|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
15.7.2010 7:41:57   
krtekxx
A je normalno da v 19 tednu še ne čutim otroka??? Sem mal pozabla...

Menda da ga moraš začutit do 22.t.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.7.2010 8:52:32   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

A je normalno da v 19 tednu še ne čutim otroka??? Sem mal pozabla...

Menda da ga moraš začutit do 22.t.

Tako so tudi meni rekli, ja.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 227
15.7.2010 8:53:07   
marta82
Ulla kje ste pa bili? Sorry, saj verjetno si že napisala pa se mi ne da iskat.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 10:08:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
15.7.2010 12:52:34   
Ploha
ojlaaaa babe....evo mene iz polnega penziona hotela porodnišnica...

sem dobla zdravila za mehčanje maternice...nardil so UZ, otrok je večji, ustreza 37 tednu...ima 3 kile...CTG v redu...vroče je za ****!

Mal že odspala, čakam obiske user posted image

Drgač pa sta v sobi z mano še dve, ki imata ZO, ena jutri, jst ga imam v nedeljo ali ponedeljek, ena ga ima pa v torek.

ja prav do ponedeljka bom tuki, če ne do torka user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 230
15.7.2010 13:28:25   
ronja
kaj maš ti net v p? V lj. še niso tako naprej;)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 231
15.7.2010 15:49:52   
Ulla80
Dej povej kako si Neota naštimala da ni kape in očal dol vrgel?!! To pri nas ni šans da ji ostane na glavi dlje od 1.3 sekunde.

ma ne vem, za klobuk ni problema, itak ga ma tud v vrtcu...očale so pa bolj tko, za šminko, še od ule, jih ni hotu nikakor, pol en dan je pa čist notr padu in jih ni hotu dat dol! pa čist umazane so ble, sploh ni nič ven videl pomojeuser posted image

marta ražanac pri zadruuser posted image

niia jst sem skoz pajke ven nosla iz prikolce, čeprom me je res kr mal srh spreletaval, ker so bili res za celo dlan veliki, pa drugače se jih ne bojim al kej, nimam kakih fobijuser posted image moj je reku da sem mal pribitauser posted image sam kaj, sej ni revež kriv, on pač tam živiuser posted image in zato ker je men mal čuden, ga še ni treba kr potolčtuser posted image pa une ogromne kobilce so ble, pa bogomoljke, pa neki skakači-miške, pa zelenci, ogromni, ma ni da niuser posted image

bli v lj, pri sestri od mojga, ma rok te dni, pa smo šli pogledat, dokler je še v enem kosuuser posted image vroče za pop.....user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 232
15.7.2010 17:09:09   
marta82
Ej jaz se ne grem več, zdaj mam pa res dost...sem še neke (predvidevam da vročinske) izpuščaje po faci dobila. Kot da ni dovolj da kašljam ko zmešana, da ne morem požirat, da ne spim, da sem ko cota,...user posted image user posted image user posted image

Ok malo sem se spihala.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.7.2010 17:14:13   
sonček33
Ej jaz se ne grem več, zdaj mam pa res dost...sem še neke (predvidevam da vročinske) izpuščaje po faci dobila. Kot da ni dovolj da kašljam ko zmešana, da ne morem požirat, da ne spim, da sem ko cota,...

marta, objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.7.2010 17:15:21   
sonček33
krtekxx, kej si bicikliorala? ej, in ti pol hočeš, da greva medve skupaj, če te še fantje motijo, ker so prepočasni.... user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.7.2010 17:17:02   
sonček33
mi smo uživals to na uro.... ma v gmajni je res zakon....cel dan smo bili lahko zunaj, tem. tistih super 24 stopinj ...ma milina.... mir, tišina... pirček, a"tahitre" južne, gugalnica na drevseu, gozdne jagode ...

ulla, fletkota

najki, fletko

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.7.2010 18:21:54   
Ploha
južna ni bla dobra....večerja pa še slabša...grrrr...bo jutr medved zalogo prnesu...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.7.2010 20:01:00   
sonček33
plohca, ma hudič no...ne samo, da moraš bit tm not, še jest ti en dajo kej konkretnega...ej, namig_ Mc Donalds je blizu user posted image ...a se ne bi dal zmuznt skoz kakšno luknjo ven..pa to si en dva tri nazaj :)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.7.2010 22:44:41   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

plohca, ma hudič no...ne samo, da moraš bit tm not, še jest ti en dajo kej konkretnega...ej, namig_ Mc Donalds je blizu user posted image ...a se ne bi dal zmuznt skoz kakšno luknjo ven..pa to si en dva tri nazaj :)

user posted image user posted image

ne smem nikamor...pa bi nekaj konkretnega pojedla...sej bom medveda naštimala da mi kaj prinese...sam to bo šele jutr ob 4...

sem pa prejle eno uro spala in zdej valda ne morm spat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.7.2010 23:31:59   
Ulla80
joj ploha, nej čimprej zrihtajo!

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 240
16.7.2010 6:53:38   
sonček33
krtekxx, dobro jutro

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 241
16.7.2010 7:22:28   
Jancci
Sonček tebi tebi tudi user posted image + ostalim.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 242
16.7.2010 7:26:09   
sonček33
Sonček tebi tebi tudi + ostalim.

Jancci, tebi tudi in ostalimuser posted image ...krtekxx navadnio samo takole zjutraj pokuka, zato sem jo mal podrezala...pa nič user posted image

jancci, povej ti meni, kje ste bili na morju? Šotor?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 243
16.7.2010 7:42:44   
Jancci
jancci, povej ti meni, kje ste bili na morju? Šotor?

Nismo še bili na morju letos. Lani smo bili pa največ na Krku (stara baška), Pagu (Straško) in Cresu (pozabla ime kampa) - povsod kampirali, ker nam je zakon!
Danes gremo za 3 dni kampirat v Bovec, konec avgusta pa nekam .. še ne vem kam?! Rabimo pa čimveč sence, pomožnosti borovčke, pesek ali drobne kamenjčke na plaži, umirjen kamp... a ima kera kak predlog?? Gledala sem Paklenico, Zadar in Brač. Pa ne vem...

< Sporočilo je popravil Jancci -- 16.7.2010 7:46:37 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 244
16.7.2010 7:47:29   
sonček33
Jancci, a nisi ti anpisal, da ste bili med vikendom na morju z dobro družbouser posted image

ja, kampiranje je zakon, zato te pa sprašujem...čeprav...pri nas je to težje izvedljivo, ker naš otrok je živ kot poper..ni kot vajina mis.

Idej jaz nimam, ker midva prej nisva hodila na hrvaško...zdej ap tudi midva iščeva kakšno destinacijo..vsaj za kak vikend.... je pa res, da mi bomo šli nekam blizu, ker L. se še vedno noče vozit v avtu in so daljše vožnje prava muka.... žal ....

A prov v Bovec greste?
Mi smo bili l.l.  s tistim plower power avtodomom tam pri Kobaridu....Idila...pa lepena je menda superca ...

PS_ Pa ne misliš it kolesarit, kajne?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 245
16.7.2010 7:59:13   
Jancci
Jancci, a nisi ti anpisal, da ste bili med vikendom na morju z dobro družbouser posted image

Aja toooo? user posted image
to smo bili pa samo 2 dni pri moji bivši sošolki v Portorožu. Pri njej doma. user posted image

Danes gremo v Bovec, tam ene 5 km iz centra ob sotočju Koritnice in Soče so trije kampi. Nekje bo že mal senčke za nas. Gremo pa z družbo... Kolesa bodo nekateri peljali na strehi. Jest ne.user posted image Imam dovolj za letos, je trebuh že prevelik in me žuli. Sem pa ene 350 km naredila.

A Lovro pa še vedno ne mara vožnje?user posted image   Se boste morali večkrat ustavit in ga mal spustit na svobodo, da se zlaufa. Zadnjič smo se ustavili na enem počivališču takoj čez mejo na Hrvaškem in je bilo zelo lepo urejeno s tobogani, gugalnicami in vse je bilo videt zelo čisto. Pa gre potem takoj lažje naprej.
Pri nas se je HB to malo umirilo! Zadnjič mis na poti do Portoroža ni niti pisnila. V Postojni sva šle pa na kavico, ker je šel moj s kolesom in smo se tam dobili...

Moja naslednja želja, ko se odselim v svojo hišico je pa avtodom!!!!!! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 246
16.7.2010 8:03:42   
sonček33
Moja naslednja želja, ko se odselim v svojo hišico je pa avtodom!!!!!!

Včasih niti hiške ne rabiš, če imaš avtodom...user posted image

Ja, poznam tiste kampe pri Bovcu...en je Toni ...luštn, čist .... prima...

Ma tele dni sem prav razmišljala o vas. Ker toliko naokoli hodite..jaz pa kar kompliciram nekaj...pa vročina pa uno pa tretje ...pa vožnja ...  pa k itak na koncu vse sfuraš, četudi kej ni glih čist najboljše, najlepše, najlažje ... je pa res, kot je napisla ulla, spošijem se pa jaz edino doma....na dopsutu sva samo letala sem in tja ...user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 247
16.7.2010 8:14:38   
Jancci
Tut to sem že razmišljala, da kupim samo avtodom in me ni nič doma, ampak kot si rekla, včasih je doma res najboljše in najlepše. Velik del potovanja je to, da greš, da kaj vidiš, vedno pa je najlepše ko se vračaš domov. user posted image

Ja sej največkrat smo bili v Toniju. Mi je pa un čist spodaj tut ful všeč ker je majhen in ima veliko sence.

Kar se pa tiče tega laufanja okol.. mi2 sva že prej sama velik hodila okrog, potovala, kolesarila, hodila v hribe, kako drugače športala in je pač to slog najinega življenja in je vrjetno najbolj, da se najini otroci na to čimprej navadijo. V bistvu so/bodo prišli za nama na svet in so oni izbrali naju za starša in se morajo pač oni nama prilagajat. user posted image To je tko malo na grobo rečeno!!  Itak, da se prilagodiš otroku, jest bi sploh mogoče malo bolj komplicirala in se njej prilagajala, ampak je moj bolj tak "egoist" in se pol mi2 njemu prilagajava. Pa res na koncu izpade vse ok. Misica je samo vesela da smo skupaj, da se ji dogaja in se pač prilagodi situaciji. Pa ji čisto nič ne manjka, če včasih spi v svtu, v šotoru, na avionu, na sankah, v slingu, v kakem kombiju...  Nam nekak ne bi šlo, da bi morali bit ob 12ih doma, pa da ona spi v postelji.... smo mal nomadi. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 248
16.7.2010 8:21:03   
Hijacinta
Jutro punce,

dons smo malo bolje spali ker smo usposobili ventilatoje in se je vsaj dalo dihat user posted image

Jancci jst sem v drugo malega začutila šele po 20 tednu, saj imam zopet posteljico zadaj. Vidva ne bosta vprašala za spol a ne?! Sej po moje mora biti potem to res super presenečenje, sam kaj ko spet nisem zdržla user posted image .

Smo pa mi tudi letos kamirali, jst nisem prej nikoli in morm rečt da je za male to res super. Edine probleme smo meli z uspavanjem čez dan, ker v prikolici je blo prevroče, tako da sem ga potem dala v voziček, ko pa je zaspal pa sem ga preložila na brisačo. Pa od 6 do 8 je bilo potrebno malo več animacije ker je večina še spala user posted image Avgusta bi šli na Mali Lošinj, pa me zanima če mate kake izkušnje z kempi tam?

Soncek imam pa eno vprašanje zate. Vi večkrat hodite na Šobec a ne?! Mi bi se šli jutri kopat tja, pa ker nismo bili še nikoli, me zanima če je za take male to tudi primerno, da ne bomo zastonj šli tja. Ugotavljava da zelo malo poznava našo deželico, no pa bomo to sedaj z našimi mulčki vse nadoknadili user posted image .

Plohca ti pa maš pa all inclusive vidim user posted image Zakaj pa moraš biti toliko časa prej notri če ti bodo ZO delali šele v pon?

Grem še malo prečitat za nazaj ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 249
16.7.2010 8:23:02   
Hijacinta
V bistvu so/bodo prišli za nama na svet in so oni izbrali naju za starša in se morajo pač oni nama prilagajat. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?