Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: punsha IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dan dan dan pridne babike ste... čvekice pa pol mi imamo novo rutino in se je kr lepo držimo... zvečer smo začel prej s proceduro... ob sedmih začnemo s kopanjem in potem hranjenje, tako da že potem spimo ob 20.00... no in danes sta res lepo spala do 07.00... midva sma mela malo časa za naju, za pogovor v miru in cartanje dobrodošla novi bejbi sonček in sanja za Ažbeta in Jakoba !! Bravo, a ne, se tud prileže mal časa zase. Midva tud dajeva Izo ob 8h spat, jest grem pa ob 10h, tko da mava 2 uri zase zvečer No ja, se pa ne bi branila, če bi tud naša spala do 7h, hehe. Sicer sva dons do 9h potegnili, ampak sva ponoč 2krat jedli (prvič ob polnoči, drugič ob 4h), pa pol zjutraj od 7h dalje ene parkrat duda, da je še naprej spala ... jest nekak ne morem vstat ob 7h. Ma, naša še vedno ne zdrži spati več kot 8 ur v kosu ... zaspi okoli 20. - 20.30 in je potem že med 3. in 4. pokonci, lačnaaaaaaaaa. Upam, da bomo kmalu tudi mi spali kot veliki ... Ažbe in Jakob! kaj je to spat 8 ur skupaj mi se futramo (jo mam na sumu, da bolj cartamo) na 2-3 ure ponoči. Mami je čist Tinca Malinca, pa saj 8 ur skupaj je pa ja super. No moje mnenje je pač, da od otroka , tako majcenega bitjeca, pa res ne moremo zahtevati, da bi pa kar moral spati po 11 ur v kosu . Celo življenje se že ne bo zbujal ponoči in jedel. Sploh pa če pogledamo kaka plemena, kjer imajo matere svoje dojenčke ves čas pri sebi - čez dan v "njihovi pestunji", ponoči pa tudi spijo pri njih, tako da si lahko postrežejo kadar koli...no pa se nihče ne pritožuje, zakaj ne prespi cele noči (sicer se šteje kot prespana noč, ko otrok spi v kosu 5-6 ur). Pa nihče se ne ubada z vprašanjem, kako razvajeni bodo njihovi otročki. Res je, imamo drugo kulturo, le rada bi povedala, da smo si sami dali kar neka pravila, kako bi moralo biti z našimi . Mene prav nič ne moti ko se zbudi ponoči, še sama se zraven pocartam ko ga dojm Če pa je težava, da smo me neprespane... imamo dojenčka ane, to smo si želele, imamo jih neizmerno rade in tako jih je treba sprejeti take kakršni so. pa sej to pravilo ni tko trapasto , a ne? mi ni problem vstat in jo hranit, samo malo manj pogosto bi pa lahko že bilo... Potem pa še soseda pametuje : jest jo že ne bi, kr nej se mal dere, mojga sem jaz že zdresirala (star je zdej 28), kr na flaško jo dej, maš sigurno prešvoh mleko, pa polento na juhi zakuhaj zvečer pa ji dej po flaški....in to poslušam dnevno po potrebi . Lara, ti imaš pa res srečo - tašča, soseda ... še kdo? A imaš živce iz jekla al kaj?
|