Jada82
|
Ojla! Ja, jest mam tud pestunjo. Jo dam notri v sedeč položaj, pa da ma nogice notri. Ji je kar všeč. Sam jz jo ne morem predolg tako nosit, ker ima trak samo čez eno ramo in me potem boli Kengurujčka sem že kupila, rabljenega, zaenkrat je ok, ji je všeč. Res da nekaj časa rabiš, da jo naštimaš, ampak njej je tak položaj za nosit, da naprej gleda, super všeč. Že prej smo jo tako nosili na rokah in se je kar smejala, ker je bla taglavna ... kao da sama hodi Dons greva na dolg sprehod do Lesc, najprej do ene kolegice, potem pa se na kavi dobimo še z eno! Sem kar excited, hehehe Matejka, poskusi za en dan s tamalim malo čez dan zaspat, če bo šlo, da bom mela več energije za ponoči, da ga magar res enkrat konkretno podojiš, da bosta oba bolje spala ... jaz sem tako delala na začetku, da sem dobila energijo, da sem sploh lahko začela na posteljico navajat. Sem rabila ene 3 tedne, da sem se tolk naspala, da sem dobila energijo. Prej tudi nisem nič mogla .... Verjamem pa, ja, da si utrujena in zmatrana. Je to kar hudo, ane? Meni je to najhujše! No, danes je pa naša malo bolje spala. Okoli 2h sem ji dala samo dudo in je takoj nazaj zaspala, jest pa tud (kar nisem imela niti energije, da bi se dvignila in ji dala čaj - no ja, če bi začela jokat, itak da bi), pol je pa šele ob pol 5h jedla. Tako da Sem prav vesela. Je tako, kot včasih, jupi! No, do ene 6h, 7h sva spali, pol pa še potegnili do 20 čez 8 s stalnim dajanjem dude. Ampak je kar fajn! NIč, grem zdaj še sebi zajtrk naredit, Iza je ravno pojedla, pol pa kar kreneva, da ne bo prevroče
|