TaMaSa
|
oj rdecka Sama sem vsa pisana. Narastek mi je prijel, valjda, ostalo ne. Za stict sem, nujno. Pa ne vem, ce me ne bo kar dec. Probat ni greh. Pol ga bom pa spet sinfala, kak psihic je, ker me je tolk zasustral . slovenka, kaksno bojno barvo si ti udarla? Sem sama . No, skoraj. S. v sobi spi, ker cel popoldan ni. M. je sla z fotrom v bajto roze zalit in gledat, kolk so naredili. Danes je bil en grozno tezak dan. vroce, vroce...se kar je 33st. Tamali2 sta bli vrocini primerno sitni, mami pa na robu zivcnega. Lunca, imas ti tudi tak sedez, ki je v dveh delih v bistu. ko ima otrok 15kg, se vrhnji del sname in se ga pripne z avtomobilskim pasom? Je maj ze doma in kaj ima naslednje potovanje? Dobr je, da hoce bit tolk od doma. Moj necak je iste starosti, pa je sel za 5dni k teti, so ga razvajali 100 na uro, a je sel vseeno en dan prej domov. Mu je bilo dolgcas....po meni . Res. Je se isti vecer pri meni spal. To je blo zdaj zadnjic, ko smo ble v Slo. Aja, crocsov se zdaj nimamao. Edino danes je moz kar vzel st.26-27, za kasneje. vsepovsod so, al premajni al prevelki. neverjetno, pa tamali so tolk vsec. Smo ji pa kupli kopalke, ki so podlozene z uno peno, da otroka drzi nad vodo. Mi je zal, ker nisem vzela se za S. Saj imamo fredov obroc- ne vem sicer kje, ampak se mi zdi bolj neprakticen kot te kopalke. Grem zdaj specle s sirom pect, ceprav sem descu rekla, da ne bo nic za jest. rdecka- super kosilo si naredila. Jaz sem narocila zase pizzo, M. je spagete, S. pa krompir z cvetaco. ASica, so se vam cukri kaj umirili? pa zakaj pravis, da bo na morju boljeß kdaj sploh greste?