|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
20.7.2010 12:00:02   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest jo mam samo v kratkem bodiju in z tetra planico pokrito...drugac je tko kt ti pravis...skor neki brca pojokava

A pa imaš okna odprta? Ker jst če jih imam, me zebe. Z ni nč pokrita, ker rata nervozna.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
20.7.2010 12:24:21   
KatMat
dva,vsako noc

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
20.7.2010 12:38:02   
koala.cek
naš spi samo v plenički. nič pokrit. nobenega bodija. okno odprto

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
20.7.2010 12:39:39   
KatMat
pismu,jest se kr bojim da jo zebe...se tist si zbrca dol pol pa k jo primem je pa mrzla...spi pa ko top

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
20.7.2010 12:56:37   
koala.cek
mislim da če bi jih zeblo, da bi se zbujali...in obratno...če jim je vroče...naš spi ko top, torej mu mora ustrezati

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
20.7.2010 13:11:16   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

mislim da če bi jih zeblo, da bi se zbujali...in obratno...če jim je vroče...naš spi ko top, torej mu mora ustrezati

to sm tut jst zadnjič študirala, ko je spala lepo, pa je blo ful mrzlo notr, ona čisto mrzla. Pa sem se spomnila enga članka pozimi, ko je bila tema teh kengrujčkov, nahrbtnikov... in je en zdravnik pisal, da starši mislijo, da kako je otrokom fino, ker spijo toooook dolg časa. V bistvu so pa podhlajeni in se je telo in srčni ritem tako upočasnil in ohladil, da ne zmore drugega kot spat. Ko se spet ogreje, načeloma funkcionira normalno. Če bi pa predolgo ostal tako, bi pa najverjetneje omagal (kako dolgo ni pisalo).
In pol me je strah ratalo in sem začela odpirat sam na pol. Še vedno je hladno, ni pa mrzlo in ne piha.
Ne vem...to noč bom vse odprla, se bom vsaj naspala, ker je že 5 dni budnica celo noč. Boste jutri izvedele.

Neposredna povezava do sporočila: 2681
20.7.2010 13:16:56   
KatMat
no vids....mi pa mislimo da jim je finouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
20.7.2010 13:19:09   
Dudica1

dudica... mene je ena sama skušnjavauser posted image user posted image

jest bi kakšne hlače kupila. za jeseni. sem jih kar nekaj fletnih videla. bom videla zvečer, če se bom kam spravila. sicer pa .... NY I'm coming

jaz pa moram nujno za T kakšne pižamice in majo full lepe,pa majčko od mojstr mihca user posted image

no če bo katera kam šla al pa naročevala naj pove...

Neposredna povezava do sporočila: 2683
20.7.2010 13:28:46   
maja1488

no vids....mi pa mislimo da jim je finouser posted image user posted image user posted image

Ane user posted image user posted image user posted image user posted image  bi kr vsak dan kam šli

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
20.7.2010 13:53:23   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

to sm tut jst zadnjič študirala, ko je spala lepo, pa je blo ful mrzlo notr, ona čisto mrzla. Pa sem se spomnila enga članka pozimi, ko je bila tema teh kengrujčkov, nahrbtnikov... in je en zdravnik pisal, da starši mislijo, da kako je otrokom fino, ker spijo toooook dolg časa. V bistvu so pa podhlajeni in se je telo in srčni ritem tako upočasnil in ohladil, da ne zmore drugega kot spat. Ko se spet ogreje, načeloma funkcionira normalno. Če bi pa predolgo ostal tako, bi pa najverjetneje omagal (kako dolgo ni pisalo).
In pol me je strah ratalo in sem začela odpirat sam na pol. Še vedno je hladno, ni pa mrzlo in ne piha.
Ne vem...to noč bom vse odprla, se bom vsaj naspala, ker je že 5 dni budnica celo noč. Boste jutri izvedele.

bejba, tole je primerno brat za pozimi.

sicer pa, če ima v sobi 30 stopinj ne pričakujem recimo, da bi ga zeblo- kaj meniš ? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
20.7.2010 13:58:25   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

bejba, tole je primerno brat za pozimi.

sicer pa, če ima v sobi 30 stopinj ne pričakujem recimo, da bi ga zeblo- kaj meniš ? user posted image

To že...pri nas jih je 26, če je zaprto okno. Je zihr ne zebe sam v plenici. Ampak ona spi sam v bodiju brez rokavov pri 2 odprtih oknih, ko mene pošteno zebe (sem oblečena v majco in pokrita z deko). In začne cvilit, ko okno zaprem. Očitno samo nje ne zebe. Ostali zmrzujemo. Bom to noč flis pižamo oblekla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2686
20.7.2010 13:59:38   
koala.cek
lucky you, ko imate tako hladno. pri nas je šlo včeraj prvič po dolgem času pod 30stopinjuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
20.7.2010 15:24:23   
ledenka
očitno kuhamo resneje, kot je zjutraj kazalo. je mel 39,5, po 2 svečkah ima 39,2 user posted image  

gremo jutri spet k P... to je postalo že prav smešno al kaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
20.7.2010 16:36:11   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

očitno kuhamo resneje, kot je zjutraj kazalo. je mel 39,5, po 2 svečkah ima 39,2 user posted image  

gremo jutri spet k P... to je postalo že prav smešno al kaj user posted image

Da nima slučajno 6. bolezni tut on. Z ej imela čez 40 vročine cel dan.

Drugače je pa majanin J na poti na infekcijsko.

Vsem bolančkom en koš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
20.7.2010 16:45:56   
ledenka
6. bolezen je imel pred enim mesecem.

user posted image user posted image user posted image  za J!

in user posted image user posted image user posted image  za Z!

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ostale bolančke!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.7.2010 16:46:47 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
20.7.2010 17:44:50   
KatMat
odpravljamo se v BTC v Zvezdo na tortico, ce se nam kdo pridruzi, naj poklice cimprej, ker mi odhajamo, papa...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
20.7.2010 17:53:14   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

6. bolezen je imel pred enim mesecem.

user posted image user posted image user posted image  za J!

in user posted image user posted image user posted image  za Z!

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ostale bolančke!

Aja ojej...upam,d a ni kej hujšega in da bo čimprej mimo. Pri tebi ba tudi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
20.7.2010 19:27:08   
Dudica1

odpravljamo se v BTC v Zvezdo na tortico, ce se nam kdo pridruzi, naj poklice cimprej, ker mi odhajamo, papa...

grem štrihat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
20.7.2010 19:34:30   
koala.cek
in jest omare skozi okno metatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
20.7.2010 19:35:45   
koala.cek
ojej majana - bogi sine user posted image . kaj pa ste fasali ? pa da čimprej prideste domov

Neposredna povezava do sporočila: 2695
20.7.2010 19:39:26   
maja1488
Jst pa žrem doma user posted image  in ganjam M da kej pospravi.

Neposredna povezava do sporočila: 2696
20.7.2010 19:48:38   
Anonimen
ojej, kaj berem na našem forumuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj ko bi tele pikapolonice začele že opravljati tole delo???

maja, a je z Z. že kaj bolje?

majana, upam, da ni kaj resnega,...

ledenka,... držim pestke, da boste končno lahko uživali na dopustu...

sicer pa: že drugi dan sem grozno utrujena. brezvoljna. bi rada bila spet jaz.user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
20.7.2010 20:15:14   
maja1488
k.tja...hvala, Z je boljše, še pikasta sicer, drugače pa tečna za znoret. M ni nč boljša. Em....mogoče sem pa jst user posted image

A je kaka luna danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
20.7.2010 20:19:25   
Dudica1
Kje pa je majana z J.user posted image ...sem mislila da so doma...

V glavnem jaz sem na hitro nekaj poštrihala in sem si šla delat za jest...ker že cel dan nisem  normalno jedla...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
20.7.2010 20:22:29   
Anonimen
luna se napoveduje za ponedeljek,... torej mora biti zdaj vpliv krajca; ti so včasih hujši;

moja mulčka sta (si) tudi bolj nagajiva... imam kar slabo vest, ker sem oba naprtila mami za čas službe.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......