sonček33
|
Vroče. L spi. Jancci, super stran,. Thx. Hijacinta, glede Šobca. Ja, mi smo veliko na Šobcu, ampak spomladi in jeseni, zdaj v poletni sezoni pa redko redko. Predvsem še za to, ker je treba plačati vstopnino, mi pa se tam ne kopamo, ampak gremo radi na kavo in do Save pod most. V principu je bajer namenjen kopanju in se v njem tudi koapjo. Je nekoliko hladnješa voda, za otroke tudi primerna...en del je celo ograjen, sicer pa nasplošno voda ni zelo visoka. No, ponekod tudi. Drgače pa - jaz vam priporočam, da greste tja. Je pa res, da je na dnu bajerja mulj, tako a voda zgleda umazana, a je ok. Imaš pa po kempu kar nekaj igral, tudi v senci, pa otroško igrišče je tam, pri Savi je luštno ... Niia, ja avtodomi, sploh ti navodobni so juhuhu dragi. Pa meni morda ti veliki avtodomi niti niso tako zelo všeč (no, branila se ga ne bi). Tale flavrpavr star modelček je pa lušten kot kaj....cena pa tudi ne tako zelo visoka. Je pa res, da ga težko dobiš, ker to so že oldtajmerji. Jancci, ja saj midva sva tudi "leteča" in skoz aktivna... bila in poskušav še biti, je pa res, da jaz kar dost "gledam" na L. in ga ne maram vlačit anokoli po vročini. Ampak sej mogoče ti tožeko razumeš, ker je meta bolj mirna. Lovro pa leta naokoli..njemu ni bit na enem mestu 10 minut.... in si res težko predstavljam, kako naj ga v kampu zadržim v času največjega sonca v senci ..razen ko spi... Bomo šli tudi mi kampirat, vsaj za kak vikend, ker je meni to luštno ..morda šele septembra...