|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
22.7.2010 12:42:08   
bili83
isto je bilo če sem si cel obrok probala sčrpat - tak sem tudi P povedala). ko sem lani ta večji uvajala večerjo, jo je že prvo večer pojedla za cel obrok - okrog 120ml. v par mesecih sva pol prišle na 210ml., tako, da teh 90 ml nikakor ne bo dovolj. mogoče
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

ja, res zabavno... včeraj je bil še naš črno- beli pes zelen... od brokolija...user posted image user posted image user posted image

Kako pri vas pali brokoli? Pri nas je fuj fuj fuj in zapremo usta. Potem pa hitim kuhat kaj drugega. user posted image
Ne vem, kaj je s tem brokolijem, da ga ne mara ... pa ga dam res čisto malo, zraven korenčka in krompirja.

pa no, našemu je kar všeč... po mojem zato, ker ima malo bolj izrazit okus... ne mara pa korenčka... kdo bi jih razumeluser posted image

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.7.2010 12:46:45   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

se strinjam. jaz sem ga tud že parkrat namazala po nogah, ker so v vozičku kaj hitro na soncu. je pa tud malo odvisno katero kremo uporabljaš - tiste z mineralnimi filtri niso tolk kritične, kot tiste s kemičnimi. jaz uporabljam mustelo 50+ prav za dojenčke  za občutljivo kožo (mala tuba) in sem ful zadovoljna z njo.

Jaz sem tudi ene 2x namazala, ampak se mi ta Mustelina krema zdi grozna, sploh se ne razmaže user posted image .

pol nimaš iste - imaš tisto ta veliko tubo - ta manjša je za posebej občutljivo kožo in se maže kot vsaka druga.
na moji piše: bebe/enfant 50+ mineral cream specila intolerances dual protection, hypoalergena.

punsha - tud visoki faktorji so vredu, vprašanje je le al mineralni al kemični filter. če imaš 50 s kemičnim je katastrofa, 50 z mineralnim pa ni škodljiva. ta od mustela se pa super maže, nobenih ostankov na koži (ampak to velja samo za ta malo tubo -

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 22.7.2010 12:52:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.7.2010 12:48:54   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
Mi bomo pa danes probali brokoli.
Mave že 2 obroka GH na dan in je prou fajn učerej je za popoldansko malco pojedla 3/4 jabolka zmešanga z 60 ml mleka in 2 piškota user posted image user posted image user posted image

Vso srečo z brokolijem user posted image . Jaz ga imam že na steni, saj prav paše tja, stena je rumena, flek pa zelen user posted image user posted image user posted image .

A piškote z glutenom????

so tud taki brez glutena - se v dm in mullerju dobijo, za drugje ne vem. jaz sicer piškotov ne mislim še dolgo ne dajat - zaradi sladkorja.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.7.2010 13:40:15   
3Sonček3
niwci js sm svojo mazala s kremo za sončenje za otroke pa ji ni blo nč, če bi vedla da naj nebi mazali do 6 meseca je mogoče nebi, tko pa nism vedla pa sm kr jo pa ji ni blo nč.

Tinca Malina ja piškoti so z glutenom, brokoli pa tut nam ni šu žal, pa drugič

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.7.2010 14:03:00   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Včiraj sem prebrala, da user posted image dp 6m naj nebi mazali s kremo za sončenje. Kakšne so vaše izkušnje? Jaz sem jo že parkrat namazala.

Jada pridna za sprehod. In bravo Izi za spanje. Naša je tudi danes samo 1x pila ponoči, jedla ob 5,5h in spala do 8:40h. user posted image user posted image user posted image

Tudi vam bravo za spanje!!!! user posted image user posted image user posted image
Jaz jo mažem s kremo skor vsakič, ko gremo ven, sem šla v lekarno, kupila kremo pri 3 mesecih, povedala starost in so mi dali primerno tej starosti. So rekli, mazati samo po rokicah in nogicah, če je naga, jo pa kar povsod! Kakšne alergije nima...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.7.2010 14:08:24   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

evo še naše poročilo s pregleda: 5 mesecev = 9 kg in 70,5 cm user posted image user posted image user posted image

Vav, to pa so mere!!!!! Bravo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.7.2010 14:11:00   
Jada82
Evo, jest sem mela patronažno na obisku in sem se kar odločila, da začnemo, tako da že kuham korenčka, ga bova imeli zdaj za kosilo, ko se user posted image zbudi user posted image user posted image user posted image Upam, da ji bo kolikor toliko všeč, hehehe. Mah to mleko nam ne gre preveč. Prej za malico mi je popila le 60 ml mleka user posted image Tko da, poskusimo, ni kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.7.2010 14:20:30   
dskubin
eni februarčki so pa res že pravi dedci pa babe user posted image user posted image

Naš je s težo tam nekje v sredini, ampak vseeno največji/najtežji med našimi 3 otroci. Pa hranjenje nam tudi kr gre (no ja, ne je glih vsega, včeri sem poskusla malo polente - no go, špika po grlu user posted image ). Pri tasrednji sm pa sive lase dobila s hranjenjem, ona se je skor do 10m skor izključno dojila. Ma ni ji blo všeč nič. Sem kuhala in kuhala in eksperimentirala, pa nič. Me je že bilo prav strah, ko se je začel bližat moj odhod v službo. Ampak se je mogla prav sama odločit, da je začela jest, otroka ne moreš prisilit.

Namazala ga še nisem nikoli, ampak pazim pa, da smo najkasneje ob 10:30 doma, pa pred 5to tudi ne gremo na plažo. Tko sem tudi s taprvima 2 delala, pa mi jih ni nikoli opeklo. Zna pa bit hudič ja, če te čas prehiti in si nekje na cesti na tem soncu - se mi pa vseen zdi boljš potem namazat, kot da bi bli otroci opečeni. Čeprav res svetujejo, da do 6m naj ne bi. Aja pa ne se jezit, če se kreme ne vpijejo, ne razmažejo dobro, to mora tako bit, mame smo narjene tako, da neki šparamo s kremo, samo to je pol, kot da ne bi namazal! Krema se mora videt user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 14:25:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.7.2010 14:37:11   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Nošenje otroka, sem danes vprašala na fizioterapiji in seveda dobila odgovor kot sem ga pričakovala user posted image . Štorklja - to je to. Nobenih kengurujev user posted image . Sem ga pa danes dala v pestunjo (pa saj to je tak kot štorklja in še kak drug podoben pripomoček) in je prav užival. Ampak mislim da tudi ta položaj, ki sem ga uporabila ne bi bil ok za fizioterapevte. Bi mali moral biti bolj v položaju lupinice. ne vem no, saj tako škodovat mu pa tudi ne more tistih 15 minut al kako?

Do kdaj moramo otroka nositi v položaju lupinice?

6 MESECEV

a res? tega pa nisem vedla, da tko dolgo. no ja, mi z nobenem nismo imeli nobenih terapij, pol si pa tut s 3 otroci bolj neveden s tem user posted image Samo zdej pa je že tak konkreten mulc, da ga kr težko tko držim, jaz ga največ nosim obrnjenega naprej, pa eno nogco malo gor držim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 14:39:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 14:43:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.7.2010 14:44:06   
Tinca Malinca

evo še naše poročilo s pregleda: 5 mesecev = 9 kg in 70,5 cm user posted image user posted image user posted image

Opala! To pa ni hec user posted image user posted image user posted image . Prava baba!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.7.2010 14:52:57   
Tinca Malinca

Tako je meni P povedala še pri tastarejšem. Ja grozno res - predstavljaj si 12 kilskega šestmesečnika v položaju lupinice... Masaker za moje mišice in hrbtenico... in res je kar pravijo, kar te ne ubije, te učvrsti, tako da zdej v drugo pri 11 kilah gvihtam z lahkoto, hehe.user posted image

Ja, zimska! Dober fitnes imaš, ni kaj .
Ajoj! Do 6. meseca! No...še dobro user posted image user posted image . Ker drugače bi jaz itak že bila čisto uničena do 6. meseca. Včeraj sem jo v trgovini vzela iz vozička, ker se mi je zdelo, da ji je vroče in sem jo tako malo k sebi stisnila ... hm, najprej je na lase navalila, potem me je pa za spodnjo ustnico tako vlekla, da mi je kri pritekla ... v roku 10 sekund! In sem si rekla - Nič več, boš kar lepo v položaju lupinice...  pa tudi če celo leto.
Mi že itak lasje izpadajo, pol pa še to - plešasta pa že ne bom user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.7.2010 14:54:02   
Tinca Malinca

so tud taki brez glutena - se v dm in mullerju dobijo, za drugje ne vem. jaz sicer piškotov ne mislim še dolgo ne dajat - zaradi sladkorja.

Jaz jih tudi ne bom dajala, dolgo. Sladkorja pa jim res ni treba.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.7.2010 14:54:49   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Nošenje otroka, sem danes vprašala na fizioterapiji in seveda dobila odgovor kot sem ga pričakovala user posted image . Štorklja - to je to. Nobenih kengurujev user posted image . Sem ga pa danes dala v pestunjo (pa saj to je tak kot štorklja in še kak drug podoben pripomoček) in je prav užival. Ampak mislim da tudi ta položaj, ki sem ga uporabila ne bi bil ok za fizioterapevte. Bi mali moral biti bolj v položaju lupinice. ne vem no, saj tako škodovat mu pa tudi ne more tistih 15 minut al kako?

6 MESECEV

a res? tega pa nisem vedla, da tko dolgo. no ja, mi z nobenem nismo imeli nobenih terapij, pol si pa tut s 3 otroci bolj neveden s tem user posted image Samo zdej pa je že tak konkreten mulc, da ga kr težko tko držim, jaz ga največ nosim obrnjenega naprej, pa eno nogco malo gor držim user posted image

Tako je meni P povedala še pri tastarejšem. Ja grozno res - predstavljaj si 12 kilskega šestmesečnika v položaju lupinice... Masaker za moje mišice in hrbtenico... in res je kar pravijo, kar te ne ubije, te učvrsti, tako da zdej v drugo pri 11 kilah gvihtam z lahkoto, hehe.user posted image

he he, ja, ti maš pa res cel dan fitness. meni je še naš težek, pa smo skor na pol, vašo težo bomo dočakali glih tm nekje pr 2 letih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.7.2010 14:56:55   
Tinca Malinca

se strinjam. jaz sem ga tud že parkrat namazala po nogah, ker so v vozičku kaj hitro na soncu. je pa tud malo odvisno katero kremo uporabljaš - tiste z mineralnimi filtri niso tolk kritične, kot tiste s kemičnimi. jaz uporabljam mustelo 50+ prav za dojenčke  za občutljivo kožo (mala tuba) in sem ful zadovoljna z njo.

Jaz sem tudi ene 2x namazala, ampak se mi ta Mustelina krema zdi grozna, sploh se ne razmaže user posted image .

pol nimaš iste - imaš tisto ta veliko tubo - ta manjša je za posebej občutljivo kožo in se maže kot vsaka druga.
na moji piše: bebe/enfant 50+ mineral cream specila intolerances dual protection, hypoalergena.

punsha - tud visoki faktorji so vredu, vprašanje je le al mineralni al kemični filter. če imaš 50 s kemičnim je katastrofa, 50 z mineralnim pa ni škodljiva. ta od mustela se pa super maže, nobenih ostankov na koži (ampak to velja samo za ta malo tubo -

Pa zgleda res ni ista. Na moji piše Peau Delicate&Fragile user posted image ... no v glavnem, ta ni fajn, ker je vse belo, razmazat pa ne pusti, ampak miga kot zmešana ... in so sami beli madeži vsepovsod.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.7.2010 15:47:08   
punsha
Skuta, jogurt, sir kdaj se začne dajat? Jaz sem pozabila, kdaj mi je rekla patronažna. Pa berem po netu in sem našla same starejše debate, ki pravijo, da so začeli pri 5,eni pri 6, spet drugi pri 7,8, mesecih. V glavnem vse sorte. In kake so sedaj smernice? Pa glede sira...kak sir daš?

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.7.2010 17:43:18   
Tinca Malinca

Skuta, jogurt, sir kdaj se začne dajat? Jaz sem pozabila, kdaj mi je rekla patronažna. Pa berem po netu in sem našla same starejše debate, ki pravijo, da so začeli pri 5,eni pri 6, spet drugi pri 7,8, mesecih. V glavnem vse sorte. In kake so sedaj smernice? Pa glede sira...kak sir daš?

Na listku, ki mi ga je patronažna prinesla, piše od 9m; rekla je pa, da lahko že pri 6m začnem dajat maslo h krompirju - za pire in to...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
22.7.2010 18:37:43   
Lara73

Na listku, ki mi ga je patronažna prinesla, piše od 9m; rekla je pa, da lahko že pri 6m začnem dajat maslo h krompirju - za pire in to...

na mojmu listku piše 7-9 m

Neposredna povezava do sporočila: 4395
22.7.2010 18:39:38   
Lara73

Ajoj! Do 6. meseca! No...še dobro user posted image user posted image . Ker drugače bi jaz itak že bila čisto uničena do 6. meseca. Včeraj sem jo v trgovini vzela iz vozička, ker se mi je zdelo, da ji je vroče in sem jo tako malo k sebi stisnila ... hm, najprej je na lase navalila, potem me je pa za spodnjo ustnico tako vlekla, da mi je kri pritekla ... v roku 10 sekund! In sem si rekla - Nič več, boš kar lepo v položaju lupinice...  pa tudi če celo leto.
Mi že itak lasje izpadajo, pol pa še to - plešasta pa že ne bom user posted image user posted image user posted image .

joj men tud tok izpadajo user posted image pol mi jih pa še populi! Bog ne daj, da pozabim postižt nohtke! Je popraskana ona, pol pa še jest.

Neposredna povezava do sporočila: 4396
22.7.2010 18:40:30   
Lara73

Uhuhuuuu, juhej, to pa je nekaj! user posted image user posted image user posted image

tile težkokategorniki so pa res napad na hrbtenico... ampak user posted image user posted image user posted image pa vseeno.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.7.2010 8:16:56   
MATEJKA_

6 MESECEV

jaz ga nosim, kak mu pač najbolj v tistem trenutku paše - največkart pokonci. hčero sem takrat že od prvega dneva skoraj samo pokonci nosla, ker ji noben drug položaj ni odgovarjal, še najmanj pa položaj lupinice. pa je tud blo vse ok. otroci so si različni.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 23.7.2010 8:17:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4398
23.7.2010 8:20:37   
MATEJKA_

jaz sem hčero morala do 9m na rokah uspavat, drugače ni nin ni šlo. sem že mislila, da mi bo križ počasi vtrgalo. pol pa se je le na lepem odločla, da bo sama od sebe zaspala v postelji. leon pa je sam zaspal do 3,5 meseca, zdaj pa ga tud moram na rokah uspavat. upam, da si bo premislil še pred 9m. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.7.2010 8:22:24   
MATEJKA_
mlečni izdelki: tam nekje med 7-9m, odvisno... po pameti pač...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?