Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:07:50
|
|
|
|
Dudica1
|
petraa flaska za J.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:09:09
|
|
|
|
KatMat
|
oda viljamovki o presneto,kaj me trga,matra in tišči, bolezen smotana zopet mene se lasti. vročina,mrzlica po telesu gor in dol, kaj naj naredim,ukrenem, da premagam spet ta bol. opa opa,nekaj skriva se v omari klice,vpije in me vabi, mogoce jaz premagam te bolesni, poje hruška in pojasni: en šilček rukni,zvrni vase kot na dobre stare čase. skupaj vse tegobe zamorive, da še danes skup na morje odhitive. o hruškica draga če mi le pomagaš, obljubim sveto-z mano pojdeš, pazi le da pred mano ne omagaš. brž zdaj,hruškica vesela, deluj na organizem bogi, v okrepčilni tvoji vlogi le obljubi meni vbogi da ne boš več pela.
< Sporočilo je popravil KatMat -- 23.7.2010 8:16:14 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:15:15
|
|
|
|
KatMat
|
mene matra...zdele sem en lekadol pa šilcek ruknla zdele pod kouter da me pretrese upam da me ne bo pobralo KER HOCEM DANES NA MORJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJ GRE V RIT VSE SKUP...pa glih ta viked k greva sama brez tije...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:21:40
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro. Navdušena! Jaka KONČNO KAKA!!!!!!!!!!!!! Neverjetno! Mislim da nam je dokončno uspelo! WooooooHooooooo! Bom enga spila na tole IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jutro! Moj je šel spat...Maj je tečen da ga bom glih zdej nekam zaprla Pospravljat ne morem ker moj spi...jest ne morem ker mi Maj teži...kaj naj delam... Prvič...kr ne morem verjet, da je Maj tečen Drugič...a ti je tle slabo? Tuki čiči in čaki, da se en zbudi en pa pomiri Zlikano je, zdej grem pa sesat in ribat po tleh.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:23:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Ne MAJA to ni prvič...zadnje časa je dostkrat...dva kočnika ma že zuni na drugi strani pa oba rineta ven,najbrž je zato...smo mu pa včeri kr fajn po dlesni drgnli in mu je najbrž predrlo ker mu je mal kri pritekla...upam da bo mir!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:29:37
|
|
|
|
KatMat
|
ej babuške sem razmišljala....smo se menile da bomo en piknik zmajčkov naredile in ker se ni nobena še javila bom to organizirala jaz.... pr tej domačiji k flaska zdej jaha...majo malo stran kozolec-odprt...spodi mize...zravn jurčka za pečt pa ful velik travnik za nase malčke....da se zment da pečejo oni ali pa mi....vse je po dogovoru...al da mamo vse lasten rezim-ali pa oni vse porihtajo... ali bi bile za??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:39:33
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ne MAJA to ni prvič...zadnje časa je dostkrat...dva kočnika ma že zuni na drugi strani pa oba rineta ven,najbrž je zato...smo mu pa včeri kr fajn po dlesni drgnli in mu je najbrž predrlo ker mu je mal kri pritekla...upam da bo mir! Aja...nisi se nč potožla, pa sem mislilla, da je še vedno 'miren'. No upam, da bodo zobki kmalu zunaj. Z tut rastejo. Dve sta že zunaj, še 2 čakamo (al pa mogoče sam še eno).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:44:01
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spet so ble kolegice na obisku in smo do polnoči klepetale, zjutraj pa groza vstat. Ampak se tolažim, da je danes zadnji dan pred dopustom Pa mulo je ful lepo spal. Edino zgleda, da je prvič zaprt Že včeraj ni doma nič kakal, potem pa baje tut v vrtcu ni, danes pa spet zjutraj ni bilo nič. Ni hotel niti piškota, pa ga ponavadi vedno vzame. Bom mal spremljala, drugače pa donat dobi pa slive odpirajo, ne? pikepoke za bolančke...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 8:48:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat klj joj mi ne rada napisa naredt....dudi...kje si ti napise za sezname delala??
< Sporočilo je popravil KatMat -- 23.7.2010 8:58:27 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:02:29
|
|
|
|
KatMat
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec -KatMat banda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:10:42
|
|
|
|
KatMat
|
pa me kr ignorirate...sm bom kr izpisala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:15:19
|
|
|
|
petrazg
|
Jutrček... veliki v vrtcu, mali se igra... Danes je na sporedu nekaj posebnega, za pomiritev duha... pospravljanje Flaska... super za tvojega fanta Petra... tebe imam na ignore... Leela... naj se drži tvoj F., da ne bo ničesar treba... M. in J. velik, velik koš pikicpokic vama pošiljam K.atja... a ti službo iščeš, ki ne bo dvoizmenska ali je lahko tudi dvoizmenska in v Lj?? Koalčka, Maja KatMat... super si se tole spomnila . Mi smo takoj za, v kompletu...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:24:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ne MAJA to ni prvič...zadnje časa je dostkrat...dva kočnika ma že zuni na drugi strani pa oba rineta ven,najbrž je zato...smo mu pa včeri kr fajn po dlesni drgnli in mu je najbrž predrlo ker mu je mal kri pritekla...upam da bo mir! Aja...nisi se nč potožla, pa sem mislilla, da je še vedno 'miren'. No upam, da bodo zobki kmalu zunaj. Z tut rastejo. Dve sta že zunaj, še 2 čakamo (al pa mogoče sam še eno). ma ja bo že...ne drugač je res ful priden samo zdej prvič očitno zobki nagajajo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:24:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: KatMat klj joj mi ne rada napisa naredt....dudi...kje si ti napise za sezname delala?? ti je uspelo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:25:34
|
|
|
|
Dudica1
|
kati smo tud mi za...komplet family samo en pameten datum mormo zbrat da bo vsem odgovarjal...hmm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:32:22
|
|
|
|
Dudica1
|
in če boš rabla kakšno pomoč,sem ti najbližje Cerknici kati pa povej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 9:45:25
|
|
|
|
maja1488
|
Petrazg...jst tut ribam Kaj se bo vse šajnalo...do 12...potem pride prva čmrla domov Ob treh bo vse kot je blo mal prej. Ah neverending story. KatMat...mi smo tut za. Za mojga še ne vem kako dela, me 3 pa zihr pridemo. Sem pa skor za tako varianto, da sami organiziramo, pa vsaka neki prinese. Hm..al pa ne, pol boo same sladkarije pijane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:06:11
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Samo na hitro se vam javim, dokler revček spi. Nisem šla nazaj brat, tako da ne vem a je maja kaj napisala? Imamo adeno virus, udaril mu je na dihala, vmes je bil na AB, ker so mislili da je bakterija, pa slikal so mu pljuča, ker so sumili pljučnico. Zdravila za to ni... (no je, samo ma ful stranskih učinkov in dajejo samo kritičnim). Zdaj sva doma, v soboto imamo kontrolo. Ima pa večkrat na dan visoko vročino, tako da skoraj na 8 ur zbijamo z voltarenom... Prav groza me je, ker samo čakam kdaj bo začela rast Utrujena sem za popi****, imela sem vsaj posteljo, da sva tam spala, čeprav je v sobi 30 stopinj . Kdor je napisal zakon, da ti ne pripada bolniška, da si lahko ob otroku v bolnici, naj mu krava crkne pa nima pojma kako izgleda res bolan 13 mesečnik z vročino in blodnjami. Skratka, no fun, pa še vleče se lahko nekej tednov aja, da smo prišli do odvzema krvi na Metelkovi in potem napotnice naprej sva se mogla pa ornk skregat... sploh ne bom komentirala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:15:43
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sm vse lepo obveščala, tko da veš :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:16:15
|
|
|
|
maja1488
|
BTW majana...tale pišček si ti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:17:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 BTW majana...tale pišček si ti sam da me ne boš pol pojedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:19:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec - KatMat banda - Flaska in banda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:21:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 BTW majana...tale pišček si ti sam da me ne boš pol pojedla Majana, sam da sta doma.. Je prec lažje, ni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.7.2010 10:23:44
|
|
|
|
majana79
|
flaska, ja ful... že zato ker lahko dihava, tam sva pa gorela od vročine oba pa tut J. je bolj zadovoljen, najprej je objel svojega puja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
VrtecSianaSe je vaš otrok hitro navadil vrtca?Da (
83%)
Ne (
17%)
Število vseh glasov: 59Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!