|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
16.7.2010 8:25:01   
Hijacinta
vedno pa je najlepše ko se vračaš domov. user posted image

Se strinjamuser posted image

Soncek naš tudi ne mara vožnje, tako da se skušamo nekako zorganizirat da se vozimo kadar on spi, pa je potem lažje.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.7.2010 8:43:53   
Jancci
Evo tule fajn stran o kampiranju. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 16.7.2010 8:44:13 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.7.2010 8:54:54   
Hijacinta
Super stran, hvala. bom dons malo prebrskala da vidim če najdem kaj pametnega.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.7.2010 8:56:30   
Jancci
Tale mi je zanimiv!? 

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 254
16.7.2010 9:20:48   
Hijacinta
Ful je hud, mogoče pa sprobamo pa vam javimo iz prve roke user posted image A cenovno če bi imeli parcelo z el. se šteje to + 2 osebi + avto, ali je v ceni parcele vključeno 2 odrasla in avto? Mi ni čisto jasno?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 9:40:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
16.7.2010 13:16:18   
sonček33
Vroče.
L spi.

Jancci, super stran,. Thx.

Hijacinta, glede Šobca. Ja, mi smo veliko na Šobcu, ampak spomladi in jeseni, zdaj v poletni sezoni pa redko redko. Predvsem še za to, ker je treba plačati vstopnino, mi pa se tam ne kopamo, ampak gremo radi na kavo in do Save pod most.

V principu je bajer namenjen kopanju in se v njem tudi koapjo. Je nekoliko hladnješa voda, za otroke tudi primerna...en del je celo ograjen, sicer pa nasplošno voda ni zelo visoka. No, ponekod tudi.

Drgače pa - jaz vam priporočam, da greste tja. Je pa res, da je na dnu bajerja mulj, tako a voda zgleda umazana, a je ok.

Imaš pa po kempu kar nekaj igral, tudi v senci, pa otroško igrišče je tam, pri Savi je luštno ...

Niia, ja avtodomi, sploh ti navodobni so juhuhu dragi. Pa meni morda ti veliki avtodomi niti niso tako zelo všeč (no, branila se ga ne bi).  Tale flavrpavr star modelček je pa lušten kot kaj....cena pa tudi ne tako zelo visoka. Je pa res, da ga težko dobiš, ker to so že oldtajmerji.

Jancci, ja saj midva sva tudi "leteča" in skoz aktivna... bila in poskušav še biti, je pa res, da jaz kar dost "gledam" na L. in  ga ne maram vlačit anokoli po vročini. Ampak sej mogoče ti tožeko razumeš, ker je meta bolj mirna. Lovro pa leta naokoli..njemu ni bit na enem mestu 10 minut.... in si res težko predstavljam, kako naj ga v kampu zadržim v času največjega sonca v senci ..razen ko spi...  Bomo šli tudi mi kampirat, vsaj za kak vikend, ker je meni to luštno ..morda šele septembra...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 257
16.7.2010 13:41:05   
Ploha
punce moje...danes dopoldne sem šla na CTG, niso najdl srčka, pol le naštimajo, me nekaj šlatajo...sestra je rekla drugi sestri (slišila je cimra) naj me kar v porodni zadržijo. In res po 45 minutah prideta sestra in zdravnica.Me prašata kako čutim otroka, če je še na ritki, pa sem rekla da ne vem. Pa če želim lahko pogledajo. Pa sm rekla ja prov. In kaj je blo. Otrok se je sam obrnil in je rekla, da grem takoj domov user posted image user posted image user posted image user posted image vesela sem bla k radio. Tko da zdejle sva šla v kranj po mmeto pol pa dam...

Ne smem oz. čim manj sedenja, al hodit al ležat na boku. Nič vzigat, propogibat...tko da bo še zanimivo ta mesec. Itak sem v porodni jokala k dež, ko poslušaš tiste male štručke kaklo jokajo, pa še drugi problemi in skrbi...

pa sam da sm šla domov, sva mele z eno sestro že en prepirček user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.7.2010 13:49:17   
sonček33
ploha, super...ojej, me je stisnilo, ko sem začela brat ... ma tale otroček te že zdaj uboga :)

a jokala si? hormončki. vse bo ok. kmalu boš najsrečnejši človek na svetu.

a te je bial metka vesela?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.7.2010 17:49:22   
Zvezdica
punce moje...danes dopoldne sem šla na CTG, niso najdl srčka, pol le naštimajo, me nekaj šlatajo...sestra je rekla drugi sestri (slišila je cimra) naj me kar v porodni zadržijo. In res po 45 minutah prideta sestra in zdravnica.Me prašata kako čutim otroka, če je še na ritki, pa sem rekla da ne vem. Pa če želim lahko pogledajo. Pa sm rekla ja prov. In kaj je blo. Otrok se je sam obrnil in je rekla, da grem takoj domov user posted image user posted image user posted image user posted image vesela sem bla k radio. Tko da zdejle sva šla v kranj po mmeto pol pa dam...

ja prva stisnlome je kosem začela brat. HB da je vse ok. Pust ćiščenje in fugiranje drugim, ti sam ukazuj!!!!

pišem kasneje, smo lih dam prišli.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.7.2010 17:56:39   
sonček33
user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.7.2010 18:03:35   
sonček33
Zvezdica, kje ste se potepali? Čofotali? Mi se gremo jutro na Bled kopat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.7.2010 18:05:15   
sonček33
A je že bila katera v Zauberwaldu v Celovcu?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.7.2010 21:02:32   
Ploha
sonček: huda karikatura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest pa se res pazim, in samo ležim (sva z meto odspale ene 2 kitici) zdejle sva plesale,...sedim pa nič.

me pa spodaj trebuh boli, tko mal sramne kosti in ta spodnji konec, očitno je še na pravem mestu, ker prej ko je bil na riti tega ni blo. Upam, da se v kanal zagozdi, pol pa ni straha da se obrne.

Sem pa v P spoznala še eno zelooo fajno G. user posted image

Drgač je eden od G rekel, da lahko prej rodim...čeprav dvomim user posted image nimam te sreče, da bi prej rodila...bom zihr do tiste pof**** amnioskopije pršla...

pa včeraj ponoč nism mogla spat, sem srečala direktorco porodnišnce, k je drgač pediatrinja, in sm jo zaslišala od streptokoka, pa od 6 bolezni (ker to naj bi po njenih besedah meta prebolela, ko sem ji znake povedala) tko da me je full pomirila. Res super zdravnica, pa še prijazna.user posted image user posted image

Pa še to, vodovodar nas mal "heca", ful majo dela, pa še dopusti so in verjetno še ne bo drug teden vode user posted image no če se samo za 1 teden premakne ni panike, da se le ne bi za več...nekaj bomo že rešil.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.7.2010 21:49:46   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce moje...danes dopoldne sem šla na CTG, niso najdl srčka, pol le naštimajo, me nekaj šlatajo...sestra je rekla drugi sestri (slišila je cimra) naj me kar v porodni zadržijo. In res po 45 minutah prideta sestra in zdravnica.Me prašata kako čutim otroka, če je še na ritki, pa sem rekla da ne vem. Pa če želim lahko pogledajo. Pa sm rekla ja prov. In kaj je blo. Otrok se je sam obrnil in je rekla, da grem takoj domov user posted image user posted image user posted image user posted image vesela sem bla k radio. Tko da zdejle sva šla v kranj po mmeto pol pa dam...

Ne smem oz. čim manj sedenja, al hodit al ležat na boku. Nič vzigat, propogibat...tko da bo še zanimivo ta mesec. Itak sem v porodni jokala k dež, ko poslušaš tiste male štručke kaklo jokajo, pa še drugi problemi in skrbi...

pa sam da sm šla domov, sva mele z eno sestro že en prepirček user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj plohca, ne nas tko strašit.....men tud zdej za par sekund neb srca najdliuser posted image sam da je vse kuluser posted image

soncček, jancci in ostale fanice kampiranja - lohk SEMLE kdaj pridete kampirat, se vam še jaz pridružim, sevda sam za kako pivceuser posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.7.2010 22:02:09   
Zvezdica

soncček, jancci in ostale fanice kampiranja - lohk SEMLE kdaj pridete kampirat, se vam še jaz pridružim, sevda sam za kako pivceuser posted image user posted image

že dolg nazaj sva bila na menini, je kr strmauser posted image no v kmepu nismo bili :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.7.2010 22:04:52   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, kje ste se potepali? Čofotali? Mi se gremo jutro na Bled kopat.

jap pri babici na bazenu. danes sem se bolj skrivala, ker nas je včeraj kr pobarvalo, nismo bili previdni.
Ker pri nas v stanovanju je v povprečju 35°C. Groznouser posted image

Bo treba še jutri ritke namakat, v nedeljo bo pa ohladitevuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.7.2010 22:10:02   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

že dolg nazaj sva bila na menini, je kr strmauser posted image no v kmepu nismo bili :)

verjetn zato, ker je čist drugje kot meninauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.7.2010 22:13:01   
sonček33
ulla, lušten kamp, ful...shranjeno v spomni

zvezdica..ua fajn za domači bazen

punce, a ve ste že vse posksule dat svojim malim med, oreščke..?

Neposredna povezava do sporočila: 269
16.7.2010 22:21:24   
Zvezdica

kako drgje? sej menina je s kamniškega konca? al sem kaj zabluzila?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.7.2010 22:22:23   
Zvezdica
zvezdica..ua fajn za domači bazen

bazena, ja ker veš da je čist , pa patrik uživa.

Oreščki; mandlje in orehe sva probala, lešnike pa v nuteli (če jih je tam kaj notri .ARAŠIDI - enkrat se je sicer dokopal arašidovega masla in ni bilo nobene reakcije. Kot kaže nimava težav

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.7.2010 22:26:58 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.7.2010 22:27:19   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

kako drgje? sej menina je s kamniškega konca? al sem kaj zabluzila?

user posted image verjetn se pride iz kamniškega tud, jaz vem da se pride iz Bočne ( mal pred Gornjim Gradom). samo kamp menina je pa v varpoljah (med Mozirjem in Ljubnem- približno)

ful ga hvaljo drgač, pa nizozemci so čist nori, navdušeniuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.7.2010 22:39:19   
Zvezdica
verjetn se pride iz kamniškega tud, jaz vem da se pride iz Bočne ( mal pred Gornjim Gradom). samo kamp menina je pa v varpoljah (med Mozirjem in Ljubnem- približno)

ful ga hvaljo drgač, pa nizozemci so čist nori, navdušeniuser posted image

ja ta kemp je za sprobat,sploh ker je kampiranje  za L huda pustolovščina.

Vprašanje za VSE: a vaši mulčki sploh kej jedo te dni? naš sam sladoled, paradajz, pa zvečer kaj lahkega.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 273
17.7.2010 20:40:46   
khurde
ploha, user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ne. medu še ne. mandlje je jedla v torti - marcipanove figurice user posted image  lešnike v piškotih, ki jih je ati nepazljivo pustil na peči user posted image  od oreškov pa je jedla indijske, ta teden prvič. jih je od mene pri zajtrku nafehtala in so ji kar všeč. pol pa kakšna semena. nora je na bučnice, pa laneno je jedla v tisti julin žemlji, ki jih imajo v mercatorju. ostalo pa še ne... bom počasi, itak sem še šele zdaj tok opogumila, da ji upam dat kaj takega v roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem še mal za nazaj brat

aja, ulla, super slikce user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 274
17.7.2010 20:42:37   
sonček33
Prva danes. kakšna čast. pa ne častim s kavo, ampak s pivom.
Ploha, na raport.
Zvezdica, kako ste?
Niia, že pakiraš?
Ulla, si me zakurla z unim kampom, že gruntam in kalukiram kdaj bi zneslo.
Hijacinta, s tebili na Šobcu?
Najki, kako počutje?
Jancci, namaka svojo ritko v Sočo. Blagor ji.
Krtekxx, kam ste jo mahnil? V tej vročini se mi pa še na kolo ne da. No, jutri mogoče Sankaška. Mogoče,
Marta, si kaj boljše?
A je khurde na dopustu?
Ronja, kdaj greste pa vi na dopust?
NIna, kako mali?

Nujno naj se jjavijo - rubica, nea, farfala, symona, kiara, mimi, mojca, vrtnica, pera, snikolina  ( a imate že vse zobke :), barba , yelci,

pa Oljica, saša, AQ ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?