arruba
|
Živjo, evo mene spet malo na RR.. danes se pa začenjajo rojevat čestitke novim mamicam Soncnica, DanijelaNeli, Tringi, Too sweet, pa če sem katero pozabila, veljajo čestitke in rožice tudi zanjo DanijelaNeli, no, pa se ne bova srečali, razen če boš zelo zelo dolgo v P, ker je naš trmast in bo še malo v mamihotelu počival. Tinca10, hvala za "dežurstvo". Jaz imam rok jutri, pa bomo vidli, kaj bo.. računam na polno luno, G pa mi je rekel, da če ne bo ta teden nič, naj se naslednjo soboto kar spravim v porodnišnico, ko bom 1 teden čez rok, ker je po njegovem mnenju vse že ready steady za akcijo. A katera ve, kak to zgleda - verjetno bi bilo fajn, če prej kaj pokličem, a ne, ne pa da se kar prikažem na vratih in težim, da naj mi sprožijo porod Kenya, Pikapolonica, kako kaj kaže pri vas? Đanika, Martinčka, naj vama čim prej mine.. pa vsem drugim seveda tudi Jaz sem že tak sitna in sama sebi napoti, da že komaj čakam. Zdaj je sicer precej lažje, ker so nam včeraj koooončno montirali klimo, tak da se bomo že nekako prebili čez te zadnje dneve..moj me tako carta, da je že kar malo sumljivo..se kar raznežim, ko ga vidim, kak vse naštimava za malega pa kak vse pregleduje, kje je kaj spravljeno, da se bo pol znašel. Me pa tak hormoni mečejo, da imam kar solzne oči, ko ga gledam, al pa ko vidim kakega dojenčka zunaj v vozičku in si mislim, da bomo kmalu tudi mi takole špancirali..joooj kaka cmera sem ratala, to ni res Srečno vsem!
|