|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
23.7.2010 12:25:56   
Jassika
user posted image user posted image user posted image za Vilmo..... tko je blo ime moji zajklji user posted image Je pa ful luštkana tale igračka. user posted image Pišuka, naš cverglej se pa šele zdaj počasi privaja na velike igrače. Nisem mogla verjet da je taka previdna rit*ka, ki se vsega malo večjega boji. Še HB, da se potem mamice ne, ker je res ogromna user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.7.2010 13:25:55   
NM
He he Vilmauser posted image user posted image user posted image user posted image , kako dobro. Pa še luštna je.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.7.2010 14:26:55   
lunka1
No, mi smo danes poskusili sok iz korenčka. Najprej ji ni bilo nič jasno, potem ji je pa še celo uspelo nekaj spravit vase. Smo poskusili po žlički, tudi to je bilo prvič, ampak je kar usta odprla user posted image  Ji je bilo kar všeč, jutri bomo spet. Sem se odločila, da ji bom do 6. meseca samo sok od vsega dajala, potem šele tudi gosto hrano... SDrugače bodo šle kile kar gor, pa ne bo mogla bit manekenka user posted image  user posted image  user posted image  

No, pri nas je končni (spremenjeni) datum za poroko 5.8.. Ufff, še malo... o pravici že komaj čakam, da je vse mimo. Bo pa na četrtek, maksimalno 15 svatov in brez fotografa user posted image  user posted image  user posted image  Bomo že nekaj spalamudili user posted image

Grem malo počivat, Julia je ravno zaspala.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.7.2010 14:35:51   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Jaz bi samo prosila, da punce, ko vpišete novo težo in višino vašega dojenčka, citirate ZADNJI spisek, da vsi istanejo na listi!!

user posted image user posted image user posted image

jaz vsake tolko prekopiram ta zadnjega... pa menda niste opazile,da vam vpisujem podatke - tistim,ki jih sporočite v post- in seznamček gliham, da je vsaj približno v neki liniji...

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.7.2010 14:53:31   
Pikapolonica80
Glede zbujanja ponoči - pomojem je kriva ta vročina, tud jaz popijem kaka dva kozarca vode ponoči, mala pa je enkrat od 3-6h kokr se ji zazdi...parkrat potegne in spi naprej.
tudi podnevi se sedaj več dojiva, sicer čaja spije nekaj ampak to ni dovolj tekočine, tako da najbolj simpl mami zizo ven pa je, Alja parkrat potegne pa včasih kr aaaaa nardi user posted image .

A mogoče kera ve kje bi se dalo kupit kak komarnik za na otroško posteljico?? mamo komarjev na morju da je joj user posted image .

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.7.2010 15:02:11   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

A mogoče kera ve kje bi se dalo kupit kak komarnik za na otroško posteljico?? mamo komarjev na morju da je joj user posted image .

kaj pa takle baldahinček? mi ga imamo, ampak ga še nismo razpakirali, čakamo na selitev:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20130878

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.7.2010 18:05:26   
lunka1
Sem že nekam drugam postavila vprašanje, zdaj bom še sem kopirala:

Naša je stara 4 mesece, čez dan spi povprečno 3x (enkrat 1,5h, drugič 1h, tretjič 30 minut). Ostalo je aktivna non-stop in se ji mora vedno nekaj dogajat... Če je slab dan, slabo vreme in ne morete ven - kaj počnete z vašimi sončki?

Moja Julia:
- igralni center: max 2x po 30 minut
- "delavnica", kot ji jaz pravim (spodnji del hoduljice 2 v 1): 15minut
- vrtiljak: se parkrat odvrti
- leživa v postelji in bereva pravljice, ona prav veselo grabi liste in gleda slikice (povprečno 1 pravljica na dan)
- sprehajanje po stanovanju, gledanje v ogledalo, pleševa, pojeva pesmice
- igrice ku-ku s pleničko na postelji
- prevračanje na dekici na tleh
- stolček-gugalnik: max 30 minut

Kaj še počnete ve?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.7.2010 20:05:18   
Anonimen

MARČKI 2010                             3m                         4m            
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                     7880 g   64  cm     
      5m    8500 g
11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm          6000g 65 cm

20.02. Valen        Valentina    
              2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           
              3080 g     49 cm      5950 g  60,5cm

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

2060 g     43 cm      4800 g  54,5cm     5800 g  59 cm

24.02  Jassika      Oskar         
              3215 g     50 cm      5700 g   59  cm

25.02  Lakaya      Tara            
              2910 g     51 cm      6300 g   61  cm

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

28.02  7lina7        Luka           
              3100 g     51 cm      6000 g  60,5 cm    6950 g  65 cm 

02.03 Jessy         Tobija         
              3550 g     54 cm      6750 g  62,5 cm

03.03 lorelaj        Mina

04.03 girl79         Neža           

3020 g     51 cm     6280 g   63  cm

05.03 Lenči_        Maruša        

4060 g     52 cm     7400 g   62  8260 g 69 cm cm

6.3.
     Balka         Ema                                            
             2850 g      52 cm     4200 g   56 cm

09.03 zoey          Arne            

3610 g     53 cm     6080 g  64,6 cm   6810g   69,2cm

10.03 lucika         Evan            

4520 g     55 cm     6900 g  65,6 cm  7520 g  66,5 cm

11.03plamen  Tristan         

2800 g     50 cm     7100 g   62  cm

11.03 vekybel      Marsel          

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc       

3545 g     52 cm     6515g     63cm       7200g  67,5cm

16.03 NM              Nika           
              3680 g    53 cm      5920 g   60,5 cm

17.03 lunka1        Julia            

4080 g     55 cm     7000 g                8300 g     66 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

3530 g     51 cm     6580 g      61 cm 

20.03 pikapolonica80 Alja       
              3050 g     50 cm        6200 g    66 cm 

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            
              3880 g     54 cm        7280 g    64 cm

24.03 Lenčy          Aleks          
               3370 g     50 cm       6030 g    61 cm

26.03 Strumf         Matevž       

4480 g     54 cm       7200 g   63  cm

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             
               3420 g     52 cm       6170 g   60  cm

TIA78          Nik                                             

6000 g   69   cm 

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
23.7.2010 20:11:42   
Anonimen
lunka: jst imam ta baldahinček in je ful ful dobr. Res tko pravljično izleda, pa še praktičen je, ker ponoči posteljico ovijem z njim in Nejca od takrat ne popika noben komar. podnevi pa ga pred muhami braniuser posted image

Sva imela dons drugo dozo cepljenja in posvetovalnico. Mali je že 7200g težek in 67,5cm velik, cepljenje spet prestal brez joka user posted image user posted image user posted image , se je še celo režal-loluser posted image .

Ja Jessi sem dans vprašala pediatrinjo glede drekca pa je tud rekla da je normalno.

GH...a mislite da res mu belo meso recimo piščančka dam že malo? A veste kaj me je dons presenetilo? Edina stvar, ki jo je jedel brez pačenja je grozdje-čist je ponorel nad njim in bi ga kr jedel. Sem mu pa dons za "kosilo" dala krompir z buškami in je tud lepo sprejel, sicer ni pojedel veliko ampak ni se pa pačil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
23.7.2010 21:02:39   
Jessy
Lunka, men se zmeša, če bi morala moje otroke toliko animirati, kot ti pravišuser posted image . Pri nas je s spanjem zelo podobna situacija kot pri vas. Odspi ene 3 runde, od česar sta dve kratki do 45 min, ena daljša, cca 2 uri.
V budnem stanju je kar nekaj časa na tleh v igralnem centru, kjer se sam zamoti. Ko se naveliča, po cca pol ure, ga dam na sedežno za cca 10 min, kjer se malo pogovarjava (vključno z igricami, kot je Biba leze) ali pa mu dam v roko igračko, da jo grize. Ko ima še tega poln kufr, greva malo za računalnik, kjer mi sedi na kolenih in z rokami tolče po mizi, včasih mu podturim kak paket robčkov, da lahko nese tudi v usta. Potem je spet na vrsti igralni center in tako naprej. Ko je pa vsega naveličan, ga dam v prenosno posteljico, da se malce skulira, saj tam notri ima le enega plišastega dinozavra in plišasto žogo, da tisto malo pogloda, potem pa spat. Aha...pozabila sem na ležalnik...tudi tja ga kdaj dam, saj ima lok z igračkami, pa še tiste malo pocuka in gloda. Vmes pa so še kakšni sprehodi po stanovanju, pa pomoč pri kuhanju. user posted image

nosečka, super za uspešen pregled!!!
Belo meso komot daš. Jaz sem mu danes med zelenjavo dala še košček (33 g - sem stehtala, ja) purana.
Na grozdje se sama še nisem spomnila, da bi ga mu ponudila. Sem imela v mislih nektarine ali breskve za naslednje sadje.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
23.7.2010 21:10:48   
Anonimen
ma grozdje smo lih po kosilu imeli na mizi in je mali ful cmokal ko nas je gledal kako ga jemo, pa sem mu ga dala in je bil navdušenuser posted image
drugač pa jst Nejca animiram podobno kot jessy, v bistvu se ful veliko sam zamoti, ko pa vidim da se naveliča, se mu pridružim, a ogovarjam, ko kuham in je v stolčku mu spotoma kkšno pesmico zapojem al pa zgodbico povem, včasih ga na ta velki postelji mal serjeva pa smejeva in žgačkava...skratka sej pravim, večinoma se pa sam zamoti.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
23.7.2010 22:32:41   
3Sonček3

Sem že nekam drugam postavila vprašanje, zdaj bom še sem kopirala:

Naša je stara 4 mesece, čez dan spi povprečno 3x (enkrat 1,5h, drugič 1h, tretjič 30 minut). Ostalo je aktivna non-stop in se ji mora vedno nekaj dogajat... Če je slab dan, slabo vreme in ne morete ven - kaj počnete z vašimi sončki?

Moja Julia:
- igralni center: max 2x po 30 minut
- "delavnica", kot ji jaz pravim (spodnji del hoduljice 2 v 1): 15minut
- vrtiljak: se parkrat odvrti
- leživa v postelji in bereva pravljice, ona prav veselo grabi liste in gleda slikice (povprečno 1 pravljica na dan)
- sprehajanje po stanovanju, gledanje v ogledalo, pleševa, pojeva pesmice
- igrice ku-ku s pleničko na postelji
- prevračanje na dekici na tleh
- stolček-gugalnik: max 30 minut

Kaj še počnete ve?

napihnem ji bazenček pa čofotave, kravice pasemo in se pogovarjamo, spoznavamo igrače, zdej nas je začela tut oponašat pa je še mal bl pestro, drgač pa se more tut prnas skos kej dogajat in ponavadi proti koncu dneva porinem Sanjo očiku z besedami: "naredi nekej js sm že čist brez idej" user posted image  user posted image  user posted image

nosečka24 tut js že razmišlam o belem mesu, eni pravjo da je 5 mesecev idealni čas za uvajanje mesa, drugi pravjo da se šele po šestem mesecu v črevesju začne delat obloga, ki ščiti pred bakterijami ??? torej kaj naj user posted image user posted image user posted image

Joj kok vam rata tok doug spat mi dlje kot do 7-ih še nismo uspeli...boga mami user posted image user posted image user posted image

Tut mi mamo za ninico pleničko pa si je nikol ne zamota okol, učasih si jo mal pod lička podloži da glavo nasloni gor drgač pa glavno da se lička pokrije, aja učasih se pa tut čez obraz pokrije z njo ampak to dela samo v vozičku.

lunka1 js nč ne kompliciram z spanjem, ko se naje jo položim na hrbet v posteljico pa dudo in ninico (duda po potrebi) in se pol ona že sama naštima kukr ji najbl paše.

Zdej je pogruntala da si lahko dudo sama uzame iz ust in jo da nazaj notr in zdej skos to dela, lumpa mala zravn se pa še  reži pa še "grize" jo

Mi smo danes stari 5 mesecev Vse najboljše za tini mini rojstni dan sončk moj user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
23.7.2010 23:28:09   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Jst sem kupla mrežo v pikapoki in jo namontiram na voziček, lahko jo daš pa tudi na posteljico. Je 5 €.

Mi je pa kolegica prnesla nalepke, ki zavarujejo  pred komarji okrog cca. 1m - SENZAzzz by Cer8 bambini -
http://www.moja-lekarna.com/p-3401-senza-zzz-bambini-oblii-za-otroke.aspx

Pravi, da so učinkovite - nalepiš na voziček, če je zunaj itd. Mi zaenkrat v kampu nimamo komarjev, tako da učinkovitosti ne morem potrdit.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.7.2010 23:29:05   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Mi smo danes stari 5 mesecev Vse najboljše za tini mini rojstni dan sončk moj user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše!!!!user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
24.7.2010 7:17:04   
Anonimen
3sonček3...mi nikoli ne spimo niti do 7h. Sem zdaj uvedla bolj strogi režim, mogoče boste ene rekle da pač dojenčkov ne smeš pustit jokat, ampak meni je bilo dovolj,ker se Nejc ponoči ene 2x zbudi samo za dudo, zares lačen je pa potem šele nekje ob 6h. In tako sem se 4 mesece zbujala po 3x na noč, zdej ga pa par dni pustim da se zdere-no, to je tisti izsiljevalski jok, ko točno vidiš da mu nič ne fali. Prvi dan je trajalo v intervalih kkšne pol urce, potem je zaspal do jutra, zdej sam mal zapiska in zajamra, pa vidi da ni odziva in zaspi nazaj tja do 6h.

Moj se je malo ustrašil, da ne bo naš mali tudi tako izsiljeval kot od enih kolegov sin, ko je star že čez 4 leta in se ponoči še zmerej zbuja in se dere po celi bajti aaaaaaaaaaaaa eeeeeee-halo?!!! in to za brezveze, dokler mamica ne pride zravenuser posted image

Sej imam rada lepo vreme, ampak tale dež kar prija-prijetna osvežitev.
dle grem pa v akcijo-moj bratec je imel včeraj 20 let in imamo v nedeljo piknik, pa sem se javila da bom nekaj spekla, tko da mojedva še spita, mami pa že pečico grejeuser posted image .

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
24.7.2010 8:13:30   
Jessy
Jutro!

Tudi midva sva že pokonci od 7.15. Evo...pravkar je privihrala tudi Neja, ki včeraj nikakor ni mogla zaspati in je še ob 23h prišla iz sobe. user posted image  Seveda, danes praznuje roj. dan in je vsa nestrpna.
Meni danes ta dež nič ne paše, saj imamo piknik. Sicer smo naštimali nekaj strehe, ampak, če bo naliv, pa ne bo preveč luštno. Upajmo, da n bo preveč!

Midva se ponoči tudi po 2x do 3x dojiva, ampak meni dejansko pije po cca 3 minute ali 5 minut, tako da očitno je še lačen.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
24.7.2010 8:51:33   
rožca26
[image]http://thm-a01.yimg.com/nimage/7f6fcc89123e8804" width=135>

Neja vse najboljše za tvoj rojstni dan. Bodi še naprej tako super punca!!!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.7.2010 9:34:42   
rožca26
Ahoj punce!

KONČNO SE JE MALO SHLADILO!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Naša Elica pridno pančka in mislim, da koristi to čudovito deževno soboto za spanček, ki ga je že kar nujno potrebovala. Mislim, da prov uživa user posted image

Tukaj vam pošiljam eno slikico, vendar pa vidim, da spet neki štrajka user posted image  Pojma nimam kak narest, da se bo slikica direktno videla user posted image

user posted image

Drgače pa je pri nas vse po starem. Včeraj je naša pupa jedla marelico in jo je tri četrtine pojedla. Pa dala sem ji kar krhlje, tak da si je še dlesni malo hladila. Je prav uživala.

Vid je pa itak Vid user posted image  Navihan k strela, nagajiv in še vedno odločen, da on ne bo govoril, če sva mi dva v bližini user posted image  Ah no, bo že ...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.7.2010 9:37:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Mi je pa kolegica prnesla nalepke, ki zavarujejo  pred komarji okrog cca. 1m - SENZAzzz by Cer8 bambini -
http://www.moja-lekarna.com/p-3401-senza-zzz-bambini-oblii-za-otroke.aspx

Pravi, da so učinkovite - nalepiš na voziček, če je zunaj itd. Mi zaenkrat v kampu nimamo komarjev, tako da učinkovitosti ne morem potrdit.

Z zagotovostjo lahko potrdim, da so nalepkice učinkovite. Vendar pa jih pri nas v lekarni ne dobiš. Vam povem, da sva to pri Vidu mela in ni bil čisto nič popikan. Tudi midva sva to uporabljala in bila sva popikana le tam kjer ta nalepka ni več držala - mislim da nekje proti 2m - se pravi da sva bila popikana pri nogah, ker sva mela nalepko pri vzglavniku.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.7.2010 11:54:49   
lunka1
Ja, pri nas je kar pestro kar se tiče animacije. Je pa tako, da sva večinoma sami, ker moj fuuuuuuul dela in že piz*im sto na uro user posted image  Tako, da sem tudi že ful zmatrana in včasih komaj čakam večer, ker komaj še pokonci stojim...

No, danes smo imeli prvo poškodbo. Mala je sedela v stolčku in veselo nabijala tisti lok, na katerem so ene plastične igračke. In valda, ker gre vse v usta, je tudi tiste stričke vlekla in vlekla, na kar ful jok in jo pogledam, pa vsa krvava okoli ust... Sem mislila, da me bo kap... Se je urezala po dlesni s tisim stričkom... Kako je to možno, preverjene igračke, pa tkole... No, sem ji hitro sprala z mrzlo mokro vatko, pa hit na jošk, zdej je pa zaspala, bogica... user posted image  No, saj bo dobro, tega se moramo navadit...

Danes smo spali nenormalno dolgo. Je zaspala že 19:20 in spala do 3h, jedla, potem pa spala še do 7:30. Se vidi, da je vročina malo popustila, hvala bogu!! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.7.2010 17:04:01   
girl79
čao mamice user posted image ,

Evo mene, po dolgem času sem se naspala user posted image user posted image Nežka se je namreč najmanj zadnje 2 tedna konstantno zbujala okrog enih zjutraj in nato ob štirih, no včasih je imela pa še kakšne vmesne "postanke" user posted image .... No včeraj je pa spala v kosu od 21.30 do štirih zjutraj....je bilo prav fajn spat neprekinjeno do štirih user posted image user posted image Samo zdaj pa spet ne vem a je to zato, ker sem jo prvič dala ponoči spat na trebušček (sicer tudi čez dan kar rada spi na trebuščku), ali je bilo to zato ker je bilo manj vroče ponoči, no ali pa je bilo zgolj slučajno.... vsekakor upam da se bo to pogosteje dogajalo zdaj user posted image user posted image

Sicer sva šli pa včeraj zvečer na sprehod še z eno kolegico, ter njenim partnerjem in hčerko....in je Neža cel čas tako sumničavo gledala okrog iz vozička njega, smo se zafrkavali da ima tak pogled kot da dela pri FBI user posted image user posted image sicer je pa končno uživala v vozičku, ker sem ji dala naslon malo bolj gor, pa strehica je bila lahko dol, ker je bilo oblačno in je končno lahko full ven videla iz vozička....ja očitno je že zelo naveličana samo mojo faco gledat user posted image user posted image user posted image .... No naju je pa ravno ene 300 m pred blokom dež dobil, tako da sem bila jaz čisto premočena, no za dete smo pa seveda poskrbeli, smo ji dali strehico od vozička čez, pa še dežniček odprli pa je bila skoraj čisto suha....

Je pa naša Nežka tudi kar zahtevna, kar se animacije tiče, tako da bolj malo sama zdrži in jo je treba veliko animirat....ponavadi sva na kavču, pa jaz delam face, pa se ji smejem pa žgečkam jo, pa z igračkami se igrava, no danes sem pa pogruntala še eno varianto....pa še fajn je ker jaz malo telovadim zraven user posted image user posted image in sicer ležim na hrbtu, noge pa imam pokrčene tako da se kolena skoraj dotikajo prsi, nato pa si na noge (torej od kolen do gležnjev) položim Nežko in potem malo premikam noge levo desno, pa gor dol, pa pogovarjava se zraven, no seveda jo je fajn še z rokami zraven držat, ampak ji je bilo full všeč danes user posted image

Uživajte še naprej user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.7.2010 17:20:34   
branka81

MARČKI 2010                             3m                         4m            
28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                     7880 g   64  cm     
      5m    8500 g
11.02.W.W.         Oskar          

2840 g     49 cm      5700g 62 cm          6000g 65 cm

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka           

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

4060 g     52 cm     7400 g   62  8260 g 69 cm cm

6.3.
     Balka         Ema                                            

09.03 zoey          Arne            

3610 g     53 cm     6080 g  64,6 cm   6810g   69,2cm

4520 g     55 cm     6900 g  65,6 cm  7520 g  66,5 cm

11.03plamen  Tristan         

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

4080 g     55 cm     7000 g                8300 g     66 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             

TIA78          Nik                                             

6000 g   69
6.3.branka           ALINA
            3.180g        51cm       6000g    61cm       6600g  65cm

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.7.2010 19:54:24   
lunka1
MARČKI 2010                             3m               ___  4m           _____

28.01 Tjasa27     Urban         
              2445 g    46 cm                                 7880 g   64cm                 8500g

11.02.W.W.         Oskar          
              2840 g     49 cm      5700g 62 cm          6000g    65 cm

2620 g     45 cm

21.02.Čmrlika      Luka            

22.02. sara2007 Zara           
              4500 g     55 cm

23.02  3Sonček3  Sanja         

25.02  Lakaya      Tara            

27.02 rožca26      Ela              

3380 g     52 cm

4060 g     52 cm     7400 g   62            8260 g 69 cm

6.3.     Balka         Ema                                            

6.3. Branka81      Alina
             3180g        51 cm    6000 g    61cm        6600g   65 cm

09.03 zoey          Arne            

3610 g     53 cm     6080 g  64,6 cm      6810g   69,2cm

4520 g     55 cm     6900 g  65,6 cm      7520 g  66,5 cm

11.03plamen  Tristan         

3480 g     52 cm

15.03 nosečka24  Nejc            

3545 g     52 cm

4080 g     55 cm     7000 g                    8300 g     66 cm

18.03 Maja.Gal     Zoja            

2900 g     49 cm

19.03 *pupsa*     Lea            

4160 g     53 cm

20.03 branka28    Žanet         

22.03 ursa_p         Lan           
              3670 g     51 cm

22.03 t_anja         Ana            

26.03 Zvezdici      Tija             
               3740 g     51 cm

31.03.Meti.v         Jan             

TIA78          Nik                                             

6000 g   69 cm

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 24.7.2010 19:58:55 >

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.7.2010 20:05:41   
lunka1
Dobrodošla nova marčevka 2010 - branka81 user posted image  Upam, da nam boš povedala kaj o tvoji Alini. Jaz jo poznam, ampak samo na videz, sva bili 2x skupaj na materinski šoli, pa enkrat sem ju (njo in njenega) videla v porodnišnici.

Punce, sem malo poskusila spremenit seznamček, pa je vsakiž zamaknilo, zato predlagam, da se potem, ko bomo vse vedele podatke za 4. mesec, 3. mesec vrže ven... Drugače vse ne bo prišlo notri.

Moja Julia že spi. Danes je bilo kar naporno, ker je spustila dva popoldanska spanca. No smo bile sicer pri stari mami na obisku, se je vedno nekaj dogajalo, ampak še vseeno. Me je že pred sedmo priganjala h kopanju, tako da sta z Vilmo že nekaj časa v mižulah.

Pošiljam vam en pocukran nasmešek od moje Julie:
user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.7.2010 21:38:05   
lunka1

nick
IME
rojstni datum

mere ob rojstvu (g * cm)

Tjasa27
user posted image  URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *

W.W.
user posted image  OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65

Valen
user posted image VALENTINA
20.2.
2620 * 45

Čmrlika
user posted image  LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

sara2007
user posted image  ZARA
22.2.
4500 * 55

3Sonček3
user posted image SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec. 5800 * 59

Jassika
user posted image  OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5700 * 59

Lakaya
user posted image  TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61

rožca26
user posted image  ELA
27.2.
3380 * 52

7lina7
user posted image  LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65

Jessy
user posted image  TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5

lorelaj
user posted image  MINA
3.3.

girl79
user posted image  NEŽA
4.3.
3020 * 51

3. mesec: 6280 * 63

Lenči_
user posted image  MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
user posted image  EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
user posted image  ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65

zoey
user posted image  ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4. mesec: 6810 * 69,2

lucika
user posted image  EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5

plamen
user posted image  TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62

vekybel
user posted image  MARSEL
11.3.
3480 * 52

nosečka24
user posted image  NEJC
15.3.
3545 * 52

NM
user posted image  NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5

lunka1
user posted image  JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66

Maja.Gal
user posted image ZOJA
18.3.
2900 * 49

*pupsa*
user posted image  LEA
19.3.
4160 * 53

branka28
user posted image  ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
user posted image  ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

ursa_p
user posted image  LAN
22.3.
3670 * 51

t_anja
user posted image  ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64

Lenčy
user posted image  ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61

Strumf
user posted image  MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63

Zvezdici
user posted image  TIJA
26.3.
3740 * 51

Meti.v
user posted image  JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6170 * 60

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?