Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 rezanje presredka: ženske moje, kaj bi raje bile cele razparane? NE! Se najrajsi bi videla, da ne bi bilo nic od tega potrebnega!! po nekaterih podatkih polovica zensk pri nas ni sivanih (ali strganih). V tujini je ta odstotek se manjsi. torej se da, a ne? Hmm, dokler krpe ne zarežeš, se težje pretrga, če si smem dovoliti eno primerjavo. Ko pa je enkrat zareza narejena, se hitreje veča. Jaz sem optimistka in mislim, da ne bo ne trganja, niti rezanja Bomo videli In res je, v tujini je odstotek rezanja precej nižji, žal nimam knjige tu, da bi napisala. Pri nas pa ... Pri porodih v porodnišnicah je to običajno nekaj običajnega, v porodnih centrih pa po rezanju v veliki večini ni potrebe. Naključje? Chicco trdo milo: ima morda katera sestavo možnost prepisati? Me zanima, če je res tako okej, kot pravite IZVIRNO SPOROČILO: archie jutro!! Brce: ravno vceraj sem razmisljala, da jaz ze celi cas (od kar sploh cutim brce), da jih cutim fuuul nizko, na sredini med popkom in sramno kostjo. Nikoli jih nisem visje. ne vem, kako jih lahko nekatere pri rebrih? a pol brcajo z nogami? Jaz jih tudi nisme še v rebra fasala, pa je malčica na glavo. In se včasih kar vprašam, če ni kaj narobe ...? Mogoče zato, ker ima pokrčene nogice ...? No, včeraj mi je G rekla, da važno, da so premiki, kakorkoli in kjerkoli, da je itak vsako dete drugačno, eni bolj nežni eni manj in da naj ne skrbim. Okej. Dokler ne postanejo manj pogosti, je bojda vse okej IZVIRNO SPOROČILO: tpmc a se da kako zmanjšati oteklino nog? imam namreč fajn zatečene. G je rekla da naj ne jem nič slanega in bo. Ne jem in je še zmeraj. Pa komarji me pikajo (samo to vsako leto), ampak srbi, pa ko švicam peče.. joj!! Manj slanega, manj mesnatega. IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy Ta naša sorodnica anesteziologinja ima tut svojo ordinacijo, kjer dela akupunkturo in fuuul nosečnic hodi k njej. V glavnem s pomočjo tega se odpiraš en dva tri. Moram še mal premislit, me je groza teh iglic, čeprav baje ne boli. Boš povedala kaj več, prosim? Me zanima. Joj punce, jaz samo še danes delam, potem pa ... IIii, malo dopusta Hvala bogu, sem ga že pošteno potrebna, hihi
< Sporočilo je popravil Božička09 -- 16.7.2010 11:13:35 >