr fino  presenetila, ko smo začutili špičko. Potem je bila ene dva dni mal tečkana, pa še vroče je bilo cca 37 stopinj, in je pokukal še drugi. Tako, zdaj se jst spet mažem z lanolinom, ker mam vse brdavice nagrižene user posted image . Tolk enega veselja, ko je dobila zobike, zdaj bi pa skor raje videla, da jih še ne bi imela. Ona za vsakič, ko konča stisne.... groza.
Drugače smo imele na morju mal premora kar se tiče eksperimentiranja z različnim sadjem zelenjavo.... tako, da je jedla le tisto kar smo že probale, no.. edino naktarino in hruško smo še dodale. Je kr priden jedec, tako da imamo zdaj že ene par dni 3 obroke GH in sicer imamo dopoldan sadno kašico, za kosilo krompirček z zelenjavo, zvečer pa riževo kašico. Včasih še mal rabi, da poštudira, da mora odpret usta in ne sesat, kar je na žlički. Tudi puzamo že - tako, da dvigne rito, glavo na tla in se v bistvu poganja z rito in nogami. Je prav hecna za videt... roke uporablja edino če se lahko kam poprime in potegne naprej.
V glavnem se mi zdi, da je zdaj v 14ih dneh postala prava baba. Taka nagajiva, zvedava... v glavnem velika.

Aja, pa še to.. v morju je plavala, kot da je stara 2 leti. Nič se ni bala. Imamo fredov obroč in ona je tako brcala z nogami in mahala z rokami, da se je dejansko premikala. Slana voda jo sploh ni motila... celo glavo je not namakala in potem lizala sol.

user posted image user posted image user posted image Smuki! Zakon ste user posted image .
Ah, da bi tudi mi že bili na 3 obrokih dnevno.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
24.7.2010 10:20:03   
niwci
smuki že kar 2 zobka. Bravo. user posted image
Kako pa je bilo ko so ven lezli?

Neposredna povezava do sporočila: 4436
24.7.2010 10:55:43   
Lara73

Hej punce...

user posted image user posted image user posted image

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.7.2010 12:56:25   
ne_ja

Joj, mi mamo pa zdej take težave z uspavanjem zvečer!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joka joka joka v nedogled. Ne vem, danes sva bile veliko okoli, ali je mogoče preveč zmatrana? Še nedolgo nazaj mi je zvečer sama zaspala, samo vrtiljak sem prižgala in je zaspala .... zdaj pa ne in ne in ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšni nasveti, predlogi? Ki ne vključujejo nošenje po rokah .... user posted image

Jada82 zakaj pa ne nošenje po rokah? Mogoče pa ravno to potrebuje...

Mogoče so pa samo zobki, pa bo tudi to obdobje minilo.

Drugače tudi mi že imamo rutino, zjutraj se zbuja od 6-8 ure, nato spi na ca.slabi 2 uri po pol ure, zvečer gremo spat med 19-20 uro. Tako kot je rekla zvesta, včasih je res zoprno, ker bi še nekje bil-še posebno sedaj poleti-ampak je otroček na prvem mestu in rutina otroku najbolj paše in mu daje občutek varnosti.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
24.7.2010 13:38:14   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Hej punce...

user posted image user posted image user posted image

Bravo bravo, super res! Sem kar vesela za vas!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
24.7.2010 13:41:52   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

Drugače tudi mi že imamo rutino, zjutraj se zbuja od 6-8 ure, nato spi na ca.slabi 2 uri po pol ure, zvečer gremo spat med 19-20 uro. Tako kot je rekla zvesta, včasih je res zoprno, ker bi še nekje bil-še posebno sedaj poleti-ampak je otroček na prvem mestu in rutina otroku najbolj paše in mu daje občutek varnosti.

Nošenje ... hm, se mi zdi, da je bolje, da otrok sam zna zaspati ....
Pa jo včas že čez dan hočem na rokah uspavat, pa tudi slučajno ne gre, začne se upirati, kričati, zvijati ... očitno ni to to!
Drugač pa ja, mi imamo tudi vsak večer isto rutino - jest, oblečt v pižamico, umit, malo muzike in vrtiljaka, roleta dol pa spat.
Bolj me je zanimala rutina čez dan ... tko, ali gredo vaši otročki vsak dan ob isti uri spat čez dan, pa ob isti uri jeste? Meni večerna rutina uspeva, dnevna pa nikakor user posted image user posted image user posted image Pa verjamem, da bi bilo bolje .... ampak ne vem, včas je treba v trgovino, pa to pa ono ... in pol je vsak dan drugačen. Pa včas se gremo kopat, na izlet ... če bi imeli rutino, potem ne bi mogli nikamor. Pa me zanima, kako vi to rešujete?

Drugač pa se naša user posted image danes skuša prevaliti na trebuh, prav matra se, pa ne gre, pol je pa jezen jok  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
24.7.2010 13:46:40   
julieb

Mi pa ne izvajamo stroge rutine, pa vseeno spi vedno vsaj do 6.30, če smo na obisku, je tudi varianta, da se zavleče do 21.00, čeprav je navadno ob tem času že stuširan in napapan.
Trudim se samo pri času obrokov, da so skoraj vedno ob istem času, seveda je to odvisno od tega kako dolgo spi zjutraj in med obroki.

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
24.7.2010 14:41:46   
vaney
jada, se mi precej strogo držimo večerne rutine in se nam je fajn obrestovalo, se pa da tudi dnevno, ni tak problem. Daša večinoma je in hodi spat ob istih urah. Za jest imamo sabo (če smo okrog) ali mleko ali frutka, če je pa čas za spat, imamo pa itak vedno voziček sabo, če smo na poti z avtom, pa lupinico. In potem to sploh več ni problem, seveda če otrok hoče spat v vozičku. In lažje se zdaj držita rutine in hkrati hodita okrog kot pa bosta čet kako leto, verjemiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 14:44:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
   [Brisano sporočilo]
24.7.2010 14:53:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
24.7.2010 14:56:06   
ne_ja
Jada86 mogoče so pa zobki, če joka, če praviš, da ji nošenje, zibanje, crkljanje ne pomaga. Mi smo našo ogromno prenosili in prezibali prve 4 mesece, ker je imela krčka. Danes ni niti duha ne sluha v tem, da bi jo ves čas morali, ker te "grožnje" sem ves čas poslušala od raznih tetk in tudi v kaki knjigi(za moje mnenje blesavi) prebrala. Ta teorija pri mojem otroku ne drži! Bo tudi ta jok minil, ti bodi samo poleg in ji stoj ob strani, če ji je hudo, za otroka je že to dovolj, če nič drugega ne pomaga. Očitno jo pač nekaj zvija potlej!

Juieb jaz se pa večerne rutine kar držim, ker to mojemu otroku najbolj paše. Ona okoli 19 ure postane zaspana in tečna in če smo slučajno kje, bo začela tečnariti, tečnarila bo ves čas do doma, ko pa pridemo domov, ko ona pride na previjalno se pa začne smejati na vsa usta, ker točno ve kaj bo umivanje, hrana in spanje. Naša ni za večerne obiske! saj meni osebno bi bolj odgovarjalo, da bi zaspala kasneje, bi tudi kasneje vstala, ker nisem ravno jutranji tip, pa kaj čmo. Jaz pa ravno pri dojenju nimam nobene ure, uro, ki jo upoštevam je od otročka, ko je lačna dobi za jest. Povprečno je to na 2-3 ure, včasih pa tudi 4-5 ur noče nič, včasih pa vsako uro, čeprav sedaj je na večinoma tako kot sem prvo napisala od 2-3 ure. vsaka mamica svojega otroka najbolj pozna in najbolj ve zanjuser posted image

Me kar imamo dnevno rutino, se jo poizkušam držati, če grem ven, točno vem kdaj bo zaspala in zaspi v vozičku. Je pa res, da včasih pa res kaj vmes pride in nimaš kaj. Naša panča na ca. 2 uri in približno preračunam kako in kaj, če gre čez uno zaspano obdobje, ful težje zaspi, tako da se poizkušam kar držati.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
24.7.2010 17:29:14   
punsha
Rutina Pri nas se je držimo zvečer. Začnemo ob pol osmih s kopanjem, sledi oblačenje, mlečna kašica, dojenje-crkljanje in ob 8 je v postelji. Včasih zaspi v parih minutah, včasih pa pač traja malo dlje (nekje do pol ure), je ful odvisno koliko je utrujen in v teh vročih dneh od vročine. Če je preveč, potem se premetava in traja. Pač gledamo da smo ob tej uri vedno doma...
Čez dan pa... točnih ur za spanje in hranjenje nimamo. Odvisno kdaj vstane (ponavadi med 7 - 7.30), potem pa hodi spat na 2 uri. Spi pa različno, včasih 20 min, največkrat 1 uro, včasih pa potegne na 2 uri. Tudi hrani se približno na 2 uri. Glede tega ritma čez dan pa sploh ne vem... Ali naj pustim, da ima pač takole svojega in si bo že sam oblikoval, ali ga naj začnem dajati spat ob istih urah, ki jih približno razporedim čez dan. Po eni strani se mi zdi normalno, da bom poslušala otroka, saj tudi jaz nebi mogla kar spati, ko bi si zamislil kdo drug. Vsekakor je pa fino imeti en red.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
24.7.2010 17:54:24   
punsha
Mi smo se pa danes kopali v bohinju - vodni park in je bilo super. Bili smo samo notri, zunaj je pihalo. Sicer je tista topla voda le v majhnem bazenu za otroke, kjer je čisto nizka voda, tako da potemFredovega obroča sploh nismo uporabili. V večji bazen ga pa nisem dala. Kaj pa vem, meni se zdi to hladna voda za tele mulčke. Sicer so v njem tudi manjši otroci, ampak naš že tako kar vzdihuje, samo da je malo hladnejša user posted image . Je pa ugotovil kak je fino, če z roko čofota, da vse šprica.

smuki vam pa čestitke za zobke , pa puzanje user posted image user posted image user posted image . Super ste user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
24.7.2010 17:59:00   
julieb
Rutina čez dan je pri nas vedno enaka, samo pri urak je pač različno, ker včasih potegne tudi do 8.30.

Drugače pa imamo red kdaj je, mlekec ko vstane, okoli 11ih kašica, okoli 14ih mlekec, okoli 17ih kašica tuširanje okoli 20ih papica med 20.30 in 21.00 pa spanje.
Zato sem tudi fleksibilna kaj se tiče poznih obiskov, ker v tej vročini itak ni bilo druge variante, poleg tega pa pred pol deveto zvečer skoraj nikoli ne tečka.
Med obroki pa vedno pol urice odspi, edino enega popoldanskega potegne do dve uri, kak mu pač je.

Torej ne glede na vse imamo vseeno dokaj strogo rutino, z izjemmi, ki pa morajo biti, saj tudi mi ne funkcioniramo vsak dan enako, torej so odstopanja vedno dobrodošla.

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
24.7.2010 18:12:53   
niwci

Nošenje ... hm, se mi zdi, da je bolje, da otrok sam zna zaspati ....
Pa jo včas že čez dan hočem na rokah uspavat, pa tudi slučajno ne gre, začne se upirati, kričati, zvijati ... očitno ni to to!
Drugač pa ja, mi imamo tudi vsak večer isto rutino - jest, oblečt v pižamico, umit, malo muzike in vrtiljaka, roleta dol pa spat.
Bolj me je zanimala rutina čez dan ... tko, ali gredo vaši otročki vsak dan ob isti uri spat čez dan, pa ob isti uri jeste? Meni večerna rutina uspeva, dnevna pa nikakor user posted image user posted image user posted image Pa verjamem, da bi bilo bolje .... ampak ne vem, včas je treba v trgovino, pa to pa ono ... in pol je vsak dan drugačen. Pa včas se gremo kopat, na izlet ... če bi imeli rutino, potem ne bi mogli nikamor. Pa me zanima, kako vi to rešujete?

Drugač pa se naša user posted image danes skuša prevaliti na trebuh, prav matra se, pa ne gre, pol je pa jezen jok  user posted image user posted image user posted image

Tudi mi nimamo še nobene rutine. Enkrat se zbudi ob 5h, drugič spi do 9h, potem včasih ima skori takoj dopoldanski počitek, včasih ga preskoči, da o spanju zvečer sploh ne govorimo. Smo že lepo spali ob 21h, zdaj pa spet podaljšujemo vse tja do 23h... user posted image
Sem probala držat vsaj večerno rutino, samo pri nas to ne gre. Tudi če jo spravljam spat ob 20h, do 23 sploh ne zaspi, pa sem kar opustila, smo se preveč martrali.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
24.7.2010 18:46:25   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Aja, zanima me, kdaj lahko začnemo uporabljati AM št. 2. Imam Hipp. Piše po 6. mesecu. A to pomeni, ko dopolni 6 mesecev, ali lahko že v 6. mesecu? Imam še 2 škatli št. 1, pol bi šla pa kar na 2. Mislite, da je ok?

Pa še to:

- kdaj lahko gre otrok v trip trap stol? A takoj ko samostojno sedi, ali šele, ko res dobro sedi? Kaj pa v Antilop iz Ikee? Sem mislila, da bi zdaj kupili antilop, pa kasneje trip trap, ali se mi to ne splača ... no ja, trip trap bomo itak dobili ....

Jada mi imamo tudi Hipp, pa uporabljamo že mleko 2, za ponoči, da prespi pa uporabljam Hipp Gute Nachtbrei, sicer ga dobiš samo v Avstriji (Bipa, DM) pri nas ga še nisem zasledila.

tale hipp gutenachtbrei imajo tudi v mullerju pri nas. sem ga enkrat probala takrat pri pii, je ni nič kaj več nasitil kot normalna kašica.  
seveda lahko greš pol na 2. predvideno je z dopolnjenim 6m (mislim celo, da v navodilih tak piše, nisem več sigurna), če pa je kkakšen teden prej, pa tud ni panike.

Mislila sem tega, pa ga pri nas še ni za dobiti.
http://www.hipp.de/index.php?id=377

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?