|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
17.7.2010 13:17:53   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Ampak kaj sem ugotovila, ko sem oblekla kopalke brez opore za joške: matr sto matr, dolge si puščam!!!!!!!!!!!

hahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
17.7.2010 13:34:41   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ampak kaj sem ugotovila, ko sem oblekla kopalke brez opore za joške: matr sto matr, dolge si puščam!!!!!!!!!!!

hahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 17.7.2010 13:35:09 >

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
17.7.2010 13:48:32   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image

Kje pa dobite te raznorazne smajlije?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
17.7.2010 14:01:32   
vaney
larauser posted image user posted image user posted image user posted image dobra fora...ampak kruta

Mi smo dopoldne dali eno rundo Kolpe s kolegico že čez, zdaj škrata spita, potem pa runda 2, ker nas na drugem kopališču (divjem) že čaka Anžetov botrček s familijo...prav paše malo družbeuser posted image

zimska, ste že v naših krajih? Kam se hodite kopat? V Griblje, Primostek Podzemelj... Mi smo kar v Viniškem koncu, ker je proti Metliki Kolpa že čisto pretoplauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
17.7.2010 16:55:48   
protina
hej!

dobrodošle nove februarke.

naša je tud 23.02.rojena.Jaz pa še dojim in nič še ne uvajam,je  riževo kašico od Milupe slabo prenesla.Je imela ponoči krče,ali pa sem jaz kaj pojedlauser posted image .

Bomo še kakšen teden počakali in potem počasi začeli.

Mi tud mamo klimo in nam je fajn.

Ja lani smo imeli 30eur poračuna,ampak ni bila tolikokrat zalaufana kot letos-je letos bolj vroče.

se tipkamo,ker smo se pokakali na mojo krilouser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
17.7.2010 20:17:41   
Lara73

Kje pa dobite te raznorazne smajlije?

http://animacije.site90.net/index1.html

http://www.smeski.com/smeski/table#vnos

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
17.7.2010 20:20:17   
Kati81
No mi smo pa včeraj prvič kakali na kahloc, danes je pa tud 2x lulal. Saj ne vem a ve da se to dela na kahlo al je to sam slučaj, sam prej k sem ga dala gor se je full napenjal pol in naredu eno malo lužico.

Drugače je pa tlele na obali nenormalno vroče, soparno. Včer zvečer smo šli pol na sprehod v Izolo na sladoled in je full komarjev, za voziček imam mrežo pa je še zmer eden komar JTja piču, mene so 2x, KT pa 3x, dons sem pa na plaži vidla 2 ki sta bila čist popikana, jao obup.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
17.7.2010 20:22:41   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dan dan dan

pridne babike ste... čvekice pa poluser posted image   mi imamo novo rutino in se je kr lepo držimo... zvečer smo začel prej s proceduro... ob sedmih začnemo s kopanjem in potem hranjenje, tako da že potem spimo ob 20.00... no in danes sta res lepo spala do 07.00...  midva sma mela malo časa za naju, za pogovor v miru in cartanjeuser posted image

dobrodošla novi bejbi sonček in sanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ažbeta in Jakoba !!

Bravo, a ne, se tud prileže mal časa zase. Midva tud dajeva Izo ob 8h spat, jest grem pa ob 10h, tko da mava 2 uri zase zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ja, se pa ne bi branila, če bi tud naša user posted image spala do 7h, hehe. Sicer sva dons do 9h potegnili, ampak sva ponoč 2krat jedli (prvič ob polnoči, drugič ob 4h), pa pol zjutraj od 7h dalje ene parkrat duda, da je še naprej spala ... jest nekak ne morem vstat ob 7h. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, naša še vedno ne zdrži spati več kot 8 ur v kosu ... zaspi okoli 20. - 20.30 in je potem že med 3. in 4. pokonci, lačnaaaaaaaaa. Upam, da bomo kmalu tudi mi spali kot veliki ... user posted image
Ažbe in Jakob! user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je to spat 8 ur skupaj user posted image

mi se futramo (jo mam na sumu, da bolj cartamo) na 2-3 ure ponoči. Mami je čist user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
17.7.2010 21:06:59   
punsha

dan dan dan

pridne babike ste... čvekice pa poluser posted image   mi imamo novo rutino in se je kr lepo držimo... zvečer smo začel prej s proceduro... ob sedmih začnemo s kopanjem in potem hranjenje, tako da že potem spimo ob 20.00... no in danes sta res lepo spala do 07.00...  midva sma mela malo časa za naju, za pogovor v miru in cartanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ažbeta in Jakoba !!

Bravo, a ne, se tud prileže mal časa zase. Midva tud dajeva Izo ob 8h spat, jest grem pa ob 10h, tko da mava 2 uri zase zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ja, se pa ne bi branila, če bi tud naša user posted image spala do 7h, hehe. Sicer sva dons do 9h potegnili, ampak sva ponoč 2krat jedli (prvič ob polnoči, drugič ob 4h), pa pol zjutraj od 7h dalje ene parkrat duda, da je še naprej spala ... jest nekak ne morem vstat ob 7h. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, naša še vedno ne zdrži spati več kot 8 ur v kosu ... zaspi okoli 20. - 20.30 in je potem že med 3. in 4. pokonci, lačnaaaaaaaaa. Upam, da bomo kmalu tudi mi spali kot veliki ... user posted image
Ažbe in Jakob! user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se futramo (jo mam na sumu, da bolj cartamo) na 2-3 ure ponoči. Mami je čist user posted image

Tinca Malinca, pa saj 8 ur skupaj je pa ja super.
No moje mnenje je pač, da od otroka , tako majcenega bitjeca, pa res ne moremo zahtevati, da bi pa kar moral spati po 11 ur v kosu user posted image . Celo življenje se že ne bo zbujal ponoči in jedel. Sploh pa če pogledamo kaka plemena, kjer imajo matere svoje dojenčke ves čas pri sebi - čez dan v "njihovi pestunji", ponoči pa tudi spijo pri njih, tako da si user posted image lahko postrežejo kadar koli...no pa se nihče ne pritožuje, zakaj ne prespi cele noči (sicer se šteje kot prespana noč, ko otrok spi v kosu 5-6 ur). Pa nihče se ne ubada z vprašanjem, kako razvajeni bodo njihovi otročki. Res je, imamo drugo kulturo, le rada bi povedala, da smo si sami dali kar neka pravila, kako bi moralo biti z našimi user posted image . Mene prav nič ne moti ko se zbudi ponoči, še sama se zraven pocartam ko ga dojmuser posted image
Če pa je težava, da smo me neprespane... imamo dojenčka ane, to smo si želele, imamo jih neizmerno rade in tako jih je treba sprejeti take kakršni so.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
17.7.2010 21:21:58   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

dan dan dan

No moje mnenje je pač, da od otroka , tako majcenega bitjeca, pa res ne moremo zahtevati, da bi pa kar moral spati po 11 ur v kosu user posted image . Celo življenje se že ne bo zbujal ponoči in jedel. Sploh pa če pogledamo kaka plemena, kjer imajo matere svoje dojenčke ves čas pri sebi - čez dan v "njihovi pestunji", ponoči pa tudi spijo pri njih, tako da si user posted image lahko postrežejo kadar koli...no pa se nihče ne pritožuje, zakaj ne prespi cele noči (sicer se šteje kot prespana noč, ko otrok spi v kosu 5-6 ur). Pa nihče se ne ubada z vprašanjem, kako razvajeni bodo njihovi otročki. Res je, imamo drugo kulturo, le rada bi povedala, da smo si sami dali kar neka pravila, kako bi moralo biti z našimi user posted image . Mene prav nič ne moti ko se zbudi ponoči, še sama se zraven pocartam ko ga dojmuser posted image
Če pa je težava, da smo me neprespane... imamo dojenčka ane, to smo si želele, imamo jih neizmerno rade in tako jih je treba sprejeti take kakršni so.

pa sej to pravilo ni tko trapasto user posted image , a ne?

mi ni problem vstat in jo hranit, samo malo manj pogosto bi pa lahko že bilo...

Potem pa še soseda pametuje user posted image : jest jo že ne bi, kr nej se mal dere, mojga sem jaz že zdresirala (star je zdej 28), kr na flaško jo dej, maš sigurno prešvoh mleko, pa polento na juhi zakuhaj zvečer pa ji dej po flaški....in to poslušam dnevno po potrebi user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
17.7.2010 21:26:30   
Lara73
No še poročilo z Bleda: prijetno. Samo parkinga za boga ne dobiš! Sem rit 2× namočila. Zdej pa čakam dež. 26 kapljic je že padlo. Kje je pa ostalo napovedano neurje? Sej lahko je samo dež....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
17.7.2010 22:08:08   
Tinca Malinca

No, pa saj jaz sem čisto zadovoljna in preceeeeeeeej manj utrujena, odkar imamo en obrok GH na dan. Tako bi kar šlo user posted image user posted image user posted image .
Punsha, mislim, da imaš kar prav. Otrok mora vedet, da si tu zanj, ko te potrebuje. Hvala, da nas kdaj spomniš na to... user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
17.7.2010 22:09:28   
Tinca Malinca

dan dan dan

pa sej to pravilo ni tko trapasto user posted image , a ne?

mi ni problem vstat in jo hranit, samo malo manj pogosto bi pa lahko že bilo...

Potem pa še soseda pametuje user posted image : jest jo že ne bi, kr nej se mal dere, mojga sem jaz že zdresirala (star je zdej 28), kr na flaško jo dej, maš sigurno prešvoh mleko, pa polento na juhi zakuhaj zvečer pa ji dej po flaški....in to poslušam dnevno po potrebi user posted image

Lara, ti imaš pa res srečo - tašča, soseda ... še kdo? A imaš živce iz jekla al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
18.7.2010 12:12:03   
Lara73
ja ne boš verjela, da mi to govorijo že ene 15 let.... Očitno sem se z leti utrdila, kakor kamen, skala, kost. No ja, pa sej niti tašča, niti soseda nista slabi. Vsak malo potrpi, pa je.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
18.7.2010 13:04:05   
punsha
Ravno likam, pa sem se spomnila, da lahko vas vprašam, tako da samo na hitro...
Dolenjske toplice - so primerne za naše malčke, je dovolj topla voda? Grem jutri v Belo krajino na vikend, pa bi mogoče šla, če slučajno ne grem na Kolpo user posted image
Šibam likat user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
18.7.2010 13:20:19   
julieb
Toliko, da se javimo.

Smo z morja lepi rjavi, še Lionel je dobil malo barve, nič čudnega, saj smo se morali skozi namakati. Naučil se je sedeti, tu pa tam ga samo še vrže na levo ali desno, drugače pa čisto samostojno.
Me kar razganja od ponosa, ko ga vidim kako se sam dviguje.
Jesti ni hotel drugega kot sadja iz lončkov, ker pač ni boljše papice od tiste, ki jo naredi mami.user posted image

Malo sem pobrskala za nazaj in sem koliko toliko na tekočem.

Bi pa imela malo nekaj za pokomentirati, pa brez zamere.

Gre za uvajanje GH in dojenje.
Povem samo to blagor vam, ki še lahko dojite in postopoma uvajate GH. Sem pa pri nekaterih ujela podton obsojanja, češ kako lahko tako hitro dajemo GH pa še celo meso pa kaj vem kaj vse.

Moj pikec se je pač skregal z mojimi joškicami in ni več tako pogosto pil, postopoma mi je zmanjkalo mleko pa še bolj na izi muje iz flaše. Vsi okoli mene vedo koliko sem se pretrudila, da bi dojila vsaj prve pol leta pa ni šlo.

Zato samo prosim ne govorit in pametovat kako je pomembno dojiti, marsikatera nima niti možnosti od vsega začetka, pa bi strašno rada dojila, kaj šele, če se čez noč zgodi in zmanjka mleka.

Upam, da niste zamerile, me pač motijo komentarji, ker nisem sama kriva, da ni več mleka in če že dajem AM zakaj ne bi še GH, saj je dovolj star.

Evo sem se še jaz malo skašljala.

punsha - po moje je povsod primerno za take male kot so naši, sploh v tej grozni vročin kot je bila zadnje čase. Če ne drugače, pa morajo imeti povsod tudi bazene z navadno vodo in ne samo termalno. Pa uživajte!

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
18.7.2010 13:50:28   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Toliko, da se javimo.

Smo z morja lepi rjavi, še Lionel je dobil malo barve, nič čudnega, saj smo se morali skozi namakati. Naučil se je sedeti, tu pa tam ga samo še vrže na levo ali desno, drugače pa čisto samostojno.
Me kar razganja od ponosa, ko ga vidim kako se sam dviguje.
Jesti ni hotel drugega kot sadja iz lončkov, ker pač ni boljše papice od tiste, ki jo naredi mami.user posted image

Malo sem pobrskala za nazaj in sem koliko toliko na tekočem.

Bi pa imela malo nekaj za pokomentirati, pa brez zamere.

Gre za uvajanje GH in dojenje.
Povem samo to blagor vam, ki še lahko dojite in postopoma uvajate GH. Sem pa pri nekaterih ujela podton obsojanja, češ kako lahko tako hitro dajemo GH pa še celo meso pa kaj vem kaj vse.

Moj pikec se je pač skregal z mojimi joškicami in ni več tako pogosto pil, postopoma mi je zmanjkalo mleko pa še bolj na izi muje iz flaše. Vsi okoli mene vedo koliko sem se pretrudila, da bi dojila vsaj prve pol leta pa ni šlo.

Zato samo prosim ne govorit in pametovat kako je pomembno dojiti, marsikatera nima niti možnosti od vsega začetka, pa bi strašno rada dojila, kaj šele, če se čez noč zgodi in zmanjka mleka.

Upam, da niste zamerile, me pač motijo komentarji, ker nisem sama kriva, da ni več mleka in če že dajem AM zakaj ne bi še GH, saj je dovolj star.

Evo sem se še jaz malo skašljala.

punsha - po moje je povsod primerno za take male kot so naši, sploh v tej grozni vročin kot je bila zadnje čase. Če ne drugače, pa morajo imeti povsod tudi bazene z navadno vodo in ne samo termalno. Pa uživajte!

pa sej ne vam, če je katera obsojala ne dojenje? Kolikor se spomnim je bila bolj debata o postopnem dodajanju ali kuj vse, pa kdaj dodat meso... Mleko, če je je, če ga pa ni, ja pol ga pač ni. Na AM so še vsi gor zrasli.

No pa še, ko smo pri pri GH, sem v tisti knjigi prebrala, da strogo ne dodajat hladno stiskanega olja...ampak olivno (ta boljša) to je. Tko, da ne vem. Piše pa tudi ne zakaj.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
18.7.2010 15:18:17   
niwci
Evo pa smo dočakali rahlo ohladitev.

naša mala tudi malo spi. Zdaj zaspi med 22h-23h in spi do 6h, vmes še 2X pijemo. Zadnja dva dni je celo ratalo potegnit potem še do 8h.
Sej bo počaski. Vročina jih daje. Še mi ežko spimo.

Kaj pozna katera avtosedeže od piccolo? Ne najdem nikjer nobenih komentarjev.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
18.7.2010 18:56:18   
Jada82
Evo, kako mamo zdej fajn hladno.... ni treba nobene klime več user posted image user posted image user posted image

No, mi2 z mojim sva zdej pogledala en film, Iza je spala zraven, tko da je blo fajn, zdej se mal igra, pol jo bom skopala, pa spat - bomo probali, da bo v svoji sobi spala ... jutri poročam.
Moj gre čez 1 uro na šiht. Mam filing, da jo bom sred noči pripeljala spet nazaj h meni v spalnico, ker se mi ne bo dalo vstajat user posted image user posted image user posted image user posted image (no, sred noči se najbrž ne bom smejala). Ampak klinc, probejmo ....

Drugač pa po starem ... nič kaj novega ...

Julieb, čestitke Lionelu za sedenje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa se je že kar naučil? A se je že sam vsedel, a si ga posedala? Kakorkoli, super!!!

Naša user posted image pa ima zdaj kar nekaj temenc. Drgnem dol s plenico, pa so še kar. Če ne bo boljš v kratkem, kupim šampon od Mustele, ste pisale, da je fajn. A to je prav šampon proti temencam al kako?

Hehehe, je user posted image prej popila 160 ml mleka, pa še malo čajčka, pa ma zdej kar trebušček, hehaha. Ga nikol nima, mi je kar mal smešna.

No, lepo nedeljo še naprej, jz grem 24ur gledat user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
18.7.2010 19:22:31   
julieb
Jada - Parkrat sem mu pomagala se dvigniti, potem več ni hotel ležati na hrbtu in se je začel dvigovati tudi v stolčku za hranjenje (ima tri stopnje in je na najnižji jedel) in smo že skoraj navpično.

Ko ga ima kdo v rokah se nagiba naprej in tako sem ga dala sedet na plaži in se je uprl z rokami na nogice in tako ostal. Kaseneje se je še zravnal, ampak tu še moramo malo paziti, še ni čist ziher.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
18.7.2010 19:52:01   
Tinca Malinca

Jada - Parkrat sem mu pomagala se dvigniti, potem več ni hotel ležati na hrbtu in se je začel dvigovati tudi v stolčku za hranjenje (ima tri stopnje in je na najnižji jedel) in smo že skoraj navpično.

Ko ga ima kdo v rokah se nagiba naprej in tako sem ga dala sedet na plaži in se je uprl z rokami na nogice in tako ostal. Kaseneje se je še zravnal, ampak tu še moramo malo paziti, še ni čist ziher.

A pa to ste ga kar upali pustit, da se je na rokice ulovil?
Naša se tudi ves čas nagiba naprej, noče sploh več ležat, ampak jaz si je ne upam kar pustit, da bi se na nogice naslonila ... Me je strah, da bi se naprej prevrnila ...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
18.7.2010 20:46:49   
punsha

Naša user posted image pa ima zdaj kar nekaj temenc. Drgnem dol s plenico, pa so še kar. Če ne bo boljš v kratkem, kupim šampon od Mustele, ste pisale, da je fajn. A to je prav šampon proti temencam al kako?

je pena za odstranjevanje temenc in nam je super pomagala. Stane nekaj čez 8 eur, ampak meni ni žal. Sicer mi je skoraj cela ostala, pa sem jo potem dala sosedi; samo da se bo porabila aneuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.7.2010 9:10:11   
Jada82

Sm vidla slikice na FB, ja prav fajn že čiča, super, ej! Luštno!!!!

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
19.7.2010 9:12:28   
Jada82
No, evo, noč za user posted image v svoji sobi preživeta. V bistvu ni bilo nobene spremembe, tud jokala ni kaj več, čist isto, k pri meni. Isto se je tud 2krat zbudila (ob polnoči in nekaj čez tri), tko da ... sem upala, da se ne bo. Danes gre nazaj k meni, ker se mi ne da vstajat in hodit v sobo .... ampak, najbrž ne bo kakih velikih problemov, ko bo dejansko šla v svojo sobo. Sem pa kar naspana, no user posted image user posted image user posted image

Danes ji bom prvo rundo ponoči dala samo čaj in dudo, pomoje sploh ni lačna, samo zbudi se ...

Danes gremo pa na izlet v Avstrijo, je moj frej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
19.7.2010 10:27:39   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

No mi smo pa včeraj prvič kakali na kahloc, danes je pa tud 2x lulal. Saj ne vem a ve da se to dela na kahlo al je to sam slučaj, sam prej k sem ga dala gor se je full napenjal pol in naredu eno malo lužico.

Drugače je pa tlele na obali nenormalno vroče, soparno. Včer zvečer smo šli pol na sprehod v Izolo na sladoled in je full komarjev, za voziček imam mrežo pa je še zmer eden komar JTja piču, mene so 2x, KT pa 3x, dons sem pa na plaži vidla 2 ki sta bila čist popikana, jao obup.

brez skrbi, da še ne vem, za kaj gre. ko otrok poveže potrebo s kahlico, je star že okrog 2-3 leti, nekateri mogoče malo prej, tolk pa tud ne. zdaj pač lulajo vsakih par minut, in obvezno takrat ko se jih sleče. tak zdaj še ne bo mogel razumsko povezat teh dveh zadev in zato tud nima ravno dosti smisla, pač malo za hec.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?