|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
16.7.2010 22:42:47   
Lenca78
tinkatonka mene samo otrdevanje tud ne boli, bolel je k me je ja vsake 4 minute v križu vsekal pa na dol da pr tazadnjem nisem več mogla na nogah stat je mami k je bla z mano rekla da sem zelena ratala. No pa bistvo je da je minil.

Jest tud Urše pa Matica nism vidla že ohoho bi lohka še onadva enkrat na srečanje pršla :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
17.7.2010 7:39:47   
corfu
Dobro jutro

Toliko, da vas lepo pozdravim, še zadnje stvari v avto in gremo proti morju, lepo se imejte in pazite na trebuščke.

Lp čez dober teden dni, no mogoče se pa vmes kaj javim user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
17.7.2010 7:48:31   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dobro jutro

Toliko, da vas lepo pozdravim, še zadnje stvari v avto in gremo proti morju, lepo se imejte in pazite na trebuščke.

Lp čez dober teden dni, no mogoče se pa vmes kaj javim user posted image

uživaj!

Mi danes nimamo posebnih planov, razen tega, da na čim lepši način preživimo vročino. S sinkom sva sama doma, za moža mi ni treba kuhat danes, ker bo jedel možgane pri tašči potem ko pride, meni pa to prav paše, saj si lahko naredim kaj totalno zelenjavnega za naju z A. kar pa moj mož ponavadi ravno ne je. Želim vam prijeten dan kje v senci. Včeri sem vidla na TV da na Babnem polju je pa znosno glede vročine, ponoči do 17°C in pomojem bodo imeli pravi naval turistov danes user posted image . Me pa mika Iški vintgar, samo pomojem bo gneča danes, mogoče pa jutri.

Pozdravček,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
17.7.2010 10:35:20   
sanje2
pozdravček!

ura je 10 30 pa je že vroče ko user posted image . imam danes majhno generalko čiščenja, samo se še nisem lotila in mi niti ni in problem je  v tem da moram,...

pa še kuhanje - groza, spet bom cela zakuhana....

Neposredna povezava do sporočila: 3554
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 11:40:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3555
17.7.2010 12:17:03   
Izabelina
woho!

mislm, da bi blo za use najbolš če bi se trenutno preselil na babno polje user posted image

drugač je pa tko, da sm se odločila, da bom naročila pralne pleničke racman... zdej vem, da jih rabm okol 20, sam kok od tega pa rabm nočnih in kolk dnevnih? pa dvojne al trojne prekrivne hlačke... tiste k mate izkušnje s temi zadevicami a bi priporočle najbol optimalno število vsega (sušila bom pa kombinirano, mal u sušilcu in mal na štriku)... prosim huala, za vse informacije :)

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
17.7.2010 13:10:52   
tinkatonka
midva z A. sva bila danes zunaj cele pol urce, ko je moj sin pametno naznanil, da je prevroče in da greva raje notri pod klimo. user posted image Pameten dečko. In potem gradiva mesto iz lego kock in kar naenkrat pride do mene me stisne, prilepi poljubčka in reče:"kok sem vesel, k sem s tabo na počitnicah". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image So mi kr solze pritekle, ko je to tako spontano in nepričakovano naredil in rekel. Joj miško moj! Za take male sladke trenutke.....to je moje bistvo življenja!!!!

pa par dni nazaj je prvič začutil brce user posted image . Je prišel k meni, dal roko na trebuh in v tistem trenutku je dete brcnilo čisto pod njegovo roko, so se mu kr učke zasvetile "mami brcnu me je, rad me ima". user posted image Potem ga je brcnil še 2×, pa še en ornk preval naredil v trebuhu, da se je cel trebuh zatresel in mojga Aneja je to spravilo v tako veselje. user posted image user posted image user posted image

Oh ja....kok mi je lepo :)

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.7.2010 13:15:36 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.7.2010 13:45:24   
sanje2
tinkatonka: to je pa res lepo, kolk je pa star tvoj sinko. ja ti mali škrati znajo biti prikupni.

no jaz pa sem lepo končala z generalko, no cunje še obesim, postrežem kosilo, pospravim psodo v pomivalca in grem na posteljo - sem si jo danes res zaslužila. zvečer mi bo pa dolgcajt, ker je moja petletna hči na počitnicah in me ne bo nobeden gnjavu. ne morš verjet kako se navadiš, da nekdo kar non stop nekaj od tebe zahteva.

ima katera kakšen nasvet, kakšno barvo naj za spalnico izberem, kaj mislite o rdeči? rdeče -rumeni? dve steni rdeči, dve rumeni - ne vem

moj user posted image  pa še samo danes in jutri dela celi dan - (je zaj 14 dni delal od jutra do večera) potem en teden popoldan, potem pa gremo za štiri dni na morje - joj komaj že čakam.

avgusta nam user posted image   spalnico prebarva, potem pa si moram nekje na srdini avgusta vse za user posted image  pripravit, ker še nič nimam pripravljeno. no saj samo cotike operem in zlikam, pa nekaj stvari še nakupim.

Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.7.2010 14:28:12   
lillchy123
tinkatonka- user posted image user posted image user posted image ja, res so cukrčki teli naši škratki!

še še 3x grem spat, pa bom spet vidla našo pupo! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3559
17.7.2010 16:18:47   
Anonimen
evo mene...

komi diham... še malemu se nič ne da... brca najbolj zjutraj in pol ponoči... čez dan pa sam či mu kaj ne paše kao user posted image

tinkatonka: zelo dobro user posted image kje je še to, da mi kaj takega doživimo user posted image

sanje2: dobra kombinacija barve, vendar ne za spalnico... rdeča je ful agresivna barva... ne vem če sem dobro razumela, a boš mela dojenčka v spalnici? ker potem še ti pa manj priporočam rdečo... katerokol drugo... kaj pa zeleno-rumena npr? zelena je lahk bolj živa... je pa dost boljš za spalnico... no nem ti celo psihologijo barv zdaj tu nakladala, ampak ti dam roko v ogenj, da se ne boste dolgo dobro počutli... sem tut že sama okusla v praksi user posted image
no upam, da sem ti kaj pomagala in ne spravla v dilemo user posted image

nič, zdaj pa grem kuhat neki počasi... moj bi rad jel krompirjevo solato in ribje palčke user posted image

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.7.2010 16:51:25   
benika
sanje2: dobra kombinacija barve, vendar ne za spalnico... rdeča je ful agresivna barva... ne vem če sem dobro razumela, a boš mela dojenčka v spalnici? ker potem še ti pa manj priporočam rdečo... katerokol drugo... kaj pa zeleno-rumena npr? zelena je lahk bolj živa... je pa dost boljš za spalnico... no nem ti celo psihologijo barv zdaj tu nakladala, ampak ti dam roko v ogenj, da se ne boste dolgo dobro počutli... sem tut že sama okusla v praksi user posted image

Jaz tud glasujem za to kombinacijo. Mi jo imamo v dnevni sobi in je res taka pomirjujoča. Evo, takole izgleda:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.7.2010 16:52:18   
sanje2
laliela: ja dojenček bo v sobi in to kar en čas, men je rdeča ful lepa, je pa tudi temna barva in naredi bolj temen prostor. ne, ne saj sploh ne nakladaš, če ne bi rada slišala mnenja ne bi za to vprašala.  no ne vem, bom še mal premislila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.7.2010 16:56:22   
sanje2
zelo lepo benika, sam še vedno ni to to, ko bi jaz rada, drugače pa pride super, hvala ti

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.7.2010 17:18:39   
Anonimen
sanje2: midva sva z mojim mela kao lisasto pobarvano... itak jaz to čarala, škoda nimam slike... in barve so ble od svetle do temne in me je vedno bolj začelo motit, ker sem v sebi začela čutit napetost... pa kolk sem preučevala barve na podlagi psihologije, bi itak za spalnico ble kao idealne pastelne barve, pa še to modra, zelena ipd... no midva bova tut mela dojenčka v sobi, tak da nisi edina user posted image
midva imava pa živo oranžno barvo pobarvano in beli strop... če bi pa rada mela bolj temno v sobi, pa rajši žaluzije al pa one temne zavese nabavi user posted image
rdeča ti bo res všeč sam eno leto, pol pa bo tvoj dragi še za navrh prekl... ker ne bo zlahkoto prekriti temne rdeče barve...
res dodobra preštudiraj barve... idi kam v trgovino, kjer tut mešajo barve in jih prosi, da ti pokažejo paleto barv user posted image
eto, eno ti celo jaz prispevam: http://www.drm.si/uploads/content/266_avery_900.jpg

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
17.7.2010 17:20:22   
Anonimen
benika? a si mogoče lih ti mene spraševala za to kombinacijo?
ena vem da je bla, pa me je res vedno zanimalo kako pol izgleda... mi je ful všeč dnevna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
17.7.2010 17:57:02   
sanje2
sem tudi jaz premišljevala o oranžni barvi, in ne vem morda pa. saj ravno zaradi teme mi ni imet rdeče, ker mam raje bolj svetlo. žalozije pa itak imam, in hvala bogu ker mi zaj kar pomagajo.

ah bo že nekak, sem pa slišala da je rdečo pol težko ven dobit, ko na novo barvaš.

hej kje so pa ostale danes, verjetno jim ni za rač. sedet.

kakšna bi pa pasala polek oranžne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
17.7.2010 18:03:21   
Anonimen
mislim da jih je veliko na dopustu, še več pa nekje v senci na ohladitvi hehe user posted image

polek oranžne ti gre zraven, rumena, zelena... kombinacij maš res polno na izbiro, tak da le dobro premisli user posted image

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
17.7.2010 18:57:27   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

ima katera kakšen nasvet, kakšno barvo naj za spalnico izberem, kaj mislite o rdeči? rdeče -rumeni? dve steni rdeči, dve rumeni - ne vem

sanje2, od kod si?

Pri nas doma ni niti ena stena v nobenem prostoru bela, tako da imam kar nekaj izkusenj z barvnimi kombinacijami.
Ravno spalnica je magenta rdeca in ce bi jo se enkrat barvala jutri, bi izbrala tocno tak odtenek. Ce si iz Lj ali pa prides kdaj mimo, se zmeniva, da prides pogledat, pa bos videla, kako se ti dejansko zdi, ko vidis cel prostor. Saj iz barvne lestvice oz slike tezko dobis prav obcutek.

T.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.7.2010 20:10:09   
sanje2
uffffffffff sva pa čist iz drugega konca, jaz sem štajerka iz okolice. sl bistrice in hvala za ponudbo. kakšna pa je ta magenta rdeča - prvič čujem?

kaj cela spalnica je rdeča, ali maš kako drugo barvo?

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.7.2010 20:34:05   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

laliela: ja dojenček bo v sobi in to kar en čas, men je rdeča ful lepa, je pa tudi temna barva in naredi bolj temen prostor. ne, ne saj sploh ne nakladaš, če ne bi rada slišala mnenja ne bi za to vprašala.  no ne vem, bom še mal premislila.

nisem nič kaj brala za nazaj, je (še vedno) prevroče za kakršno koli aktivnost user posted image  samo to stran mi je ratal, ker sem videla super lepo zeleno dnevno user posted image  benika, lepa barva user posted image

mi imamo drugače eno steno v spalnici rdeče barve, ampak je za posteljo in se je praktično ne vidi, ko ležiš, tko da ne moti. drugače, če bi bila stena pred ali ob strani postelje, bi pa znala biti "preagresivna". so pa ostale stene v beli barvi, itak je mansardno stanovanje in niso vse enakih naklonov itd.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 21:20:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.7.2010 21:22:16   
Klemcy
sanje2 mogoče tole v pomoč

http://www.jub.si/svetovalnica/interier-napotki/barvanje-in-dekoriranje/otroska-soba/

Sem pa brala, da ravno rdeča in živo rumena delujeta zelo negativno v prostoru, kjer dojenček spi. Naj bi baje veliko več jokal, ker ga bodeta v oči. Ne vem, če je res, še nimam izkušnje user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.7.2010 7:40:27   
mala
No pa se je zaključil naš poletni dopustuser posted image

Tale vročina me hudo matra, imam gležnje kot balone..no danes končno lahko normalno dihamuser posted image user posted image ...
Vidim da ste se veliko razpisale in da smo vse še v enemuser posted image ...kar je super da so naši user posted image  tok pridni in so še vedno v trebuščku, najbrž jim bolj ugaja ker imajo klimouser posted image in bojo kar počakali, da ta vročina mineuser posted image .

Zdaj bomo počasi začeli pripravljati vse za dojenčka, ker bo September tiktak tukaj....a je katera že pripravila oblekiceuser posted image  Pranje - likanje
Sama se bom spustila v to, ko bo kakšen deževen teden, da bo vse lažje...

Katrinka - včeraj je bilo superuser posted image , so naši otroci full uživali, no upam, da se nisi preveč namatrala...še enkrat vse najboljše tvoji princeskiuser posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.7.2010 8:19:07   
tinkatonka
lažni popadki....so tud mene včeaj zvečer doleteli. Sva šla zelo zgodaj spat, ker nam TV ni delal (zaradi nevihte je prišlo do izpada el. na centrali). In mene vsake toliko časa zaboli, se bolečina širi čez ves trebuh. Jaz vzdihujem, mož že na pol spi, pol mu pa rečem, da naj na uro pogleda, ker me vsake toliko časa zaboli, čeprav se od A. spomnim, da so mi prvi popadki prihajali iz križa. No on pa "realen" kot je, reče "sam nehaj, jaz danes nikamor ne grem, raje zaspi, pa bo minilo" user posted image Pa še prav je imel. Sem bila tok zaspana, da sem naslednje špikanje že spala. No kljub katastrofalni noči, ker spala nisem čisto nič, se vsaj popadki niso pojavljali. user posted image

Danes štartam s 34 tednom. Uf počasi bo treba po malinov čajček. user posted image

oblekice....so na kupu, sicer ne še vse, ker moram od staršev še nekaj selit, ampak oprano pa zlikano pa nameravam imeti do 15. avgusta. Tak da tm od 1. avgusta dalje se bom lotila pranja. Moram lupinico preprat tudi, pa ležalnik,ipd.

šibam... me je prišel Anej klicat, da oči noče vstat.user posted image grem v napad....hehe

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
18.7.2010 9:13:10   
Anonimen
jutro!!!

kako svetsko vreme je dans user posted image
končno malo ohladilo user posted image

oblekice: jaz imam že skoraj vse preprano, sam likanje me še čaka in ga bom menda danes izvedla, ker je tako fajn hladno pri nas user posted image
pol pa še mam sam dekico pa obrobe za preprat, to pa bom drug mesec naredla, je moj reko, da naj še nena zdaj, da se nebo prah gor nabral... user posted image

lažni popadki: jih še nisem doživela, le otrdevanje občasno... me pa še vedno to črevesje neki zeza in me od tega tut trebuh boli user posted image

joj, da vam še to povem, kaj se mi je zgodlo v petek zvečer... s taščo sma šle v mesto na veselico, pol pa še na sladoled al... pa se mi je sadne kupe zaluštalo... in pazite, tak lep trebuh ko mam, mi gre kelnarca brez vprašanja v sadno kupo alkohol vsiple in to ne malo... pridem lepo domov, se mi prične vrtet, slabo postane, vse bolet... jaz sem sam še v posteljo padla in zaspala... pa se alkoholu res izogibam, ker mi niti ne paše zdaj, niti nebi blo dobro... rada sem kdaj kako vodko ruknila, kar pa je dokaj močno user posted image
od zdaj naprej ko bom spet šla tja na sadno kupo, ji bom kar rekla, da mi nebi slučajno spet alkohola not zagnala... tota mladina no, nič ne razmišlja več, sam dela ko kak robot user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?