|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
20.7.2010 12:47:44   
aleksa83
Pozdravljene!!

ema33: hvala user posted image , s tem si mi veliko pomagala!!
HVala

Danes pa nimam neke veliko časa, pa zdaj par dni bo tako, imamo neke delavce, pa bo treba bolj v kuhinji bit,...

ampak brez skrbi ;) , malo bom že pokukala, da vidim kako ste mi  kajuser posted image

pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.7.2010 12:48:41   
lottyka
Dobro jutro so user posted image ,

obcinarka ti kar ostani tudi pri nas, več nas je boljše je user posted image .

magnezij in kalcij - Torej sem vprašala splošnega zdravnika kaj je za krče pa mi je razložil da oba ampak za druge mišične skupine. Za krče v maternici je krivo pomanjkanje magnezija, za krče v npr. nogah pa pomanjkanje kalcija. Da pa je potrebno oba imeti zadosti.

emma super za linke. Po tem kar sem prebrala bom mogla že v Avgustu vse zrihtat. Joj to je že naslednji mesec, kok gre hitro. Tako da bo šla zadnja Julijska plača user posted image , torej 1 bolniška manj.

škorpijonček super za pištolco user posted image .

simonmojca moj je skoz na nogah. Tudi na morfologiji je bil na nogah. To vem samo zato ker zgoraj nikoli ne čutim brc, vedno v mehur in črevesje, če ležim pa se premakne tako da me brca ob straneh (na tisto stran spodaj kjer ležim) tako da se z mojim prav smejiva kako se z mano vred obrača okoli da je skoz na nogah. Upam da mu bo postalo še pravi čas dolgčas in da bo hotel še malo raziskati okolico kako zgleda če si obrnjen na glavo user posted image . Ker drugače se bom mogla jaz na glavo postavt, da bo on šel z svojo glavo kamor treba user posted image .
Kar se špikanja tiče, pa imam to tudi jaz. Špika me večkrat v nožnici kot bi ti nekdo iglo not porinil ali pa z nožem zarezal.

ljubljana z veseljem bom pogledala tale next, sem že večkrat slišala zanj. Koliko pa te pride poštnina?

zori v mothercare imajo iste stvari kot lahko vidiš na netu, samo malo dražje od cen na netu. Nimajo pa vsega kar je na netu. Jaz čakam da dobijo jesensko robo, kakšni pajacki pakirani po več skupaj se bodo pomoje splačal.

maa jaz pa ravno tele dni nimam ne vem kakšnega apetita, je prevroče in mi tud za jest ni. Ampak sem ga imela pa nenormalnega pa prej vse mesce user posted image , bi skoz jedla. Sem se mogla prav nazaj mal držat, pa še sem se premal.

zgaga - jaz jo imam sedaj vsak dan, bolj ko je večer bolj me peče oz kasneje že kar zelo boli. Tako da Donat je moj zvesti spremljevalec ampak ga bom pomoje mogla mal nehat pit ker imam sedaj khmm khmm no vse tekoče po njem user posted image . Zdej pa ne vem al naj nadaljujem z Donatom al naj prešaltam na Ruporut user posted image kaj je manj škodljivo? Brez pa ne morem biti, ker je nevzdržno. Sploh ne vem kaj naj user posted image .

Evo jutranjo kavico popila, zdej je pa čas za kosilo počasi. Ne vem če ne bom kar ričeta iz skrinje ven potegnila al bi pa ene testenine naredila. Se še odločam. Pa zraven upam da paradižnikova solata, moram še v vrt pogledat če je kakšen zrel. Za sladico pa sveže borovnice s sladoledom to pa že vem da bojo user posted image . Drugače pa komaj čakam zdele na paradižnik iz vrta, to je pa res razlika kupljen ali domač. Mem feto (pasterizirano) in mozarelo (tudi pasterizirano) kupljeno že par dni sam še na kakšen zrel paradižnik čakam user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.7.2010 13:02:19   
simonmojca
phelps, renesme**, pikizenc hvala za odgovore in obrazložitve, zdaj lahko spet mirno diham in uživam v user posted image , ker vem da je vse ok in da je to normalno user posted image

apetit pri meni je kar skoz isto (že celo user posted image ) je pa bistveno večji kakor pa pred user posted image  (prej sem komot zdržala ves šiht brez hrane, vmes sem pa par cigaretov skadila pa sem potešila lakoto) zdaj pa samo JEM in se tudi veselo pozna pri kilah user posted image . Zjutraj preden grem moram obvezno nekaj pojest (ponavadi med vožnjo jem), pa potem med službo nekako gre, da zdržim do malce. Doma je pa druga zgodba, obvezno jest na 2h drugače mi je slabo user posted image .

lottyka zdej sempa spet lačna ratala user posted image  pa sem ob 11h imela malco.
joj kok bi grško solato zdele jedla njami (svež paradižnik in feta sir)

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
20.7.2010 13:35:24   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

Baje se otrok začne obračat na glavo nekje od 25. tedna dalje (eni prej, drugi kasnej). Moja kolegica je mogla it na ročno obračanje 14 dni pred rokom, ker se bebica ni hotla obrnat (boli ko user posted image ). In glej ga hudiča na rok se je spet obrnu na nogice, tako da so mogli naredit carski.

Meni je soseda razlagala o tem ročnem obračanju. Ni nujno, da jim ga uspe obrniti, pa še boli baje ful. Nekako ti z rokami premikajo trebuh. user posted image  Njej so to delali, pa ni uspelo, je rekla, škoda bolečin. Na koncu je morala imeti CR, je pa rekla, da bi raje šla naravno rodit.

Jaz sem tudi na hipe user posted image  za v posteljo. Včeraj sem pomivala okna, pobrisala sem tla, prah, vsega skupaj cca. 2 uri. Zvečer pa padla v posteljo. Nisem mogla več ne sedeti ne stati, ker me je križ bolel, pa tudi sramno kost sem občutila. To pripisujem temu, da se premalo gibam. Se bom morala več gibati, če ne bo še hudo do poroda. Saj vem, ne zmoremo več toliko, ampak vseeno. Tudi v počepu ne morem biti dolgo (npr. pri pobiranju zelenjave na vrtu).

Zori, super za 3D. Jaz upam, da se mi pravilno obrne, da bomo videli spol. Vidim, da imaš ceno skoraj enako kot jaz.

Ljubljana, take solatke tudi jaz obožujem. Moram si nabaviti par živil, zmanjkalo mi je tune, sira, skute... Jaz rada mešam, enkrat eno, drugič drugo.

Imam pa tudi jaz apetit, večkrat postanem lačna. In enako kot pri Ljubljani, odkar je sladoled v zamrzovalniku, si ga MORAM privoščiti. Še sreča, da ga naši domači jedo ponavadi po kosilu, ko meni še ne paše in potem včasih pozabim nanj. user posted image

Škorpijonček, super kosilo! user posted image

Bostina, kako pripraviš krompir in fižol?

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
20.7.2010 14:00:18   
pikizenc

A je mogoče katera bla na razprodaji v Mothercare? A imajo kej pametnega, da se splača pogledat?
Neki sem gledala preko neta in majo zelo lepe stvari...a je vsaj kej podeobnega v btc-juuser posted image

Za oblekce niti še nisem gledala, sem pa kupila znižano posteljnino. Po pravici je blo še vedno malo drago, sigurno se dobi tudi ceneje drugje, ampak je pa tkoooooo lepa user posted image

apetit - jst skos jem user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
20.7.2010 14:03:04   
obcinarka
ojla... nam zaupaš kolk si zapravla za posteljnino in kaj si dobla?? jaz namreč firbcam vsepovsod pa priznam da so pa presneto drage....

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
20.7.2010 14:08:08   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Baje se otrok začne obračat na glavo nekje od 25. tedna dalje (eni prej, drugi kasnej). Moja kolegica je mogla it na ročno obračanje 14 dni pred rokom, ker se bebica ni hotla obrnat (boli ko user posted image ). In glej ga hudiča na rok se je spet obrnu na nogice, tako da so mogli naredit carski.

Meni je soseda razlagala o tem ročnem obračanju. Ni nujno, da jim ga uspe obrniti, pa še boli baje ful. Nekako ti z rokami premikajo trebuh. user posted image  Njej so to delali, pa ni uspelo, je rekla, škoda bolečin. Na koncu je morala imeti CR, je pa rekla, da bi raje šla naravno rodit.

- jaz ne bi sla na obracanje, je resnicno skoda bolecin. Rada bi pa tudi naravno rodila, no upam da se pravilno obrne, ko bo cas za to :)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
20.7.2010 14:25:20   
Dinki
Živjo user posted image ,
evo mene po dolgem času, smo nazaj iz dopusta, smo bili letos ponovno v Grčiji in je bilo super user posted image . Trebušček tudi pri meni lepo raste, sploh zdaj na dopustu mi je orng zrasel. Čutim user posted image  zelo lepo. Morfologijo sem imela tik preden smo šli in je vse OK.
Pri meni je prečna lega, simonmojca, mislim, da is ti to spraševala. Torej ima na desni strani mojega trebuha glavo, na levi strani pa nogice user posted image . Je pa tako, da brcike/premike čutim povsod, zdaj tudi že kar orng nad popokom, noro kako hitro raste maternica v tem obdobju.

Emma83, jaz ti bom rekla RES hvala za vse linke. Sicer sem že drugič noseča, ampak je tko faj vse dobit na enem kupu. Mene je zmer strah, da ne bom pozabila česa oddati in izpolniti....mi gre na živce vsa ta birokracija.

Apetit....o tem raje ne bi, jaz s tem nimam težav, ker bi jedla enostavno skoz user posted image .

3D UZ jaz ne bom šla. sem šla v prvo in mi je bilo super, ampak sem sama sebi priznala, da te slikice praktično ko imaš enkrat otroka nikoli več ne pogledaš. Ima pa moja G to možnost in je na morfologiji malo preklopila na 3D UZ.

Moj naslednji pregled je 30.7.
pa lahko dodate tudi na seznam (tista, ki ga ureja - HVALA), da pričakujemo še enega user posted image , vsaj tako pravijo user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
20.7.2010 14:30:10   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

- jaz ne bi sla na obracanje, je resnicno skoda bolecin. Rada bi pa tudi naravno rodila, no upam da se pravilno obrne, ko bo cas za to :)

vem, da obstajajo tudi vaje, ki jih delaš kot nosečnica za pravilno lego user posted image , torej da se obrne na glavo. Imam kolegico, ki ima 2 user posted image  in noben od njiju se ni sam obrnil na glavo. po teh vajah pa ji je obakrat uspelo. Mislim, da se te vaje najde tu na RR. No če ne drugega so vsaj neboleče user posted image . Ampak sej še ni panike, dejmo jim še cajt, da se obrnejo na glavo.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.7.2010 14:37:31   
ljubljana
ljubljana z veseljem bom pogledala tale next, sem že večkrat slišala zanj. Koliko pa te pride poštnina?

Poštnina je 5 eur

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
20.7.2010 14:46:21   
Dinki
3D UZ... Jaz ga imam naslednji teden, ko bom user posted image  26t1d. A ni to malo pozno? Po nekaterih podatkih berem, da je dobro delati med 22-25t, po drugih med 25-30t. Otrok ne sme biti prevelik, pa tudi obrne se lahko. Upam, res upam, da vidiva spol, da bo 100%. user posted image  Ima katera sliko 3D, kjer bi se videl spol? Baje, da se zelo nazorno vidi, če je le pravilno obrnjen.

vas maalo za nazaj berem....
alenaum, ko sem bila za mojega prvega sinka na 3D UZ se je njegov lulček zelo lepo videl. Do takrat tudi če še ne bi vedela, da pričakujem user posted image , bi takrat to izvedela, ker so se jajčka zelo lepo videla. Prav tako njegov obrazek in podplatki user posted image . se je takrat  G smejala, da bo imel veliko nogico in je res tako. Že pri rojstvu je imel veliko in še danes pri 2 letih in 3 mesecih je št. njegove nogice 26.
No tako, da če boš imela srečo, boš vse videla, samo lego mora imeti posrečeno. Srečno!

Glede magnezija in kalcija....jaz vsako jutro pijem magnezij na tešče, 2 dcl in vsak dan oz. drugi dan če pozabim, spijem kalcij - šumečo tableto. Imam pa tudi tablete za železo Retafer, jih jemlje še katera?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.7.2010 14:49:05   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Glede magnezija in kalcija....jaz vsako jutro pijem magnezij na tešče, 2 dcl in vsak dan oz. drugi dan če pozabim, spijem kalcij - šumečo tableto. Imam pa tudi tablete za železo Retafer, jih jemlje še katera?

Jaz tudi pijem kalcijeve tablete za nosecnice(Ca-C 1000 Sandoz) in sirup za zelezo (Legofer). Tale retafer pa nikakor nisem dobro prenasala. Name so tabletke delovale kot kaksna huda turska kava user posted image

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 20.7.2010 14:50:35 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
20.7.2010 14:55:36   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Ful razmišljam a bi nabavila ležalnik ali ne, izkušene mamice prosim povejte a pride prav?

ma glede teh ležalnikov so res različna mnenja. meni so ga skoraj vsi odsvetovali in ga na začetku nisem imela namen kupiti, potem sem pa dobila pri rojstvu neke kupone in nisem ničesar več rabila kot mogoče še to in sem ga nabavila. naj ti povem, da sem ga veliko uporabljala. Ko imaš dojenčka in želiš kaj doma narediti, si sploh ne znam predstavljat kam ga lahko še drugam odložiš razen v ležalniček. Meni se je izkazal kot pameten nakup in mi ni žal, da sem ga kupila. Potem kasneje sem mu namontirala tisti lok z igračami čez in se je znal zelo lepo zaigrati v njem.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
20.7.2010 14:55:44   
aleunam
Malajka, kje sta nabavila previjalno in za kakšno ceno? Koliko cm je previjalne površine? Ful je lepa, tudi sobica. user posted image

Dinki, nazaj z dopusta? O, Grčija, sigurno ste se imeli super. user posted image  Na 3D pa komaj čakam, upam, da tudi kot ti, vidimo lulčka. user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
20.7.2010 15:07:23   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Jaz tudi pijem kalcijeve tablete za nosecnice(Ca-C 1000 Sandoz) in sirup za zelezo (Legofer). Tale retafer pa nikakor nisem dobro prenasala. Name so tabletke delovale kot kaksna huda turska kava user posted image

ojej user posted image  no pri meni je edino opaziti, da imam res boljšo prebavo kot v prvi user posted image . Sem bila zaprta k user posted image . No pa si mi šele zdaj ti dala mislit, da imajo mogoče zaslugo za to železove tabletke user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
20.7.2010 15:28:42   
ljubljana
boleča medenica

Zaradi delovanja hormonov, raztezanje tkiv... notranja medenična mišica ne deluje več refleksni in ne "drži" medenice več skupaj, tako kot je bilo to pred nosečnostjo, medenica se tako neenakomerno premika, kar povzroča hude bolečine v medenici, sramnični kosti... Mene včasih zaboli tako zelo, da imam občutek kot bi me nekdo z nogo v rit brcnil. Edina stvar, ki v tem primeru pomaga so vaje za notranjo medenično mišico. Če so bolečine res hude je najbolje da prosiš za napotnico za nosečniško fizioteraprevtko, v Lj sta Lidija in Darja. Problem pri vseh športnicah je predvsem v tem, da to vajo izvajamo nepravilno saj že v trenutku mišico stisnemo preveč in naredimo potem več škode kot koristi. Veskakor dodatna vaja brez vaj notrenje medenične mičice ne bo zadeve izboljšala ampak samo poslabšala. Predvsem, sesanje, pometanje, dvigovanje težkih bremen in premikanje pohištva ni niti najmanj primerno za mamico v 5 mesecu nosečnosti. Nekatere zaradi trme in nepočitka pristanejo celo na berglah.
Že dolgotrajno stanje in kuhanje kosila, pomivanje posode lahko slabo vpliva na bolečo medenico. Mišico se z ustreznimi vajami pripravi, do tega, da ponovno refleksno deluje.
Ena možnost za bolečine je seveda tudi vnet živec, kar pa je bolj poredko.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
20.7.2010 15:36:20   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED(NP), PREBIVALIŠČE, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana/Kolumbija user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image  user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 5.8.10, Trbovlje user posted image user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3D UZ 27.7.10, NP 30.7.10 user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.7.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image  user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.7.10, 3D UZ 2.8.10, Ljubljana, user posted image user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 28.7.10 user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 26.7.10, Pomurje user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , 3D UZ 3.8.10, Štajerska user posted image
user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.7.10, Maribor user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane, NP 30.7.10 user posted image user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 2.8.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 2.8.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image  user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.8.10, Zasavje,user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , NP 19.8.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.7.10, user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.7.10, Ljubljana user posted image user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 5.8.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image  user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image
- Norvežanka
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.7.10 user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.8.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image  user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek user posted image  user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.7.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.8.10, Ptuj user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.8.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.7.10, Koroška user posted image  user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 9.8.10, Celje user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.8.10 user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image  user posted image  user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image , NP 9.8.10, user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.7.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.8.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , 2.8.10  user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 77
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 15     -user posted image : 13    -user posted image : 50

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
20.7.2010 16:14:54   
emma83
Ni za kaj punce za linke, jaz si bom kar tole vse sprintala že danes in dala lepo v eno mapico, drugače bom ziher kaj pozabila.

Meni pa danes in včeraj nenormalno zatekajo stopala, prej je bilo zatekanje samo na podplatih, pa še to ponoči in zjutraj, zdaj imam pa prav buhteljne namesto stopal pa ne vem od česa. Vroče ni več toliko kot prej, delam vse enako kot prej, veliko pijem, počivam z dvignjenimi nogami, spim z nogami na blazini za dojenje, res mi ni jasno. Če se do naslednjega tedna ne normalizira, grem kar k osebni zdravnici, da mi da mal vodo prečekirat, moj G je pa zdaj itak na dopustu do prvega tedna v avgustu, takrat imam pa tudi pregled.

Včeraj sem vas hotela vprašati kaj mislite o članku v sobotnem Žurnalu, ko je ena mamica v enem lokalu v centru LJ dojila (na vrtu) in je prišla natakarica zraven in ji rekla, če se lahko prestavi v notranjost, ker da moti druge goste. Katastrofa, da meni to naredijo (če bom dojila ofkors), jim cel vik in krik zaženem. Saj verjetno ženska ni imela obeh jošk zunaj ampak se je dete diskretno hranilo.
Sem pa enkrat v Tuš centru v BTC-ju videla eno doječo mamico tam na klopci med trgovinami, majica čist zavihana do vrha, obe joški pa na izvolite zunaj, to pa je too much.

A ste kaj razmišljale o carskem rezu, če slučajno pride do njega? Ena tema je tukaj nekje na RR in sem bila ful presenečena koliko mamic zagovarja CR, po njihovem mnenju je okrevanje lažje in hitrejše kot pa pri vaginalnem porodu, kjer je ženska raztrgana oziroma prerezana.
Jaz bom v vsakem primeru prosila babico naj mi čuva presredek in me ne reže po nepotrebnem. Edino tega me je strah pri celem porodu.

Kar se tiče lege user posted image je po mojem mnenju zaenkrat še čisto prezgodaj, da bi bili naši user posted image že obrnjeni na glavico, imajo še veliko časa za obračanje in za razne akrobacije.

Lep oblačen dan še naprej, meni tole vreme ful paše.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
20.7.2010 16:16:31   
emma83
Aja hotela sem še napisati, da dohitevamo oktobrke po številu strani, one imajo 151 strani, mi pa že 148, bomo kmalu morale II. del začeti.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
20.7.2010 16:26:00   
simonmojca
emma83 user posted image  oktobrke mogoče dohitevamo, ampak so nas pa decembrke že ornh prehitele 190 user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
20.7.2010 16:37:52   
emma83
Ups user posted image , to sem pa spregledala, moramo biti malo bolj pridne. Nekatere se sploh ne oglašajo več, škoda.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
20.7.2010 17:27:52   
ljubljana
Jaz sem vse tri dojila v javnosti, v lokalih, pred trgovino, enkrat celo v merkator centru. res sem poskrbela, da sem zakrila ostale dele kože in se nisem "razkazovala" po nepotrebnem. Roko sem dala na otrokovo lice in se tako ni skoraj nič videlo. Nisem še videla da bi se kdo pritožil ker nekdo na vrtu lokala je sendvič in bi ga potem natakarica prosila da naj se umakne v notranjopst, ker moti ostale stranke, češ da se jim preveč cedijo sline, ali pa da jim kruli po želocu ob pogledu na jedočega.

Vsaka stvar ima svojeo mejo, sem za diskretno dojenje v javnosti brez nepotrebnega razkazovanja. Se mi ni še nikoli zgodilo, da bi se kdo pridožil nad mano, ker sem dojila, včasih je celo kakšna mimoidoča prijateljica začudena po petih minutak pogovora dejala: A ti dojiš, sploh nisem opazila.
Obstajajo tudi majice za dojenje, kjer de del majice (pri dekolteju) dvigne, pri tem ostali del telesa ostane pokrit. Jaz tudi pod razno nebi rada imela CR, še posebno zato, ker name narkoza zelo slabo vpliva. Sem trikrat rodila vaginalno in nisem bila nikoli prerezana. Drugorojenec je imel 4 kg in je bil dolg 54cm kar je za mojih 165 cm veliko. Odvisno je seveda od rasteglljivosti tkiva in od babice, ki vodi porod. Pri prvem porodu sem dobila 3 šive zaradi lažje raztrganine pa me sploh ni bolelo.
Me ne bo pa noben prepričal da 3cm rez boli bolj kot  10 cm rez skozi kar nekaj plasti kože (mislim da jih je nekje 6).

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
20.7.2010 18:46:43   
zori82
VOZIČEK punce rabim vaš nasvet, mnenje glede barvne kombinacije vozička
1. rjavo-rumena
2. sivo-rumena
3. črno-rumena

prva barva (rjava,siva,črna) bi prevladovala, rumena (malo manj-npr. kot vzorec, da malo poživi) pa nebi bla tok živa živa barva

Kako se vam zdijo te kombinacije, a bi sploh šle skupi barviuser posted image Katera se vam zdi najbol cool 1,2,3 (če sploh)user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
20.7.2010 19:27:49   
aleunam
Hm, vse je odvisno od odtenkov, načeloma pa bi šle skupaj sivo-rumena in črno-rumena. Za moj okus. A imaš kakšno sliko? user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
20.7.2010 20:21:47   
simonmojca
meni je tudi najbolj všeč rumena-črna user posted image  - osa,
je pa najbolj nevtralna barva rjavo-rumena
super bi bilo če bi bile kakšne slike za lažjo predstavo (mislim, da se mi mal svita kater je, sam nisem 100% - a ima vzorce kot kroge barvne?) 

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?