škorpijonček_
|
Hello , evo spet mene. Danes opravili morfologijo, vse ok, dohtarca je rekla, da ima oreng pištolo (vseskozi jo je res ponosno kazal) in ko sem vprašala, če se lahko tole kaj spremeni, je rekla, da tole bo pa težko odpadlo oz. se potuhnilo kam , tko da zdaj smo defenitivno sigurni, da bo fantek. Mi je prav hecno, ker tudi če ne bi hotela vedeti spola, je tako ponosno kazal lulčka, da ne bi mogla ostati presenečena . Full je bil smešen, eno nogico je imel stegnjeno, drugo skrčeno, je kar fejst migal, sam jst čutim še vedno neko nežno ščegetanje, pa je rekla, da je to čist normalno za prvorodko. Ko pa me žgečka, me pa takle cajt po 20h, se pravi, d abomo imeli podnevi mir, ponoči žurke . Potem sva šla na izlet na Gorenjsko, da se zmeniva še vse za dan D, tako da smo tudi to uredili. So bili vsi navdušeni, ko sva povedala, da se bova tam poročila in mislim, da bo vse lepo uspelo, kot mora. Kasneje smo šli še mal okoli po triglavskem narodnem parku, nazaj grede pa sva se ustavila v BTC in sem hitro morala malemu kupiti par cotk v Benettonu. Imajo full znižanje (60%) in sedaj ko vemo, da bo pebek, sem si lahko privoščila tudi bolj fantovske barve, prej pa smo kupovali nevtralno. Drugače, naslednji pregled 9.8.2010 ob 12.20. Cuker testa nisem delala, nč krvi in vode vzeli, tehtali ne...res čudno. Drugače še kar nobenih posebnosti, nosim v medenici, zato še ni full velikega bušija in verjetno zato malo manj čutim. Krčev ni, noge občasno zatečejo, samo ni hudo...druga pa tudi vse super, tako da lahko potrkam na les. Lepo bodite in pazite na bušije.
|