|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
25.7.2010 14:35:02   
slovenka
ojla mamice,

njamka, kaj "bo"? Si user posted image ? user posted image Nekam reži se zadnji smejček v tvojem postu... user posted image Sicer pa čestitke za lulanje v školjko. Pa a ni že ful mesecev nazaj Sara bila brez pleničke? Naša je sedaj tudi ne mara več, ampak je taka kot Lovro, plenice ne bi, školjke pa tudi ne. Se pa zdaj nekaj z atijem učita, bomo videli, če bo kaj iz tega. Kako pa ste se imeli na morju? Pot dol je bila ok? Mi gremo čez 2 tedna. Oziroma čez 2 tedna bomo že doli user posted image

Kaj počnete ostale? Mi smo bili pri naših na kosilu, zdaj pa počivamo. Dolgčas, ne? user posted image

Aja, moram iti še na fb, morda je lunca zdaj tam user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.7.2010 20:03:24   
RMRM
Dan!

Mi smo nazaj s prekrasnega dopusta. Je blo res noro fajn, voda ful topla, vroče, ampak se je kr dalo preživet. L. navdušen nad vodo, sem ga komaj ven spravila. Takoj ko sem mu oblekla kopalke, je bil že nervozen, je blo treba koj v vodo. V glavnem smo se imeli super.

Pa ve? Vidim da vas kr nekaj odhaja na dopust, nekaj se jih je že vrnilo. user posted image user posted image .

Upam da ste se vse imele lepo.

AS, dobr da imate Vitota, da ste vse spravil not. Pri nas je blo kr problem, tako da resno razmišljava o menjavi avta, samo še ne vem katerega, al mojga al od user posted image . Tko al tko pa imava čas do naslednjega poletjauser posted image . Jeseni če bomo šli na krajše počitnice, ne rabimo tolk sabo vlačit.

Jaz , no mi2 z user posted image  imava jutri in v torek dopoldne opravke v LJ, tko da če je katera za user posted image  se lahko zmenimouser posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.7.2010 21:33:11   
TaMaSa
ooo Njamka, a bo user posted image ? Jupiii, cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oj Slovka, RMRMuser posted image user posted image

RMRM jest pridem...v mislihuser posted image .
Mi se ne gremo drug vikend v slo. Spet ta siht od mojga, madona za znort. Cez 14 dni sred tedna recimo.
pa drgac, je ktera gor?

aja, moj otrok obvlada vse. Letom primerno seveda.
sem se kr mal zasekirala zadnjic pri P, zarad govora, pa pol itak kr nekej za sabo potegne...zdej se mal vec igramo. Karkol pocneva, na zacetku me mal cukasto gleda, v drugo je ful bolje, v tretje obvlada. narise krog-ceprav ga pri p ni, pa res lepga naredi, vodoravno, navpicno crto..zdaj jo ze puzzle malenkost vec zanimajo, pa kvartopirc je ratalauser posted image user posted image user posted image
Se ne mislim nervirat vec sploh, kaj kdo zna, pa kaj moja, ker vidim, da je potrebna samo vaja.
Ja, vrtec da svoje. zelo, zelo velik. Saj gre drugo leto.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.7.2010 22:08:08   
RMRM
TaMaSa, heloo. Dej, ne sekiraj se. Normalno da je vse ok z razvojem tvoje M. Večina otrok v tistih parih minutah ne pokaže tistega, kar si dr. zaželi videt, slišat....

Zadnjič je bla S. z mano na terapiji, pa tud ni mogla verjte, da je L. tako miren, resen, na terapiji. Čisto nasprotje kot doma.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.7.2010 22:20:44   
TaMaSa
Mah ja saj vem. Samo pol se tu na rr berem, kaj kdo zna...itak a ne, ce jih ze od nekdaj ucijo svega in svasta.
Zdaj po novem ne poslusata vec uspavank pred spanjem, temvec pravljice.

sem pogledala slike na fb. Lustni ste vsi, eden bolj kot drugi. Se je S. spet mal na svetlo pobarvala? Tasrednji fant je pa pravi latino sarmer. tamal pa itak lep k slika:)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.7.2010 22:24:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

ooo Njamka, a bo user posted image ? Jupiii, cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne še. Ampak bo:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
25.7.2010 22:24:58   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Ne, ne še. Ampak bo:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne zaj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.7.2010 22:33:05   
Anonimen
Slovenka, smo se imeli fajn ja, razen tista štorija z avtom pred morjem, na morju in po njem user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamala je spet bruhala na poti tja, za nazaj skoraj, ampak je šlo. Itak, sej mora. user posted image

RMRM; lepi ste vsi.user posted image Pa fajn, da ste tako uživali, sploh Lukas. Naša je imela tud rokavčke, je šla sama v globoko vodo, brez straha. user posted image Je pa res, da mi nismo bili ogromno v vodi, ker je blo prevroče.  Kljub šotoru in vsem pripomočkom,smo odšli na plažo po 16 uri, za 2 uri in to je to. Pred apartmajem je bla pa druga pesem. Bazen napihiljiv, polno igrač in gasaaaa. Tam je pa kar skakala kot nora. Se je videlo na obrazu, da resnično uživa na morju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.7.2010 22:37:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

ne zaj...user posted image

Sej te ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.7.2010 7:22:14   
aleksandra silvija
Jutro.

RMRM--dopoldan imata opravke?
Škoda.
Jaz jutri delam do 12-ih , nato pa greva z J. v Lj na kontrolo. Sedaj, ko je avtocesta v 1 kosu, bi morala biti v slabi uri v Lj.
Če boš v tistem času še kje blizu, me pokliči.

Super S. za uporabo spodnjih hlačk.
A veš Njamka, da sem jaz pri moji taveliki uporabila isto foro z lepimi gatakami?
Ona je tudi tekoče govorila pri letu in pol in potem sva se lepo dogovorili, da bo tudi ona imela hlačke, kot ostali in da ne bo več uporabljala pleničk, ker so te za dojenčke.
Dali sva stran planičko, šli v trgovino po zalogo spodnjih hlačk in od takrat je bila suha.

No, pri L. je kaj takega znanstvena fantastika.

TMS- a v Slo pridete?  Enkrat nekoč se moramo res srečat.

Slovenka, kakao kaj tvoj mali smejko?

Lunca-še nabiraš kilometre?

BS--še malo, še malo ali že imaš štručko?

Nič, letim v službo, v sredo zgodaj zjutraj gremo na morje, tako mi za pakiranje ne bo ostalo veliko časa.user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.7.2010 9:40:49   
TaMaSa
morgen

Oj ASica. RMRM in ASica, uspesen pregled vam zelim. Pa mormo se vidt, nujno!!!
Samo kdaj mi pridemo. Vedno se vse nekaj odlaga. Tale firma...
Drugac gre pa tali v soboto koncno v Anglijo, mene pa ze zdaj skrbi, kako bo. Se mi zdi kot, da gre na drug planet. Samo, da bo vse ok, jo kdo ne ugrabi- to me se najbolj najeda, napade, da se mi ne izgubi...saj ne smem razmisljat o tem. Ce bi bilo po moje, punce ne bi pustila nikamor.
Samo, doma privezat kje pa ravn tko ne moremuser posted image .

Moja Majcka je vceraj odkrila Nintendo. Cist je not padla, ga moram danes prav skriti, ker, kam pa to pase. ves cas samo psa hranit, pa kopat, pa sprehod...ce bi bil vsaj zivuser posted image

Imamo spet dez. Vceraj je bilo ok, vendar ni blo niti 20st. Smo se mal okol potepali, pa tamli2 sta bli cist poletno obleceni, drugi pa ze v jaknah. Samo upam, da ne bo kak prehlad.

kuham juho, perem, tamali2 spita. meri se kar, S. je sla zdaj, ker je bila spet zgodnja. pa se nocno dezurstvo sem imela, ker ga je S. nekaj srackala. Jo je izgleda trebuscek mucil, ker je zjutraj pokakala take bobke k ena srnicauser posted image . Ji moram skuhat slivov kompot.
No, imejte se mamicke in lep dan

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.7.2010 10:49:39   
Anonimen
Dan

Zdej verjetn nobeni ni jasn kaj je zdej to za enauser posted image . Mi je TaMaSa rekla, da naj pridem mal k vam. Sej sploh ne vem kaj naj napišemuser posted image
No tkole, moja tamala je tud junijka 2008. Je ena ornk babnca, ki zelo rada je in ima že mal čez 13kguser posted image . Govori k navita, trmarit tud zna, pa ena velika zaspanka je. Ima še bratca, ki je star 8 mesecev.
Kej več pa sproti, da se mal upelem, če me ne boste skenslaleuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.7.2010 10:58:28   
TaMaSa
nina7-seveda te ne bomo, nc bat.user posted image
Fino, da si se opogumlauser posted image user posted image

Grem zdaj s. nahranit, ze nekaj cingla v zibki. Ja, se kar je v zibki revica. Samo cakam, da mi vstane in cez zgrmiuser posted image . V spalnici ni prostora za se eno postlco. Ko se preselimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.7.2010 11:12:51   
Anonimen
Jutro. Nina,ti kar piši in piši in piši. Smo vsake nove vesele.user posted image

Naša je šla danes prvič v vrtec brez plenice...pa da vidimo kako se bo tole izcimilo še tam.user posted image Upam na najboljše. Sicer mi je še včeraj tamala trdila, da bo res prosila za lulat in kakat, danes zjutraj pa da ne,.user posted image user posted image user posted image Bomo videli.
Je pa hudič edin to, ker mi zvečer ko je treba zaspat kriči, da more še mal popit, da ne bo žejna, pol pa lulat in spat. On seveda jo ubogam, ker ne smem zdej to pa kar mal tako tako delat. če smo začeli smo začeli na polno. No in potem ko to opravi, mi kriči da zdej mora pe še kakat.user posted image Hudiček mali. In ni klobase, pravi da bo jutri. Ok, pol pa končno zaspi. me preiskuša, točno vem da zavlačuje tole njeno spanje. Sej zdej mi itak ne zaspi pred 9 uro zvečer.
Danes je tud njo mal luna nosila po mojem. Sred noči je kričala da hoče avtkauser posted image , grem k njej, zaspi končno nazaj in pol že pred 6 zjutraj, da bo ona zdej skuhala kavico.user posted image In jo je res...v svojih šalcah. Mleko si je pa sama postregla iz hladilnika. Glede tega moram še pogruntat kako naj zavarujem hladilnik.user posted image

Zdej mal pospravljam, spet mal selimo omare sem in tjauser posted image

AS, dobro pali to na gatke, ne? Jest sem bla čist šokirana. Ko je enkrat polulala metuljčka je bil cel jok in stok. Mami mora zdej oprat gate mi je takoj rekla. user posted image Pa ne spakiraj preveč na morje. jest sem vzela 3/4 preveč. Ampak sej smo vse iste, itak.user posted image

Šibam na kofi.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.7.2010 11:23:07   
Anonimen
hvalauser posted image

Pr ns tole z gatkam nč ne pali, briga njo če se na njih polula al pa pokaka.Jest mislim da bo ona še kr neki časa mela plenico gor, sploh ker full lula, vsakih 15 minut. Če je 2 uri ne previjem ji kr čez pride. Bosta verjetn s tamalim drug let oba naenkrat brez pleniceuser posted image .
Tvoja pa verjetn bo povedala v vrtcu, če se boji za gatke.  No sporoči kako bo.
Ej pa ni zjutri nč sitna ko tko kmal vstane?
Naša je mela zdele obdobje k je hodila spat okrog devetih, sam pol je bla zjutri taka kriza za ustat, da je joj. Se je drla, da ona ne bo vstala, da je zaspana...zdej sm jo pa začela spet ob pol osmih dajat spat pa je ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.7.2010 11:58:17   
TaMaSa
madona njamka, vsaka cast, klanjam seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super post si napisala na uni temi. realno, nenesramno- kot nekatere, super res.
prides, koj vse skuzis, pomagas...ejjj punca dobra si. Da vem na koga se obrnem, ko mi bo kaj zagustilo. Bom vsaj dobla kak dobr nasvet in eno brco v tazadno.
Sama sem pri takih zgodbah cist prevec custvena, bi najrajs kpoj tja z denarjem tekla, pa se mal otroke odpeljala.

...grem zdej naprej kuhat. Spinaca, krompir- to bo za tri babnce moje. sama bom cevape, ker zacenjam hujsat, za desca pa se nimam pojma. No, cevape, pa juho, meso iz juhe...bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.7.2010 13:45:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

hvalauser posted image

Pr ns tole z gatkam nč ne pali, briga njo če se na njih polula al pa pokaka.Jest mislim da bo ona še kr neki časa mela plenico gor, sploh ker full lula, vsakih 15 minut. Če je 2 uri ne previjem ji kr čez pride. Bosta verjetn s tamalim drug let oba naenkrat brez pleniceuser posted image .
Tvoja pa verjetn bo povedala v vrtcu, če se boji za gatke.  No sporoči kako bo.
Ej pa ni zjutri nč sitna ko tko kmal vstane?
Naša je mela zdele obdobje k je hodila spat okrog devetih, sam pol je bla zjutri taka kriza za ustat, da je joj. Se je drla, da ona ne bo vstala, da je zaspana...zdej sm jo pa začela spet ob pol osmih dajat spat pa je ok.

Včasih je kriza zjutraj ja, kot pri vas. Ne, ne bom ustala, ne morem, sem zaspana...ampak potem je kul po parih minutah. Razen ko letijo potem mal kasneje čevlji po kuhni, ker nobenih noče obut.user posted image

Veš, pri nas je blo prva 2 dni non stop lulanje, kar je spila je že čez par sekund že lulala, kar curilo je od nje. Potem je pa frajla občutila kako lepo je brez plenice. Res, v 3 dneh smo bili popolnoma brez. In za vsako lužico smo ji čestitali, seveda je morala asistirati praznjenje kahlice...to je blo še najbolše od vsega, ker ona men res zelo zelo rada pomaga pri vseh opravilih.user posted image

Zdej sem vsa na trnih kako pa kaj jim je šlo v vrtcu.....še ena ura pa bom vedela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.7.2010 13:50:07   
Anonimen

madona njamka, vsaka cast, klanjam seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super post si napisala na uni temi. realno, nenesramno- kot nekatere, super res.
prides, koj vse skuzis, pomagas...ejjj punca dobra si. Da vem na koga se obrnem, ko mi bo kaj zagustilo. Bom vsaj dobla kak dobr nasvet in eno brco v tazadno.
Sama sem pri takih zgodbah cist prevec custvena, bi najrajs kpoj tja z denarjem tekla, pa se mal otroke odpeljala.

...grem zdej naprej kuhat. Spinaca, krompir- to bo za tri babnce moje. sama bom cevape, ker zacenjam hujsat, za desca pa se nimam pojma. No, cevape, pa juho, meso iz juhe...bo.user posted image

Se ti zdi? No, men nikakor ni šlo v glavo, zakaj enostavno noče povedat resnice in sem jo sama izbrskala, v bistvu so pomagale ostale, ko so dajale določene informacije.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.7.2010 14:18:31   
slovenka
ojla mamice,

no, zdaj me pa ima firbec, katera ona druga tema... user posted image

Nina7, dobrodošla pri nas user posted image Bova lahko kako rekli o tem, kako je biti mami dveh otrok. Tu gor so same z enim ali pa z več kot 2 user posted image Naša pupa je julijka, tu sem, ker je bil PDP junija 2008, fantek je pa rojen 3.6.2010. Mi moraš dati nasvete, kako vozite... čeprav, da bi bil naš star 8 mesecev, si ful ful želim, komaj čakam... a ni lažje zdaj?

Njamka, bomo potem tudi mi poskusili na morju. Saj moj se že sedaj trudi s kahlico, samo ni cele dneve doma, jaz pa nimam volje zdaj ob malem... pa se tudi bojim, da bi ji to služilo, da me vleče stran od malega... ker sedaj, ko vidi, da se pripravljam na dojenje, si takoj nekaj izmisli... ima pa luškane hlačke, plenice nima rada gor... tudi sram jo je za kakanje, ker ko nima plenice, se zmeraj skrije nekam za rožo... samo vse skupaj se še ni poklapalo. BOmo videli...

Hi, hi, no, naša pa še ni nikoli izjavila, da je zaspana. To bi pa res rada slišala user posted image JAsno, ker ni v vrtcu, nima nobene ure... ko pa sem jo spomladi vozila k sestri v varsto, ko nisem imela varuške, pa je bila zmeraj vesela... oz. ko je bilo toplo, sem jo kar spečo nesla v avto, sicer se je pri vhodnih vratih zbudila, ampak je začela "vauuuu, avto,..." Tako da pritoževanja nad vstajanjem mi še nismo imeli. Imamo pa zdaj bolj pozno uro zvečer. Ob 21h bi meni bilo super, o pol osmih pa niti misliti ne upam. Je pa bolj 21.30 in velikokrat še kasneje... Sicer se sedaj zelo rada tušira z atijem in on kar gre v kabino, pa ona potem prileti, tako da s tem jo malo sili k spanju, ampak... Ja, na srečo zadnje dni mali hodi prej spat, že kje ob 19h in spi tam do 7h zjutraj (seveda z dojenjem vmes, ampak prav zbudi se pa ne), tako da so večeri bolj mirni.

Moram se pa pohvaliti, da sem ravno izvedela, da je sodnik na Sodišču EU v Lux poslal uvodno besedo za mojo knjigo. mi je pred časom obljubil, ampak mi je več ljudi reklo, da se pri njem ne ve, da verjetno ne bo nič iz tega. Ampak je poslal in me zelo pohvalil :) Sem kar vesela, bo lepo izgledalo...

Grem perilo zlagat user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.7.2010 19:46:23   
TaMaSa
Slovenka, a tema te zanima?

Na dobrodelnosti, pomagat, al kako je ze naslov. Samo je ze tolk napisanega, da se ti ne splaca niti pogledat ne.

Mene je kar hudo potrla, tako in tako. Lahko samo recem, kolk so babe lahko zleht, napadalne, nesramne...user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.7.2010 20:00:23   
Anonimen
No evo,otroc spijo zdej pa počitekuser posted image
TaMaSa kašno dieto boš pa udarla?
Njamka pri nas je blo tolk hudo, da se je še pol poti ( 10min) do vrtca drla v avtu.
Zdej se jo da tko umirit, da ji rečem, da jo Pehta gleda,pa takoj utihneuser posted image . Mamo Kekca na sporedu, ji je full zanimiv. Sam pol ona zdej ko tamal joka reče : tiho T. bo grozna Pehta pršlauser posted image .
Kako je blo brez pleničke v vrtcu?
Slovenka tvoj mali je pa rojen na isti datum kot moja tavelikauser posted image .
Ja , zdej je res full lažje, čeprov zna bit kakšen dan že preveč naporen, sploh če so kakšni zobje v igri.
Na začetku je blo pa katastrofa. Tamal se je non stop joku,skoz ga je neki matral,ponoč,podnev...
Pol je pa pri mesecu pa pol začel spat celo noč pa je blo lažje. Sej čez dan je bil obupen, sam vsaj naspana sm bla. Do ene petega meseca je bla kr kriza, sploh pri hranjenju je bil obupen, me je blo pol kr strah mu jest dat ker je take zganju zravn, se zviju,jokal...

Naša ene 5x na dan reče da je zaspanauser posted image . Dons smo šli z vrtca k tašči pa gre kr v spalnico, se sezuje , da čevlje k omari in gre na pojstlo in reče da je zaspana da gre spatuser posted image . Sam pol je nism mogla pustit tm, ker sm tamalga mogla spat dat tja. In pol mi revež še s pojstle padeuser posted image . Na srečo je vse uredu, pa tud joku ni skor nč. Trpežen decuser posted image
Zdej je tvoj lih tolk star, da bo ritem dobu za zvečer, bo fajn.

Una tema je pa zanimiva ratala. Njamka dej povej kaj si zvedla, me res zanima,lahko na zs. Si ji pa fajn napisala sam kaj k ignorira take poste.je pa res čudna
grem do konca prebrat

< Sporočilo je popravil nina7 -- 26.7.2010 20:01:46 >

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.7.2010 20:12:03   
TaMaSa
nina, pa saj jih ne ignorira, vsaj na zacetku jih ni. Ampak ce se pa ponavljajo, le da razlicne uporabnice napisajo, pa res nima smisla pisat.
Pa ce se zahvali za denar ni prav, ce se ne , ni prav, ce odgovarja, je spet ves cas na netu, namest, da bi kaj konkretnega nardila, nekatere mislijo, da, ker so poslale denar, morjo tut potem vedet za vsak korak...ma, bolano do konca.
Je tudi mene presenetil njen mal nesramen napad, samo, zenska pride po dopoldanski odsotnosti domov, pa koj napad.
njamka je za moje pojme napisala dober post, ampak tista brca v rit...jaz ze razumem, ker ona pac take ima, Fleka je pa to vzela kot napad.

Meni ni zal, da sem ji poslala, bom probala se nekaj drugega pomagat. Pa tudi verjamem ji, da je v hudi situaciji, smili se mi predvsem hci.
Sem pa mal gledala, ona je ogromno podarila!!!

Mah ne bom vec o tem, ker mi ze par dni po glavi hodi.
je pa ziva istina, da je tu na rr kar nekaj hudo zleht bab. pika.

Nina, pa drgacuser posted image  otroc iz postle padajo, ti pa na netuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.7.2010 20:22:56   
Anonimen
ja sej to sm vidla, da je podarila. Vse lepo in prav samo men je grdo, ker je začela full žalit. Sej so sam dobronamerni nasveti.Pa brca v rit, edin prov, pa še to ne vem če pomaga, če kr ignorira. No kakorkol, upam, da bo naredila kar more, ker tuki so pač otroci, ki niso nič krivi.

no dej povej na kakšno dieto si se spravla?

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.7.2010 20:28:18   
Anonimen
Ja ene so res žleht, ene pa hočjo na direkten način, brez olepšav pomagat.
ah ja, ne vem kako mu je ratal padt, je bil obložen s povštri, sm ga dala spat on pa kr pleza.
Ma nimaš kej, če je pa odpilen. Res no, ga dam sedet pa se kr meče nazaj, zanalašč, al pa naprej. jao to bo čist pobuškan okol hodu.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.7.2010 20:31:18   
TaMaSa
Na locevalni, samo mi spet nekej ni rataluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?