nenka7
|
punce, ki imate več izkušenj, povejte mi prosim, v katerem primeru ti dajo umetne popadke? a če ti odteče voda in nimaš svojih? ker kokr berem, je to v bistvu še najslabše, ker najdlje traja in lahko se prav nemarno zavleče, boli pa isto kot če bi imela svoje... jaz se bom verjetno odločila za dianital, tudi če ga potem ne bom potrebovala, kot ste že omenile, najmanj si želim, da bi me rezali in to bom mojemu tudi zabičala, da jim ne sme pustit, razen če ne bo reeees nujno!! vročina tudi meni ne sede, pa čeprav vsako leto komaj čakam, da pride poletje. ni mi sicer hudega, ker imam v službi in doma klimo, ampak ko sva bila pa včeraj pri njegovih na obisku in so imeli v fletu okrog 32 stopinj, mi je pa res malo slabo ratalo, čeprav nisem nobenemu rekla, ampak mislim, da je bilo samo zato... noge imam pa že zjutraj takšne, da jih v prav nobene čevlje ne stlačim več, seveda, tudi zaradi vročine... vas kaj zgaga daje? jaz imam občutek, da se počasi začenja. do sedaj nisem imela težav, sedaj pa kar malo čutim, da me peče po grlu in se mi kar zdi, da se bo počasi začelo še to... včeraj je moj mož videl na lastne oči, kako mali razgraja po trebuhu, pa se mu je zdelo kar malo skeri meni je sicer všeč, ker ga tako lepo čutim, to pomeni, da je vse ok, samo včasih me pa res kar orng zbrca, da prav nemarno boli
|