|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
15.7.2010 16:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kuku

evo, ker me ze vsi trajbajo do G. sem se odlocila da grem user posted image

ampaaakkk ne grem k svoji G. kr hocem tretje oci  user posted image  tko d sm se odlocla d grem privat in sm se narocila v torek 20.07. ob 17:15 user posted image user posted image  Dr. Jericevic.

bomo vidl kaj bo naumil user posted image

se vecja fora pa d dobim menstro user posted image user posted image user posted image  v tem casu user posted image user posted image

a ste ponosne name user posted image  

ZELOuser posted image user posted image pridnauser posted image user posted image

Fargi hvala! pa jaz tud ne vidim albuma k mi napiše da nimaš nobenga albumauser posted image

mi smo se pa dans šli slikat,jaz za vozniško,pol sm pa še izkoristila k smo šli tko da smo 1 družinsko in pa 1 sam tamala dva in so tko lepe slikceuser posted image res prov uvav lahk,pa vsaj na eni slikci dokaj ok zgledamuser posted image bom pol na FB dala

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4826
16.7.2010 15:10:44   
ledenka
nikjer nobene? je vsem vroče? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
16.7.2010 15:45:37   
Anonimen
k pr norcih,jaz se s tortico ubadam oz. dekoracijo k je kr ni koncauser posted image no sej bo zdej konc k mi je zmanjkaluser posted image jah ni kej ne

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
16.7.2010 18:26:33   
Fargesia
pejte na albume in je tam zavihek albumi MOJIH PRIJATELJEV. tam ga boste našle.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
17.7.2010 0:05:51   
murkica
Zdravo punce moje, eno še en glasek od mene :)))

Mi se na polno kuhamo in upam, da bo ta vročina kaj popustila ker je že kar mal nadležno, da se morava s tamalo tok skrivat pred soncem. Drugače pa smo super. Sicer smo preboleli eno virozico (so rekli da naj bi bila 6. bolezen), ampak je bilo kar burno, ker nismo in nismo mogli zbit vročine. Za nameček sva bila pa tudi midva z mojim bolna (nekaj čisto drugega in sva bila na antibiotikih) in sva tudi misva kuhala, zravn pa sm skrbela za malo in nisem spala dva dni, ker me je bilo preveč strah, da ji nebi vročina še bolj narasla :( No ampak zdaj smo super, ne teče nič več iz noska in komaj čakam naslednji teden, ko bova šle mal namočit rikto v toplice.

Vidim, da ste bolj ali manj vse ok, razen tistega bronhitisa, in upam, da je mali sedaj dobro.

Mi pridno rastemo, papamo že skoraj vse, čeprav ji še posebaj kuham večinoma, ker me ves čas skrbi, da ji nebi preobremenila želodčka), ampak drugače pa je mala prava navihanka. Zobkov še nimamo, ampak se spodaj dva nakazujeta, tako da bosta verjetno zdaj, zdaj zunaj. Drugače pa veselo mahamo, že 2 meseca, dajemo bravo bravo, pokažemo kako veliki smo, se skrivamo, seveda pridno čičamo že tudi nekje mesec in pol, se heca z nama in na sploh vsak dan pogrunta nekaj novega :)) Aja pa seveda oponaša kužka, (dela vov-vov) ker je čist totalno nora nanj in je bila to ena prvih stvari, ki jo je pogruntala in izgovorila naglas , no seveda poleg besedice mama :)))

No toliko malo o nas, pa še ena slikica, da vidite kako je nabrita.

user posted image

LUpčka vsem!!!

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
18.7.2010 17:56:26   
Anonimen
dan!
murki lepotičko imašuser posted image

včeri smo se fajn imel,sicer sem imela mal problemov s torto zarad vročine ker sem imela v hiši 30 stopinj in se je krema topila tko da sem jo kr v skrinjo dala in potem naprej,jah proti vročini pa nimaš kej user posted image Luki je užival tko da to je men važno user posted image torta mu je bila pa tud všečuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
18.7.2010 21:38:18   
sonček33
Murkica, kakšen cukrček..kakšna čupca..kakšne oči ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
19.7.2010 6:53:41   
Anonimen
jutro!
no dans se je pa začel za našga pikca 1 mesec dopusta user posted image zdele mi še oba spita tko da bom šla kr zdele dokler imam mir olupit krompir in pa kumare tko da bo za kosilo pire krompir in kumare v omaki zraven pa kakšna hrenovka pa je stvar rešena user posted image potem morm pa še ene tablice nardit k mi je 1 liter smetane ostal pa pol jo morm še mal za kavico nardit pa tko se jo bo hitr porabil,sam res no ta vročina je bila pa že preveč madona 32 stopinj je bilo v senci in kako hudiča naj bi pol torta obstala user posted image ampak ok važn da je bil srečen konec user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4833
19.7.2010 7:33:53   
Anonimen
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
19.7.2010 9:49:57   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  

dobro jutro! M. je končno v službi, jaz na šihtu... upam, da si bom mal odpočila user posted image  pa da nas bacili vsaj za kak mesec ali dva pustijo pri miru.

larilu, pokažeš slikco torte?

murki, kaka bejbika je že! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
19.7.2010 12:48:42   
Anonimen
ajsi
user posted image
tortici je bilo vidno vroče kot tudi figuricamuser posted image jah sej komu pa ni bilouser posted image nč kej posebnega

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
19.7.2010 13:12:08   
ledenka
lepa user posted image user posted image user posted image  in prav profi narejena! sem že na FBju gledala user posted image  nič se ne vidi, da bi ji blo vroče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
19.7.2010 13:18:05   
Anonimen
hvalaaa!user posted image poglej okraske  kolk jim je vroče k sem jih ful prej naredila da bi se posušil ampak se zarad vročine niso mogl zato so se pa tko svetili k ne vem kaj,ampak morm pa priznat da mi je bilo ful v veselje delat tole torticouser posted image zdej pa že premišljujem kakšno bo dobila pikica za svojo prvo svečko k mora biti pa res neki posebnega,v mojih mejah sposobnosti sevedauser posted image drugače pa sem to tortico v skrinjo dala ker v hladilniku i bilo dovolj hladno pa čeprav sem imela na najbolj hladnouser posted image je bila pa ful dobra nutela-mascarpone in pa borovničeva bavarska krema tko da sem to po svoje naredila in je res super prišla

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4838
19.7.2010 17:47:07   
ledenka
zaj, ko maš izpit, bi nam lahko ostanke pripeljala  user posted image  

jaz pa mam angino user posted image  kdaj bomo šli na dopust???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
19.7.2010 18:45:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zaj, ko maš izpit, bi nam lahko ostanke pripeljala  user posted image  

jaz pa mam angino user posted image  kdaj bomo šli na dopust???

za vas bi raje še eno nardila k pa ostanke dala,sam bi zdele vam raj ene tablice nardila (jih itak morm k morm smetano porabit) k so ful osvežilne oziroma pašejo user posted image pa kje si pa zdej angino staknila?
Živček za službo bi se pa lahk name spomnilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
20.7.2010 6:57:10   
Anonimen
jutro
spala ful mal k je tamala neki razgrajala,tamal je pa tud že buden tko da nič kej dost od spanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4841
20.7.2010 8:27:06   
ledenka
eh, zakuhal je še M user posted image  takok da bova spet doma v duetu... jaz pa sem se veselila, da bom mela kak dan za počitek, ko bo v vrtcu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
20.7.2010 9:59:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

eh, zakuhal je še M user posted image  takok da bova spet doma v duetu... jaz pa sem se veselila, da bom mela kak dan za počitek, ko bo v vrtcu user posted image

ja mašinca zdej mate pa vi skoz nekiuser posted image hitr se pocajtitauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
20.7.2010 10:31:10   
sonček33
ajsi in M. objemčke in pikapoke za vaju. pozdravita se čimprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
20.7.2010 14:39:15   
Anonimen
jaz mam pa končno mir,sta tamala dva dans čist norauser posted image jaz sem pa zdele že k cunja in k da bi ne vem kaj delala,mah ja naši otročki obvladajo skakanje po živčkih pa kaj šele bouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4845
20.7.2010 15:29:11   
ledenka
je težek dan, ja.

jutri gremo spet do P user posted image  ma konkretno vročino, ki ni kaj pretirano padla po svečki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
20.7.2010 16:58:19   
Anonimen
ja sej jaz bom pa povsej verjetnosti tud it s tamalim k je pa spet cel pikčast oziroma ima bulice po celem telesuuser posted image zdej pojma nimam a ga je spet kej pičil al je na eno rožo alergičen k nč druzga mi ne pade na pametuser posted image
ajsi pa si ti vsaj mal bolj al še zmer isto?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
21.7.2010 13:25:36   
pikicao.
evo d vam javim..

ucer sm bla pr jericevicu...
premal sluzi... to je za zenske k sportajo pogost pojav.
k full mal mascob zauzijem, se tiste k pa zauzijem pa s sportom pokurim.. zto mi teta menstra ne pride.
pa voda zastaja v telesu.

dobila sm yarina tabletke (baje najbl svoh, pa se vodo odvajajo) pa svecke k mam vnetje

no in ucer jz prvo pojem.. dons sm pa adijo slabo, brez apetita, vrtoglavica..skratka juhej..
pa se trening mam dons user posted image  upam d bom tm na slabost pozabla pa d se zgonm user posted image user posted image

ajsi,larilu a spet bolezen trka na vajina vrata? user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
21.7.2010 15:23:59   
Anonimen
pikec moj nič več ne trka ker je že tuki,v glavnem imamo noriceuser posted image tko da tamavčija kličem pikapolonicauser posted image pa zjutri sem nardila spet neki dobrga pa je elektrike vmes zmanjkal tko da ful zakonuser posted image drugače pa pikec za te tablete sem slišala da so ene najslabšihuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
21.7.2010 19:30:30   
pikicao.
ma norice mate? huh.. pa sej bojo kmal mim user posted image

ja kaj cmo... sam d dobim to bedno menstro sej jih sam 3 mesce jem user posted image user posted image  user posted image kar kol mi je namenjeno mi je user posted image user posted image user posted image

sm pa glih s treninga..pa se dost boljs pocutm..ampak ob 21:00 vzamem 2tbl. juppiiii user posted image user posted image user posted image

drgac pa opazam d ste mal leneeee...kaj je zdej z nasim srecanjem ???

jz od 23.8. dalje gagam.. popoldne mam ob pond, sredih,petkih  Fax.... ob torkih cetrtkih pa sobotih treninge... od pon-petka pa tko k skoz  dopoldne siht. haha.. kaj pravte.. a bom gagnla? user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Družinski zakonik
Paštetka

Kako boste glasovali? Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil. Hvala

za (57%)

proti (29%)

me ne zanima (14%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!