zoey
|
Ahoj! Oooo, pridne punce Pa naša izgubljena Rožca se je vrnila Jst sem sam za pokopat pod kovtr, pa vem, da se bom še keki 2 uri svaljkala po kavču, ker se mi ne bo dalo premaknit. Smo imeli ponoči ful družbe komaric Sem bila cela bulasta, malega so pa po faci popikali, za pop*** Sem se skoz napol prebujala zaradi tega. Mali se je zbudil ob pol 3h in ko zaspim nazaj, je moj predragi zelo nežno, brez občutka do 100 kil, odprl okno in dvignil roleto, da sem se zbudila in potem prenašala še več komarjev do 6h. Je bilo revčku malo vroče, grrr. Pol so pa že ob 7h začeli pri sosedu mešat malto in spet ni bilo nič z mano Ena velka revšna od noči Mali je tudi zaspal, pa sem ga morala premaknit, tako da je imel čist razdrobljen dan. Bova šla ju3 spet k Juretu na spalne urice Pri fizioterapevtki je bil priden, na koncu je bil že tako utrujen, da je malo pojokcal, drugače se je pa odlično držal. In je pokazala malo morje raztegovalnih in fixirnih vaj, hmmmm, bomo videli a sem si kaj zapomnila. Ugotavljam pa, da sem se nalezla težav s stranskostjo od mulcev, ki sem jih imela v šoli Leva, no , ne, druga leva Potem sva šla še na obisk, potem pa še po pleničke in en bataljon prsnih blazinic. Če se ne bojo mlekarne umirile, bom bankrotirala In potem sem naivno mislila, da darling že doma kuha, on pa zapravlja čas v službi. Baba pa lačna! No, je potem na hitro nekaj vkuhal, ko sem jaz malega pitala. Strumf - upam, da je dečko ok, bošček. Pa res je možno, da se je pregrel, pa mogoče mu je bilo prestresno toliko ljudi. Pa težko da so bili vsi 100% zdravi, ampak to je pač vedno riziko. Vsekakor upam, da je nasmejan do ušes in zdrav Lakaya - he he za taščo, le kaj mali govoriš o njej, da potem tako kriči Pa a te kaj skrbi, ker že zdaj tako moške obrajta? Je zgleda bolj napredna, že bolj razlikuje. Naš še ne komplicira veliko, je kar domač povsod, če mu pa kaj ne paše, pa že pove Ok, mama je itak zakon, pa ata tud, ostali pa tud niso švoh, če se mu smejkajo in pačijo Fajn se imejte na krstu in pikniku. Pa že 5 mesecev?!? A vidiš, k nisi hotla počakat, bi lahko imela mlajšo pupo Girl - meni se tudi še ne da Sem pa dans kupila v Milerju še bio kašico, bom mal s svojim mlekcem zmešala, če se mi bo seveda dalo črpat Sicer me kar prime, da bi začela, ko tako z zanimanjem opazuje, ampak saj se res še ne mudi. Mogoče nama uspe v petek prit, če ne pa drug teden, ej dnevi tk letijo Jessy - Tobija je pa kot moja Žaka, ko tako strastno palice grize, do krvi Groza, mene bi verjetno kar šokiralo. Ampak tele dlesni jih morajo grdo matrat, če je 1% mojih osmic, pa so ful revčki Ni lahko biti dojenček. Ne ne, na kulinariki pa nisem. Je tole moj edini forum. Za fotoknjigo imaš pa ful možnosti, od Hoferja, Dm-ja ... meni se zdi Mixi ok, pa Foto plus, če pa hočeš bolj profi pa npr. Konteksta. Vsi imajo programe, ki ga potegneš dol in vstaviš fotke, je res izi in imaš veliko možnosti oblikovanja.