|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
22.7.2010 8:55:09   
đanika
uuu DanielaNeli super upam da se stopnuje....user posted image  javi kako gre.

naš škrat pa vrjetno čaka na 28 ko ma mami roj.dan user posted image  nič kaj ne kaže

lp

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 701
22.7.2010 9:30:20   
Martinčka
đanika mene prav zanima kaj bo jutri na pregledu... če je včeraj reku da je vrat super in boljše kot dva dni nazaj...pa če bo jutri še boljše lahko da mi bo dal še svečko za dodatek pa bomo vidli kaj bo...

naja7 a že hodiš kaj v sg v bolnico?

uf mate probleme s čakanjem v bolnici... jaz pa pridem v P okoli 07:45 in grem dat najprej vodo in pritisk zmerit.. potem takoj na ctg za 30 minutk in na koncu imam še pregled... včeraj sem prvič čakala 10 minutk na pregled, drugače sem vedno takoj na vrsti in ob 09:00 že v avtu za nazaj domovuser posted image ...
jutri bom pa že ob sedmih v P ker mi je reku zdravnik naj kar še prej pridem da bova imela več časa da če bo zrelo da mi pomaga s svečkouser posted image  itak nisva tega nobenmu povedala da ne bi jutri vsi klicali slučajno, jaz bi pa bila na poti domov če ne bi blo zrelo... vseeno upam da bo kaj... pa čeprav bo vroče da joj... zato pa tudi boljše da grem čimprejuser posted image

DanijelaNeli drži se in upam da niso samo lažni popadki...

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 702
22.7.2010 10:03:00   
DanijelaNeli
Mislim,da niso lažni popadki...Ker se čisto razlikujejo od tistih do sedaj...

Sem morala še klicat gineko. ambulanto,da mi povedo rezultate brisa za Streptokok,in sem negativna.

Sploh ne delam neke panike...kvečjemu nevem kaj naj...malček sem pospravila,dala cotke prat in si zaprla torbo za v porodnišnico....,ker sem non stop nekaj prelagala...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
22.7.2010 10:28:25   
naja7
Obupna noč je za mano, obupnauser posted image user posted image na 5 minut sem se dvigvala, ker me je kislina tolk pekla, da sem skoraj znorela.... In pol še tiščanje bebe v vse možne strani, pritiskanje dol da sm bla posledično še na 10 minut na wc, katastrofauser posted image user posted image user posted image

Martinčka, ne v bolnco pa še nč kaj ne hodim, razen prejšn teden sem bila na obiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
G me je na pregled naročal 27.7 in rekel, da bom tako prej šla rodit ni pa bilo še kakšnih konkretnih znakov, čep je očitno še vedno na svojem mestu, popadki so lažni, tako da s svojim strahom se še nisem prikazala kaj okoli bolnice.

Ne vem zakaj, ampak imam občutek da bo sobota neakšen prelomen dan, al pa sem čist not padla v vraže DanijeleNeli s tole polno lunouser posted image user posted image user posted image , ki pa njej očitno ne bo namenjenauser posted image user posted image user posted image user posted image a si že šibala v bolnico al še vedno prelagaš stvari po hiši ???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
22.7.2010 10:53:42   
kate
Punce, na mojem koledarju pa je polna luna v pon 26.7. user posted image

Meni se že par dni lušči prozorna sluz ven, še nič krvavih nitk; to verjetno lahko še potraja, ne?
Sicer pa pravijo, da so user posted image radi do konca ali še čez rok v maminem trebuščku user posted image ..

LP

Kate

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 705
22.7.2010 11:11:34   
Martinčka
kate meni se čep lušči že skoraj dva tedna! že mislim da je konec pa me preseneti kakšen oreng konec želatine... včeraj nisem mogla verjet da je bilo še toliko noter ker je res konkreten del prišel ven... tako da nimam pojma kako je s tem!?

naja7 no jaz pa upam da bom do 27.7. že mela štruco v rokah...

tudi meni kaže v ponedeljek polno luno, ampak v soboto je pa bojda "mlada luna" ali nekako tako!?

jaz že perem tretji stroj.. sem se odločila da bom kar lepo vs eplenice oprala tako da imam zdaj še 20 tetra pleničk za zlikat... jih imam skupaj 70 tako da zmanjakalo jih ziher ne bouser posted image  potem operem še kuhinjske cotke in popoldne zavese pa sem kooonec z s pranjem za kakšen teden!

sem pa tudi že kar nekaj nosečniških hlač in kril oprala da jih vrnem lastnicam ker jih tako več ne oblečem v tej vročini... nosim samo še svoje oblekiceuser posted image  tako da sem si delo spravila naprej! zaloge hrane v skrinji je več kot dovolj tako da mislim da lahko grem zdaj kamot rodituser posted image

DanijelaNeli vso srečouser posted image   če greš slučajno rodit se bo morala pa katera druga javiti za smse o porodih!?? a se katera javi da je bolj na koncu meseca!??? 

(odgovor članu kate)
Neposredna povezava do sporočila: 706
22.7.2010 11:22:10   
boni25
Punce a ste vse ze plačale za prisotnost pri porodu?Joj nam kr ni zneslo da bi sli in zdej sm mal pred tem da grem rodit,zdej me pa  mal skrbi da ne bodo mojga spustil zravn.Prvič sva sla plačat prej zdej smo pa tok časa čakal da bo pa najbrz ze prepozn.A se lahko v ljubljanski porodnisnici plača tud kasnej?Joj rečte da jaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 707
22.7.2010 11:39:20   
micla
ojla pupe,

spet vročina.user posted image Mene kar obliva. Pa še mineštro sm dala kuhat in komej čakam, da se skuha, da pol ugasnem k greje ko sam hudič. Ma imam našo princeso doma, ker je včeraj ful pozno zaspala in sm pol rekla, naj bo pa doma, da je ne bomo budili za vrtec - itak nimam kej delat, ku samo čakat da me kej prime, ma ku zgleda ne bo še nič. In seveda morem nekaj skuhat, da ne bo skoz samo pašta al pa kar nič, ker zase zadnje čase sploh nič ne kuham, ker sploh nisem lačna okol kosila. Raje pojem potem popoldan kej osvežilnega s tamalo, ker preveč zvečer pa tudi mi ne paše, ker mi pol dela celo noč slabo. In seveda sem šla že 0,5 kg dol zdej ko me vsake dva dni vagajo v porodnišnici. user posted image

kate....zgleda, da so fantki pravi mamini sinčki že v trebuhu, ko noben noče prej ven. user posted image  Jst sm mela včeraj PDP po UZ, naslednjega po ZM pa imam 28. Po mojem bo lih nekje vmes.

V glavnem punce, danes se rojevajo zadnji rakci. Jutri bojo pa že levčki rjoveli in dokazovali svetu, da so glavni na vasi in v mestu.user posted image

danijelaneli....srečno če si že šla. Naj ti mine s čim manj bolečinami.

Se beremo kasneje.

< Sporočilo je popravil micla -- 22.7.2010 11:40:33 >

micla

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 708
22.7.2010 11:48:05   
naja7
Martinčka, tud jst se neb branla met bebe do 27.7 že pr seb, kr če bo še en vročinski val se bo meni malo spipalouser posted image user posted image user posted image . Kaj? 70 tetra pleničk maš a to boš brez pampersk al kako, jaz jih imam samo 25al 30 se mi zdi???

Včeraj smo pa končno v stanovanje pripeljali voziček, je bila teta že kar mal živčna, ker ga je tolk časa mela v skladišču v BCuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede lune je pa DanijelaNeli načitana oziroma njena babi al mami in če sem prav sledila je vikend tisti, ki lahko sproži veliko porodov, kao predobdobje polne lune... Ne vem se ne spoznam na te zadeveuser posted image user posted image user posted image

Moj je čist not padu v knjige o dojenčkih, ki sva jih nakupla ampak sem mu že rekla, da zj je pa en majčken pozen, js sem že vse prebrala on je pa začel tik pred tem da pride nov članuser posted image user posted image user posted image

Jooooj prav živče mi pijejo, ljudje okol mene, vsi so navalili, če še nisem šla, če še ne mislim it itd, itd...
Čakam, da grejo moji in njegovi na morje torej sobotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bova imela vsaj teden miru in ne soljenja pameti...

Mi bomo spet solatko za kosilo, ker jaz sploh nimam ne delodiša kaj šele apetita v tej vročini....

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 709
22.7.2010 12:15:49   
Martinčka
naja7 evo zdaj pa ne vem a sem najprej kupila tri pakete tetra ali pet paketov!? potem mi je pa še mami dva prinesla... kakorkoli ogromno jih imam, ker imam rada da so vse fajn zlikane in vedno čiste ker mi res ni lepo videt mamice z umazanimi pleničkami... potem sem pa še dva paketa tistih manjših vzela... tako da skupaj jih more bit res veliko... ah pampersk nisem štela... tetra ima za prve par dni povijanja pa potem za dojenje pa za v voziček in za podlogo na previjalni... mah sej se povsod rabijo za podlago...

jaz tudi nimam apetita.. no sladoled in sladko bi lahko skos jedla... ravno sem pojedla lučko pa pol velike milkeuser posted image  njami... sem pa včeraj je polnjeno papriko in pire krompir... ma je to ena izmed mojih naj jedi pa vam povem da sem komaj eno pojedla ker mi v tej vročini res ne paše kaj jest toplega...

danes pa mislim da bom kar narezala kumare in dala čez jogurt pa bo ena osvežilna solatka zame... mojmu sem pa naročila da naj gre med malico kaj jest ker mi res ni danes do kuhanja... hvalabogu bodo od nedelje dalje ohladitve (mogoče že od sobote) in bo takoj lažje funkcioniratuser posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 710
22.7.2010 12:22:05   
DanijelaNeli
Tukaj smo...še vedno doma...
Malo sem počivala...pišem popadke...

Zdaj pa skuham do konca...in bom kar šla počasi...

Sem si rekla,da kar na hitrco naredim pomfri,svinjski kare v naravni omaki,in solato s kumaricami in paradižniki,...

Zdaj dam še sušit perilo...

Mater,ti popadki pa bolijo kot 100user posted image ...

Glede lune...res je v ponedeljek...nevem kaj sem imela v mislih da je v soboto,...

Neposredna povezava do sporočila: 711
22.7.2010 12:25:48   
sarazan
Živjo!

Mene ste tekom mesecev naše nosečnosti sicer izgubile iz seznama, pa vseeno sporočam naslednje, če me vključite nazaj v statistiko:

13.7. ob 19.59 sem rodila Mašo v Lj. porodnišnici. Težka je bila 3530g in dolga 53 cm, obseg glave 34 cm.
Porod je bil naraven, celo brez analgetikov, saj je od prvega popadka do rojstva minilo samo 3 ure. Šlo je res vse hudo hitro.

Vsem, ki še čakate svoje pikice, želim, da jih čimprej dobite v naročje. Vsem, ki jih pa že pestvate, pa veliko zdravja in veselja.

Lp, Sarazan.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 712
22.7.2010 12:34:16   
nicolina
DanijelaNeli, dihamo s tabo in upam, da boš držala danes že svojo štručko v rokah user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila tud prejle v trgovini, nabavila še par stvari za v hladilnik, pa sladoled in sadje obvezno...user posted image user posted image , za nas itak kuha moja mami, ker je v spodnjem štuku v hiši in ima bolj hladno, tako da ne segrevam stanovanja v vročini. Itak bo za moja dva poskrbela, ko me ne bo in potem še za mene ko pridem iz P.
Tud men bolj paše kakšna lahka hrana.

Me je pa prej začelo nekaj špikat v križu, sm po moje so lažni popadki...
Polna luna je res v ponedeljek, morda nas bo vse pošibala v P. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
22.7.2010 12:50:39   
pupika
DanielaNeli drži se, in upam, da boš kaj kmalu držala svojo štručko v rokah, želim ti hiter porod in ne preveč boleč porod.
Vem, pa kako te boli, ker so mene popadki v drugi nosečnosti veliko bolj boleli, pri prvem se sploh ne spomnim, da so bili popadki tako hudi, tokrat pa so boleli kar močno, tako, da niti govoriti nisem mogla.
Aja pa hitro pojdi vb porodnišnico, ker v drugo je dosti hitreje.

Nicolina mislim, da boš tudi ti danes kaj hitro odšla v porodnišnico. Mene je v prvi nosečnosti zabolelo v križu in sem vse popadke čutila zadaj.

Še malo pa se bo celoten seznam napolnil in se boste tudi ve preselile na sosednji forum.

Vso srečo vsem, ki boste danes odšle v porodnišnico, ostale pa upam, da vam ne bo preveč vroče.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 714
22.7.2010 12:57:29   
julij10
Pozdravljene. Jaz sem nova na forumu. Sem šele zdaj, ko sem že res nestrpna začela mal po netu brskat. Sem bla že v bolnici, ker mi je dr. Kosi rekel, da bomo sprožli, ampak me je pol čez dva dni pregledala zdravnica in me poslala domov. Skratka, jaz imam rok 29.7., rodila bom v SGju, je pa to moja druga nosečnost. Mi je dr. Kosi mislil sprožit, ker sem mela malo plodovnice, zato sem bla pa nt 2 dni.

Koliko sem zasledila bosta tudi naja7 in martinčka rodile v SGju, a drži? A mogoče katera od vaju ve, mislim, da si ti Martinčka pisala, da greš jutri v porodnišnico. A mogoče veš, je jutri dr. Kosi? Ker on me je že psihično pripravil, da bom rodila, zdaj pa sam čakam, ni pa nič.  Prejšnjo sredo mi je šel čep.

Skratka, vso srečo vsem. meni se nič ne dogaja, bi pa že fuuuul rada.

A ima kakšna kak pameten predlog kaj pospeši porod?

Vso srečo vsem, pa upam, da ne bomo avgusta rodile.user posted image

lp*

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 715
22.7.2010 13:39:20   
naja7
Martinčka, dobro si poštimala s tetra pleničami, jaz sem pa s previjalnimi pretiravala in sicer sem jih nabavla 15user posted image ne vem kaj me prijelo ampak sem samo basala vsao druge barve in vzorca.
DanijelaNeli le hitro pot pod noge, da te kaj ne preseneti, čeprav moja mami pravi da je v drugo veliko težje rodila da je trajalo delj in da so jo popadki vsaj 10x bolj mučili. No upam, da ne boš imela težav in da boš hitro predihala ter cartala svojo štručko...
nicolina tudi tebi hitro želim hitr in lahek porod, ker se očitno približujeuser posted image

julij10 pozdravljena in dobrodošla, ja jaz grem v SGuser posted image in  poznam ravno Krištofelca, Lužnika in Pristovnika drugih pa ne... Drugače pa mislim da bi moglo na strani od Sg porodnišnice pisat daj dela kateri...

(odgovor članu julij10)
Neposredna povezava do sporočila: 716
22.7.2010 14:00:12   
buškolinka
user posted image

user posted image

DEČEK & DEKLICA 

PDP
NICK - starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porodnišnica,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)

01.07.2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj - EVA (2.7.)
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image - LARISA (26.6.)
user posted image  Srčekgirll
- 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image - ŽAN (01.07.)
user posted image   tinca10 (PDP po NS 28.6.)-22 let/ok.Lj.(Dragomer)/1user posted image /Lj/user posted image  LANA (5.7.)

02.07.2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image - NEJC (16.6.)
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image - BENJAMIN (25.6.)

03.07.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice - NAOMI (28.6.)
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image - OSKAR (25.6.)

04.07.2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image  - GAJA (28.6.)
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image  - LILU (5.7.)
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image - INTI (2.7.)

05.07.2010
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola - DAVID (9.7.)
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image - BLAŽ (5.7.)
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image   - ČRT (11.5.)

06.07.2010
07.07.2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan - ŽIGA (27.6.)

08.07.2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image - TADEJ (14.7.)
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image - NEŽA (19.6.)

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image / - ZALA (30.6.)
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image - SIMON (11.7.)

09.07.2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image - PATRIK (4.7.)

10.07.2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image - KIARA (2.7.)

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image - ANDRAŽ (7.7.)
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image - FILIP (6.7.)

11.07.2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.07.2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
- LANA (1.7.)
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO / user posted image - TADEJ (9.7.)
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image - ŽIVA (8.7.)
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image  - TAJA (6.7.)

13.07.2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.07.2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image - KRIS (24.6.)
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image - EVA (17.7.)

user posted image   .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.07.2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.07.2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image - VALENTINA (9.7.)
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.07.2010
user posted image   tix - 21 let/1 /Kr / JAKOB (29.6.)
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice NECA (1.7.)
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image   Naomi1 - user posted image

18.07.2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image GAJA (8.7.)
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/
 user posted image
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image - SARA LISA (16.7.)
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image - EMA (4.7.)

19.07.2010
user posted image   soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/ - ERIK (16.7.)

20.07.2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.07.2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka - ALINA (6.7.)

22.07.2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image - BRINA (3.7.)

user posted image (23.7. - 23.8.)

23.07.2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image - DOMEN (14.7.)

24.07.2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.07.2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj - NIKA (19.7.)
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image - NEŽA (12.7.)
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.07.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.07.2010
user posted image  kate - 2user posted image /user posted image

28.07.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.07.2010
user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image - CARIN (20.6.)
user posted image   julij10 - 2user posted image /Sg/

30.07.2010

user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image
user posted image    eelyy - 22let/2user posted image /Ljubljana

31.07.2010 

število JULIJK = 73
SKUPAJ PRIČAKUJEMO 20user posted image 20user posted image IN  33 user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =   20  user posted image ŠT.FANTKOV=20
                        user posted image ŠT.PRESENEČENJ= 33

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
22.7.2010 14:02:58   
buškolinka
user posted image

SONČKI 2010

datum                                                   ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   11.5.2010   Chihuahua  05.07.2010     Črt         1490 g  41 cm
user posted image  16.6.2010   Mala Biba    02.07.2010     Nejc       2900 g  48 cm
user posted image  19.6.2010   Balem          08.07.2010    Neža      3410 g  51 cm

user posted image  20.6.2010   mišu            29.07.2010    Carin      1800 g  43 cm
user posted image   24.6.2010   Niky31        14.07.2010     Kris        2120 g  44 cm
user posted image  25.6.2010   Candy24     03.07.2010    Oskar     4170 g  54 cm

user posted image  25.6.2010   polhec         02.07.2010   Benjamin 3280 g  50 cm
user posted image   26.06.2010   Keri          01.07.2010    Larisa    2765 g  48,5 cm
user posted image    27.06.2010  samy30     07.07.2010    Žiga       3740g   51cm
user posted image   28.6.2010   Kiwa            04.07.2010    Gaja       3080 g  51 cm
user posted image  28.6.2010   Extra           04.07.2010    Naomi     3400 g  53 cm
user posted image  29.6.2010.   Tix               17.07.2010    Jakob      3100 g  49 cm
user posted image  30.6.2010   TandJ          08.07.2010    Zala        3100 g  48 cm
user posted image   01.07.2010 Srčekgirll     01.07.2010    Žan        3640 g  53 cm
user posted image   01.07.2010  Špelka        17.07.2010     Neca      3300 g  52 cm
user posted image   01.07.2010  Pikica5       12.07.2010     Lana       3420 g  50 cm
user posted image   02.07.2010  Ninchy        01.07.2010     Eva        3480 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  Binzi           04.07.2010     Inti         3750 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  kammy       10.07.2010     Kiara      3200 g  51 cm
user posted image   03.07.2010  oži             22.07.2010      Brina     2900 g  50 cm
user posted image   04.07.2010  too sweet 18.07.2010      Ema    2650 g  47,5 cm
user posted image   05.07.2010  Kat09         05.07.2010     Blaž       2950 g  48 cm
user posted image   05.07.2010  Tinca10      28.06.2010      Lana     3190 g  50 cm
user posted image    05.07.2010   BAMI         04.07.2010      Lilu        3210 g  51 cm
user posted image    06.07.2010   činela        12.07.2010     Taja       3550 g  53 cm
user posted image    06.07.2010   zlicka        21.07.2010      Alina      3350 g  52 cm
user posted image    06.07.2010  mami2b     10.07.2010       Filip        3790 g  54 cm
user posted image   07.07.2010  Fargesia    10.07.2010      Andraž  3200 g  50 cm
user posted image   08.07.2010  Bina83       12.07.2010      Živa      3660 g  50 cm
user posted image    08.07.2010  pupika       18.07.2010      Gaja      3400 g 50 cm 
user posted image    09.07.2010 buškolinka  16.07.2010  Valentina  3000 g  49 cm  
user posted image   09.07.2010  pilotina       05.07.2010     David     2755 g  49 cm
user posted image    09.07.2010  cebelica_    12.07.2010      Tadej    4170 g  55 cm
user posted image    11.07.2010   spelchy      08.07.2010    Simon     3940 g  54 cm    
user posted image    12.07.2010   TopsiT       25.07.2010     Neža

user posted image    13.07.2010   sarazan    ?.07.2010        Maša    3530 g 53 cm
user posted image    14.07.2010  anajrim      08.07.2010    Tadej     3550 g  54 cm     
user posted image    14.07.2010  nagaja28  23.07.2010     Domen   3190 g  51 cm     

user posted image    16.07.2010   soncekray 18.07.2010    Sara Lisa 3360 g 52 cm
user posted image    16.07.2010 sončnica2010 19.07.2010  Erik       2890 g  49 cm
user posted image    17.07.2010 Tringi           09.07.2010     Patrik     4460 g 57 cm
user posted image    17.07.2010   Rozinca33 14.07.2010     Eva         3190 g 49 cm

user posted image    19.07.2010  Petrca2507 25.07.2010    Nika        3440 g 50 cm

user posted image  = 18   user posted image  = 25

Neposredna povezava do sporočila: 718
22.7.2010 14:07:21   
julij10
Naja7- hvala, bom pogledala. Drugače pa moram sporočit, da čakamo presenečenje, prej imamo fantka, stara sem pa 30 let.

Neposredna povezava do sporočila: 719
22.7.2010 15:41:32   
kenya

Živjo,

Evo mene nazaj s pregleda. Enako kot pred dvemi dnevi...odprta slabe 4 prste, drugače se pa nič ne dogaja. Glede na to, da še ni moj pdp, sem se odločila da na silo ne grem v p., ker maternični vrat pa še ni skrajšan. Mi je g. malo pomasirala, če bo kaj učinka, drugače pa v ponedeljek spet pregled. Upam, da takrat pa bo že kaj.Mogoče bo delovala polna luna tudi pri meni.
DanielaNeli, ti pa očitno ne boš več dolgo 2v1. user posted image user posted image Upam, da bo šlo čim hitreje.

Zdaj nas je pa res že bolj malo ostalo. Ampak itak bomo slej al prej na vrsti. Đanika in Martinčka, upam da sta vidve naslednji. user posted image , jaz sem si pa ponedeljek rezervirala user posted image

Naja7, mene tale refluks meče pokonci cele noči že zadnji mesec in me je prav groza it v posteljo zvečer, ker sem itak potem non stop pokonci. Ne vem, če sem spala 3 ure v kosu v zadnjem mesecu. Pol pa lepo rupurut goltam, da vsaj malo ublaži vse skupaj. Preostanek noči imata pa mali dve žurke, predvsem mlajša veliko joka ponoči, ker tako živo sanja, pa zdej ko je brez plenic jo je treba še na WC dajat, tako da mi smo stalno v pogonu user posted image

Julij10, dobrodošla.

Zdaj grem pa malo vodoravno, imam prosti dan, ker sta ta mali ostali pri tašči user posted image user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu julij10)
Neposredna povezava do sporočila: 720
22.7.2010 15:48:13   
soncekray
Cao punce.. Evo nas po skoraj enem tednu doma. Moja rana se celi in sploh ne cutim vec da sem imela carski rez. Nas angelcek pa pridno je in spi. Vmes ko je kaj budna se smejcka in radovedno gleda okrog sebe..

Super je biti mama. Dokler tega ne dozivis res ne ves kaj zacutis ko prvic vidis svojega otroka. Mi2 sva se oba razjokala ko sva slisala njen glasek. Od takrat dalje pa sva oba zaljubljena v njo. V glavnem vsem ki se cakate,  naj vam cimprej mine in veselite se, ker je res ful lepo.

Bom se pol napisala naso porodno zgodbo. Ki zdalec ni idelana, ima pa idelaen konecuser posted image

DanielaNeli, srecno ce bo danesuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 721
22.7.2010 17:51:34   
rozinca33
Da se javim... Smo že dva dni iz porodnišnice in se privajamo domačemu okolju user posted image

Hvala za čestitke in hvala DaniNeli za objavo info o našem "stanju".
DaniNeli - srečno, držim pesti za hiter in čim manj boleč porod.
Čestitam vsem novim mamicam in vam želim prijetne trenutke z vašimi user posted image
Vsem nosečkam pa prijetne trenutke z bušiji in prav tako hitre in čim manj boleče porode.

Naslednjič napišem več o moji drugi porodni izkušnji.

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 722
22.7.2010 19:36:31   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: julij10

Pozdravljene. Jaz sem nova na forumu. Sem šele zdaj, ko sem že res nestrpna začela mal po netu brskat. Sem bla že v bolnici, ker mi je dr. Kosi rekel, da bomo sprožli, ampak me je pol čez dva dni pregledala zdravnica in me poslala domov. Skratka, jaz imam rok 29.7., rodila bom v SGju, je pa to moja druga nosečnost. Mi je dr. Kosi mislil sprožit, ker sem mela malo plodovnice, zato sem bla pa nt 2 dni.

Koliko sem zasledila bosta tudi naja7 in martinčka rodile v SGju, a drži? A mogoče katera od vaju ve, mislim, da si ti Martinčka pisala, da greš jutri v porodnišnico. A mogoče veš, je jutri dr. Kosi? Ker on me je že psihično pripravil, da bom rodila, zdaj pa sam čakam, ni pa nič.  Prejšnjo sredo mi je šel čep.

Skratka, vso srečo vsem. meni se nič ne dogaja, bi pa že fuuuul rada.

A ima kakšna kak pameten predlog kaj pospeši porod?

Vso srečo vsem, pa upam, da ne bomo avgusta rodile.user posted image

lp*

julij10 jaz pa vem katera si in ti mogoče tudi veš katera sem jazuser posted image  hihi.. sva se v sredo že drugič srečali v ctg sobi, a ne? ko je tvoja kolegica v torek rodila!? se spolnem da si rekla da želiš imeti kosija ker ti je obljubil sprožitev zaradi plodovnice in da ti je čep šel prejšnjo sredouser posted image hihi.. pa sem še razmišljala kako mal korošic je na forumuuser posted image

jaz grem jutri gor in bom že verjetno okoli 7h na ctgju... jutri je kosi dežuren ja tako da kar v akcijo če greš jutri spet v Puser posted image  

DanijelaNeli stiskam pesti zate da ti je čim lažjeuser posted image

< Sporočilo je popravil Martinčka -- 22.7.2010 19:37:04 >

(odgovor članu julij10)
Neposredna povezava do sporočila: 723
22.7.2010 20:06:11   
nagaja28
boni, prisotnost lahko tudi kasneje plačaš. medtem ko si ti v porodnišnici, gre partner plačat in prinese potrdilo na oddelek, ko pride na obisk.
srečno vsem, ki še čakateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
22.7.2010 20:25:18   
Bina 83
S svojim prihodom na svet pohitela je. NOEMI ji je ime. 22.7. ob 16:48, 3000gramov težka in 49cm dolga.

Presrečni Erik-Danijela-Neli

(DanielaNeli)

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?