|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
17.7.2010 16:22:44   
phelps
Dan user posted image

nadinne, kakšne 4 mesece?! user posted image Jaz imam do dneva D  manj kot 3 mesece in pol user posted image

aleunam, tvoja posteljnina je pa tudi meni všeč user posted image

majabar, fino sta videti na slikici, naj se ti čim prej uredijo težave s sečili.

lottyka, tebe pa točno razumem, kako se počutiš, ker sem šla tudi jaz čisto na začetku na 2. pregled z mešanimi občutki, ali bom videla srček, ali ne. V glavi sem si pripravljala že vse mogoče scenarije, kako bom povedala mojemu slabo novico. Na srečo sem prišla iz ambulante objokana, a nasmejana. Na še eno srečo sva bila takrat  sama v čakalnici, ker je sledil konkreten izpad veselja user posted image . Tega dne ne bom nikoli pozabila. Nak, imam že solzne oči.

Vročino tudi jaz slabo prenašam, potim se kot konj. Sprehode sem pa tudi jaz ta teden ukinila (že tako je vsega preveč in sem cele dneve na "on"). Renesme, danes ponoči je napovedana ohladitev user posted image , jaz tudi računam na boljše spanje (in da ne bo klima prižgana do dveh zjutraj user posted image )

Danes greva tudi mi2 na piknik. Jaz sem že stuširana in naličena, moj je pa še pred tv-jem... Se moram malo poduvat, da bom v četrtek postala lastnica sinje modre Lagune user posted image . Danes sva ga šla zaarat, moj je tako navdušen nad prostornostjo in praktičnostjo tega avta, da bi najraje kar še svojega zamenjal (do sedaj bi si raje luknjo v koleno zvrtal kot pa zamenjal svojega Adahalanauser posted image ). Moški, kdo bi jih razumel user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.7.2010 16:27:10 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.7.2010 16:59:41   
nadinne
he he, ja phelps, ti imaš res samo še toliko do dneva d, zaj pa točno 4 mesece in 4 dni user posted image tako da recimo okvirno slabe 4 mesece pa bo za vse držalo user posted image Čestitam za Laguni...ja ko imaš enkrat prostoren avto, so ti "normalni" kar nekam premajhni user posted image Meni tudi prenizki, ker moja Toyota je malo višja in razgled mi je prav všeč user posted image

Končno smo še zadnjo omaro prenesli dol...kar teče mi dol povsod...moram pod tuš potem! Joj pa koliko pucanja me še čaka...pod omarami toliko prahu in muckov od 12 let! Obup. Ampak, si bom pred tem privoščila kup borovnic pa banano in gor malo sladoleda user posted image

Nič moram nazaj delat...me že moj kliče...je treba malo pošraufat...sem edina ženska v bajti ki zna šraufnciger v roki držat user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.7.2010 17:14:51   
phelps
Ja, samo moj je imel do sedaj do tega svojega avtomobila tak odnos kot tisti novopečeni očki  v ameriških filmih, ki nočejo za nič na svetu svojega Porša zamenjat za enoprostorca user posted image

Še kar spi na kavču, jaz pa tule bedarije pišem user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.7.2010 17:15:22 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.7.2010 18:25:15   
lottyka
Joj, hvala punce. Vidim da je moj post na dan potegnil pri nekaterih slabe spomine. Nikakor ni bil to moj namen. Aleunam, phelps user posted image . Kot kaže smo v nosečnosti res malo bolj občutljive in se nam take stvari bolj vtisnejo in dotaknejo kot bi se nas sicer. Verjetno bi se me manj dotaknilo vse skupaj, če ne bi tudi sama imela malo problemov, čeprav je zaenkrat tako z mano kot bebiko vse vredu, bolje v moji situaciji ne bi moglo bit in mi je tudi G rekla, da s situacijo kot je sedaj grem lahko še čez rok. In kot da bi bebika vedela me danes cel dan brca, veliko več kot ponavadi, kot bi hotela povedati da bo vse o.k.. Zdej pa res konec s tem. Si je danes mož odpovedal delo za popoldne in si je vzel čas zame, tako da me že spravlja v smeh. 

nadinne super za selitev svaka user posted image , pol bosta pa čist na svojem.

renesmee jaz sem tud rekla da s začetkom oktobrom hočem met vse kupljeno in pripravljeno. To je pa še 2,5 meseca.  No sej nekaj sem že začela. Naslednji nakup ko bom ponovno lahko malo šla, ko bo vpročina popustila, bom verjetno kar banjico in stojalo kupila, pa en ležalnik moram še najti. Pol pa samo še previjalna in jogi ter cunjice in kozmetika.

No jaz imam do konca se pravi do 40 tedna se 15 tednov. 3,5 meseca, tako da tole gre res hitro.

phelps opa opa, modra laguna lepo. Meni je to res lep avto, pa prtljažnika ima tud nekaj.

me pa nekaj zanima. Kakšno vzmetnico boste kaj kupile? Danes sem gledala malo tole in je res pocen. A jo kera ima, je vredu? http://www.recinko.si/otroska-vzmetnica-120-p-2318.php

Nič grem se malo možu nazaj posvetit, pa vmes še pod en mrzu tuš.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.7.2010 19:17:46   
emma83
Jaz grem že sama sebi na živce s to vročino, nič ne morem, prestavljam se od kavča do računalnika, nekaj bo treba povečerjati in razmišljam kaj naj, da ni treba kuhati. Danes me je pa moj peljal na čevapčiče, njami, kako so bili dobri. Sva bila pa dopoldne v centru malo po Čopovi se sprehajala, pa je bilo že ob 11-ih 30 stopinj, tako da sva se po hitrem postopku pobrala.

Sem pa mojemu sinoči rekla, da naslednje leto pred poletjem nabaviva klimo, ker je vsako leto bolj vroče.

Jaz si tudi želim do oktobra vse pripraviti, naslednji vikend dobim posteljico in lupinico, voziček že imam, potem pride na vrsto previjalna, banjica, ne smem pozabiti na previjalno torbo in vse ostale drobnarije. Ful razmišljam a bi nabavila ležalnik ali ne, izkušene mamice prosim povejte a pride prav?

nadinne čestitke za selitev.

phelps bravo za avto, naj ti dobro služi. A je karavan ali limuzina, koliko je star, cena? Oprosti, če sem preveč radovedna ampak jaz tudi razmišljam, da bi imela laguno.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.7.2010 19:44:36   
november2010
emma meni je pri Lovru ležalnik prišel zelo prav, je tud otroku fajn. da je malo višje, pa da vidi, kaj se dogaja naokoli :) sem imela pa enega sposojenega, tako da zdaj gledam za novega.... vizualno mi je všeč tale
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195094 sam je ful drag, pa se moram mal pozanimat zakaj je tolk boljši od ostalih

Mi smo se šli pa hladit v Bohinj, je res idealno, senčka, ni hude vročine, osvežujoča voda.... skratka super!!

NO, pri nas se je pa zdaj mal ulilo, upam, da bo zdaj kej lažje dihat!

Pozdravček

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.7.2010 20:29:40   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

kolk evrčkov pa stane previjalka... in ja se strinjam fullllllllllllllllll čednauser posted image

Mislim, da ok  200 eur.
Ja, delavnico ima v bližini Črnega Kala.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.7.2010 21:42:10   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
me pa nekaj zanima. Kakšno vzmetnico boste kaj kupile? Danes sem gledala malo tole in je res pocen. A jo kera ima, je vredu? http://www.recinko.si/otroska-vzmetnica-120-p-2318.php 

To sem tudi jaz gledala... Sumljivo poceni. user posted image Kakšne izkušnje?

A še katera težko diha prvih nekaj minutk, ko se vleže? Pri meni ne glede na to ali se vležem na bok ali hrbet (tega se izogibam), za par trebutkov moram počasi globoko dihati, da dobim zrak. Sicer mislim, da ni to nič hujšega. Mislim, da mi user posted image  takrat pristiska na "nekaj". Saj bomo preživeli.

Zdaj pa grem v ležeči položaj upat na ohladitev. Spim kar pri odprti okni na stežaj. Imamo komarnike, tako da me ni strah, da se mi v posteljo priplazi kakšna kača (domišljija). user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.7.2010 10:33:00   
phelps
Lottyka, nisi potegnila na dan slabih spominov, prav nasprotno, zaradi takih stvari znamo še bolj cenit tiste dobre trenutke user posted image

jogiji, meni se zdi tisti v Recinku soliden. V Ikei stanejo od 10 do 80 eur, midva bova vzela eno srednjo varianto. Morava videti v živo, ker je takole na sliki težko ocenit.

komarniki, midva sva jih tudi letos kupila (tiste, ki se spuščajo in dvigajo) in je to najboljši nakup kar sva ga mogla naredit user posted image , res lahko spiva brez skrbi.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.7.2010 10:41:17   
aleunam
Dan! user posted image

Nek zaspan dan je danes. Ponoči sem si morala zaprti okno, ker je bila kar nevihta pri nas. Se je vsaj ohladilo.user posted image

Pri nas je trenutno oblačno in mi je kar malo čudno po teh lepih (a prevročih) sončnih dneh.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.7.2010 10:48:36   
novemberska

Hej user posted image

Ja danes je pa res mal bolj prijeten dan, kar se vročine tiče...ma saj hvala bogu bomo vsaj zadihale.
Eno vprašanje za vas punce....jaz sem gibe otroka čutila zelo intenzivno od 20 tedna, sedaj pa ko sem vstopila v 24 teden pa že dva dni ne čutim skoraj nič...mal me skrbi...a ma še katera tak občutek da ne čuti brcik. Vedno sama sebe prepričujem,aha zdaj je brcnila ampak na koncu nisem prepričana če je res al ne...upam samo da se je otrok premaknil nekam drugam in da zato ne čutim brcik. Saj vem da moram razmišljat pozitivno, sam kaj če sem tok vsa občutlijva...
Lep dan punce...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.7.2010 10:52:35   
simonmojca
Jutro oz. dan user posted image

vidim, da po večini še vse dremuckate user posted image , ko se je pa tako fino shladilo (pa še zmatrani od poroke user posted image ).
sem tako dobro spala, da bi kar še malo (sej verjetno bom pa res še malo na kavču podremala), pri nas spet dežuje - skoraj 2h že user posted image  - jupiiiii.

lepo uživajte v frišnem dnevu user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.7.2010 10:58:34   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Hej user posted image

Ja danes je pa res mal bolj prijeten dan, kar se vročine tiče...ma saj hvala bogu bomo vsaj zadihale.
Eno vprašanje za vas punce....jaz sem gibe otroka čutila zelo intenzivno od 20 tedna, sedaj pa ko sem vstopila v 24 teden pa že dva dni ne čutim skoraj nič...mal me skrbi...a ma še katera tak občutek da ne čuti brcik. Vedno sama sebe prepričujem,aha zdaj je brcnila ampak na koncu nisem prepričana če je res al ne...upam samo da se je otrok premaknil nekam drugam in da zato ne čutim brcik. Saj vem da moram razmišljat pozitivno, sam kaj če sem tok vsa občutlijva...
Lep dan punce...

Jaz sem zadnja dva dni tudi pomislila na to. Potem pa se večer vležem, pa čutim žur. user posted image  Če sem čez dan "aktivna", brcik ne čutim, ker niso še tako intenzivne. No, sem jo v petek med vožnjo, kar je bilo prvič. user posted image  Tako da se sprosti, če pa nisi sigurna, pa kar pojdi do G ali pa dežurnega in naj te pregledajo. user posted image  Kak del dneva se tudi jaz ne počutim user posted image . user posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.7.2010 11:00:39   
aleksa83
Pozdravljene,

kak je fajnnnn, sveži zrakkk , vetrček, kak pašeee   :))))

ponoči pa je bil tu taki veter in hudo je grmelo, sem laufala po hiši in vse iz elektrike vun izklapljala.
Ampak dežja pa še ni bilo nič, drugače pa je tak sveže, fajn je.

Je hodla katera kaj v mercatorja gledat previjalnih mizic?

Sinoči okoli devete pol devete ure zvečer smo si privoščili 3 km sprehod, joj kak mi je pasalo, samo so mi pa ponoči podplati otekli. Tak lepo počasi smo šli, pa vodo smo imeli zraven, mami, mojuser posted image in jaz.

Kaj še katri drugi na nogah, na podplatih takoj za prsti zateka' se tak počutim, kot da celo noč plešeš z visokimi petkami in se ti noga spoti, pa imaš potem žulje, ravno taki občutek imam. Pol pa bi mogla na eno nogo po peti hoditi.

Želim vam lepo svežo nedeljo, zdaj pa se bomo lahko cartale :))))

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.7.2010 11:09:41   
aleksa83
Evo še ena slikica od mene 5 mesecev user posted image
hihi kaka user posted image sem, vedno večji buši,...

user posted image

Pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.7.2010 11:16:12   
Valentina85
Pozdravljene nosečke!

Vsak dan vas berem, ampak zdaj sem si vzela malo več časa, da tudi nekaj napišem. Imela sem precej gužve, moj je na bolniški, se je nekaj porezal, tako da sem ga morala peljat v lj na urgenco, tako da bo zdaj par tednov doma in upava,da se vse lepo zaceli do dopusta.
Danes se je tud pri nas končno malo umaknila ta vročina...ful lepo sem spala..po dolgem času seveda, saj je bilo ta teden nevzdržno s to vročino...
V sredo imam pregled in komaj čakam. tudi pri meni so včasih brce ful intenzivne, včasih cel dan nič in šele zvečer... Ko vidim user posted image   na UZ je takoj boljše, me malo pomiri da je vse ok. Sem se pa v zadnjem mesecu zredila iz prejšnih - 5kg na + 3kg... mislim ga bo ginekolog tokrat zadovoljen z mojimi kg.

Lep dan vam želim

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.7.2010 11:18:25   
phelps
simonmojca, v Grosupljem dežuje user posted image , pri nas še nič, pa smo relativno blizu... Je pa prijeten zrak, imam vsa okna odprta, da se flat pošteno prezrači.

novemberska, jaz tudi nisem 2-3 dni čutila brcik oz. so bile neintenzivne, sedaj pa so spet zelo močneuser posted image . Pa se mi to ne zdi nič posebnega (ker tudi pozabim nanje, če sem zelo zaposlena)... Če te res skrbi, pojdi k zdravniku...
Kolegica eno dopoldne ni čutila brcik, pa je iz službe vsa panična odšla k zdravniku. To se mi pa zdi pretiravanje. Skratka, sprosti se in misli na kaj drugega, pa jih boš spet čutila user posted image

Aleksa83, lušen buši in tunika user posted image . Mene tudi bolijo podplati in sicer ponoči, ko vstanem in grem na wc (sumim konstantno uporabo japank oz. čevljev na trakce - popolnoma neortopedsko).

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
18.7.2010 12:03:50   
aleunam
Otekanje oz. pekoči podplati... Meni že kak mesec občasno otekajo noge. Sem omenila G, pa je rekla, da je to posledica user posted image  in vročine. Jaz dejansko otekam v gležnje, ko je vroče in če dolgo sedim, hodim ali vozim avto. Je pa tudi rekla, da dokler na izvidih urina ni rezultat (ne vem točno pri čem, tega je več navedenega) 2 ali 3, ni panike. Jaz sem zadnjič imela 0. Ni pa lepo za videti. user posted image  Če veliko hodim (bosa ali v japonkah), pa tudi mene peče tako kot vaju. Saj bomo preživele. user posted image

Aleksa, lep buši. user posted image

Malo prej sem videla pri sosedi voziček pp, mislim, da nevetta. Kombinacija barv oranžna, rjava in bela. Ko sem to videla na spletu, me ni pritegnilo. Ko pa sem ga danes videla v živo... user posted image  Se mi zdi, da ko pridem v BC, tam vidim ogromno modelov, barve... Na koncu več ne vem kaj mi je všeč in kaj ne. user posted image

Pri nas izza oblakov kuka sonček, pa tudi ogreva se.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.7.2010 12:14:51   
simonmojca
pehlps ja pri nas kar prijetno dežuje, pa za 10-15min neha pa spet user posted image , je kar super.
Hribi zadržujejo oblake pri nas user posted image .
Isto je bilo včeraj v Gr. in Višnji G. je napolno deževalo v Ivančni pa ni bilo nič user posted image  (včeraj zvečer, pri nas je začel 18.30h deževat) - hribi zadržujejo user posted image

brcike pri meni je isto, kakšen dan jih čutim ves dan, drug dan pa samo občasno (kakšen dan zelo močne, spet drugič pa šipke) ne se sekirat - ker user posted image smo polne hormonov in zelo hitro naredimo iz muhe user posted image .

aleksa lep buši

otekanje HB še nič - podplati pa me pečejo če imam čip - pocen, nekvalitetne japanke obute (če imam pa boljše je pa ok)

me pa v tem tednu-v tej vročini prvič v življenju zgrabil krč - nič mi ni bilo jasno pa še to v spanju - sem se zbudila-groza (taka čudna bolečina imam občutek kakor, da me noče spustit - me občasno spet zgrabi oz. me boli tam-ni tako, da me zgrabi pa neha ampak bolečina kar vstraja-obup, magnezi pa skoraj nič ne pomaga)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.7.2010 13:05:37   
lottyka
Dobro jutro vse,

Končno se je malo shladilo, čeprav stanovanje se pa noče še shladit ampak se bo tekom dneva. Tako da sedaj pijeva kavico kar zunaj. Imava paviljon postavljen zunaj in sediva noter, zunaj pa dež pada. Na hladnem, vsak s svojim compom in kavico pred sabo. Sanjsko.

emma jaz sicer nimam izkušenj sem se pa pogovarjala z večimi in vse so mi rekle vključno z mojo mami, najbolj prav ti bo prišel ležalnik. Sploh pri meni, ker nimava veliko prostora. Tam ga lahko varno odložiš brez skrbi da bi kam padel, se kasneje kam odplazil, pa včasih se še malo zamoti noter. Je pa to primerno vsaj kot so meni rekle za kratkotrajno do pol ure, za dlje časa pa največkrat ne. Je pa to dovolj da kaj narediš, skočiš na WC in podobno. Vidim pa tudi sosedo sedaj večkrat ki ima dvojčke da jih ima zunaj lepo v ležalniku in sta čisto zadovoljna. Ona ureja vrt, maladva pa vsak v svojem ležalniku zraven nje in jo opazujeta user posted image , jih je prav lepo pogledat. Tako da zame je to sedaj "must have" user posted image .

aleunam jaz sem imela probleme z dihanjem sedaj v tej vročini. Sem se vlegla pa mi je zmanjkalo sape in sem se morala nazaj vsest in sem kar nekaj časa rabila da sem lahko spet normalno dihala. Upam da je bilo to res samo zaradi vročine in da se sedaj ko se ohladi ne bo ponavljalo.

novemberska mene sicer brca vsak dan ampak kakšen dan več, kakšen dan manj. Če te skrbi pa se pojdi res pokazat. Je pa res da mene brca samo spodaj v črevesje, mehur in spodaj ob strani. Jaz sem zgoraj čutila brco do sedaj samo 1x pa nikoli več.

aleksa meni noge malo zatekajo ampak od vročine, to so mi tudi prej pred nosečnostjo, tako da me pretirano ne skrbi. Res pa je, da so me če sem hodila po trgovinah bolele pete, mislim da zaradi neprave obutve, ker te ki jih sedaj najraje nosim so čisto ravne kot dila, brez kakršnekoli pete. Je pa baje fino da je malo pete (ne petke ampak samo malenkost dvignjeno recimo pol cm ali še manj). Drugače pa lep buši user posted image .

simonmojca jaz sem moji G omenila da me dajejo krči ponoči in zjutraj v noge. Ona mi je rekla da naj si kupim kalcij, da za krče v nogah naj bi bilo krivo pomanjkanje kalcija. Tako da jaz sem sedaj začela pit kalcij. Res pa je da zjutrat ko sem hotla pretegnit noge sem prav čutila kako me hoče zagrabit krč, pa sem še pravi čas popustila da me ni na polno prijel, pa sem zvečer eno kalcijevo popila user posted image . Tako da ne vem. res pa je da ga pijem sedaj šele 2 dni.

Preživite lep preostanek vikenda nekje na hladnem user posted image .

< Sporočilo je popravil lottyka -- 18.7.2010 13:08:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 3620
18.7.2010 13:59:22   
simonmojca
lottyka hvala, sem že user posted image  poslala v leclerc, po par stvari (ka sm pozabila kupit za kuhat user posted image ) pa upam, da ne bo še kalcij pozabil (sem mu sms poslala-spisek kaj mora kupit user posted image ).

Eno vprašanje, sej verjetno ste že govorile o tem pa sem spregledala (ali pa takrat nisem imela problemov pa je šlo ven iz glave user posted image ) - zdej od kar me je una prestrašila s posteljico (sem bol pozorna na bilo katero bolečino) pa še sestrična od user posted image  je včeraj povedala eno zgodbo (po moževi strani) in sem zdaj čist presrana user posted image  (starejša ženska je bila prvič user posted image  in so v 6mesecu hoteli narest CR-pozabila zakaj, ampak v petek so naredili uz vse ok, pa so rekli, da bodo počakali do ponedeljka da bo polnih 6m - v tem času ji je pa zmanjkalo plodovnice-otrok je umru user posted image -groza sploh nisem mogla poslušat tako, da ne vem vsega) no pustmo to, da se vrnem k mojemu problemu user posted image , prejle sem šla na wc lulat in ko sem vstala (na hitro) me je tako špiknilo v tam.l. - zabolelo za par sekund-ni popustila bolečina.
Rabim samo vedeti če se je to že kateri zgodilo pa če je normalno (pa kaj bi to lahko bilo user posted image )

hvala

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
18.7.2010 14:12:25   
emma83
phelps hvala za zs.

zatekanje podplatov: vsako noč, ko vstanem na wc, komaj hodim, zjutraj, ko se pa malo več premikam, se stanje normalizira. Predvidevam, da je to posledica vročine.

Pri nama se v stanovanju ni skoraj nič shladilo, ponoči sem ful slabo spala, grem zdaj malo dremuckati.

simonmojca mene tudi včasih malo špikne, če se zelo na hitro premaknem. Moramo se bolj na izi premikati.

aleksa lep buši.

aja ste prej govorile o jogijih, jaz razmišljam, da bi nabavila dormeo, ker ga imava midva tudi in je zelo dober. Kaj pravite? Tale 120_x_60 stane 90€, zaradi cene se mi zdi malo preveč. Najin 200_x_180 je bil cca. 300€, zdaj pa sploh ne vem kaj naj.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 18.7.2010 14:14:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.7.2010 16:27:56   
phelps
Ni zakaj, Emma83, uspešen nakup želim tudi vama.

Ti jogiji s spominsko peno so najbolj ugodni za spanje, mi2 ga tudi imava in dobro spiva. Nisem sploh vedela, da ima Dormeo tudi za posteljice.

Podplati, fajn so natikači od Kopitarne Sevnica (delajo jih tudi drugi proizvajalci), tisti, ki so iz plute in imajo podplat oblikovan po nogi (rahel rob). Sedaj se dobijo že lepi, ni pa to obuvalo za v službo (vsaj pri meni neprimerno). Japanke so pa na splošno neugodne (ne samo za nosečnost), ker deformirajo nogo. Tisto glede malo pete, sem pa tudi jaz slišala, da je dobro (najraje pa tudi jaz nosim gladiatorke z ravnim podplatomuser posted image )...

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.7.2010 16:31:46 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.7.2010 17:24:50   
ječi12
ojla

evo mi smo se na morju namakali dva dni,pol pa pridem v LJ in sanjskoooooo....zvečer ko mala zaspi greva sigurno na balkončka mal na "mraz" :)

glede ŠPIKANJA-tudi mene če se prehitro premaknem,in se prou ustrašim pol pa sama sebe okregam ker vem da morm use na izi.

JOGIJI-mi smo kupili enga antialergenega pa proti pršicam,samo je isto pena in sva dala okol 60€ in je super. sicer ga že dolgo ne uporabljamo ampak,oktobra ga bom slekla in oprala prevleko in bo dober še za drugo bebico.

ZATEKANJE-js še ne zatekam,že trkam! probam veliko pit.

BRCE- če med 22-25 tednom čutite malo manj brc je to ker je nekje v tem obdobju največ plodovnice in majo pikice potem manj izrazite brce,tko pač me manj čutimo. bo se popravilo in bo okol 30ga tedna spet super.

DO KONCA N-js mam ubistvu 1 teden manj kot 4 mesce. tko da ja tm tm mamo vse okol 4 mesce.

nč grem prebrat kaj ste še napisale,sm samo zadnjo stran prebrala.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.7.2010 18:55:17   
zori82
ojla
pa smo končno dočakale malo osvežitve. Sicer pri meni v stanovanju ni neki pretirano ohlajeno, ampak upam da do večera bo.

aleksa lep bušiuser posted image

brcike tudi jaz brcike čutim različno, enkrat več drugič manj

otekanje js tud že malo otekamuser posted image

No včeraj sva pa šla z mojim v Rakičan (njegovi sestrični po stvari) in sem marsikaj dobila...od bodijev, oblekic, kapic, ležalnika, hojice,še eno lupinco,posteljnino,...po posteljico in še cotek pa grem konec avgustauser posted image .
Ampak seveda dan ni bil tako popoln kot je slišatuser posted image , že v petek zvečer me je začelo boleti v spodnjem delu trebuha predvsem na levi strani, kot nekakčni krči, ki so se vedno bolj stopnjevali in boleli kot 100user posted image . Tako da me je bolelo celo soboto pa še ponoči in sem danes šla v P Lj na pregled. Nekega pregleda mi ni naredla (poslušala srček, zmerla pritisk), samo rekla je da sumi da imam pesek in da se verjetno z urinom izloča. In če me bo jutri še bolelo naj grem na kontrolo k svoji ginekologinji. Aja pa dobila sem tablete Spasmex proti krčm. Malo sem razočarana nad "pregledom", ampak me je vsaj glasba srčka pomirila in potolažla da je vse ok z bebikouser posted image .

lep in hladen preostanek večera želim user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?