|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
19.7.2010 16:34:04   
Soncchhek
hojla sotrpinke!

jaz sem se z mojim tale vikend podala do sorodnikov .....vmes pa še kratek postanek za nosečniški šoping ( capri hlače+ pajkice....itaq je bilo že vse pokupljeno, kopalke, 2 modrca in to je to)....sem pa komaj zdržala vso to vožnjo in.... prav ne da se mi....mislim da ne grem več nikamoruser posted image ...razen tam nekje do 20 km user posted image . Potem pa itaq pride še vmes čas ko se mi bebika usede na mehur...pa brca tam...pa včasih me še tam dol boli..čeprav je že kar boljše....pa greš nekam na obisk, potem pa 3/4 dneva preležiš user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem te dni čist out....rahlo se mi vrti..pa imam pritisk čist ok....
Buši raste k nevemkaj....jojjjjjjjjj kam gre....pa smo štartali 23.ti teden....Me pa vse ful utrudi....grem v trgovino že ob 8h zjutraj po nekaj manjšega..pridem domov in sem čist adijo....
Berem, da ste vse že pridne z nakupi....za naše bebice....

kar se pa tiče panike...kaj gre lahko vse narobe v nosečnosti in med porodom in prej in kasneje in tako dalje.....jaz je ne delam...in zgodbic sploh ne poslušam....ker me samo delajo zaskrbljeno...lahko nam gre do konca in naprej vse ok...lahko vse narobe...mah..treba je mislit pozitivno in to je to.

JOj se mi ne da več pisat....
Lepo se mejte no....

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.7.2010 16:50:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Ojla punce!

Samo eno vprašanje na hitro...pikizenc in phelps kateri voziček od mothercare mislita naročit. Tudi jaz sem se čist zagrela za njega in mislim da bom ga kar kupla tega my3 trokolesmika.
A ma katera kakšno mnenje o tem vozičku od kakšne mamice ki ga je že preizkusila.
Drgač pa punce lepo se mejte pa čiiiim več senčke, tekočine, pa merkite se.
Grem spat moram že ob 6h bit na šihtu...drgač pa jutriiii je petek pol pa en teden morjaaaaaaaaaaaaa.
Lahko noč

Ko se pogovarjate o Mothercare... a ste pogledale cene na njihovi spletni strani??? No če kdo ima koga v VB mislim, da mu je ceneje če mu po pošti pošlje... Vsaj za manjše stvari to velja, ker čisto vse cene imajo x2 kot na spletu.....

Hej kje si pa to gledala? Jaz sem gledala na njihovi original spletni strani in je čist podobna cena.

Bilo je le vprašanje... jaz sem gledala koške, pa ostale reči v trgovini in ne vozičke, ker ga že imamo.. No kar sem videla je skorajda cena v funtih x 2.. Sem šla prav pogledat pri nas, ker mi je en košek bil tako všeč....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.7.2010 16:50:33   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Pri meni nič novega danes oz. se mi rahlo puka, ker sem ugotovila, da dimenzije mojega novega prtljažnega prostora ustrezajo kateremukoli vozičku, ki si ga moje srčece poželiuser posted image . So mojega danes klicali, da bo avto jutri že pripravljen za na cesto, ampak greva šele v četrtek ponj, ko imam dopust (prej pa še pregled pri zdravniku)... Jeeej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.7.2010 16:53:45   
pajac
sem vas kar pogrešala... en dan potepanja in dan pa pol službe pa ste kar veliko načvekale...

Danes pa moram priznat, da sem utrujena in da komaj čakam ta prvi september, ko grem na dopust za leto in še malo... No mislim, da bom tudi 14. avgusta kar šampanjec kupila, ko bo konec zadnjega dežurstva...  Mah bo že boljše....

Pupe uživajte v nosečnosti in pazite svoje kick bokserje in bokserke user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.7.2010 17:26:19   
Valentina85
Živjo punce...

Danes je tko fajn vreme, sonček in še vroče ni... Čakam kolegico in gremo na en sprehod... so me začele zadnje čase kar neki noge bolet, ker sedim v pisarni pa se moram potem vsake tolk časa sprehodit pa je ok.
Kako ste pridne z nabavljanjem opreme. MIdva bova v 2. polovici avgusta-po dopustu začela, sedaj sva malo v gužvi z drugimi stvarmi.... Je pa lepo prebrati vse kar napišete o opremi, sploh za nas prvorodke user posted image

lep dan

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.7.2010 19:55:26   
emma83
Grrrr napišem cel roman pa mi internet ven vrže.

Drugače pa se strinjam s tabo Valentina paše tale ohladitev zelo.

Danes me je v Supernovi na Rudniku kar prijelo šopingirat za mojega malčka ampak sem se nazaj držala, naslednji mesec si bom pa kar dala duška.

aleksa glede porodniške in denarja namesto paketa: vloge se oddajo 30 do 60 dni pred predvidenim datumom poroda, vem da so prej vsem nosečnicam ginekologi dajali potrdila o pdp, zdaj se pa nekaj govori, da samo kopiraš materinsko tam, kjer ti piše datum poroda in greš s tem. Vloge lahko dobiš na pristojnem CSD ali pa na netu (tale je za porodniški dopust; tale za očetovski dopust; tale za dopust za nego in varstvo otroka; tale je pa za paket oz. denar). Zraven vloge moraš priložiti tudi izpolnjeno potrdilo delodajalca o neto višini plače za zadnjih 12 mesecev, vse ti tam zraven piše, to velja za porodniško in za očetovski dopust. Če z bodočim očijem nista poročena pa morata še urediti priznanje očetovstva, lahko kar hkrati ob oddaji vloge na CSD.

Kar se tiče otroškega dodatka, to se ureja po rojstvu otroka, obrazec kupiš v knjigarni in ga v 2 mesecih po rojstvu oddaš na CSD, zraven lahko priložiš tudi kopije odločbe o dohodnini za oba s partnerjem, ker gre tako malo hitreje, sicer pa oni lahko pridobijo podatke po uradni dolžnosti. Če oddaš vlogo v 2 mesecih po rojstvu, dobiš dodatek tudi za nazaj, drugače pa ne.

Mislim, da sem vse zajela s tem, če sem kaj zašuštrala naj me kakšna bolj podučena popravi.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 19.7.2010 19:56:48 >

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.7.2010 21:20:12   
škorpijonček_
Hello user posted image ,

evo spet mene. Danes opravili morfologijo, vse ok, dohtarca je rekla, da ima oreng pištolo (vseskozi jo je res ponosno kazal) in ko sem vprašala, če se lahko tole kaj spremeni, je rekla, da tole bo pa težko odpadlo oz. se potuhnilo kamuser posted image , tko da zdaj smo defenitivno sigurni, da bo fantek.
Mi je prav hecno, ker tudi če ne bi hotela vedeti spola, je tako ponosno kazal lulčka, da ne bi mogla ostati presenečena user posted image .
Full je bil smešen, eno nogico je imel stegnjeno, drugo skrčeno, je kar fejst migal, sam jst čutim še vedno neko nežno ščegetanje, pa je rekla, da je to čist normalno za prvorodko. Ko pa me žgečka, me pa takle cajt po 20h, se pravi, d abomo imeli podnevi mir, ponoči žurke user posted image .
Potem sva šla na izlet na Gorenjsko, da se zmeniva še vse za dan D, tako da smo tudi to uredili. So bili vsi navdušeni, ko sva povedala, da se bova tam poročila in mislim, da bo vse lepo uspelo, kot mora. Kasneje smo šli še mal okoli po triglavskem narodnem parku, nazaj grede pa sva se ustavila v BTC in sem hitro morala malemu kupiti par cotk v Benettonu. Imajo full znižanje (60%) in sedaj ko vemo, da bo pebek, sem si lahko privoščila tudi bolj fantovske barve, prej pa smo kupovali nevtralno.

Drugače, naslednji pregled 9.8.2010 ob 12.20.
Cuker testa nisem delala, nč krvi in vode vzeli, tehtali ne...res čudno.

Drugače še kar nobenih posebnosti, nosim v medenici, zato še ni full velikega bušija in verjetno zato malo manj čutim. Krčev ni, noge občasno zatečejo, samo ni hudo...druga pa tudi vse super, tako da lahko potrkam na les.

Lepo bodite in pazite na bušije.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
20.7.2010 7:22:58   
simonmojca
Jutro user posted image

renesme** hvala za razlago - malo bolj pomirjena, čeprav se mi zdi, da je malo prehmalo user posted image , da se že pripravlja user posted image .
eno bedno vprašanje user posted image  kako imate user posted image  obrnjene v temu trenutku - kaj so vam rekli na morfo. oz. kako naj bi se obračal po tednih-mesecih. Ker če po pravici povem ne sledim temu tok user posted image .

škorpijonček_ čestitke za uspešno kontrolo in za user posted image .

čestitke tudi ostalim za uspešne preglede

no grem pit user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 20.7.2010 7:23:18 >

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
20.7.2010 7:56:06   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Jutro user posted image

renesme** hvala za razlago - malo bolj pomirjena, čeprav se mi zdi, da je malo prehmalo user posted image , da se že pripravlja user posted image .
Saj se celo nosečnost to pripravlja, ene to pač bolj občutimo oz. nekaterim se začne hitreje telo pripravljati na porod, to pa ne pomeni, da boš zdaj rodila čez 2 tednauser posted image , samo mogoče potem malo hitrejeuser posted image
eno bedno vprašanje user posted image  kako imate user posted image  obrnjene v temu trenutku - kaj so vam rekli na morfo. oz. kako naj bi se obračal po tednih-mesecih. Ker če po pravici povem ne sledim temu tok user posted image . nimam pojma, premaknil se je nad popek to čutim oz. v okolici popka se premetava, mislim pa da je trenutno bol na desni strani, no zdaj me ravno brca kot bi vedel da skušam določiti položaj...saj bo žez hm 7 tednov spet UZ pa bodo povedal, sem pa pri tamali enkrat prov začutila hrbtenico, ko se je dvignila navzgor in na koncu sem vedela, da ima rit pod desno joško in desno nogico mi je tiščala čisto v desni bok- je imela pol mal deformirano ene 14 dniuser posted image

škorpijonček_ čestitke za uspešno kontrolo in za user posted imageenakouser posted image

čestitke tudi ostalim za uspešne preglede

no grem pit user posted image   tudi to mal kasnejeuser posted image

emma- hvala za vse linkeuser posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
20.7.2010 8:03:08   
simonmojca

renesme**
hvala za razlago - malo bolj pomirjena, čeprav se mi zdi, da je malo prehmalo user posted image , da se že pripravlja user posted image .
Saj se celo nosečnost to pripravlja, ene to pač bolj občutimo oz. nekaterim se začne hitreje telo pripravljati na porod, to pa ne pomeni, da boš zdaj rodila čez 2 tednauser posted image , samo mogoče potem malo hitrejeuser posted image

Upam, da se to res zgodi user posted image  , da bo porod hitrejši (upam)

Glede lege sem mislila - sem narobe postavila vpr. če se jaz ne motim mi je rekla (una na morfo.), da je user posted image  že z glavico dol obrnjen - a je to normalno al ne? (spet se mi zdi mal hmal user posted image ) - ene ste res pridne pa vse pregledate po netu glede tega, jazz sem pa bolj tko, tko pa raje vas vprašam (ta tedn ni moj user posted image ).

Ah bolje da ne razmišljam o tem - si delam preveč dela s tem user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
20.7.2010 8:10:30   
ljubljana
Zunaj je nova next kolekcija jesen zima, če katero zanima
http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/newborn/?pos=start#LID=01_02_06
Cene ugodne-sprejemljive, zelo lep dizajn, dobra kvaliteta, hm-jeve velikosti.
Dostava 7 dni poštnina ne glede na količino naročila 5 EUR.
Sama sem že kupivala trenerke in pižamice, nič se ni razvleklo, strkalo razbarvalo... vsi pritiskači na svojih mestih, dober material...
Se pa splača pohitet ker zna bit da kakšnega artikla novembra ne bo več na zalogi.

Neposredna povezava do sporočila: 3661
20.7.2010 8:20:05   
phelps
Dobro jutro!

emma83, odlično user posted image user posted image , si bo treba zapomniti str. 147user posted image

simonmojca, moja pupa je bila na morfologiji tudi v tako smešni poziciji - noge gor ob telesu, roke in glavica pa dol, pa vse skupaj prekrižano... Potem pa se je zbudila in začela migat... Je rekla takrat g., da še menja položaje. Ne vem, kako je to v 26. tednu, katerega bom nastopila jutri...

nextdirect je pa tudi meni všeč user posted image , bom tudi jaz kaj naročila...

Spala zelo slabo (od 2.00 do 5.00 nič), ampak sem vseeno ok, danes je super zrak - naj tako ostane.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
20.7.2010 8:24:29   
simonmojca
phelps hvala - zdej sem pa res 100_x_ bolj pomirjena user posted image  (sem res že mislila, da je pri meni vse čudno-prehitro user posted image )

spanje te popolnoma razumem, jaz sem tudi zelo slabo spala, me je križ danes začel nekaj bolt (obup-bolj kot sem se raztegovala ponoči in predstavljala slabi je bilo user posted image )

emma83 hvala za linke - sem si jih že skopirala v mejl (v osnutke) da ko bom rabila bom imela vse pri roki user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 20.7.2010 8:26:23 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
20.7.2010 8:25:34   
škorpijonček_
Jutro,

mene pa zanima, če nosiš medenično in je posteljica spredaj, kaj to pomeni.
To da nosim bolj zadaj, kaj pa to ko je posteljica spredaj?

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3664
20.7.2010 8:58:24   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Jutro,

mene pa zanima, če nosiš medenično in je posteljica spredaj, kaj to pomeni.
To da nosim bolj zadaj, kaj pa to ko je posteljica spredaj?

Hvala.

Posteljica spredaj ali zadaj- to ne pomeni nič razen tega kam na maternici se je posteljica pritrdila ( če imaš velik trebuh je to zato ker je posteljica spredaj...), problem je samo če je placenta previa- se pravi da prekriva maternični vrat!

medenično- pomeni, da je otrok proti "izhodu" obrnjen z nogicami (noge spodaj, glava zgoraj), glavično- pomeni, da je glavica spodaj- tako naj bi bilo na koncuuser posted image

Jaz sem imela prvič že od 20t naprej skoz glavično....zdaj imam pa medenično, čeprav bi veliko raje videla da bi bil že na glavi, saj se res še obračajo, samo če je enkrat že na glavi je zelo malo verjetnosti, da bo na koncu na nogah...

Neposredna povezava do sporočila: 3665
20.7.2010 9:19:25   
škorpijonček_
Hvala, a tko to gre. Hm...trebuh ni tako ogromen, čeprav je posteljica spredaj. Na NS mi je pa takrat rekla, da nosim bolj v križu, pa sem mislila, če to pomeni medenično.
Sicer pa važno, da je vse ok, ostalo bo že tko kot mora bit.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
20.7.2010 9:33:46   
ječi12
ojla

čestitke za fantka škpijonček

pa ostale bravo za preglede.

uzuni je super zrak,se strinjam da naj tko ostane.je prou mega.

kaj boste kuhale? nimam ideje? mogoče kumare v omaki pa pire.bomo vidl kok doug bo naša bejba spala.... :)

drugače pa naš buši miga zdj že pousod ne samo pod popokom tut vštric z njem :)

učeri sm vidla slikce ene novorojenke,joj mickeno na ful pa useen ful orng baba....smešno,k našo gledam k je že prava baba.kaj nas zdj čaka.štučke...

nč uživajte dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3667
20.7.2010 9:44:23   
škorpijonček_
Mi bomo pa danes jedli špinačne široke rezance ali torteline, zraven pa bom naredila belo parmezan omakco in solatko. 20 minut in je gotovo kosilo user posted image .
Se pa strinjam z vremeno, zadnje 3 dni spim kot dojenček...sam nas čaka spet otoplitev, v petek pa spet mrzlo.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
20.7.2010 10:17:27   
pikizenc
simonmojca, phelps - moj je bil na M tudi na glavo obrnjen, kar niti nisem pričakovala, glede na to da sem brce čutila zelo zelo spodaj, ampak očitno je naš bolj boksar, kot nogometaš. Čeprav ta zadnji teden ga pa čutim povsod, gor , dol, levo, desno ... sploh ne vem a je še v istem položaju user posted image

Samo tudi če je na M na glavi se ti lahko še dost obrača, obrnit se dejansko ne morejo šele tam nekje okoli 37 tedna. Do takrat sem pa še slišala za primere, ko so se sami še obrnili (ponavadi na glavo).

Neposredna povezava do sporočila: 3669
20.7.2010 10:40:41   
zori82
prvo vsem čestitke za preglede

škorpijonček user posted image za user posted image

men G ni nikol rekla kako je obrnjen otrok oz. kje imam maternico oz. posteljco. Edino kar sem sama vidla na uz da včasih leži včasih je pa na vseh štirih. Brce pa itak čutim povsoduser posted image .
Baje se otrok začne obračat na glavo nekje od 25. tedna dalje (eni prej, drugi kasnej). Moja kolegica je mogla it na ročno obračanje 14 dni pred rokom, ker se bebica ni hotla obrnat (boli ko user posted image ). In glej ga hudiča na rok se je spet obrnu na nogice, tako da so mogli naredit carski.

ljubljana hvala za super link, res imajo lepe stvari pa še cene se ok

A je mogoče katera bla na razprodaji v Mothercare? A imajo kej pametnega, da se splača pogledat?
Neki sem gledala preko neta in majo zelo lepe stvari...a je vsaj kej podeobnega v btc-juuser posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
20.7.2010 10:45:48   
maa2010
lega pri nas je bil na morfologiji in zadnje 3 preglede "na vratih" - medenicno obrnjen. Mi je pa moja ginekologinja povedala, da ce bi bil tako obrnjen pri 32tednu bi se potem ze dogovarjali za operativno dokoncanje. Je pa tudi povedala, da me ne zeli strasiti user posted image

spanje jaz tudi kr slabo spim, se premetavam, vstajam, grem kaj pojest, malo na gugalnico vlezt in zaspat, skratka imam ponoci celo potovanje user posted image Edino nas user posted image v postelji mirno in lepo spi pri nogah.

APETIT a ima se katera povecan apetit? Meni se zdi, da ko zacnem jest kr ne morem nehati in na 2 uri najmanj morem nekaj malega pojesti. Neverjetno user posted image

user posted image Cestitke vsem za uspesno opravljene preglede user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
20.7.2010 11:27:26   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Hvala, a tko to gre. Hm...trebuh ni tako ogromen, čeprav je posteljica spredaj. Na NS mi je pa takrat rekla, da nosim bolj v križu, pa sem mislila, če to pomeni medenično.
Sicer pa važno, da je vse ok, ostalo bo že tko kot mora bit.

tudi jaz imam maternico v križu- to nič ne pomeni, razen to da je meni na NS UZ morala narediti vaginalno!, posteljico imam pa vseeno spredaj...trebuh velik- no jaz ga v prvo v teh tednih praktično še imela nisemuser posted image  (sem imela posteljico zadaj)

Neposredna povezava do sporočila: 3672
20.7.2010 11:35:12   
ljubljana
Meni pa že celo poletje najbolj paše solata s fižolom ali koruzi, zraven tuna, paradižnik pa mocarela. Zraven kakšen dober polnozrnat kruh.  mmmmmmmmm pa ravno sedaj se bašem , imam malico.
Sem pa naredila napako, ko sem zadnjič v Leclercu kupila magnume in snikers sladolede Imam kar vsak dan od kar jih imem v skrini noro potrebo po tem, da pojem en sladoled.user posted image Se moram kar nazaj držat, da ne pojem vseh na enkrat, ker eden ni nobeden...user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
20.7.2010 11:44:45   
malajka84
Hej punce, se še jst mal oglašam, sm zadnje čase bolj samo brala.
Najprej super, za vse opravljene morfologije, pa čestitke za vse pupe in pobčke!:)

Tud pri meni lahk date na seznam pupo!:)

Drugač sva pa z mojim že uredila , no bl "uredila" delček sobe, mam slike v albumu, v bistvu sva bl dala na kup zadeve, pol bova pa še sigurn kej obračala,...:)
Ampak nama je všeč:) Pol pa moj vsak večer eno igračo k igra d ana moj buši ap špila uspavanko najini pikici.:) Ma se človk kr stopi.
Mava pa zdej akcijo z imeni:) Prej sva mela top 3, zdej k sva pa res zvedla d je 100% pupa, mava pa "borbe", no do novembra bova že najdla neki skupnega.:)

Kosilo...midva bova mela kar fižol pa krompir dans, zdravo kmečko kosilo, ki ga ne maram,..sam če je pa lih na vrtu zraslo, je treba porabit, pa še zdravo je.:)
Drugač pa moj apetit..kaj pa vem, se mi zdi d je manj k na začetku, mi sploh ne paše nč, če je vroče tko al tko...bo že.:)

Mi je pa vreme všeč.:) tale ohladitev na 2 prou paše.:)

Nič pupe, mejte se lepo...aja pa hvala za linke do papirjev, mam že shranjeno, za čase ko se bo rablo, d ane bom skakala okrog.:)

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
20.7.2010 12:35:37   
zori82
evo pa mi je končno ratalo se naročit na 3D UZ
grem pa v Lj- medicinski center Septum, cena je 85€, pregled traja 30min do 1h, zraven lahko grejo 4 osebe, v ceno je pa vključen dvd in slikice
aja datum pa imam 2.8.- takrat bom 27. teden.....komi čakamuser posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?