Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 10:10:25
|
|
|
|
obcinarka
|
SE popolnoma strinjam.... edino tam na recinko.si bi mogoče še en komplet nakombinirala za 40 eur, drgač pa bo tašča tokrat vskočla... že pohrustala polnozrnat kruhek z domačo malinovo marmelado, zdej mal skute.... same oči so me!!! drgač ma pa tašča dans rd, pa bomo baje pol proti večeru ribe... ampak kje je šele to???? vmes pa jogurt, solatka, mogoč sladoled... dans mam nosečniške 3/4 pajkice pa se mi zdi da fulllllllllll trebušček... ka pa ve??? kljub temu da zgolj +1kg, se men zdi da več
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 10:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik: ok to se bomo takrat pogovarjale obcinarka: mislim, da glede trebuščka jaz nisem prava, da razlagam, ker sem že tako daleč da ga imam itak v katerihkoli cunjah full...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 10:47:23
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. tvoj trebušček je pa tako lep, da sej si videla včeraj da ga nisem mogla nehat gledat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 10:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
iiii hvala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 10:53:14
|
|
|
|
lidik
|
sej res kaj je pa zdaj s tvojo igračko? Si jo že mogla dati iz rok?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 10:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, včeraj je bila primopredaja. ampak je bilo takšno navdušenje ob prevzemu, da mi je bilo prav super jo dat. zvečer sem imela takooo zatečene noge, da dol padeš. kar ravno je bilo vse. nog še v japonke nisem dobila. ni čudno, da so me dajali krči no...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 11:05:35
|
|
|
|
lidik
|
ja veš kaj, sej ni čudno ob tej vročini, pa dolgo si bila na nogah, pa navdušenje, pa skoz čez celi dan se ti je nekaj dogajalo, pa nič nisi počivala,... tako da danes lepo se zlekni v senčko in počivaj !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 11:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mah ko pa ne znam tega zares počet veš... me vedno nekaj premami, da bi delala samo, da ni treba ležati... ampak vem, da bi morala res bolj počivati.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 11:21:19
|
|
|
|
lidik
|
ja sej ti čisto verjamem. Sej sem sama ista. Samo veš bo res treba. Drugače pa reči bratu, da ti še malo igračko posodi, pa boš videla, da bo šlo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 11:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mah sej mam eno igračko doma tko da to ni problem. ampak sem na "odvajanju" od takšnih in drugačnih igračk in potem rajši kaj druga delam ampak to pa ponavadi ne vključuje nog višje od bokov ampak nižje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 11:25:12
|
|
|
|
lidik
|
hmmmm čaki, zdaj bom pa čez vikend študirala kaj bi ti predlagala, da greš delat, da bodo noge višje od bokov. Ti sporočim v ponedeljek če se kaj spomnim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 11:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
js mam eno idejo sam tista pa počitka ne vključuje mah saj bom... me bo že izučilo. verjetno ne še kar takoj ampak lahko računam še na ene 2 prebujanja s krči potem bom pa lahko ne-norela-naokoli. ampak kaaaaj ko naju čaka še beljenje dnevne sobe (itak je že brat rekel, da pride namesto mene mojmu pomagat ampak... no... jaz ne morem samo gledati kako drugi delajo).
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 11:40:29
|
|
|
|
lidik
|
sej te čisto razumem. Sej jaz tudi ne morem samo gledati. In ravno zdajle me je moj klical, da pridjo jutri, da bodo pa delali gips plošče na strop - ufff tako da mislim, da bom mela super zanimiv in pester vikend. Čeprav mi je moj rekel, da jaz bom doma ostala, ker če bom zraven, bom sigurno delala kaj takšnega, kar ne bi smela - me bo zaradi varnosti doma pustil, samo sej mislim da se že zdaj zaveda da mu ne bo uspelo, da bom pribrzela tja. Če ne druga v kontrolo. Kakšna pa je tista tvoja ideja?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 12:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ravno včeraj sva debatirali okoli ne-delanja oz. ne-dogajanja. jaz pa mislim, da bom danes prej končala. okoli 13h se šefe meni. tako da grem potem do večera v horizontalo zvečer pa k teti od mojga na sladoled. komičakamkomičakam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 12:20:23
|
|
|
|
lidik
|
spet boste šli prej? Ufff danes pa že tako zgodaj? NO super. Ok, potem pa pridno počivaj v senčki, pa svojega kosmatinčeka pokliči zraven, da ti bo družbo delal, zvečer pa dober tek !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 12:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala lidik! no saj jaz se za danes/ta teden poslavljam. se tipkamo v ponedeljek lep vikend vsem čvekam!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 12:23:59
|
|
|
|
lidik
|
uživaj in se tipkamo v ponedeljek. Hej punca, pa glej da ne boš pretiravala čez vikend pazi na nogice in pa bušija seveda !!!! čaw čaw aja urskaf kam si pa ti pobegnila danes?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 12:52:22
|
|
|
|
urskaf
|
Hej, hej, sam da se mal oglasim. Imam gužvo za pop..... Plače so, pa nek nov projekt smo štartal, šef je šel pa lepo na dopust. Pa saj bo, sam da bo ura 14.30, ko grem domov. Če bom lahko, se bom še kaj oglasila, drugače pa lep vikend, uživajte, pazite se, počivajte v senčki,... Pa se čujemo v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 13:03:53
|
|
|
|
lidik
|
o urskaf kaj ti tudi že greš ob 14.30 domov. Jaz tudi. In že komaj čakam, ker ti pove, da se tu ne da več dihati. No če boš lahko se le še kaj oglasi, drugače pa tudi tebi lep vikend, in uživaj z Mihcem v senčki - izogibajta se sončka in vročine.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 13:05:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo me nazaj, kdaj sem bila v službi ste videle, vmes sem delala kot budalo in se ob 8.45 z narejenim spakirala v Ljubljano in sem prej prišla malo čez 12h nazaj. Zdaj sem pa resnično zmatrana in rabim malo relaxa. Pomoje bom prebluzila zdajle do 16h, pa naredila te arhivske izvode kar smo predali in to je to.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.7.2010 13:08:43
|
|
|
|
obcinarka
|
kaj veste da jaz grem pa domov ........ tralalalalalalalalalalalalal
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 7:30:54
|
|
|
|
lidik
|
jutro babike !!!!!!! Evo nov delovni teden. In jupi, danes pa končno 19.7. in jaz grem na pregled.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 7:45:54
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro!!! Končno malo hladnejše jutro. lidik, danes imaš cuker test?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 7:56:19
|
|
|
|
lidik
|
ne ne danes bi naj bila morfologija - čeprav se meni zdi tako hitro, no ampak če stric filip pravi da je ok bo že ok. Bomo videli kaj bo rekel. Cuker test imam pa 20.8. Bljek. Danes imam šele ob 12.10. Tak dolgo brez papice pa ne bi zdržala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?