mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, mi smo pa danes zelo slabo spali, je naš kužon skoraj celo lajal , tak da sem ga imela ob pol šestih zjutraj dosti in sem ga dala notri v hišo, potem se je pa crkljal pri nama v spalnici, full huda kazen za celonočno razgrajanje a ne maussii, tega Tončka jaz raje pustim na miru, da jih ne bom dobila po prstih, se še spomniš fajtov Gretke in Fide. Fida, a si podelala vse kar si imela v planu, smo bile kar pridne in smo te ubogale pa nismo preveč pisale včeraj zvečer Tanja, dekolteji, hm hm mogoče pa tudi, čeprav ta je imel priliko videti me že skoraj (smo poslušali srčka) in spodaj brez (dobesedno brez tudi zimskega kožuščka) Kako je mala fuzbalerka? Še malo pa bo z nami... Lana70, nič se ne sekiraj, imaš pač z Liziko toliko dela, da ne moreš slediti vsemu, za obisk se bova pa z Žižet še zmenili, jaz trenutno ne hodim prav veliko okoli. Kje pa je Roži? Zarja, je petek je, drugače pa moj zapaženi ni črni, ti misliš unega J.K.-ja, moj je pa res visok, višji od tega črnega, ima svetlo rjave lase in rahlo bradico (k medo), pa ponavadi nosi kakšne odbite majce pod tisto belo uniformo. Pa full ma tak šarmanten glas uf, dosti ****rije, jaz še ne smem slončkat