|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
21.7.2010 12:08:08   
Angel_Tian
Dobro jutro, dober dan

pred nami je spet en lep dan. In mi kar štejemo sitno do odhoda na morje.

nusi - za tako lepo napredovanje in da je konec s širokim povijanjem, ker v tejle vročini to sigurno nobenbu otročku ne paše.

sabri - sem prav vesela zate, da je steklo dojenje brez nastavkov. Odlično

fiška - saj mora otrok bit malo razvajen, sploh če je prvi. Pri drugemu skoraj nobena mamica ne dela več te "napake" No, saj pri drugemu si niti ne moreš več kaj takega privoščit, ker pač ni več edinček - logično.

Super, da ste se le odločili it malo na morje. Mi gremo pa konec naslednjega tedna, tako da boste vi lahko ljudi v kampu že malo navadili na otroški jok Moj se najbolj sekira, da nas bi iz kampa vrgli, ker se pač mala občasno malo bolj glasno dere
Fino, mogoče se pa le uspemo kaj dobit zvečer, mi (če bo vse po sedanjih planih) pridemo dol v četrtek zjutraj. Ti bom poslala sms.

Joj, tole s fotkami še mene tudi vse čaka. Mi jih še od Tiana nismo dali razvijat in moja mami je ful huda, ker vse stalno samo na CD snemamo in ker ni več tako, kot je bilo včasih, da so se fotke tolk okrog kazale Jaz jih imam še precej za uredit in posnet, pa seveda potem za izbrat nekaj slik, da se resno dajo razvit

milena - si poskusila tudi s črpanjem mleka in da bi malega potem po flaški nahranila?

Drugače pa jaz lahko priporočam Bebe hrano, smo jo imeli pri Tianu, ko sem mogla začet dodajat. Najprej smo poskusili z Novalackom proti kolikam, ampak ni pomagalo in še drago je bilo, potem pa smo kar nabavili Bebe. Zaključili smo pa potem tudi z Nestle Junior milk bifidus. Tako da čez Bebe in Nestle nimam kaj slabega za rečt, pa baje Aptamil ni tako dober in smrdi tudi bolj (ne vem, če je res tako, ker sama nisem nikoli kupila Aptamila).

Ja, hrano, ki je nisem porabila v roku, sem stran vrgla, čeprav mislim, da se je to zgodilo samo 1x. Če me spomin ne vara, ima Bebe daljši rok za porabo, en mesec ali kako že Malo preglej, preden nabaviš, da vidiš, kaj se ti najbolj splača, ker to ni poceni hec.

barvar - moj dragi lepo pridno koplje na parceli, da se bo potem lahko pozidala škarpa ob cesti in da se bodo položile cevi za elektriko, vodo, kanalizacijo, meteorne vode. Mi trije pa mu hodimo na obisk 2 ali 3x čez dan, ker mu pri tem kopanju ne moremo nič pomagat. Drugače pa smo malo doma, malo pa se potepamo

Evo, danes smo šli na obisk k mojemu bratu v službo. Dela na lokalnih Novicah in radiu Rogla. Pa je komaj čakal, da se bo lahko spet malo pohvalil s svojim nečakom in nečakinjo. Ker pa je veliko njegovih sodelavcev že na dopustu, je takoj rekel, da bomo mogli vajo konec poletja ponoviti

Tako, zdaj pa se grem spet posvetit mojima malčkoma

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.7.2010 12:12:51   
julka8
živjo, da se še jaz malo javim... čedalje bolj vroče ratuje spet, smo glih s kratkega sprehoda, je bla že pozna ura sm že čist mokra user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: milena222

Ojla punce!
Se nekaj časa nisem javljala,,,sem vas pa brala tu in tam,ko sem utegnila.
Mi imamo namreč težave z dojenjem in mislim,da zaključujem.Mali noče in noče vlečt oz. 5x potegne,nakar zaspi zraven, tako se dojiva po eno uro,nakar ga zvagam in ugotovim,da se je zredil za 50 g, tako da slabo pridobiva na teži,tk da sem začela dodajat.In tu je problem,noče Aptamila,Holle pa sedaj pogojno,če ga malo prelisičim ( kapljico od Koroških lekarn na cucelj  npr....).Katero hrano imate tiste,ki ne dojite?Jaz bom najbrž začela z Bebo od Nestle...
Pa zanima me,ko ste začele dodajat in dojit hkrati,kaj ste pol stran vrgle hrano,ki je pač niste porabile v tistem času ko piše na škatli ( npr. na Holle piše,da jo je treba porabit v 2 tednih )?

mi mamo babylove - je ful dobr mlek in ugodna cena! priporočam! v 2 tednih pa morš porabit kar je odprto (k so po 2 vrečke), so pa to take količine, da boš vrjetn kr porabila..vsaj mi smo zmeri tut k smo in dojil in dodajal.. od AM smo med drugim sprobal še: milumil1, bebivita, alete (nestle) in humana pa ni bil noben v redi, edin milumil1, sam je babylove cenejši pa bol dostopen (muellerja ni glih na vsakem vogalu..) pa še najbolš mu je..

no drgač pa nič akj novega, u tork gremo na morje user posted image user posted image user posted image user posted image in sicer u prikolo čist blis rovinja.. je fajn k je velik senčkeuser posted image neki se mučm tut z določenimi zadevami za fax, ampak gre bol počas..

no lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu milena222)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.7.2010 14:11:52   
Meemee
Gromska - tele komentarji pod člankom so bili pa res čist mimo.
AT- naša mala tudi dude ne sprejme. No, 2x jo je v avtu,drugače pa sploh ne.

Sicer pa sem od ponedeljka na antibiotikih,ker sem imela 39,5 vročine.user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.7.2010 15:21:24   
Aninchy

Mi imamo namreč težave z dojenjem in mislim,da zaključujem.Mali noče in noče vlečt oz. 5x potegne,nakar zaspi zraven, tako se dojiva po eno uro,nakar ga zvagam in ugotovim,da se je zredil za 50 g, tako da slabo pridobiva na teži,tk da sem začela dodajat.

Mi smo meli (oz. imamo) isti problem, zato si zdaj redno črpam in zraven še dodajam, ker ni dost načrpano...user posted image Se pa pozna tudi po tem, da je dodatek bolj hranljiv in zdrži dlje časa kot pa če samo moje mleko poje. Ker prej mi je res stalno na zizah viseluser posted image
Ampak nima veze, važno da super pridobiva na teži user posted image

A ve ktera kako poceni varijanto za počitnice kje na Bledu ali v Bohinju ali pa še bolje kje bližje Štajerski, npr. Logarska? Ali pa še kak plac, ki mi na kraj pameti ne pride?? (se opravičujem, če izpadem mal butasta, ampak jst sem vedno rinla kr na morje user posted image ) Bi šli nekam za par dni, ampak v tej vročini mi ni malega za kuhat na plaži, ker je šele 5 tednov star...user posted image

Meemee - upam, da se čimprej znebiš antibiotikov user posted image

Kje pa je kaj zivepo?? Dopust od RR? user posted image

Šibam zdej mal na domač bazen, se moj že namaka, upam, da je malega lepo v senčko našimal... user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.7.2010 18:56:06   
barvar
Ahoj! Kje se vse potepate? Mi je dolgčas user posted image . Naš mali je danes taka sitnoba, da je groza. Ne vem ali polna luna na njega vpliva ali kaj??? Midva sva kar naprej sama (mož dela) in več ne vem kam naj se še dava. Kakšna idejauser posted image ?
Lep večer vam želim.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
21.7.2010 19:46:08   
farina
pozdravljene
naša mala smehica, je pravi zablavljač, se smeje, pa take velikeeeeeeee očke dela,da zgleda kot da nas bo vse pokuplauser posted image pogovarja se že kot prava pupa, bo menda tolk govorila kot mamiuser posted image je mojga že prav strah,ker pol naju ne bo mogo utišat
,nosimo št.62, banjica pa ji je že skor premala
zdaj na morje baje spet gremo, gremo pa konc avgusta,...
poje nekje med 120 in 150mll,pa čaja spije okrog dva deci in pol...
spi pa zelooo malo,tri ure na dan mogoče, pa če je taka radovednica,in jo vse zanima, da nima časa za spat, ponoči pa spi kar skor celo noč do šestih, sedmih zjutraj,je lahko kaj narobe če spi tako malo podnevi?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
21.7.2010 19:53:57   
nusi
oj punce, mam slabo novico, nakasirala sem mastitis user posted image user posted image user posted image
mali ful pije, ampak js mam nenormalno velik mleka in enostavno ne uspe vsega spit, pa še črpat si morm kadar so zatrdline.
Pa sm še hitr pogruntala, tko da sm že na antibiotikih, odločila sem se, da mu dude ne dam več, ampak bo skos cuzal na joški, ker če ne ne bomo prišli nikamor.
Od kar je sprejel dudo vseeno mal manj cuza in evo mam že probleme user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.7.2010 21:04:04   
fiška33
A_T, upam, da se kaj vidimo user posted image .

Nuši, ne morem verjet, preveč mleka??? Blagor tebi in Žigecu user posted image . Čim prej pozdravi mastitis!

Mi smo imeli danes drugo posvetovalnico. V enem mesecu in 10 dneh smo pridobili 500 g, torej smo na 4730 g. Spet smo komaj ujeli rep user posted image . Zrastli pa smo 3,5 cm in smo na 59 cm. 56ke bom s težkim srcem dala vstran. No, ta teden, ko bomo na Hofrovih pleničkah, jo bom še brez problema stlačla v nekaj lepih bodijev user posted image . Ko pridemo pa nazaj, pa bo potrebno spet prečekirat škatle in zamenjat robo. Pralne pleničke res dodajo nekaj cm med nogicami. Danes že spi v Hofrovi, ker grejo vse ostale v pranje in je rita nenormalno mala user posted image . Ah, če bo po meni, potem je že fajn, da se navadi velike rite user posted image , čeprav zgleda, da bo prebava po atiju user posted image .

Če bi bila po poklicu gospodinja, bi imela 5 otrok. Tudi mi smo čisto zaljubljeni user posted image .

Uživajte!

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 21.7.2010 21:09:51 >

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.7.2010 21:30:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Če bi bila po poklicu gospodinja, bi imela 5 otrok. Tudi mi smo čisto zaljubljeni user posted image .

To se pa res da še spremenit user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.7.2010 23:29:07   
sabri
barvar: očitno je nekaj v luftu, ker naša je bila tudi tako sitna, še nikoli tako, kar kregala se je z joško in jooookala, ne jedla, pa jedla, pa ne...se mi je že cufalo, ker nisem vedela, kako jo pomirit, zdaj je trenutno omagala.
nusi: čimprej se pozdraviuser posted image , saj antibiotik bo hitro prijel.
fiška: naša se je prejšnji mesec zredila 600g in je že težila, da je bolj malo.
A_T: super, da se dogaja na parceli, no zdaj je pa začela naša spet težit malo, grem k njej. nočko

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 0:37:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
22.7.2010 9:10:12   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: BIS30

.....

Sej vem, da ste že o tem pisale, samo jaz sem med zamudnicami, pa me nekaj zanima: kdaj ste dobile menstro? Jaz sem včeraj mislila (v ponedeljek po 6 tednov, ko smo pričakali našga škrata), da sem spet začela mal krvavet, danes se je pa to malo povečalo, tako da sklepam, da gre za tetko z amerikeuser posted image ! Moti me sam to, ker sem mislila, da dokler dojiš, je nimaš user posted image ? Pri nas pa mlekarna dela na polno, tako da ne vem...kaj pa sedaj glede pregleda - ga imam drug teden, a pol moram klicat, ker vem, da drugače nimaš pregleda, če imaš obisk???

.....

Ojla!
Zelo malo sem na forumu, tako, da takrat ko sem na RR vse le malce na hitrco preletim,... skratka sem zasledila tole glede dojenja in tetke s krvavca .

Pri prvem otroku, sem dobila menstro po 6 tednih, kljub polnemu dojenju. Sedaj sem jo dobila po 7 tednih,  in ta mesec jo imam že drugič user posted image user posted image . Sem bila na pregledu in je G, rekla, da se pri meni jajčniki zelo hitro normalizirajo. Ekola, takole je to,.  ... pa sem že mislila, da ne bom rabila kupovat vložkov in tamponov nekaj časa... bemtišuser posted image .

Drugače smo OK. Danes imam tehtanje "malega", mislim, da smo že pri 7kg. Pravi velikan je ta naš Aleks, nosi pa že 68 številko user posted image user posted image . Bo kmalu dohitel našega 20 mesečnika Leona, ki jih ima 13kg user posted image user posted image . Voziček mu je že ful majhen in sploh ne vem kaj naj naredim, ali naj grem v strošek in kupim, tak voziček katerega športni del se čisto poleže, da bo imel "mali "več prostora. Nisem ravno pri denarju trenutno, ker imamo v planu narediti fasado na hiši in urediti okolico- tlakovanje in asvaltiranje.

Lep dan vsem mamicam in uživajte v prelepem dnevu user posted image user posted image .

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
22.7.2010 10:05:28   
Angel_Tian
Jutro

julka - pridna, da se v tem vremenu mučiš še z zadevami za fax. Na morju si pa le privošči in odklopi od vsega.

meemee - si vse skupaj kar oteženo predstavljam, če ničesar ne sprejme. V tem primeru je totalno odvisna od tebe in to se mi ne zdi najbolj idealno user posted image Sicer pa saj vodo ji lahko daješ tudi po žlički, če bo sila kdaj.

barvar - lahko prideta nam družbo delat user posted image

farina - pridno punco imate ja in seveda ni nič narobe, tudi če cel dan ne bi nič spala, če ti ponoči tako lepo spi. No saj jaz Lino tudi lahko pohvalim, če večinoma spi od devetih do petih.

Drugače pa je tudi naša prava smehica (jo Tian že tudi tako kliče). In danes se je celih pet minut gledala v ogledalo in se tako glasno smejala, da sem jaz od smeha komaj k sebi prišla user posted image user posted image

nusi - želim ti, da se čim prej rešiš mastitisa.

fiška - tele prebave po atiju so zakon user posted image Tian ima atijevo in to pomeni, da najkasneje 5 minut po tistem, ko kaj poje (pa če je to samo pol žemlice), že leti kakat. Lina ima zaenkrat še mojo neredno prebavo - božčici niti te ful cukrane kamilice ne pomagajo user posted image

Saj lepo rasteta, upam, da jo končno uspem videt, vašo malo princesko.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Če bi bila po poklicu gospodinja, bi imela 5 otrok. Tudi mi smo čisto zaljubljeni .

To se pa res da še spremenit

gromska - uuuuuuuuuuuu bravo, tole pa je super novica. Torej bo sling začel z resnim "delom" user posted image

Joj, moram šibat v nabavo. Čaka me nakup raznoraznih cevi, moj pa že spet pridno koplje na parceli user posted image user posted image Pravi gradbinc bo počasi postal user posted image
Lepo bodite in ne se preveč mučit na soncu.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
22.7.2010 10:07:43   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Mi2 dude sploh ne prakticirava (upam, da tako ostane), čeprav bi jo ziher zagrabil, ker vleče za pop****t, ker se nama zdi absurdno ga navajat na nekaj, od česar ga bo čez eno leto treba počasi odvadit. Pa še dostikrat je ta duda je bolj za tolažbo staršem.user posted image Joška je zakon, če je opcija seveda! Je pa duda boljša alt_ernativa, če sesa palček itd.

tut pr ns bo spet tko, sej ne vem zakaj sem se pustila prepričat user posted image da jo rab, men sploh ni panike dojit, tut če bi skos mogla.

pišuka sm besna nase in zdej mi otrok pr 2 mescih gloda antibiotike - sumamed (prek mleka seveda), ah bo že bolš user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
22.7.2010 11:08:58   
deveta
Dobro jutro!

Jaz sem spet turbo danesuser posted image , dokler je mala spala sem vso hišo posesala in pomila potlehuser posted image user posted image . Zdaj sem jo pa zrihtala in se v igralnem centru trudi bit pridna, da se mama lahko malo usede in forum prečekirauser posted image .
Ma so že pridni ti vaši otročki, ki spijo celo noč. Veronika se še vedno zbuja na 3 do 4 ure (zelo redko na 4 in pol). podnevi pa tudi ona ne spi veliko. Enkrat na dan, popoldne naredi en 2-3 urni spanec, sicer pa še enih 2 krat na dan zadremlje za 10-15 min.
Ne vem kako zdrži ker non stop miga, si bo čisto stolkla pete, ker tolko brcauser posted image user posted image user posted image . Se moja mama že sprašuje, če je že zdaj hiperaktivnauser posted image .

Nusi: tudi jaz ti želim čim hitrejše okrevanjeuser posted image

Petruscha: vidva pa rekorde podirata v hitrosti pridobivanja težeuser posted image user posted image user posted image

Angel_tian: Upam, da bodo dela hitro napredovala. Kakor razumem si z dragim hišo postavljata (al se motim?). Če je tako prav razumem veselje, ko stvari napredujejo. Mi smo s tem zaključili in bilo je veselje gledat, kako je vsak dan več narejenouser posted image . Smo tudi skoraj vse naredili sami (voda, elektrika,...). Za božično novoletne praznike (2 leti nazaj) smo strope z gips plošč postavljali. Je bilo tako mrzlo, da sem si v čevlje stiropor dala, da mi niso podplati zmrzniliuser posted image . Pa še elektrike nismo meli, in smo iz garaže reflektorje gor privlekli. (smo si naredili stanovanje en štuk više od tašče in tasta, zato je bilo vse pri roki). Tako da upam, da tudi pri vas dela zelo lepo tečejo.

Danes pa gremo na picouser posted image user posted image user posted image . Ma tast rojstni dan in časti.

Zdaj pa grem malo k naši pikici, ki tako lepo brca tam na tlehuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
22.7.2010 11:14:12   
deveta
Aja, duda pri nas niti pod razno. Če ji samo vidi se že pačiuser posted image , komaj komaj ji malo vode po flaški dam. Tle pa vstrajam in ne odneham, ker nočem da bi do enga leta na zizi visela, ko bo žejna. Za dudo pa se ne sekiram, mi je tako še boljše. Edino včasih, bi bilo dobro, da bi jo malo pocuzala ker ima izredno močen sesalni refleks in, če nima drugega kar na prazno cucauser posted image , jo je prav smešno gledat.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
22.7.2010 11:23:39   
Aninchy
duda - mi jo imamo, ker je že zlo kmalu prste našu... oz. kr celo pest user posted image na začetku, sedaj pa hoče vlečt kazalec user posted image in tudi nič matranja nismo meli, takoj ko sem mu jo pomolila pod nos je zagrabil ko morski pes in ni hotu več spustit user posted image če bi se mi bilo treba pa trudit da jo vzame, mu je pa res ne bi ponujala....
Sicer pa je ne rabi ves čas, ponavadi takrat ko je zaspan in ko zaspi jo pridno ven vrže user posted image

joj morm it user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
22.7.2010 11:58:26   
milena222
Ojla punce!
Vam je kaj vroče...hihi.Mi imamo klimo,zdej pa ne vem, kaj je bolje al da ti je vroče al pa da tk brči povsod...ta klima je namreč hudičevo glasna
Dva dni zdej že dodajam ( cca 50 pribl. 3 x na dan ) in se mi zdi,da imam vedno manj mleka,ker pač mali vedno manj vleče....Čisto sem obupana,ker enostavno ne vem,kaj naj še naredim.Ko minejo 2,5 do 3 ure,ga dam na zizo in mali po treh minutah spi...ga budim tako da ga za nos vlečem,za uhe, skratka ni da ni,odstavljam pa dam na previjalno pa spet nazaj in mali spet spi...fora je pa v tem,da drugače čez dan pa sploh ne spi ekstra...v bistvu sploh noče spat in očitno bi on spal samo ko je na zizi...
Zdej razmišljam,da bi mu vzela dudo.Mislite,da bi kaj pomagalo?
Barvar-hvala za dobrodošlicouser posted image in bravo za dojenjeuser posted image Tudi mi2 sva ful veliko sama,npr.danes zjutraj je šel pa pride v soboto zvečer...tk so pač muzikanti...hihi
AT- sem si sposodila ročno črpalko pa mi nekako ne gre črpat...Kolegica,ki ima ful ful mleka tudi isto pravi,da ji ne gre ven črpat, zgleda da enim bolj trdo gre mleko ven al kako....
Tudi razmišljam o Bebe hrani,čeprav zdej ima od Holle pa mu zgleda kr paše...
julka 8- ja,ful hvalijo tole hrano,bom vidla,malo bom že poskusila it z glavo skozi zid z dojenjem...
Aninchy-kk pa dodajaš?Gledaš na tabelo hrane,pa koliko bi naj pribl.pojedel otročiček,ga zvagaš po dojenju in za razliko daš dodatek oz. tvoje izčrpano mleko?
Nusi- user posted image user posted image user posted image za mastitis,sem ga imela na začetku,tudi ful vročina,ampak sem se zlizala brez antibiotikov
fiška 33- ne morem vrjet,moj ta mali se je zredil že 2x po 750 g ( prvič od odhoda domov in do prve posvetovalnice, nato sva imela vmes vaganje, 20.08, pa drugo posvetovalnico ),pa so mi pri nas rekli da je to spodnja meja...Zdej se je zredil nekak 400 gramov v 20 dneh in ker me je strah,sem začela dodajat...Pri nas je meja kao 30 gramov na dan!
Gromska- user posted image user posted image za stestiranje slinga
petruscha- aleluja,ti pa moraš imeti mleka za izvoz...bi ga lahko malo odstopila nam,ki imamo težave...hihi
deveta- se mi je zaluštalo pice....je že lep čas nisem jedla.Dober tekuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
22.7.2010 14:09:53   
Aninchy

Aninchy-kk pa dodajaš?Gledaš na tabelo hrane,pa koliko bi naj pribl.pojedel otročiček,ga zvagaš po dojenju in za razliko daš dodatek oz. tvoje izčrpano mleko?

Men je patronažna posodila vago za čez vikend, ker je ni rabila in sem ga tri dni vagala pred in po hranjenju... In nikoli ni spil več kot 60, povprečno pa pije že okoli 120 na obrok. Tak da potem ko nisem mela več vage, sem pač po dojenju zmešala še 60 dodatka, pa kolkar je spil, je spil (ponavadi ni nič ostalouser posted image ). No in ker je še za tistih 60 mojega mleka potreboval ziher eno uro user posted image , sem si začela črpat. In tako si zdej skos črpam vnaprej in dodam načrpanemu še dodatek in potem kar skupaj na flašo. Ziza mu namreč ni več všeč, predvidevam da zarad nastavkov, brez katerih na žalost ni šlo, pa meni je tako fuuul lažje, ker lahko grem brez skrbi v trgovino ali po opravkih, on pa vseeno dobi materino mleko, pa čeprav od atija. user posted image Pa tud jaz imam ročno črpalko, pa mi je user posted image Res da ni tolk močna k tiste v porodnišnici, ko mi je zizo skor celo not potegnal user posted image ampak je glih tak vredi. user posted image Pa si poskusla vsaj nekaj minut črpat čeprav ni nič šlo ven? Ker jst mam včasih že čist trde zize, pa tud ne gre nič ven, ampak ker vem, da je mleko notri, ne obupam in po parih minutah vedno priteče... user posted image

Nč, grem zdej mal slike skup nabirat, da jih dam razvit... Pa res... a kej veste, kake so kej približne cene za razvijanje slik?? Men se niti ne sanja, edino kar sem razvijala, so ble slike za osebno in vozniško... user posted image user posted image user posted image Pa, a gre iz USBja al more bit CD al kr fotoaparat zraven prneseš al kk? Vem, da smo včasih filme nesl, ampak kje je že to.... user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1044
22.7.2010 15:11:11   
charlyka
Pozdravljene majčice!

Na hitro sem preletela zadnjo napisano stran, več žal ne utegnem. Vidim, da vam gre lepo in da uživate s svojimi sončki user posted image user posted image

Sigurno ste o tem že debatirale, pa bi vas vseeno naprosila, če še malo komentirate AD3 kapljice - jih dajete ali ne? Jaz sem jih prvi teden dajala, pa so bli krčki, zdaj pa jih ne dajem.

Kako pa so kaj vaši malčki aktivni na teh igralnih blazinah? Kako dolgo se sami zamotijo?

Naša malčica napreduje lepo. user posted image user posted image Dobila sem že menstro user posted image , se mi zdi, da malo vpliva nanjo, ker jo dojim skoraj vsako uro, ko je budna, potem pa zaspi in spi 3 do 4 ure user posted image

Ponoči se še vedno zbuja na 2 do 3 ure in jemo, tako da vesele ste tiste, ki vam bebice spijo user posted image

Aaja, še tole sem hotela vprašat - a vaša malčki veliko spijo na trebuščku? Je treba kaj podlagat nogice, ko spijo tako? Naša obožuje to spanje - takrat res dolgo in dobro spi.

Lep dan vsem še naprej. Papa

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.7.2010 15:54:01   
K_a_t_i
Hojla,

AD3
- mamo D3, dajem 2 kapljici dnevno - po navodilih. Nimi tamal nobenih težav. Prvemu nisem dajala (je mel ful krče že brez njih) - meli smo pa AD3.

Spanje na trebuščku -
naš misle, da je to položaj za glavo dvignit - tko da - no go ;) Itak pa spi OK na hrbtu (trkam).

Razvijanje slik
- nimam pojma za ceno, jih pa jst kar prek neta pošljem in grem potem samo iskat. Drugače pa uglavnem vzamejo vse omenjeno - cd, dvd, usb, sd,...

Igralne blazine, vrtiljak - ga zanima, samo prideva redko do nje... Al sva zunaj, al je, al spi, al se previja al pa se je lih najedel in ni fajn, če telovadi user posted image .

Ju3 mava razvojno, upam da je tale njegova zavitost v eno stran popravljiva s kakšno easy telovadbo. Držte pesti!

Še tole moram napisat - AT - ful sem vesela, da je tvoj dragi v zadnjih nekaj postih uglavnem pohvaljen! Je lepo slišat, da se dec spremeni na bolje in da je mami vesela user posted image .

Zdej grem pa po tavelikega v vrtec. Sreč pride očka domov, da bo z Gašperjem - v tole "pečko" ga ven vlačt mi je kriminal... Sam kaj ko velikokrat ne gre drugače user posted image .

Papa,
K.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
22.7.2010 17:36:39   
deveta
Charlyka:
Kapljice: mi mamo tudi D3, ker je mela krče in ji je pedjatrinja te dala. Najprej ji nisem nič dajala. zdaj pa  ji dajem že kak teden in je ok.
Jaz jo dajem spat samo na bok oz, na hrbet (se zmeraj na hrbet obrne, tudi če jo dam na bok). Smo pa o tem govorile na strani 34 (sem nazaj pogledala, da ti ne bo trba iskat, ker smo se kar razpisale o tej temiuser posted image )
Na igralni blazini pa je različno: včasih je pridna tudi pol ure in jaz delam po hiši, torej se zabava sama. Včasih pa se že po 5 minutah naveliča in joook.

Joj ta menstra, kar po tekočem traku jo dobivate. Pa tako sem se navadla bit brez njeuser posted image . Upam da še kakšen mesec počakauser posted image user posted image

Joj, komaj čakam sedmo uro ko gremo na to pico, mi tako kruli že v trebuhu samo ob misli na touser posted image . Prvič gremo ven jest, ko bo šla tudi mala zdraven. Bomo vidli kako bouser posted image user posted image . Sicer jo bo pa nono (tast) vozičkal okoli, saj ima on rojstni dan in časti. Gostje pa morajo v miru pojest, a ni takouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.7.2010 18:04:16   
bubolin
Pozdravljene.

Berem vas skoraj vsak dan, za pisanje pa ponavadi zmanjka časa - jah naš mali je pač malo bolj zahteven user posted image
Noo tako hudo spet ni, je kar priden, ampak vedno ko pa se vsedem za računalnik pa sirena user posted image

AD3 kapljice - jaz se še nisem opogumila in mu jih začela dajat. Me je strah, da bo dobil krče, ko sem že toliko prebrala o tem user posted image Ampak en dan se moram opogumit in probat, mogoče bo pa vse ok. Sedaj nima krčov, oziroma samo takrat ko kako oziroma mora prdnit se malo bolj napenja - nič hujšega. Mu pa dajem kapljice sabsimplex in nam zelooo pomagajo.user posted image
Menstruacija - pri nas je še ni. Upam da tako ostane čim dalj časa user posted image Smo pa ta teden prvič user posted image ( v ponedeljek sem imela pregled pri G) in moram povedat da je bilo čisto ok (mene bilo pa tako strah da bo bolelo - šivi pa to...). Noo čisto brez bolečin ni šlo - ene trikrat me je samo nekaj špiknilo in to je to - jeeej. Bomo zdej mal večkrat prakticirali pa bo user posted image

Spanje - jaz dajem našega malčka spat na bok, ampak ga itak vedno dobim na hrbtu. Na trebuščku ne zna spati - drži glavo gor potem pa jok. Drugače pa spimo od 21.00 pa tam nekje do 3.00 takrat se hranimo ene 15 min potem pa naprej do ene 7.00 potem se spet hranimo, potem pa do ene 8.30 potem pa mali zahteva da mami vstane user posted image

Dojenje v javnosti - zanima me  kaj imate oblečeno ko greste ven in seveda je treba vmes dojiti. Majčko ki jo potegnete gor (tako da se trebuh vidi - ufff tega jaz raje ne razkazujem naokol user posted image ) ali tako da jo lahko potegnete samo čez prsa dol user posted image user posted image Men je ta druga varianta bolj všeč - samo vse majčke si bom na ta način uničila user posted image user posted image user posted image

Igralna blazina - zanimiva samo kdaj pa kdaj - zaenkrat. Upam, da se to spremeni in da bom lahko takrat kaj naredila.

Nič toliko zaenkrat od mene. Komaj čakam, da se bo malo ohladilo. v soboto so rekli, a neeuser posted image user posted image no bomo vidli.

Lepo bodite in uživajte s svojimi sončki.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.7.2010 18:47:22   
BIS30
Živio!

Punce jaz nujno rabim pomoč: danes sem imela 1.pregled in kap...1. vprašanje:a je vas G tudi pregledal oz. naredil ultrazvok vaginalno??? Ker moji prijateljici ni!

In kaj se je zgodilo, zdi se mu, da je nekaj noter ostalo, ni pa siguren in me je hotel jutri v bolnico poslat (skupaj s tamalim), da bi dobla inekcije za krčenje maternice in če naslednji dan ne bi blo bolje, bi mogla iti na čiščenje. Skoraj bi me kap!!! V tej vročini z mojim škratom not...NEEEEE!!! Pa sem rekla, kaj pa če ne...V glavnem zdej sva se zmenila, da če v treh tednih ne bom krvavela (on ima dopust) je OK, kontrola čez 3 leta ??????, če ne pa svoji zdravnici po napotnico in v bolnico!!! Pa sem rekla, da sem prejšnji teden mal krvavela, da sme misla da sem dobla menstro, sam da je blo sam 2 dni, pa bolj živo rdeča kri...pa je rekel, da to ni to...V glavnem sploh ne vem, kaj sva se zmenila!

A ima katera podobno izkušnjo, kaj pa je videl lahko kaj drugega? Vidla sem neke male dve pike??? In kako da ne ve, če je to to?

PROSIM za kakršenkoli odgovor, ker zdek mi pa ne da mira!!!

LP vsem!  

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.7.2010 21:32:34   
Aninchy
BIS - ne znam ti nič pomagat, si me pa kr pošteno prestrašla, k jst mam pregled šele v torek... user posted image Ampak v tejle vročini v bolnici bit in to še z otrokom?! user posted image ojoooj, sploh si ne predstavljam user posted image user posted image
Pa naslednjega otroka niti slučajno ne bom načrtovala za poletje!! user posted image Če se bo le dalo, seveda user posted image

No, naš mulo je bil pa že od sedmih fuuul siten, zdej je pa le zaspal.user posted image Ni pomagala flaša, niso pomagale roke, ni pomagala duda... Mah jst ne vem no, to se je začel dogajat vsak večeeruser posted image Ampak niso pa krči, tisti vem, kako zgledajo, čeprav jih nimamo ravno veliko (HB!!). No in pol po parih urih se on kr sam umiri, ga položim na postlo, dudo v uste in on mrkne... user posted image simpl k pasulj user posted image smešn...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.