|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
19.7.2010 14:25:28   
naja7
đanika js dam kislo smetano okol pov ta velike en navaden jogurt mav drobnjaka konkretno premešam in to je touser posted image user posted image moj sicer pravi da je to za pujse ampak meni je ful dobro in mi paše ker je tko mav kislo pa svežeuser posted image

buškolinka super zgodba, še posebej mi je všeč del ko nikakor nisi prebudila user posted image , tudi moj je tak da ga zlepa ne spraviš pokonci morš bit že prav vsiljivo siten, da se zbudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
19.7.2010 15:38:58   
micla
Evo mene, še vedno doma.

Ctg ni pokazal nič oz. dva šibka popadka, odprta še vedno samo en prst in tako v sredo spet ponovi vajo. Sm se vseeno troštala, da bom zdej še ulovila te malo shlajene dneve ma zgleda, da bomo spet dočakali kuhalco do konc tedna. user posted image

Pa še naša princesa danes ni hotla v vrtec. Jst sm jo lapo naštimala zjutraj, vse lepo in prav, moj jo je peljal, in ko prideta noter je vidla, da njenih tovaršic ni, ker so obe na dopustu, pa od prjatlčkov samo dva ostali pa iz drugih skupin in se je oklenla mojga in ni šans da bi šla noter. Ma itak moj ni dosti vztrajal  in jo je kar peljal k moji sestri, naša pa vsa navdušen da gre k njeni najljubši tetici. Za jutri mi je že rekla, da ona pa ne bo šla v vrtec....user posted image  Ti baba ti, očitno tudi otroci rabijo dopust od celoletne rutine.

micla

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.7.2010 16:11:29   
Martinčka
buškolinka super zgodba! tudi midva imava to ime za našo pupo med ožjim izboromuser posted image ...

naja7 ja jaz sem tudi imela prej grozen tornado noter da nihče ni mogel verjet ko je to videl in občutil!!! zdaj pa se naši user posted image  pripravljajo na porod in so bolj umirjeni in tudi prostora več nimajo kot prej... pri nas gre tudi zdaj v večini sam nogica ven ob straneh in ritka se sem in tja ven pokaže pa kdaj celo kakšna rokica bolj spodaj... ni pa več takšnega cirkusa kot prej... pa sej bolje ker me je že pošteno bolelo ko je izvajala svoje akrobacije!

evo jaz pa zdaj kuhat enolončnico... jaz je ne bom jedla jo bo samo moj dragi, ostalo dam v skrinjo... sebi pa bom nardila kumare z jogurtom in bom čist blažena da dobim nekaj svežega hladnega vase!

đanika jaz sem tudi iz frizerja... pa sem se samo ustrigla za 5 cmuser posted image  tolk da je mir za en čas... sem mu na koncu rekla da naj me samo do polovice posuši ker mi je itak full vroče in bodo pasali bolj hladni lasi... in ko grem mimo službe pozdravit punce mi ena reče: a zdaj pa greš k frizerju? jaz pa da sem ravno od njegauser posted image  haha... mah kje se mi v tej vročini lubi fenirat pa sušit lase... važno da so čisti in ustriženiuser posted image
đanika a si se kaj slišala mogoče z Joie??? jo res pogrešam tukaj gor in upam da je vse ok... imam sicer njeno telefonsko sam ne bi rada kaj težilauser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 653
19.7.2010 16:27:26   
đanika
martinčka nič se nisem nisem silašala z Joie upam da je vse ok...

Bušolinka dobra zgodba pol mata pa tvoja dva sončka skupaj roj.dan ii kak lepo, ko so hčerke take atijeve lubice...

lp

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.7.2010 17:57:54   
rozinca33
dan,  dodali smo nekaj slikic od naše male Eve:), kaj več napišemo, samo, da pride mami domov z porodnišnice:)

lp

Dušan, Nuša

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.7.2010 20:04:12   
ribica.
Pozdrave še vam tukaj!

Sem že na drugem forumu spraševala kako je z UZ-jem tip pred koncem nosečnosti. Pa nisem dobila nobenega konkretnega odgovora kako je s tem v MB. A te sam še na ctg šibajo, če ne rodiš do roka, ali tudi preverjajo koliko je velik otrok pa to?? Sicer imam jutri ctg, amapk vseen me zanima če imajo kako uvedeno rutino. A je katera od vas na istem, pa hodi v MB bolnico na ctg-je??

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.7.2010 20:26:13   
buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
buškolinka super zgodba! tudi midva imava to ime za našo pupo med ožjim izboromuser posted image ...

Ime sva (sicer na moj predloguser posted image )  izbrala skupaj, se mi je pa zdelo lepa kombinacija z najinima imenoma (Vesna in Martin) pa še spoznala sva se v grški diskoteki, ki se je imenovala Valentinos.
sicer ne vem kako je tebi ime, ampak če si Martina user posted image  , bi se tudi k tvojem imenu lepo podalo Valentina user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Bušolinka dobra zgodba pol mata pa tvoja dva sončka skupaj roj.dan ii kak lepo, ko so hčerke take atijeve lubice...

žal je naša sončica le za en dan zgrešila atijev RD, vendar ne dvomim, da ga bosta praznovala skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
19.7.2010 20:40:14   
anajrim
Ojjla!

Smo bili na prvem sprehodu...bilo je odlično :)))))

sem dodala slike v album

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 658
19.7.2010 21:27:01   
anajrim
Petrca2507 sporoča...danes ob 19.40 je prijokala na svet 50cm velika in 3440g težka punčka Nika...Petra in Nika se počutita fino...lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 659
19.7.2010 22:35:35   
DanijelaNeli
user posted image ČESTITKE PETRA!!!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.7.2010 22:38:26   
DanijelaNeli
Berem in berem Vaše lepe porodne zgodbe...pol me je prijelo it gledat še slikice...

In razmišljam kako je šlo hitro...Vse skupaj...naše nosečnosti...Ne morem niti verjet...

Dvajsetega že bomo...in počasi gremo tudi mi proti cilju...

A da katera gor seznama rojstev in tistega drugega...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.7.2010 8:23:31   
nicolina
Jutro,

vam kuham user posted image .
Čestitke petrca za deklico user posted image user posted image user posted image user posted image . A punčke zdej prevladujejo?

Anajrim in buškolinka
res je super porodni zgodbi, men je tud tako fajn brat...user posted image

Ja, zdej se je julij prevesil že dobro v drugo polovico in smo še ostale na vrsti. Pa tako se je fajn ohladilo, jaz bi  kar šla, pa nč ne kaže, da bo kaj...user posted image user posted image Sem rekla, da imam danes še na vrst sesanje in brisanje, pa malo likanja morda pa bo kaj. user posted image user posted image Ja, prvič sem tudi rodila dan pred rokom, tako da imam še čas....

Jutri zjutraj imam CTG, bomo videli če se kaj dogaja.....

Lep dan....

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.7.2010 9:11:14   
đanika
jutro

ja bi blo fino če katera zna da obnovimo seznam je fajn pogledat koliko doječkov že mamo..

jaz imam tudi jutri zjutraj CTG v porodnišnici..user posted image  pol pa verjtno na 2 dni...

lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.7.2010 10:26:48   
arruba
Dobro jutro,

končno malo hladu, da se lahko dobro naspim in spočijem, saj ne vem, kdaj bom po porodu lahko spet spala 8 ur v kosu, najbrž kar dolgo ne..

Najprej rožice za naše nove mamice

Soncekray, Rozinca, Petrca, Buškolinka, čestitke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še čakamo, rok imam v soboto - še 4 dni ojoooooooooj kak čas teče.. zadnjič me je v trgovini kap, ko sem kupovala jogurt in gledala rok trajanja, pa ob tem ugotovila, da bom že mama, ko bo jogurt za stran vreč user posted image user posted image user posted image

DanijelaNeli sem si kar malo oddahnila, če je v PO res klima, ker jaz vročino hudo slabo prenašam, me je blo že prav groza, da bom morala vsaj 3 dni preživet v sobi na 30 stopinjah...

Sta pa z Martinčko res ful pridni, ko skoz nekaj štimata v gospodinjstvu.. moj čistilni nagon je že itak bolj švohoten user posted image  zdaj se mi pa sploh nič kaj več ne da, komajda cunje operem in malo po tavelikem pospravim, da pa bi kakšna okna, pečice, omarice ipd. pucala, pa mi ne pride na pamet..moj user posted image  k sreči zna ful stvari poštimat, ker so bili pri hiši sami fantje in so morali mami malo pomagat (HB, sem tašči zelo zelo hvaležna), danes se je celo ponudil, da skuha kosilo, pol sva pa ugotovila, da sva se ravn danes za kosilo že oba zmenila vsak s svojimi kolegi, tak da danes kuhajo drugi.

Micla srečno, pa da čimprej rodiš!

Mene pa je mal začelo skrbet, ko berem vaše poste, ker moja G ni nič kaj hudo navdušena pregledovalka..zadnji pregledi so zgledali tako, da sem imela CTG, potem ga je ona pogledala in ugotovila, da je vse kul, zmerila trebuh in to je to.. nič kaj ne gleda, kako je z otročkom, ali sem že kaj odprta ipd... Vidim pa, da nekateri počnejo svašta, ko vse veste, koliko ste/niste odprte, pa kolikšni so zdaj vaši user posted image ..jaz od kontrole rasti dalje nimam nobenih info v zvezi s tem..
Najbrž bi morala mal zatežit, a ne.. naslednji CTG imam v četrtek (2 dni pred PDP) pa bom kar zahtevala, da preveri stanje, da ne bo potem kakšne panike na koncu..sicer naš mali pridno miga in brca, tako da mislim, da je vse OK, ampak vseeno škodit ne more..

Zdaj grem pa mal pokukat še na "starševski" julijski čvek, da vidim, kaj počnejo naše mamice

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.7.2010 10:34:31   
Martinčka
jutro... uf smo danes lažje spali ko je bila klima v delovanjuuser posted image ...
včeraj potem nisem delala enolončnice, ker sem se odločila da možeku akr palačinke nardim in da grem raje likat... tako da me čaka lepo danes enolončnica...

sem pa včeraj v merkurju vlekla 50% popust!!!! no sam sem sam okvirje za slike kupila, ampak vseeno sem bila happyuser posted image ... in potem sem šla še po slike ki sem jih dala razvit in sem vprašala če mi da kaj popusta, pa mi je tudi dal 50%! no na koncu sem šla pa še po vložke v lekarno in mi reče ženska: en paket dobite zraven zastonj ker ste kupili tri! user posted image user posted image user posted image ... ne morš verjet kako so lahko nekateri dnevi prav srečno obarvani! hihi...
pa še zelenjavo sem dobila gratis, ker je gospa pozabila prinesti fižol takrat ko sva se zmenili in je potem vse nesla moji mami in je mami plačala vse skupaj s svojo zelenjavo pa ni vedla koliko je stala samo moja vrečkauser posted image
škoda da nisem še kakšne srečke včeraj kupilauser posted image  haha...

tiste ki več nimate čepa noter- koliko je bilo te sluzi??? meni je pred 14 dnevi prvič šlo malo krvave sluzi in sem že kar mislila da je to to, ampak so nn pregledu rekli da je še kar nekaj noter... potem sem skos po malem izločala prozorno sluz... včeraj sem pa celo popoldne izločala krvavo sluz, pa danes tudi ni več nič, pa ne vem a sem se ga zdaj končno rešila ali ne!????

buškolinka ja z imeni imava podobno zgodbo kot vidvauser posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.7.2010 11:38:20   
buškolinka
user posted image

user posted image

DEČEK & DEKLICA 

PDP
NICK - starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porodnišnica,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)

01.07.2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj - EVA (2.7.)
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image - LARISA (26.6.)
user posted image  Srčekgirll
- 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image - ŽAN (01.07.)
user posted image   tinca10 (PDP po NS 28.6.)-22 let/ok.Lj.(Dragomer)/1user posted image /Lj/user posted image  LANA (5.7.)

02.07.2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image - NEJC (16.6.)
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image - BENJAMIN (25.6.)

03.07.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice - NAOMI (28.6.)
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image - OSKAR (25.6.)

04.07.2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image  - GAJA (28.6.)
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image  - LILU (5.7.)
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image - INTI (2.7.)

05.07.2010
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola - DAVID (9.7.)
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image - BLAŽ (5.7.)
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image   - ČRT (11.5.)

06.07.2010
07.07.2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan - ŽIGA (27.6.)

08.07.2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image - TADEJ (14.7.)
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image - NEŽA (19.6.)

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image / - ZALA (30.6.)
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image - SIMON (11.7.)

09.07.2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.07.2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image - KIARA (2.7.)

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image - ANDRAŽ (7.7.)
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image - FILIP (6.7.)

11.07.2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.07.2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
- LANA (1.7.)
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO / user posted image - TADEJ (9.7.)
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image - ŽIVA (8.7.)
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image  - TAJA (6.7.)

13.07.2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.07.2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image - KRIS (24.6.)
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image - EVA (17.7.)

user posted image   .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.07.2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.07.2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image - VALENTINA (9.7.)
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.07.2010
user posted image   tix - 21 let/1 /Kr / JAKOB (29.6.)
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image

user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice NECA (1.7.)
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image   Naomi1 - user posted image

18.07.2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image GAJA (8.7.)
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/
 user posted image
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image - SARA LISA (16.7.)

19.07.2010
user posted image   soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/

20.07.2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.07.2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka - ALINA (6.7.)

22.07.2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image - BRINA (3.7.)

user posted image (23.7. - 23.8.)

23.07.2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image - DOMEN (14.7.)

24.07.2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.07.2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj - NIKA (19.7.)
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image - NEŽA (12.7.)
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.07.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.07.2010
user posted image  kate - 2user posted image /user posted image

28.07.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.07.2010
user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image - CARIN (20.6.)

30.07.2010

user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image
user posted image    eelyy - 22let/2user posted image /Ljubljana

31.07.2010 

število JULIJK = 72
SKUPAJ PRIČAKUJEMO 20user posted image 20user posted image IN  32 user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =   20  user posted image ŠT.FANTKOV=20
                        user posted image ŠT.PRESENEČENJ= 32

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.7.2010 11:51:45   
buškolinka
user posted image

SONČKI 2010

datum                                                   ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   11.5.2010   Chihuahua  05.07.2010     Črt         1490 g  41 cm
user posted image  16.6.2010   Mala Biba    02.07.2010     Nejc       2900 g  48 cm
user posted image  19.6.2010   Balem          08.07.2010    Neža      3410 g  51 cm

user posted image  20.6.2010   mišu            29.07.2010    Carin      1800 g  43 cm
user posted image   24.6.2010   Niky31        14.07.2010     Kris        2120 g  44 cm
user posted image  25.6.2010   Candy24     03.07.2010    Oskar     4170 g  54 cm

user posted image  25.6.2010   polhec         02.07.2010   Benjamin 3280 g  50 cm
user posted image   26.06.2010   Keri          01.07.2010    Larisa    2765 g  48,5 cm
user posted image    27.06.2010  samy30     07.07.2010    Žiga       3740g   51cm
user posted image   28.6.2010   Kiwa            04.07.2010    Gaja       3080 g  51 cm
user posted image  28.6.2010   Extra           04.07.2010    Naomi     3400 g  53 cm
user posted image  29.6.2010.   Tix               17.07.2010    Jakob      3100 g  49 cm
user posted image  30.6.2010   TandJ          08.07.2010    Zala        3100 g  48 cm
user posted image   01.07.2010 Srčekgirll     01.07.2010    Žan        3640 g  53 cm
user posted image   01.07.2010  Špelka        17.07.2010     Neca      3300 g  52 cm
user posted image   01.07.2010  Pikica5       12.07.2010     Lana       3420 g  50 cm
user posted image   02.07.2010  Ninchy        01.07.2010     Eva        3480 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  Binzi           04.07.2010     Inti         3750 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  kammy       10.07.2010     Kiara      3200 g  51 cm
user posted image   03.07.2010  oži             22.07.2010      Brina     2900 g  50 cm
user posted image   05.07.2010  Kat09         05.07.2010     Blaž       2950 g  48 cm
user posted image   05.07.2010  Tinca10      28.06.2010      Lana     3190 g  50 cm
user posted image    05.07.2010   BAMI         04.07.2010      Lilu        3210 g  51 cm
user posted image    06.07.2010   činela        12.07.2010     Taja       3550 g  53 cm
user posted image    06.07.2010   zlicka        21.07.2010      Alina      3350 g  52 cm
user posted image   06.07.2010  mami2b     10.07.2010       Filip        3790 g  54 cm
user posted image   07.07.2010  Fargesia    10.07.2010      Andraž  3200 g  50 cm
user posted image   08.07.2010  Bina83       12.07.2010      Živa      3660 g  50 cm
user posted image    08.07.2010  pupika       18.07.2010      Gaja      3400 g 50 cm 
user posted image    09.07.2010 buškolinka  16.07.2010  Valentina  3000 g  49 cm  
user posted image   09.07.2010  pilotina       05.07.2010     David     2755 g  49 cm
user posted image    09.07.2010  cebelica_    12.07.2010      Tadej    4170 g  55 cm
user posted image    11.07.2010   spelchy      08.07.2010    Simon     3940 g  54 cm    
user posted image    12.07.2010   TopsiT       25.07.2010     Neža

user posted image    14.07.2010  anajrim      08.07.2010    Tadej     3550 g  54 cm     
user posted image    14.07.2010  nagaja28  23.07.2010     Domen   3190 g  51 cm     

user posted image    16.07.2010   soncekray 18.07.2010    Sara Lisa 3360 g 52 cm
user posted image    17.07.2010   Rozinca33 14.07.2010     Eva         3190 g 49 cm
user posted image    19.07.2010  Petrca2507 25.07.2010    Nika        3440 g 50 cm

user posted image  = 16   user posted image  = 23

< Sporočilo je popravil buškolinka -- 20.7.2010 11:52:17 >

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.7.2010 12:02:19   
buškolinka
no, pa smo nekoliko posodobili naša seznama

danes imata rok Mareli in strelka84 - kako vama gre?

kaj pa vse zamudnice, ki ste ali po roku ali pa nam še niste sporočile veselih novic?
- Tringi
- krasevka
- Hančika
- Zveezdica
- Šipek
- srecka010
- .tojeto.
- lillygmail
- Mishan
- tea213
- too sweet
- myaa
- Naomi1
- oton
- soncnica2010

Neposredna povezava do sporočila: 668
20.7.2010 13:06:46   
Martinčka
buškolinka madonca vidim da imaš super pridnega dojenčkauser posted image .... hvala za obnovitev seznamauser posted image

petrca čestitkeuser posted image user posted image user posted image

no moja enolončnica se kuha in se bo še en čas lepo kuhala da bo mesek fajn mehekuser posted image  sem namesto svinjine dala piščančjo zibko da bom lahko fajn jedla ko bom dojilauser posted image

zdaj pa grem slike v okvir zrihtat potem se pa malo uležem ker grem šele jutri zrihtat roloje za okna...

naše dete nič ne kaže da bi kaj želelo ven... bolj kot že migam pa ne morem..kaj čmo... bo verjetno res treba umetno potem sprožit... sam umetnih popadkov se pa bojimuser posted image ... ampak bomo že potrpeli da bomo imeli našo princesko ob sebi!

Neposredna povezava do sporočila: 669
20.7.2010 13:41:17   
tinca10
Martinčka: če se slučajno v porodnišnici še kaj srečaš s Krištofelcem mu pošlji pozdravčke od ljubljanske Tine (z istim priimkom)... je res faca on, smo sorodniki, samo smo bolj malo v stikih. Zaradi njega sem imela kar nekaj privilegijev v ljubljanski porodnišnici - je na odličnem glasu očitno. Najlepša hvala

Neposredna povezava do sporočila: 670
20.7.2010 13:48:24   
đanika
bušolinka hvala lepo si to uštimala, da imamo spet seznam tak ko mora bit.

lp

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.7.2010 13:50:09   
đanika
eh škrat je bil Buškolinka sem mislila.user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 672
20.7.2010 13:55:48   
Martinčka
tinca10 bom pozdravila če se še kaj srečava ampak dvomim, ker grem vedno na pregled kadar je moj zdravnik dežuren in za krištofelca bi morala biti izven delovnika mojega zdravnika tam, torej če bi dobila svoje popadke kar jih pa ne bom ker niiič ne kaže na to....

a je katera dobila samo svečko za mehčanje MV?

Đanika kako pri tebi kaj kaže? bova čez rok a ne?user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 673
20.7.2010 14:47:41   
kenya
Živjo,
Petrca, čestitke za Niko user posted image   user posted image   user posted image

Jaz sem nazaj s pregleda. Danes sem imela pa srečo in naletela na super ginekologinjo. Pa še zelo hitro sem bila na vrsti. No, vsaj enkrat za spremembo. Ctg ni bil nič  posebnega. Potem me je pogledala in rekla, da sem odprta skoraj 4cm user posted image  mi dala še ene svečke za vnetje in rekla, da  verjetno jih ne bom porabila vseh 6. No, ja, mogoče bom pa res rodila pred 1. avgustom user posted image   user posted image . V četrtek imam spet pregled, pa bomo vidli kaj bo. Ampak upam, da ne bo nič na silo.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 674
20.7.2010 14:58:09   
DanijelaNeli
EEi!

Kako ste kaj user posted image ... Mamice so vredu... Hodijo že na sprehode,...pridno spijo user posted image ,... user posted image  Julijke in julijčki...

Jaz se odpravljam malo počivat...zdaj sem se kar navadila,da grem vsak dan...Al greva obe z Nelico,pa če se njej ne spi...me lepo pusti na miru...

JAZ MISLIM,DA VAS BO ŠLO NEKAJ user posted image  V SOBOTO RODIT,KO NASTOPI POLNA LUNA!
Meni je tudi rekla mama in tašča tudi,da bom šla v soboto...

Pustimo se presenetit...

A še katero šraufa po črevesju?
Namreč mene kar prežene dvakrat-trikrat na dan,...
Jem normalno kot do zdaj...V 1.user posted image  me je tako črvičilo tisti dan ko sem šla rodit...

Danes mislim,da sem zadnjič jedla pohano...mi je bilo prav preveč...
Pohan sir in pohani šampinjoni ter krompir,in solata(kumare/paradižnik) z jogurtom...Sita kot volk...

Zdaj pa res grem...user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?