julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Dobro jutro punce moje! Evo, jest grem pa dons v komisijsko trgovino kupit kengurujčka za tamalo. Se tako rada nosi v tem položaju, sam je kar težko, tako da, s kengurujčkom bo lažje Pa še mal grem v shopping, sama Včer smo imeli super izlet, šli smo na Beljaško alpsko cesto, ful je blo lepo, se pelješ na 1732 m. Pol smo šli še jest, pa še v shopping v Atrio. Za stolček za sedet v avtu sem se odločila, da ga bom kupila kar v Toys'r'us, ker je ceneje kot v Baby centru, pa dokaj blizu imamo Beljak. Aja, pa Hippovo mleko smo kupili v Avstriji tudi in je 2 evra ceneje kot v Slo Eh, ni da bi človek govoril. Danes smo se mislili it kopat, pa ni dobro vreme ... ah, bomo že kaj zgruntali Aha, ponoči sem pa res Izi dala prvo rundo samo čajček in dudo in je blo ok, tko da upam, da jo počasi spet navadim, da bo dalj spala ... no ja, da ne govorim, me je pa zbudil ob polnoči, sem ga mogla ven peljat, je težil V glavnem, ni mi namenjeno prav dolgo v kosu spati ... pa sej sem se že navadla. Vseeno nekako tekom noči pridelam 8 ur spanca, se mi zdi Fajn bodite, se tipkamo kej še ... pa niso kengurujčki samo nekje do 9kg al nekaj takega? pol ga ne boš imela ravno dolgo... cene mlek - tud pri nas se ful razlikuje. jaz sem lani za starejšo kupovala aptamil, pa so bile tudi po 8€ razlike - že samo v mb. najdražje seveda v lekarnah, pol mercator, spar in dm. najceneje pa v mullerju. kolko pa sem gledala v avstriji, pa ni bilo kaj cenej kot v mullerju. isto je npr. z dudami, kupujem starlight od nuka -latex - 2 kom v mullerju 3,99, v sparu in babycentru pa 5,99 ali 6,99. velika razlika za 2 dudi... http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/infa-kengoru---3-naCini-noSenja/5513010773554513011 Mi smo kupili tega, pa sem super zadovoljna, predvsem, ko grem po nakupih kam dalje z avtom pa vzamem tamalega zraven.