|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
20.7.2010 20:32:01   
punsha
Ojla

midva z Enejem sva nazaj. Bilo je fletno, le vreme malo bedno. Bili smo na Kolpi, ampak ga nisem dala nič v vodo, meni se je zdela hladna, pa še sonca ni bilo. V Dolenjske toplice pa nismo šli. Glede bakterij...jaz sem ga že imela v bazenu (terme Olimia), pa ni bilo nobenega problema. Sterilno pa ravno ne more in niti ne sme biti vse. je pa res, da imajo naši user posted image še ogroooomno časa za vse user posted image .

Kahlica Otroka nanjo začnemo navajati nekje med 15 - 18 mesecem. Okoli 15. meseca se začne zavedati da JE lulal, ne pa še da BO lulal. Sicer pa na kahli lahko sedi seveda že prej. Ok, ne moremo pričakovat od dojenčka, da se bo že kar navadil, saj mora biti otrok zrel za to. Mu pa kahlico približamo in se navadi na njej sedeti brez plenice. Stvari pač ne moremo prehitevati in za vsako stvar velja da mora otrok dozoreti. Če pa v tem vidimo kak drug cilj, je pa tudi super (npr, da se nauči sedeti na kahli in jo sprejme).

Jada super za izlet user posted image

dskubin tebi pa za počitnice user posted image . Verjamem ja, da je bil šok tale vročina user posted image

hranjenje ponoči Jaz ga še kar dojim 2x. Si res ne predstavljam, da bi mu ponudila flaško z vodo. Pomoje bi bil jok jok in jok. To bi gledal kaj mi je user posted image . No ne bom probala, ne šeuser posted image

Sigurno sem hotela še kaj komentirat, pa mi je ušlo user posted image Grem še malo brat

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
20.7.2010 20:39:18   
punsha

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/infa-kengoru---3-naCini-noSenja/5513010773554513011
Mi smo kupili tega, pa sem super zadovoljna, predvsem, ko grem po nakupih kam dalje z avtom pa vzamem tamalega zraven.

Vav user posted image . Meni je pa všeč. Pa do 14 kg je. Joj, samo za te stvari je treba biti tako previden. Naš ima že tako težave, ko hodimo na fizioterapijo. Pomoje bom prav skopirala kako slikico in jutri ko imamo FIZ. vprašala za mnenje. Ziher bo rekla ne user posted image . Meni bi bilo pa tak fino to imeti.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
20.7.2010 20:42:11   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Vav user posted image . Meni je pa všeč. Pa do 14 kg je. Joj, samo za te stvari je treba biti tako previden. Naš ima že tako težave, ko hodimo na fizioterapijo. Pomoje bom prav skopirala kako slikico in jutri ko imamo FIZ. vprašala za mnenje. Ziher bo rekla ne user posted image . Meni bi bilo pa tak fino to imeti.

zagotovo ti bo rekla ne.... odobravajo pa druge nosilke:

naša F in Dr sta navdušeni nad Sleepy wrapom (jaz ga imam):

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok)

Če pa hočeš kaj enostavnejšega, pa so meni predlahali tudi mei tai:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=277&detailID=794&ime=Mei_Tai_ByMama

oz. nekaj v tem stilu:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=276&ime=Mehke_nosilke

Aha, pa nošenje spredaj vedno tako, da otrok gleda ven.... nošenje obrnjeno k sebi fizioterapevti odsvetujejo...

aha, pa kolikor gledam, je samo pri traku mogoče nošenje navzven

< Sporočilo je popravil zvesta -- 20.7.2010 20:47:45 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
20.7.2010 21:44:13   
Aja1
Jada82 - če se prav spomnim, si ti kupila pestinjo. Si probala zdaj Izo nosit v njej? Tako da gleda naprej. Naša je zelo rada v tem položaju.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
20.7.2010 23:24:31   
punsha
Ja zvesta, točno tak bi bil odgovor ja user posted image .
Imam pa pestunjo...ampak nisem ga še poskusila sedaj nosit, ko je večji. Prej, ko je v njej ležal je bil rad v njej, potem sem jo pa kar nehala uporabljat. Bom prav poskusila.

Zvesta najlepša hvala za knjigo in CD. To je pa res super! Točno te vaje delamo tudi na fizioterapiji (pa še kaj zraven) in mi je prav kul imeti še na posnetku. Še enkrat hvala, da to deliš z nami. Take stvari so res super! user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
20.7.2010 23:34:04   
punsha
Uporaba pestunje:

http://www.bambi-center.si/index.php/pestunja.html

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.7.2010 7:27:03   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

naša F in Dr sta navdušeni nad Sleepy wrapom (jaz ga imam):

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok)

Zvesta, kako ti Sarajo not naštimaš?
Jaz sem nekak nespretna ... prej, ko je bila še novorojenček, se mi je zdel tisti newborn sistem malo čuden. Zdaj se mi pa spet zdi malo tako-tako, da bi kar noge naokoli mahedrale. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.7.2010 7:55:25   
MATEJKA_
jaz pa zadnjih par noči tako napako delam, da je groza... ampak sem že tak hudo neprespana, da enostavno ne gre drugače. ko se zbudi okrog 24h za jesti, si ga vzamem v posteljo, ga začnem dojit in najkasneje po 2min zaspim in precej trdno. mali se tako sploh ne naje do konca, pol pa zaspi poleg mene in pol se čez kako uro ali kasneje pset oba zbudiva, on spet lačne ali pa znerviran, ker nima mira pri spanju poleg mene - v bistvu drug drugega motiva, da bi mirno spala. in pol ga spet dam na zizo in spet se vse ponovi, jaz v trrenutku zaspim nazaj, on pa tudi kmalu za mano, spet samo polovično sit. in tako se na koncu po 4x na noč zbujava, in čeprav zapsiva dokaj hitro po začetku hranjenja, noben od naju ni ravno naspan, ravno zaradi tega večkratnega zbujanja. ampak zadnjih par tednov sem že kronično nenaspana in enostavno ne vem kako... bom to noč probala sede dojit, pa bom vidla, če bo šlo... pred par meseci je namreč bilo enako, pa sem v sedečem položaju tud zaspala... user posted image

danes opoldne imava pregled in 3. cepljenje (je P zaradi dopsutov pregled pri 6m združla s cepljenjem - drugače da ločena temina - eno pri 5m, drugo pri 6m).

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.7.2010 7:56:04   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Zvesta najlepša hvala za knjigo in CD. To je pa res super! Točno te vaje delamo tudi na fizioterapiji (pa še kaj zraven) in mi je prav kul imeti še na posnetku. Še enkrat hvala, da to deliš z nami. Take stvari so res super! user posted image user posted image user posted image .

jaz sme včeraj končno dobila knjigo Igriva vadba z dojenčkom... tam je vaj še veliko več, še bolje slikovno prikazane, zraven opombe na kakšne napačne vzorce in kdaj je treba bit pozoren... sme jo požirala do polnoči, danes bova pa telovadile kot velike...sem veliko pozabila v treh letih od FTH, pa je tu lepo prikazano... močno priporočam, da si izposodite v knjižnici.-..

ohh, kako bi bila jaz vesela ene Airex blazine... proda katera? user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 21.7.2010 7:58:51 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.7.2010 7:58:10   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Zvesta, kako ti Sarajo not naštimaš?
Jaz sem nekak nespretna ... prej, ko je bila še novorojenček, se mi je zdel tisti newborn sistem malo čuden. Zdaj se mi pa spet zdi malo tako-tako, da bi kar noge naokoli mahedrale. user posted image

Jaz jo dam lepo naprej obrnjeno, pa ji nič nogice ne mahedrajo... tiste trakove med nogicami fajn razširi... če se ti pa ipak zdi, pa lahko nogice pospravič noter v tosti prečni trak, ampak jaz ji sedaj raje pustim, da se luftajo.. no, saj v vročini je sploh ne dajem noter :)

Pomagajte:

Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.7.2010 8:12:05   
Zofy
Jaz sem imela še za Julijo kengurujčka in se mi je tako butast zdel, da sem ga prodala. Sem rabila ful več časa, da sem ga naštimala kot pa rabim za trak in tudi bolj nerodno je bil otrok notri. Če sem jo obrnila stran od sebe, so ji noge kar bingljale, se mi he zdelo prav nehumano. Pa sem pol trak nabavila in sem ful zadovoljna. Tam bolj sedi, ni tako bingljajoč in pasiven.
SAmo Mateja še nisem not dala, ker newborn varianta mi je čudna tudi meni, pol pa je bilo že itak prevroče.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.7.2010 9:08:11   
Jada82
Ojla!

Ja, jest mam tud pestunjo. Jo dam notri v sedeč položaj, pa da ma nogice notri. Ji je kar všeč. Sam jz jo ne morem predolg tako nosit, ker ima trak samo čez eno ramo in me potem boli  user posted image Kengurujčka sem že kupila, rabljenega, zaenkrat je ok, ji je všeč. Res da nekaj časa rabiš, da jo naštimaš, ampak njej je tak položaj za nosit, da naprej gleda, super všeč. Že prej smo jo tako nosili na rokah in se je kar smejala, ker je bla taglavna ... kao da sama hodi user posted image user posted image user posted image

Dons greva na dolg sprehod do Lesc, najprej do ene kolegice, potem pa se na kavi dobimo še z eno! user posted image user posted image user posted image Sem kar excited, hehehe user posted image user posted image

Matejka, poskusi za en dan s tamalim malo čez dan zaspat, če bo šlo, da bom mela več energije za ponoči, da ga magar res enkrat konkretno podojiš, da bosta oba bolje spala ... jaz sem tako delala na začetku, da sem dobila energijo, da sem user posted image sploh lahko začela na posteljico navajat. Sem rabila ene 3 tedne, da sem se tolk naspala, da sem dobila energijo. Prej tudi nisem nič mogla .... Verjamem pa, ja, da si utrujena in zmatrana. Je to kar hudo, ane? Meni je to najhujše!

No, danes je pa naša user posted image malo bolje spala. Okoli 2h sem ji dala samo dudo in je takoj nazaj zaspala, jest pa tud (kar nisem imela niti energije, da bi se dvignila in ji dala čaj - no ja, če bi začela jokat, itak da bi), pol je pa šele ob pol 5h jedla. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela. Je tako, kot včasih, jupi! No, do ene 6h, 7h sva spali, pol pa še potegnili do 20 čez 8 s stalnim dajanjem dude. Ampak je kar fajn! user posted image user posted image user posted image

NIč, grem zdaj še sebi zajtrk naredit, Iza je ravno pojedla, pol pa kar kreneva, da ne bo prevroče user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.7.2010 9:24:43   
3Sonček3
Ojla mi smo pa učerej dobili datum za alergološko...20.9. user posted image  user posted image  user posted image Halo a bo šele pri 7ih mesecih 2. dozo cepiva dobila, a je to "normalno"?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.7.2010 9:34:26   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Matejka, poskusi za en dan s tamalim malo čez dan zaspat, če bo šlo, da bom mela več energije za ponoči, da ga magar res enkrat konkretno podojiš, da bosta oba bolje spala ... jaz sem tako delala na začetku, da sem dobila energijo, da sem user posted image sploh lahko začela na posteljico navajat. Sem rabila ene 3 tedne, da sem se tolk naspala, da sem dobila energijo. Prej tudi nisem nič mogla .... Verjamem pa, ja, da si utrujena in zmatrana. Je to kar hudo, ane? Meni je to najhujše!

No, danes je pa naša user posted image malo bolje spala. Okoli 2h sem ji dala samo dudo in je takoj nazaj zaspala, jest pa tud (kar nisem imela niti energije, da bi se dvignila in ji dala čaj - no ja, če bi začela jokat, itak da bi), pol je pa šele ob pol 5h jedla. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela. Je tako, kot včasih, jupi! No, do ene 6h, 7h sva spali, pol pa še potegnili do 20 čez 8 s stalnim dajanjem dude. Ampak je kar fajn! user posted image user posted image user posted image

NIč, grem zdaj še sebi zajtrk naredit, Iza je ravno pojedla, pol pa kar kreneva, da ne bo prevroče user posted image

sem že tud prejšnja dva dni probala, pa zaspim samo za kake 1/2h in pol se zbudim in sem ko cota, kot da bi me kateri po glavi tresnil... naš je tak že od začetka v svoji posteljci, tako da ga sploih nisem vajena v svoji postelji imet, zato pa je to pol tolko bolj moteče. vse drugo še nekak gre, ta neprespanost pa me res čisto uniči. vse do 3,5 meseca je bilo super - vzbudil se 1x na noč in zaspal takoj nazaj. pol pa so anekrat prišla vmesna obdobja, ki so žal daljša od običajnih in to me čisto izčrpa. pol pa sem cel dan tečna, ker nisem naspana. moram danes ponoči nekaj pogruntat, da ne bo zaspala poleg dojenja, bo za oba boljše.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.7.2010 9:36:55   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ojla mi smo pa učerej dobili datum za alergološko...20.9. user posted image  user posted image  user posted image Halo a bo šele pri 7ih mesecih 2. dozo cepiva dobila, a je to "normalno"?

jaz sem pred 1 mesecem dobla termin za 21.9. (v bolnici), pol pa sem poklicala eno privat, ki pa tud jemlje na napotnico (dr. kavala - mb) in smo dobli 17.8. (namesto 3 mesece, le 2 meseca čakalna doba).
drugo dozo običajno dobijo pri 4m, razen, če pride kaj vmes - kaka bolezen ali kaj. cepljenje poteka običajno namreč tako: 3m, 4m, 5m  

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.7.2010 9:47:27   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jaz sem pred 1 mesecem dobla termin za 21.9. (v bolnici), pol pa sem poklicala eno privat, ki pa tud jemlje na napotnico (dr. kavala - mb) in smo dobli 17.8. (namesto 3 mesece, le 2 meseca čakalna doba).
drugo dozo običajno dobijo pri 4m, razen, če pride kaj vmes - kaka bolezen ali kaj. cepljenje poteka običajno namreč tako: 3m, 4m, 5m  

Pa sej to mi je čudno sej na napotnici piše zakaj so me poslali pa lahko bi jim blo jasno da bi do takrat mogla dobit že use tri doze cepiva oni me grejo naročit pa septembra. Ok sej razumm da so še ostali otroci pa dopusti pa tko sm kaj pa vem, ma valda ji to nebo nč škodlo.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.7.2010 9:56:49   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz sme včeraj končno dobila knjigo Igriva vadba z dojenčkom... tam je vaj še veliko več, še bolje slikovno prikazane, zraven opombe na kakšne napačne vzorce in kdaj je treba bit pozoren... sme jo požirala do polnoči, danes bova pa telovadile kot velike...sem veliko pozabila v treh letih od FTH, pa je tu lepo prikazano... močno priporočam, da si izposodite v knjižnici.-..

Jaz imam to knjigo že od nosečnosti, pa Igrajmo se z dojenčkom tudi ... pa mi nič kaj dosti ne pomaga zadnje čase, ker je tamala taaaaaaak lenuh. Niti približno se ji ne da obračat naokoli, kravice pase po 10 minut, potem se pa kar lepo dol uleže, glavo na stran, prst v usta in počiiiiiiiiiiiva. Pa delaj ti naokoli, kar hočeš user posted image .
A je to normalno, da nekaj časa eno stvar počnejo, potem pa kar nehajo in se jim ne da?
Me je že strah, da jaz delam kaj narobe ...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.7.2010 10:10:15   
MATEJKA_

Pa sej to mi je čudno sej na napotnici piše zakaj so me poslali pa lahko bi jim blo jasno da bi do takrat mogla dobit že use tri doze cepiva oni me grejo naročit pa septembra. Ok sej razumm da so še ostali otroci pa dopusti pa tko sm kaj pa vem, ma valda ji to nebo nč škodlo.

zakaj pa so ti pol cepljenje prestavli - je imela tako hudo reakcijo al kaj? ker mi imamo normalno cepljenja dalje, kjub alergološki - ampak naš ima alergijo na KM, kakav, paradižnik in še kaj... na cepivo ni bilo posebne reakcije - malo vročine in sitnoba, nič ekstra...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.7.2010 10:57:21   
dskubin
cepljenja - kaj je že to user posted image . Mi smo dali v Angliji skozi že prd kakim mesecem vse + meningitis C. Gor nič kaj ne komplicirajo, domov dobiš kak teden prej vabilo in 2 dni prej še SMS, da slučajno ne bi pozabu user posted image Smo pa na srečo dali skozi vse brez akkih velikih pretresov, edino po zadnjem cepljenju (kar 3 pike je dobil) je imel mal povišano vročino in bil malce siten, prej pa nič user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.7.2010 11:01:42   
Zofy
Aja, da povem, da sem danes tudi jaz ponoči z vodo poskusila, ker sem bila že kot cota, ker se je zadnje 2 dni zbujal ob 24h, pa ob 2h, pa ob 4h, pa ob 6h in pol še zaspal do 7h in pol auf. Da ne povem koliko se mi je pol čez dan dalo z njim ukvarjat...
No, in včeraj sem mu že čez dan ful vodo ponujala in je ful pil, tako da se je dojil čez dan ob 11h in pol šele ob 17.30 (vmes je jedel obrok GH). In pol se je zbudil ob 1.30, pa sem mu vodo dala in začuda ni planil v jok užaljenosti kot zadnjič, ampak je zaspal nazaj. Pol se je šele ob 3h zbudil in sem ga podojila in je pol spal do 6.40user posted image user posted image

Drugače pa imamo ob 12.45 pregled - mislim, da je 3. doza cepljenja za rotavirus pa še tisto klasično cepljenje. Me prav zanima koliko je kaj zrasel in koliko se je poredil.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.7.2010 11:14:03   
Lara73

Pa dopust smo tudi že rezervirali, gremo na Krk, v hotel - zato za enkrat še ne uvajam drugega obroka GH, da ne bo potem tam čisto prehudo na Frutkih. Je pa skoraj razturila celo turistično agencijo, ko smo delali rezervacijo. Najprej je nekaj jamrala v vozičku, pa sem jo ven vzela, je tam po mizi tolkla, vrgla dol nekaj katalogov ... vreščala, da so jo ja vsi gledali, potem je raztrgala katalog, ki mi ga je kazal agent ... Ahjoj, bo treba začet z vzgojo, če ne bo še vrag... Učiteljice pa to, a ne Lara user posted image user posted image user posted image

jap user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.7.2010 11:14:06   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Jst tudi naši večinoma dam ponoči za pit samo čaj ali vodo. Če je pa prou lačna jo še podojim ( če ne takoj nazaj zaspi).

Pa kako vam to uspe?
Meni postane čisto histerična, če samo blizu pridem z lončkom ali flašo. Joška in gremo...

pri nas isto. če ni joške, je histerija.

Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.7.2010 11:49:16   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Jst tudi naši večinoma dam ponoči za pit samo čaj ali vodo. Če je pa prou lačna jo še podojim ( če ne takoj nazaj zaspi).

Pa kako vam to uspe?
Meni postane čisto histerična, če samo blizu pridem z lončkom ali flašo. Joška in gremo...

pri nas isto. če ni joške, je histerija.

Pri nas tudi, samo včeraj pa začuda ne. Mogoče, ker se je že čez dan navadil pit vodo iz flaške. Dajam pa mu jo kake 3 tedne, odkar uvajamo GH.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.7.2010 11:56:18   
3Sonček3

zakaj pa so ti pol cepljenje prestavli - je imela tako hudo reakcijo al kaj? ker mi imamo normalno cepljenja dalje, kjub alergološki - ampak naš ima alergijo na KM, kakav, paradižnik in še kaj... na cepivo ni bilo posebne reakcije - malo vročine in sitnoba, nič ekstra...

Cepljenje je prestavlja zarad tega kr je po cepljenju dobila rdeč flek mal bulce in histeričn jok po 30-minutnem neuspešnem vstavljanju svečke smo jo končno dobili not in čez 20 minut smo začeli uživat staro lepo življenje.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.7.2010 12:18:41   
MATEJKA_
aha, ok, zdaj mi je jasno.
alergološke pa so žal res polne do vrha... mi je v bolnici rekla, da ima po 5 otrok na isto uro že naročenih, da ne vejo, kam z njimi. zato pa smo pol dobli termin 3mesece kasneje. meni to tud ni šlo v račun, ker že počasi ne vem, kaj naj jem in počasi pride GH na vrsto in ne upam vsega dat.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?