|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
19.7.2010 10:29:13   
MATEJKA_
naš bo šel v sobo k sestrici, ko bo prespal noči. prej nbima smisla, ker bi jo pol vsako noč zbujal, bogo revo. ko pa bo tak daleč, pa gre takoj tja. pol otroci spijo v miru, midva pa tud.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
19.7.2010 13:42:07   
Zofy
Lara73, evo info o9 kvijoji: http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=105

Meni narejena kot rižota ni preveč všeč, mi pa je dobra kuhana na mleku. Jaz sem zraven Juliji pretlačila še 1/3 banane in dodala malo cimeta. Mnjami. Lahko pa tudi dodaš juham, da se zgostijo.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
19.7.2010 13:43:07   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Lara73, evo info o9 kvijoji: http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=105

Meni narejena kot rižota ni preveč všeč, mi pa je dobra kuhana na mleku. Jaz sem zraven Juliji pretlačila še 1/3 banane in dodala malo cimeta. Mnjami. Lahko pa tudi dodaš juham, da se zgostijo.

jaz pa kvinojo obožujem v solati... naredim jo kot testeninsko, le da testenine nadomestim s kvinojo...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
19.7.2010 14:20:37   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Danes ji bom prvo rundo ponoči dala samo čaj in dudo, pomoje sploh ni lačna, samo zbudi se ...

Danes gremo pa na izlet v Avstrijo, je moj frej user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte !! user posted image

Jst ji tud ponoč ne dajem hrane, če se slučajno zbudi, ampak samo čaj al pa vodo.

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
19.7.2010 15:26:37   
dskubin
Evo punce, mi smo na počitnicah doma :)

Smo prileteli v četrtek, gor je blo 18, tu pa 36 stopinj v senci. Vam ne morem povedat kak šok je bil, ko smo stopli z letala, nas je kar vse oblilo user posted image No, v par dneh smo se kar privadili, samo tamal se mi smili, je takoj dobil pikce od vročine ;( Aja, pa morje je imelo predvčerajšnjim 30, se nisi mogu niti shladit, je blo pa fajn za tamalega, k je lahko bil veliko časa v vodi. Danes pa spet šok - morje je imelo zjutraj ledenih 20 user posted image

Drugač pa smo prejšnji teden začeli po sili razmer jest. Meni so bradavice tako zakrvavele, da nisem vidla več drugega izhoda in sem mu skuhala jabolko in nektarino - na moje veliko začudenje je kot velik pojedel 100ml. Tko da smo zdej na 2-3 obrokih na dan, poje pa nekje med 100 in 200ml, mu dam kar v kakršnokoli šalco in nič ne merim, samo se mi zdi kar precej glede na to, da smo komaj zaštartali. Tega nisem bila vajena od taprvih 2, smo jedli po 2 žličke, pa vleeeeeeklo se je, pa vse okoli letelo, pa ven sta pljuvala, ta pa kar usta odpira. Mogoče pa mu moje mleko ni več zadostovalo in se je zato začel dojit na uro pa pol user posted image Tko da za dopoldansko malico ima sadje (jabolko, nektarina, breskev, tudi lubenico obožuje, hruška), okoli kosila pa zelenjavo (krompir, bučka, špinača, korenček), zvečer pa rižolino. Pa tudi če slučajno napravim preredko dam malo rižija not. Banane pa ne mara user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
19.7.2010 16:40:50   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

jaz pa kvinojo obožujem v solati... naredim jo kot testeninsko, le da testenine nadomestim s kvinojo...

jaz pa še slišala nisem zanjo. Bom probala, pa da vidim.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
19.7.2010 17:31:45   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ravno likam, pa sem se spomnila, da lahko vas vprašam, tako da samo na hitro...
Dolenjske toplice - so primerne za naše malčke, je dovolj topla voda? Grem jutri v Belo krajino na vikend, pa bi mogoče šla, če slučajno ne grem na Kolpo user posted image
Šibam likat user posted image

Js nebi otroka dajala ke not v njihov bazen. Moj G mi je v nosečnosti vedno "tečnaril" da so dolenjske toplice preveč "umazane" za nosečnice torej tut za otroka niso uredu. Rajši na Kolpo, pa uživejte.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
19.7.2010 17:43:40   
3Sonček3
julieb to glede uvajanja GH se pa popolnoma strinjam s tabo, tut sama sm bla prepričana da bom dojila in sm mela grozno željo po tem, a kaj ko nas je bejbi presenetla 1 mesec prej in je bla prešvoh da bi pojedla cel obrok na joškici...ok je pojedla kukr je ostalo sm si spumpala...to je blo uredu. Prvi razlog za zmankovanje mojega mleka je bla tašča s svojo mastno in enolično kuhinjo, drugi razlog za to pa je bila tudi tašča s svojim pametovanjem in me je tolk ob živce spravljala da nism mogla več, doskrat sm se zaprla v sobo in jokala a nč nism hotla rečt da mi nebi rekla lej jo perem ji kuham nč ne rabi delat pol mi pa očitava...no sej vesela sm da je bejbi dobila usaj tisto taprvo mleko k ji je res najbl pomembno, bo pa pr drugem boljše user posted image  user posted image  user posted image .

jada82 moja je mela na začetku mal temenc pa sm ji takoj taprvi dan po kopanju namazala z oljem od Jonsona (k ga uporabljam za celo telo) mal pustila in z glavničkom za temenca skrtačla to sm ponovila 3 dni zapored in nikoli več jih in bilo user posted image user posted image user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
20.7.2010 7:50:00   
MATEJKA_
točno tak, tud na Am so vsi gor zrastli. jaz sem di zdaj sicer oba dojila, ampak če nimaš pač nimaš - drugo je, ko nekatere nočejo dojit, tistim bi imela kaj za povedat... (taka je npr. moja svakinja). meni je pri prvi začelo pri 5m primanjkovat mleka, pa je naša P bila ful stroga glede tega - je rekla, da naj začnem dodajat AM, z GH pa obvezno počakat do 6m. in tega sem se tudi držala, tudi zdaj v drugo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
20.7.2010 8:42:19   
Jada82
Dobro jutro punce moje! user posted image user posted image user posted image

Evo, jest grem pa dons v komisijsko trgovino kupit kengurujčka za tamalo. Se tako rada nosi v tem položaju, sam je kar težko, tako da, s kengurujčkom bo lažje user posted image user posted image

Pa še mal grem v shopping, sama user posted image user posted image
Včer smo imeli super izlet, šli smo na Beljaško alpsko cesto, ful je blo lepo, se pelješ na 1732 m. Pol smo šli še jest, pa še v shopping v Atrio. Za stolček za sedet v avtu sem se odločila, da ga bom kupila kar v Toys'r'us, ker je ceneje kot v Baby centru, pa dokaj blizu imamo Beljak. Aja, pa Hippovo mleko smo kupili v Avstriji tudi in je 2 evra ceneje kot v Slo user posted image user posted image user posted image Eh, ni da bi človek govoril.
Danes smo se mislili it kopat, pa ni dobro vreme ... ah, bomo že kaj zgruntali user posted image user posted image user posted image

Aha, ponoči sem pa res Izi dala prvo rundo samo čajček in dudo in je blo ok, tko da upam, da jo počasi spet navadim, da bo dalj spala ... no ja, da ne govorim, me je pa user posted image zbudil ob polnoči, sem ga mogla ven peljat, je težil user posted image V glavnem, ni mi namenjeno prav dolgo v kosu spati ... pa sej sem se že navadla. Vseeno nekako tekom noči pridelam 8 ur spanca, se mi zdi user posted image user posted image

Fajn bodite, se tipkamo kej še ...user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
20.7.2010 10:27:38   
mucica2

dskubin: Dobrodošli doma !! user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja mi smo imeli pa danes posvetovalnico in drugo cepljenje, je v redu prenesla. SEdaj bomo pa videli kaj bo. Težka je 7470g in velika 68,5 cm.user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa danes 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
20.7.2010 12:25:21   
niwci
Jst tudi naši večinoma dam ponoči za pit samo čaj ali vodo. Če je pa prou lačna jo še podojim ( če ne takoj nazaj zaspi).

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
20.7.2010 12:25:55   
Tinca Malinca
Mucica! Uau!!! Super mere imate. Jaz sem našo zadnjič tehtala, ima 7 kilc, pa v dolžino 64 cm; kar zaostajamo v dolžini, po kilaži pa po moje ne user posted image user posted image user posted image .

Dksubin! Dobro izkoristite dopust, zdaj je še vreme bolj normalno in vsaj malo podobno tistemu na Otoku user posted image .

Hja, cene v Avstriji so pa tudi razred zase, ali bolje rečeno - cene v Sloveniji so grozne!!!!

Evo, sem zadnjič jamrala, kako moja user posted image ves čas samo kaka - zdaj ko smo na gosti hrani, smo zreducirali in danes se prav matra, pa ne more in ne more... Bošček mali. Bom jutri skuhala suhe slive, pa da vidimo, kako bo ...
Drugače je pa taka faca zadnje dni, da se samo smejem še. Malo raziskujeva svet naokoli in se vsemu na glas smeji. Včeraj se je smreke dotikala in je bil tak smeh ...

Pa dopust smo tudi že rezervirali, gremo na Krk, v hotel - zato za enkrat še ne uvajam drugega obroka GH, da ne bo potem tam čisto prehudo na Frutkih. Je pa skoraj razturila celo turistično agencijo, ko smo delali rezervacijo. Najprej je nekaj jamrala v vozičku, pa sem jo ven vzela, je tam po mizi tolkla, vrgla dol nekaj katalogov ... vreščala, da so jo ja vsi gledali, potem je raztrgala katalog, ki mi ga je kazal agent ... Ahjoj, bo treba začet z vzgojo, če ne bo še vrag... Učiteljice pa to, a ne Lara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
20.7.2010 12:26:53   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Jst tudi naši večinoma dam ponoči za pit samo čaj ali vodo. Če je pa prou lačna jo še podojim ( če ne takoj nazaj zaspi).

Pa kako vam to uspe?
Meni postane čisto histerična, če samo blizu pridem z lončkom ali flašo. Joška in gremo...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
20.7.2010 12:32:27   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Pa kako vam to uspe?
Meni postane čisto histerična, če samo blizu pridem z lončkom ali flašo. Joška in gremo...

mi pa še glede tega čakamo na ok od P, imamo jutri pregled in 3.cepljenje. pol pa upam, da bo funkcioniralo...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
20.7.2010 12:34:03   
MATEJKA_
tinca malinca - kateri hotel pa ste izbrali? - če ni skrivnost... mi namreč še iščemo in dlje kot do krka tud verjetno ne bomo šli letos.  

Neposredna povezava do sporočila: 4291
20.7.2010 12:39:40   
MATEJKA_

Evo, jest grem pa dons v komisijsko trgovino kupit kengurujčka za tamalo. Se tako rada nosi v tem položaju, sam je kar težko, tako da, s kengurujčkom bo lažje user posted image user posted image

Včer smo imeli super izlet, šli smo na Beljaško alpsko cesto, ful je blo lepo, se pelješ na 1732 m. Pol smo šli še jest, pa še v shopping v Atrio. Za stolček za sedet v avtu sem se odločila, da ga bom kupila kar v Toys'r'us, ker je ceneje kot v Baby centru, pa dokaj blizu imamo Beljak. Aja, pa Hippovo mleko smo kupili v Avstriji tudi in je 2 evra ceneje kot v Slo user posted image user posted image user posted image Eh, ni da bi človek govoril.
Danes smo se mislili it kopat, pa ni dobro vreme ... ah, bomo že kaj zgruntali user posted image user posted image user posted image

Aha, ponoči sem pa res Izi dala prvo rundo samo čajček in dudo in je blo ok, tko da upam, da jo počasi spet navadim, da bo dalj spala ... no ja, da ne govorim, me je pa user posted image zbudil ob polnoči, sem ga mogla ven peljat, je težil user posted image V glavnem, ni mi namenjeno prav dolgo v kosu spati ... pa sej sem se že navadla. Vseeno nekako tekom noči pridelam 8 ur spanca, se mi zdi user posted image user posted image

pa niso kengurujčki samo nekje do 9kg al nekaj takega? pol ga ne boš imela ravno dolgo...

cene mlek - tud pri nas se ful razlikuje. jaz sem lani za starejšo kupovala aptamil, pa so bile tudi po 8€ razlike - že samo v mb. najdražje seveda v lekarnah, pol mercator, spar in dm. najceneje pa v mullerju. kolko pa sem gledala v avstriji, pa ni bilo kaj cenej kot v mullerju.  isto je npr. z dudami, kupujem starlight od nuka -latex - 2 kom v mullerju 3,99, v sparu in babycentru pa 5,99 ali 6,99. velika razlika za 2 dudi...  

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
20.7.2010 12:45:04   
MATEJKA_
leon pa že od petka čez noč spet slabo spi... očitno spet poskok v rasti al kaj, kaj pa vem... se tudi do 4x na noč zbudi, ga pomiri samo ziza, pa napenja ga tud nekaj... user posted image ko že končno pride v svoj stari ritem (zbujanje 1x na noč) , pa se le-ta po 1 tednu spet poruši...user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
20.7.2010 12:49:29   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

pa niso kengurujčki samo nekje do 9kg al nekaj takega? pol ga ne boš imela ravno dolgo...

cene mlek - tud pri nas se ful razlikuje. jaz sem lani za starejšo kupovala aptamil, pa so bile tudi po 8€ razlike - že samo v mb. najdražje seveda v lekarnah, pol mercator, spar in dm. najceneje pa v mullerju. kolko pa sem gledala v avstriji, pa ni bilo kaj cenej kot v mullerju.  isto je npr. z dudami, kupujem starlight od nuka -latex - 2 kom v mullerju 3,99, v sparu in babycentru pa 5,99 ali 6,99. velika razlika za 2 dudi...  

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/infa-kengoru---3-naCini-noSenja/5513010773554513011
Mi smo kupili tega, pa sem super zadovoljna, predvsem, ko grem po nakupih kam dalje z avtom pa vzamem tamalega zraven.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
20.7.2010 13:07:20   
Tinca Malinca

tinca malinca - kateri hotel pa ste izbrali? - če ni skrivnost... mi namreč še iščemo in dlje kot do krka tud verjetno ne bomo šli letos.  

Najprej smo gledali apartmaje, ponudbe toooooooooooo much, pa pridejo okoli 600 evr za en teden in je mene razjezilo, ker toliko pride tudi hotel s polpenzionom.
Moj bratranec in njegova punca sta zdaj na Krku, v hotelu Jadran in sta rekla, da je tam  veliko otrok, sploh dojenčkov. V sobi je klima, zraven je veliko naravne sence, ob hotelu je promenada za vozičkanje (menda tudi po senčki) - ravno prav za nas. In smo kar vplačali aranžma (600 evr za oba, ups, popravek vse tri user posted image user posted image user posted image ). Bratranec in njegova se zdaj bojita, da bomo kaj hudi, če nam ne bo všeč, ampak mislim, da bo kar ok ... user posted image , sploh če bo morje toplo in bo lahko tamala tudi kaj čofotala.
Matejka, se potem kaj vidimo tam? user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
20.7.2010 13:12:27   
MATEJKA_

Najprej smo gledali apartmaje, ponudbe toooooooooooo much, pa pridejo okoli 600 evr za en teden in je mene razjezilo, ker toliko pride tudi hotel s polpenzionom.
Moj bratranec in njegova punca sta zdaj na Krku, v hotelu Jadran in sta rekla, da je tam  veliko otrok, sploh dojenčkov. V sobi je klima, zraven je veliko naravne sence, ob hotelu je promenada za vozičkanje (menda tudi po senčki) - ravno prav za nas. In smo kar vplačali aranžma (600 evr za oba, ups, popravek vse tri user posted image user posted image user posted image ). Bratranec in njegova se zdaj bojita, da bomo kaj hudi, če nam ne bo všeč, ampak mislim, da bo kar ok ... user posted image , sploh če bo morje toplo in bo lahko tamala tudi kaj čofotala.

res lepa cena, mi nekako ne najdemo pod 1000€ - smo 4. ta jadran tud luškan zgleda, ampak plaža mi ni preveč všeč - premalo možnosti sence...

Neposredna povezava do sporočila: 4296
20.7.2010 13:20:14   
Tinca Malinca

res lepa cena, mi nekako ne najdemo pod 1000€ - smo 4. ta jadran tud luškan zgleda, ampak plaža mi ni preveč všeč - premalo možnosti sence...

Menda se da v tisti gozdiček tam zraven umaknit ... kaj pa vem.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 14:24:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
   [Brisano sporočilo]
20.7.2010 15:04:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
20.7.2010 16:10:54   
Bauky
Hojla, punce...
no zdaj pa tudi mi uvajamo počasi 5 dni.... v nedeljo pa je bil star 5 mesecev. Najprej sem začela s korenčkom 2 dni, potem en dan sem mu dala mešanico korenček in krompirček in je blo ok... no včeraj pa sem dala samo krompirček zmešan z AM in je dobil po prsih pikice... A se je že kateri drugi tudi tako pojavilo? Druge spremembe v razpoloženju ni bilo. No tako da smo danes in jutri spet na korenčku in čakam če bo kaj zginilo...

Drugače pa je že prvi dan čist pokopčal žličko in tako odpira usta in se zraven smeje.. če pa nisem hitra pa se kar trese zraven za žličko in jo gleda user posted image user posted image

Komarji... a veste mogoče če tudi po glavici (v laseh) pikajo... do zdaj pri sebi nisem tega opazila... ampak ima user posted image po glavci enih 5 pikic.... pa zdaj ne vem, al so ga komarji tok popikali ali je spet kaj od hraneuser posted image

lepo uživajte na morju... mi gremo pa mal kasneje... 10.8. na Pag... komaj čakam

lepo se imejte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?