Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica prej so bli nonstop ene hrenovke, pa posebne, pa nonstop juhe iz vrečk, paštete, ocvrto, pomfri itd. z pri nas tega ni, nikoli. (vsaj v jaslih ne). čist nobenga šita od zgoraj naštetega. Potem ko so večji imajo hrenovke, ampak 1x mesečno, poli pa nikoli. Čudn to res, kake razlike. no to je res fajn. je bil primer, k je on na jedilnik napisla skuto s sadjem. in seveda mislila skuto s sadjem. kuharce so pa modrovale, da s em je preveč dela, da bojo zdej v sadje skuto mešale, pa da otroc itak tega ne marajo, k cukra se pa spet ne sma dat zraven. in so naročle en on šit od danone - obsgarten al kva, k je sama kemija, ni več sledu o kaki skuti. in jst vidim da to otroc jejo, jaslična skupina sm kr mal ven padla, da to se mi glih ne zdi primerno, da tak mali otrok si pa res še zasluži en kvaliteten mlečni izdelek....no pol je ravnateljca razložla kak je pršlo do tega in da tega absolutno nebo več na meniju. pa jezi me tud, k starši vse sorte vlačjo v vrtec. sej načeloma neb smel, vedno se na začetku zmenmo, sam vseen. sej komu se lohk zdi da je smoki super primerna stvar za enoletnike, men se pač ne. in on lohk doma svojmu otroku sfotra smokijev kolkr če, sam ne rab jih pa mojmu otroku vzgojiteljice pa tud nočjo bit nonstop tečne. ko je ula rd praznovala, sem nesla sladoled, une tamale kornetke, pa pozanimala sem se kolk je takih k majo dieto al kej in sem nesla zravn še une lučke, sorbetke. in se mi je ena mamica pol drug dan prov zahvalila, da kok lepo, k njen ma laktozno int. in ne sme nič mlečnega in zmeri izvisi revež, da je bil tolk vesel, ker končno en rd, kjer je bil tud zanj sladoled takle mamo.