slovenka
|
ojla mamice, no, zdaj me pa ima firbec, katera ona druga tema... Nina7, dobrodošla pri nas Bova lahko kako rekli o tem, kako je biti mami dveh otrok. Tu gor so same z enim ali pa z več kot 2 Naša pupa je julijka, tu sem, ker je bil PDP junija 2008, fantek je pa rojen 3.6.2010. Mi moraš dati nasvete, kako vozite... čeprav, da bi bil naš star 8 mesecev, si ful ful želim, komaj čakam... a ni lažje zdaj? Njamka, bomo potem tudi mi poskusili na morju. Saj moj se že sedaj trudi s kahlico, samo ni cele dneve doma, jaz pa nimam volje zdaj ob malem... pa se tudi bojim, da bi ji to služilo, da me vleče stran od malega... ker sedaj, ko vidi, da se pripravljam na dojenje, si takoj nekaj izmisli... ima pa luškane hlačke, plenice nima rada gor... tudi sram jo je za kakanje, ker ko nima plenice, se zmeraj skrije nekam za rožo... samo vse skupaj se še ni poklapalo. BOmo videli... Hi, hi, no, naša pa še ni nikoli izjavila, da je zaspana. To bi pa res rada slišala JAsno, ker ni v vrtcu, nima nobene ure... ko pa sem jo spomladi vozila k sestri v varsto, ko nisem imela varuške, pa je bila zmeraj vesela... oz. ko je bilo toplo, sem jo kar spečo nesla v avto, sicer se je pri vhodnih vratih zbudila, ampak je začela "vauuuu, avto,..." Tako da pritoževanja nad vstajanjem mi še nismo imeli. Imamo pa zdaj bolj pozno uro zvečer. Ob 21h bi meni bilo super, o pol osmih pa niti misliti ne upam. Je pa bolj 21.30 in velikokrat še kasneje... Sicer se sedaj zelo rada tušira z atijem in on kar gre v kabino, pa ona potem prileti, tako da s tem jo malo sili k spanju, ampak... Ja, na srečo zadnje dni mali hodi prej spat, že kje ob 19h in spi tam do 7h zjutraj (seveda z dojenjem vmes, ampak prav zbudi se pa ne), tako da so večeri bolj mirni. Moram se pa pohvaliti, da sem ravno izvedela, da je sodnik na Sodišču EU v Lux poslal uvodno besedo za mojo knjigo. mi je pred časom obljubil, ampak mi je več ljudi reklo, da se pri njem ne ve, da verjetno ne bo nič iz tega. Ampak je poslal in me zelo pohvalil :) Sem kar vesela, bo lepo izgledalo... Grem perilo zlagat