|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
20.7.2010 22:41:14   
lunca14
No je že mateja vse povedala,moški so moški,ženske smo pa ženske,in tko bo vedno,dve fronte,dva svetova.
Ja mi mamo tud srečo z vrtcem,nobenih težav,tud zdej,ko se lun odvaja od plenice,ni problema,ker bo delal lužice-hb.Mi gredo na roke,no ne sam men vsem,so korektni.
Aja ko govorute o merah našim juničkov,da povem še jaz lunove,ima 13 kg 88 cm nosi pa že skor 24 copatke.Avtosedež ima pa tega od 15 kg pa do 36,ker onega ni maral več,je bil sam jok v avtu.
Sploh ne vem kaj naj še komentiram,je danes res mal čuden dan,zgubila sva en dober posel,pa še nekaj bi morala nabavit,pa se je stranka premislila in ni prodala,tko,da dva fajn hladna tuša.Čez poletje je itak malo manj posla,ampak sedaj bi pa nama krvavo prav prišla kaka kuhinja,tko,da če katera pozna,koga ki rabi izdelavo pohištva,prosim naj se spomni name.
bs.......še malo pa bo punčka tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kapo dol za tvojga da ti je generalno spucal kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da si ga kar orengi pocerkljala,in šeuser posted image user posted image user posted image za njegov tek.
tms,slovenka,mateja in aleksandra,vsem skupi lep večer še naprejuser posted image user posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
20.7.2010 22:51:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

BS, jaz sem najprej mislila, da se ti to hecaš "obožujem prenove", kaj ti pa je? A še nisi nobene dala skozi? user posted image Te TMS dobro sprašuje po čistilki user posted image

user posted image user posted image  Sem, sem. Jaz bi non-stop neki prestavlala pa prekladala pa menjavala po stanovanju. Pa moj zavija z očmi, da sam zapravlam. Če mi pa slučajno pri kaki stvari pritrdi, potem pa dobim pravi zalet in začnem že sanjat o podiranju sten, menjavi ploščic itd. user posted image user posted image  To se bomo šli spomladi, zdele pa sam mal lepotnih popravkov za novo bebo.

Ja, saj jaz sem tudi taka user posted image Samo zdaj ne, boš videla, kako boš kaj ti po porodu user posted image

Tudi Sofija je imela okroglih 9 kil pri 9 mesecih user posted image

MAteja, sem slišala, ja, da odštejejo le malco, nisem pa vedela za tisto tretjino. Potem je že bolj razumljivo, ja... Je smotano tole z odbitkom malce user posted image

TMS, spat, pa se pobotajta. Saj jutri bo nov dan in bo boljše. Ali pa čez en teden user posted image JAz sem tudi včasih hudič, pa psihopat. Pa ne da zdaj s tvojim držim user posted image

Tudi jaz grem spat, kdo ve, kaj bo ponoči user posted image

LEPO SPITE!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
20.7.2010 23:01:01   
TaMaSa
Brskam za avtosedez.
lunca, evo, ravn tacga sem nasla, kot ti pises. Od 9-35kg. Samo na pogled se mi ne zdi nic vecji. Moja je v tem res cist utesnjena, pa se meri mormo prestavit. Kdaj se dojencke sploh da v velik sedez?
Sit no, da sta zgubila poseluser posted image .

Punce, saj imate prav glede moskih. S amo moj je poglavje zase. Res hudic. Pa saj zdaj je ze dober, cez par dni pa spet napad......itd.itd.

grem se mal brskat, jutri pa v trgovino. moram mal prej vedet prib., ker me bodo ziher spet hotle nat....
Nocko bejbe, dobr spiteuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
21.7.2010 8:24:13   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Pravis da si sama. Jah saj, pol je pa rr doberuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
21.7.2010 8:28:50   
babysolza

TMS - če želiš, se še mal bl oreng spuci tlele, sej veš da držimo s tabo. Sicer pa držim pesti, da te čimprej mine slaba volja. Tak hudič pa spet ne more bit - če drugega ne, ti je dal tri čudovite princeske. user posted image  Je pa res, da to zdaj ne pomeni, da te zato lahko jezi do konca življenja....hvala, se rajs ne bom.

Meso - če se jaz prav spomnim, sem Sabini najprej dala piščanca - sem na začetku majhen košček kar skuhala zraven krompirja ali riža in ji potem zmiksala vse skupaj. Potem sem ji pa dala tudi že pečenega.....ja, samo a ni zmiksano pol enega tko zanic okusa?

Meni je bilo blek fuj, ker je čisto brez okusa. Sabina pa riža itak ni marala preveč na začetku, sam piščanec pa krompir ji je bil pa všeč. Saj to sem naredila samo ene parkrat, tolk da sem se prepričala, da je piščanec v redu in ne bo problemov, potem sem ga pa kar spekla še za nas in ji dala majčkeno.

Avtosedež - vem da se dobi tiste od 0 do 36 kg, sam tejle so meni kr neki - ne tič ne miš, ne za dojenčke ne za velike. Moja Sabinči ima zdaj okrog 13 kg in upam, da bo do spomladi dobila še kako kilco, da ji bomo potem kupili tistega 15+. Kake vmesne variante alla 10 do 30 kg pa žal ne poznam.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
21.7.2010 8:33:28   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

TMS jaz nikoli nisem miksala. Sm sekljala. Sicer težje opravilo ampak ima hrana vsaj okus. Drgač pa se mi zdi da takoj za belim mesom lahko pride na vrsto kuhana govedina. Veš kaj sm jest delala? Ne ne veš user posted image user posted image Ti povem. Ko sem kuhala govejo juho sm dala not mal večji kos mesa ga nasekljala (kar v multipraktiku - take fine male delce vn dobiš) prilila zraven malo juhe in zamrznila v posodicah za led. Pil sm pa samo odmrznila primešala k zelenjavi, krompirju, rižu... Tamala je oboževala. Medtem ko z belim mesom imamo pa še vedno velike probleme

U, tole z govejo juhico sem pa tudi jaz delala. Sam jaz sem v lončke (tisti ta mali od skute so bili super uporabni v tistih časih) dala sam juhico in jo isto potem nucala za 'ojačevalnik okusa'. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
21.7.2010 10:23:19   
TaMaSa

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

TMS jaz nikoli nisem miksala. Sm sekljala. Sicer težje opravilo ampak ima hrana vsaj okus. Drgač pa se mi zdi da takoj za belim mesom lahko pride na vrsto kuhana govedina. Veš kaj sm jest delala? Ne ne veš user posted image user posted image Ti povem. Ko sem kuhala govejo juho sm dala not mal večji kos mesa ga nasekljala (kar v multipraktiku - take fine male delce vn dobiš) prilila zraven malo juhe in zamrznila v posodicah za led. Pil sm pa samo odmrznila primešala k zelenjavi, krompirju, rižu... Tamala je oboževala. Medtem ko z belim mesom imamo pa še vedno velike probleme

U, tole z govejo juhico sem pa tudi jaz delala. Sam jaz sem v lončke (tisti ta mali od skute so bili super uporabni v tistih časih) dala sam juhico in jo isto potem nucala za 'ojačevalnik okusa'. user posted image

Mateja, in tvoj otrok je kr jedel?
Sem moji probala dat nasekljano, mamamija, kolk je blo davljenja. imas prav glede govedine. Ce lahko je juho, bo se meso iz nje.

Bom tudi jaz mal juhe zamrznila, je res dober dodatek.

Bejbe, takoj, ampak TAKOJuser posted image , pejte nekaj napisat na mojo temo-Manson family. Tut enega odgovora nisem dobilauser posted image .
evo link in pisi. Ni vazno kajuser posted image user posted image user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_5256965/mpage_1/tm.htm#5256965

Neposredna povezava do sporočila: 3957
21.7.2010 11:06:47   
lunca14
user posted image evo podporauser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
21.7.2010 11:17:51   
TaMaSa
Lunca hvalauser posted image user posted image
Drugic pa glejuser posted image

..in se kar sem potrta. Zdaj cakamo desca, da gremo po sedez, pa nisem nobene prave volje. In se vroce, za crknit.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
21.7.2010 11:55:43   
babysolza
A si pol dobila kakega pametnega?

Jaz sem pa danes speglala goro cunjic za user posted image , napolnila že dva predala, ne vem, kam bom dala še vse ostalo. Pa nisem kupila še niti ene cunjice, to imam vse od Sabine in nečakov. Sam bom šla kaj zapravit, tako za dušo. user posted image  Pa če bo fantek, bo itak treba v nabavo, ker je skori vse roza. user posted image user posted image

Zdele grem pa na balkon na en kofi, preden mi sonce začne nabijat vanj.

Mejte se!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
21.7.2010 13:45:49   
slovenka
ojla mamike,

pavza pri nas. Mali spi zgoraj, ker je bila prej preveč galama, Sofija spodaj... mali je dopoldne zaspal v hiši, običajno v vozičku, tako da danes nismo hodili na sprehod, samo doma... pa sem Sofiji malo laske porezala, pa varuška me je pobarvala... skuhano je... zdaj pa moram malo pospraviti. Dosti se mi ne ljubi, ne da ne bi bilo potrebno user posted image

TMS, uspešen nakup, BS, ti pa uživaj! Jaz bom verjetno kar moji sestrici dala nekaj denarja, da mi nakupi stvari za ta mala dva za jesen. Mali je že na št. 62, zaenkrat še gre, nekaj 68 še tudi imam, ampak ne kaj dosti...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3961
21.7.2010 14:46:13   
TaMaSa
helou

mi smo nakupili. me je prodajalka spet zzivcirala, ker je trdila, da sedez od 0-18kg ne obstaja. Mi ga imamo pa v avtuuser posted image

Moja S. ima ze 80st cunj. Je preskocila 74, kar naenkrat. Noro!
Kuham, tamala je sitna, ena spi...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
21.7.2010 15:18:46   
babysolza
hej ho

Jaz tudi kuham. Se mi zdi, da bomo spet kmalu začele jutranjo debato z idejami za kuhanje, zdaj ko nas je par kuharic tle. user posted image user posted image  Uglavnem, mi bomo danes goveje zrezke, bučke v omaki in pire krompir. user posted image

Slovenka, midva sva šla zadnjič v šoping za tamalega, pa sem večinoma zapravila za cunje za Sabino za jesen. Sem uspela mojega prepričati, da res, ampak RES nima nič oblačil za jeseni. Se mi je sam smejal, ko odpremo njeno omaro pa kar pada ven. user posted image user posted image  

Mene pa jezi, ker so mi začele fuuuul zatekati noge - isto kot pri Sabini. In to ene 2 dni nazaj - ravno ko se je mal shladilo. user posted image  Ne štekam, če bi mi prej, bi razumela da zaradi vročine. Tako se mi pa zdi, da je očitno moja beba (tista v trebuhu) imela porast in je mogla zdele kar zrasti - tudi miga ne več toliko oziroma ima bolj raztegovalne vaje (auuuuu), prej je bila pa cela telovadba. In mi po mojem pritiska na žile al kaj, ker tudi noge u vis ne pomaga. Pa hecno mi je, ker mi spet (kot pri Sabini) bolj zateka desna noga - očitno je na tisti strani bolj udobno ležat al kaj? user posted image user posted image

A sem se že pohvalila, da sem rdečka? Mi Sabina vsak dan pove, da ima mamica lepe la(ske). user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
21.7.2010 19:23:43   
TaMaSa
oj rdeckauser posted image  Sama sem vsa pisana. Narastek mi je prijel, valjda, ostalo ne. Za stict sem, nujno. Pa ne vem, ce me ne bo kar dec. Probat ni greh. Pol ga bom pa spet sinfala, kak psihic je, ker me je tolk zasustraluser posted image user posted image .
slovenka, kaksno bojno barvo si ti udarla?

Sem samauser posted image user posted image . No, skoraj. S. v sobi spi, ker cel popoldan ni. M. je sla z fotrom v bajto roze zalit in gledat, kolk so naredili.

Danes je bil en grozno tezak dan. vroce, vroce...se kar je 33st. Tamali2 sta bli vrocini primerno sitni, mami pa na robu zivcnega.

Lunca, imas ti tudi tak sedez, ki je v dveh delih v bistu. ko ima otrok 15kg, se vrhnji del sname in se ga pripne z avtomobilskim pasom? Je maj ze doma in kaj ima naslednje potovanje? Dobr je, da hoce bit tolk od doma.
Moj necak je iste starosti, pa je sel za 5dni k teti, so ga razvajali 100 na uro, a je sel vseeno en dan prej domov. Mu je bilo dolgcas....po meniuser posted image . Res. Je se isti vecer pri meni spal. To je blo zdaj zadnjic, ko smo ble v Slo.

Aja, crocsov se zdaj nimamao. Edino danes je moz kar vzel st.26-27, za kasneje. vsepovsod so, al premajni al prevelki. neverjetno, pa tamali so tolk vsec.
Smo ji pa kupli kopalke, ki so podlozene z uno peno, da otroka drzi nad vodo. Mi je zal, ker nisem vzela se za S. Saj imamo fredov obroc- ne vem sicer kje, ampak se mi zdi bolj neprakticen kot te kopalke.

Grem zdaj specle s sirom pect, ceprav sem descu rekla, da ne bo nic za jest.

rdecka- super kosilo si naredila. Jaz sem narocila zase pizzo, M. je spagete, S. pa krompir z cvetaco.

ASica, so se vam cukri kaj umirili? pa zakaj pravis, da bo na morju boljeß kdaj sploh greste?

Neposredna povezava do sporočila: 3964
21.7.2010 20:12:58   
aleksandra silvija
Ojla.

O, rdečelaska med nami!user posted image

TMS, o sedežih, sedaj nisem čisto na tekočem. Ampak iz lupinice smo mi vedno prešaltal na sedež, ki je primeren potem do enih 3-eh let.

Cukri--maleeeenkost bolje.
Zakaj bo na morju bolje?
Ker se bomo pripeljali in se ne dotikali avta 14 dni!user posted image  Koliko bo to vplivalo na J. cukre glih ne vem, ziher pa bo dobro  na moje in moževo počutje. Dopust v pravem pomenu besede, ko ni treba nikomur nikamor in se nič ne mudi, če ne upoštevam črpalke in gledanja na uro okoli tega

Ti to o kopalkah s plovčki?
Mi smo kar po netu za J. in L. naročili telovnik s plovčki. Naša 2 fanta tudi ne marata fredovih obročev, ker so nerodni. Tej telovniki so pa super, nič ne ovirajo pri plavanju.Konfidience ali nekaj podobnega so.

Mateja--nič nisi govorila sama s sabo, saj preberemo kar poveš, samo malo kasneje.user posted image

Uh, bom še pol pokomentirala, upam, me kličejo

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
21.7.2010 21:46:40   
babysolza

rdecka- super kosilo si naredila. Jaz sem narocila zase pizzo, M. je spagete, S. pa krompir z cvetaco.

Hvala, hvala. Tudi dobro je bilo, da se mal pohvalim. Sam tebi se pa da - jaz že vidim letošnjo zimo, ko bom papcala cvetačko, pa brokoli, pa bučke - jaz bom jedla kar isto kot bebica, kje se mi pa da zase posebej kuhat. user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
21.7.2010 21:48:45   
babysolza
moram it pogledat, kaj kej vrtijo v kinu - si morava privoščit, ko je Sabinči na počitnicah.
Danes me je klicala po telefonu, da mi je povedala, da je naredilo kakico v kahlico. Pa lulala tudi. Je bla ful ponosna sama nase. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3967
21.7.2010 21:55:12   
TaMaSa
rdecka, za kino ubijamuser posted image . user posted image Res bi sla, s Tali npr. pa ne morem nikakor, ker dec z dvema, pa ne bo. ko je bla samo  M. sva s t. sli, zdaj pa ni sans. Da bi bla pa Tali se doma,...mah, ne, rajs ne.
Daj povej, ktero komedijo bosta vidlauser posted image

ASica, aja, glede avta si mislila. ja itak, da si boste mal odpocili. Vi2 in ti sploh. Si moras.
Ja, s plovcki. Nisem vedla kako se rece po nase. Bom sla kupit se za S.
Sedez smo pa menjali za Meri. S. bo sla v njenega.

a ni cas, da se RMRM vrne z dopusta? Sicer ne vem, za koliko casa so sli...

Neposredna povezava do sporočila: 3968
21.7.2010 22:14:30   
mate0ja
alo, pakiram, ker morm jutri v šoping v petek pa gremo takoj ko pridem iz službe. Joj mi gre na živce ko je tok vsega: voziček kup cunj za vse tri, hladilna torba (polna bo v petek) pa igrače pa vagon kozmetičnih in zdravstvenih pripomočkov pa da ne govorim o igračah .... in pol mi ve še o enih kopalkah s plovci pa telovniki... ja kam naj še to zbašem. Še za rokavčke je komej kej placa ostalo. Grem zdej še glavo prat pa še par stvari na kup znosit pol pa pridem še pogledat če ne spite user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
21.7.2010 22:46:11   
TaMaSa
Mateja, pol pravis, igrace, pa igraceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
21.7.2010 22:53:07   
aleksandra silvija
Mateja, saj če imaš kopalke s plovčki ali pa telovnik, ne rabiš rokavčkovuser posted image user posted image user posted image
Sploh pa imaš ti 1. otročka, jaz sem rabila 9 let, da sem našla ta pripomoček in veš kaj?
Čisto luštno smo se imeli tudi brez plovčkovuser posted image .

A ti povem zakaj mi izbiramo lokacije dosegljive z avtom?
2 hladilni torbi
+ dodatna hladilna torbica
1 veeeeelik kovček J. reči
dodatna torbica s pripomočki za J., ki mora biti pri roki + še dodatna takšna torbica
tehtnica.....
zdravila
....

igrače,

kozmetike pa niti ne nosimo na morje, razen za tuširat, pa še to potem kupimo dol
ampak na koncu imamo polnega vitota, izgleda, kot da se selimo....ni mi čisto jasno, kaj user posted image  napakiramo za vsak dopust

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
21.7.2010 22:57:33   
aleksandra silvija
Naša velika 2 sta že začela s pakiranjem igrač.
Ob pogledu na izbor sem jima povedala, da bodo na morju kamenčki, mivka, voda, kup tamkajšnih igral, kakšna lopatka, vedro in konec!
Letos UPAM, ne omo tovorili s sabo igrač.
Poteme pa poslušam kje je ta avto, pa oni, pa oblekca od tega dojenčka, P. bi itak s seboj imela vso komplet opremo za Annabell (od posteljice, kengerujčka, vozička, jajčka,.....) da se ti zmeša.

No, ok še skiroje lahko vzamejo in kolesa ter rolerjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
22.7.2010 8:30:34   
babysolza
AS in mateja, dejstvo je, da s seboj vzamemo - kolikor je placa v avtu. Midva sva letos nabasala poln avto (mamo laguno karavana), prtljažnik in še zadnji stoli so bili polni, pa sem celo pot jamrala, da za drugo leto si bo treba očitno kovček za na streho omislit - ker bo pač še en član več + nič placa na zadnjih stolih. Si sploh ne predstavljam, kako bi šli na počitnice z letalom, ko lahko vzameš sam en kufr al dva? user posted image user posted image   Smo pa imeli s sabo enih 8 brisač za na plažo pa vsak svojo debelo podlogo, pa 2 bazenčka pa stol zame pa kolo za Sabino pa hladilno torbo pa 3 kufre cunj pa ... Sem pa sklenila, da za manj kot 5 dni se sploh ne odpravim več od hiše, ker je s tem pakiranjem preveč dela. Lani smo šli za 3 dni v toplice, se mi zdi, da sem sam pakirala.

A moje noge ste pa čist zignorirale? A tolk smrdijo al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
22.7.2010 8:55:50   
TaMaSa
Mateja, da nisi kaksne nujne igrace pozabilauser posted image
O pakiranju pa rajs ne bi. Imamo ogromnega jeepa, pa je vedno do fula nabasan. Ni vazno, gremo vsi, al pa samo me3.

Pati je hecna. Vse za Anabéluser posted image user posted image user posted image

Rdecka, kaj bi rada?. Ti zatekajo, nimas kaj.
Men so pri M. noro. Obut nisem mogla nic, hodit sploh ne, bolele za znort, pa ni prav nic pomagalo. Komaj tam en mesec po porodu, se je uneslo.
V porodnisnici, sem bla k ena revca. Vse so imele take fensi natikace, jaz pa navadne copate od desca.

Neposredna povezava do sporočila: 3974
22.7.2010 10:58:47   
mate0ja
O BS praktično je bil z moje strani namenski ingore na tvoje otečene noge. Slabi spomini na mojo nosečnost. Zdej k si me spodbudila pa napišem.

Men ni jasno in niti starša ne znata odgovorit na vplašanje po kerem modelu so mene delal. Velika 180, vedno preveč kg, nogo pa št. 42 povrhu vsega visok nart in spredaj širokouser posted image . Že tako težko dobim obutev zase pol pa še to otekanje. Prvi dan ko sem nastopila porodniško sem na račun otekanja pridelala 4 kg, naslednja dva tedna še 4 zraven. Obula sm lahko le Matejeve japanke, ki so bile seveda prevelike ampak komaj dovolj široke. Rajši pa ne bom razlagala kako je blo ko je začetku junija bil en deževen dan in sm mogla na pregled...

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?